2013. március 10. vasárnap

márc. 10
3:06
Ördög Nóra mégis ott volt a Szombat esti lázban – fotók (NLC)
Ördög Nóra két évadon keresztül volt a Szombat esti láz műsorvezetője. A várandós hírességet idén Lilu váltotta az RTL II műsorában, ám Nóra így is részt vett az első adáson. Nézzétek csak!
márc. 10
4:30
Ékszereiből fizette ki Bence gyilkosait P. Erika (Blikk)
Kaposvár — Arany karikagyűrűit és nyakláncait tette pénzzé P. Erika (47), hogy minél hamarabb eltakaríthassa boldogsága útjából Szita Bencét (†11).
márc. 10
5:12
Így babusgatta lányait a Szombat esti láz szünetében Varga Iza – fotók (NLC)
Elsöprő sikert aratott a Szombat esti lázban Varga Iza. A Barátok közt színésznőjét családja is elkísérte a versenyre. Cuki fotók!
márc. 10
5:24
Csepregi Éva ledobja a nadrágot! (Blikk)
Tahitótfalu — A szving romantikus, szexis műfaj, amelyhez alkalmazkodnom kell. Persze van egy csöppnyi aggodalmam – kezdte átalakulása történetét a Vasárnapi Blikknek Csepregi Éva (59), aki először lép fel dizőzként a március 16-i Neoton Swing koncerten a Syma-csarnokban.
márc. 10
5:26
Bicskey Lukács, a nagycsaládos főgonosz (Blikk)
Budapest — Bicskey Lukács (52) igazi karakterszínész, a legnagyobb külföldi rendezők kedvence. Megjelenésében, de főként tekintetében van valami ördögi, misztikus gonoszság. Pedig a színész igazán gyerekszerető és családcentrikus férfi, akire legkisebb lánya és a kislánnyal egykorú unokája egyszerre csimpaszkodik fel.
márc. 10
5:42
Széthordták Ihos József lakását (Blikk)
Budapest — Hét éve vásárolta, mégsem lakhatott soha saját lakásában Ihos József (55). A humorista 2006-ban vette meg újépítésű ingatlanát, melyen azóta rendőrségi zár volt, mert két kivitelező cég peres ügybe keveredett miatta.
márc. 10
5:44
Közmunkára ítélték Zámbó Krisztiánt! (Blikk)
Budapest — Büntetés vár Zámbó Krisztiánra (33)! Az énekes két évvel ezelőtt telefonálás közben balesetet okozott az M5-ösön,amely miatt a bíróság közmunkára kötelezte.
márc. 10
6:24
Ebből háború lesz: kavarnak a feleségek (hirado.hu)
Egymás torkának ugrasztják az eddig elválaszthatatlan színész barátokat.
márc. 10
6:26
Lehetetlen kikerülni a kátyúkat pár hónappal a javítás után is (hirado.hu)
Hiába végeztek ősszel karbantartási munkákat a két falu közötti úton, az ismét dobálja az autókat, van, ahol húsz centinként követik rajta egymást a kátyúk.
márc. 10
6:36
Az igazság Cipőről: már 8 napja kinyitotta a szemét (BorsOnline)
A Bors újabb részleteket tudott meg a kómában fekvő Republic frontember, Bódi László állapotáról. Nem tudni, hogy a külvilágra reagál-e vagy sem, de a korábbi állapotához képest határozott életjeleket ad. Az elmúlt hét szombatján nézett fel először.
márc. 10
6:38
Dopemant csalja Szinetár (BorsOnline)
A Nagy Duett balhés rappere meghívta készülő új klipjének főszerepére az ország legnépszerűbb, válófélben lévő házaspárját. Ha vállalják, Dóriék újra közel kerülnek egymáshoz.
márc. 10
6:42
Magyarország és a világ több városában tüntetnek a székely szabadság napján (hirado.hu)
Európa hét és Amerika öt nagyvárosa mellett Budapesten és három másik magyar városban is demonstrációkat tartanak a román külképviseletek előtt vasárnap, a székely szabadság napjának elnevezett marosvásárhelyi autonómiatüntetéssel párhuzamosan.
márc. 10
6:44
A székely szabadság napját tartják Marosvásárhelyen (hirado.hu)
A marosvásárhelyi székely vértanúk emlékművénél tart vasárnap délután autonómiatüntetést a Székely Nemzeti Tanács és a társszervezői szerepet vállaló Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács, Erdélyi Magyar Néppárt és Magyar Polgári Párt.
márc. 10
6:46
Nagy visszhangot keltett Venezuelában Evo Morales gyilkossági elmélete (hirado.hu)
"A testvéreink (a venezuelai vezetők) alapos vizsgálatot fognak lefolytatni, de én szinte biztos vagyok abban, hogy Chávezt megmérgezték" - idézte szombaton a venezuelai média a bolíviai elnök szavait.
márc. 10
6:48
Kortárs művésznők várják a Nyitott Műtermek látogatóit (hirado.hu)
Kortárs művésznőkkel és alkotásaikkal ismerkedhet meg a közönség ma a Nyitott Műtermek Délutánja 2.0 programon Budapest hét egyéni műtermében és három kollektív alkotói térben.
márc. 10
6:50
Új papírokkal bővül a BUX index áprilisban (hirado.hu)
Az index szokásos tavaszi felülvizsgálatának eredményeképpen bekerül a BUX-ba az ANY Biztonsági Nyomda, a Danubius és a Rába, míg a jelenlegi részvények közül kikerül az Est Media.
márc. 10
6:54
Novodomszky Éva égő díszletben konferált (BorsOnline)
A Dal döntője után egy riporter a közszolgálati tévé szexbombájának nevezte. Kétségtelen, mindvégig dekoratív ruhákban konferált, amelyek ha diszkréten is, láttatni engedték női bájait. Az egykori híradóst korábban is láthattuk magazinműsorokban, az igazi áttörés talán most következett be.
márc. 10
6:56
Fura figurák ellen versenyez ByeAlex (BorsOnline)
Magyarországot egy kedves manó képviseli majd Malmőben, az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében. A britek egy rocknagyit küldenek, a költségek az egeket verdesik. Május közepén mindenki a dalok olimpiájára figyel majd.
márc. 10
7:00
Ezrek tüntettek Ljubljanában (hirado.hu)
Ezrek tüntettek szombaton a szlovén fővárosban a politikai elit és a korrupció ellen, mielőbbi választásokat követelve, miután a múlt héten megbukott a konzervatív kormány.
márc. 10
7:00
Összeszurkálta partnernőjét Vastag Csaba (NLC)
Vastag Csaba régi, kedvenc kiegészítője zűrt okozott a Szombat esti láz próbáján.
márc. 10
7:02
Támogatásból dolgozik belvizes területeken a Duna-Sió Menti Vízi Társulat (hirado.hu)
A társulatnak a Sárköz alacsonyan fekvő, belvizesedésre hajlamos részén négy szivattyútelepe van, jelenleg egy üzemel.
márc. 10
7:12
100 kilométerről tért vissza gazdájához a kutya (BorsOnline)
Három hónapnyi kóborlás és legalább 100 kilométer megtétele után került meg egy szilveszterkor elszökött eb. Zsani Kecskemétről rémültében szökött el, és egészen Budapestig rohant.
márc. 10
7:18
Hét külföldi túszt végzett ki egy nigériai iszlamista csoport (hirado.hu)
A foglyokat még február közepén rabolták el az észak-nigériai Bauchi szövetségi államban egy libanoni építkezési vállalat területéről.
márc. 10
7:20
Négy felnőttet és két gyereket füstmérgezéssel szállítottak kórházba (hirado.hu)
A fővárosban, a XIV. kerületi Kalapács utcában egy kétemeletes társasházban történt szén-monoxid-mérgezés.
márc. 10
7:22
Hét helyen tartanak időközi önkormányzati választást (hirado.hu)
A Baranya megyei Harkányban és Vajszlón, a szabolcsi Tyukodon, valamint a Zala megyei Rédicsen, Tormaföldén, Vindornyalakon és Zalaszentbalázson tartanak ma választást.
márc. 10
7:24
Mérleg, a feszültség még nem enyhül! - napi horoszkóp (hirado.hu)
A Kos ma felülemelkedhet sérelmein, a Rákot kellemes meglepetés éri, a Nyilas csalódott, a Vízöntő elől elhárulnak az akadályok.
márc. 10
7:30
Juhász csak nézte a Vidi győzelmét (BorsOnline)
Nem csak Egervári Sándor, az összes magyar fociszurkoló kíváncsian figyelte, kezdőbe jelöli-e José Gomes, a Videoton edzője Juhász Rolandot az Eger ellen. Nos, az Anderlechttől hazatérő védő megint csak a kispadot koptatta.
márc. 10
7:54
Idén megkezdődhet a mészkőtermelés Nagymányokon (hirado.hu)
A Tolna megyei város polgármestere szerint évi legtöbb másfél millió tonna mészkövet fejthetnek ki Nagymányokon, az idén ennek a 30 százalékára számít.
márc. 10
7:56
Havonta 20 tonna gyógyszer kerül a gyűjtőládákba (hirado.hu)
Magyarországon hét éve lehet leadni a lejárt vagy felesleges gyógyszereket, így évről-évre kevesebb veszélyes hulladék kerül a szemetesbe.
márc. 10
7:58
Venezuelában április 14-re írták ki az elnökválasztást (hirado.hu)
A voksoláson dől el, hogy ki lesz az utódja a hét elején elhunyt államfőnek, Hugo Cháveznek, akit a tavalyi októberi elnökválasztáson harmadszor is államfővé választottak, de betegsége miatt a hivatali esküt már nem tette le.
márc. 10
8:06
Löttyedt hasat és combot villantottak a színésznők (BorsOnline)
Öt hónapja szült Reese Witherspoon és Drew Barrymore is, akik most együtt mentek egy tengerparti hétvégére. Bikinis fotóikat ugyanannyian dicsérték, mint amennyien kritizálták.
márc. 10
8:08
Egymáshoz öltözött Mesterházy és Ponta (BorsOnline)
Tízezer szocialista és maréknyi ellentüntető várta az MSZP budapesti évértékelőjét. Mesterházy a kormányt kritizálta, a román kormányfő, Victor Ponta magyarul köszöntötte.
márc. 10
8:12
Több hektárnyi erdőt loptak el az idei télen (hirado.hu)
Az egyik mezőgazdasági cég tulajdonába tartozó 600 hektárnyi fás terület pár hónap alatt 7 hektárral csökkent.
márc. 10
8:42
Bizarr módon jótékonykodtak (BorsOnline)
Ennyi nagyméretű női cipőt nem adtak még el Szófiában talán egy év alatt sem, mint most egy hét alatt. Ráadásul mindet férfiak vették meg – maguknak.
márc. 10
8:48
Emelkedett a BUX az elmúlt héten (hirado.hu)
Emelkedett a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe az elmúlt héten, a forgalom nőtt az előző héthez viszonyítva.
márc. 10
9:06
Rendhagyó képsorozat Japán környezeti katasztrófájáról – fotók (hirado.hu)
Huszonnégy hónappal a tragédia után kevesen optimisták.
márc. 10
9:06
Keleti Andrea és Bálint Toncsi közös titka (NLC)
Vezettek már együtt műsort az RTL Klubon, most pedig Andrea zsűrizte Antóniát a Szombat esti lázban. Azt azonban csak kevesen tudják róluk, hogy...
márc. 10
9:08
Pápaválasztás: hány napig tartottak az utóbbi 150 év konklávéi? (hirado.hu)
Federico Lombardi szentszéki szóvivő nem tartja valószínűnek, hogy a március 12-én kezdődő konklávé tovább tart majd a szokásos néhány napnál.
márc. 10
9:18
Atomszenny szivárog a Columbia folyó felé (BorsOnline)
Komoly veszélyt jelent a második világháború alatt épült Hanford amerikai atomtemető: a tartályok közül már hatból szivárog a rendkívül mérgező iszap.
márc. 10
9:24
Osvárt Andrea életéből már csak az igazi hiányzik (Habostorta)
Egyelőre senki, így a színésznőnek egyedül kell megoldania... Az olasz és hollywoodi sikereket egyaránt elért magyar színésznő az elmúlt években főként karrierjére koncentrált, de most már úgy érzi, eljött az ideje a családalapításnak. Osvárt Andrea egyre gyakrabban látogat haza, sokszor csak titokban, hogy családjára és barátaira tudjon figyelni. Mint mondja, nem szokta meg a külföldi életet,…
márc. 10
9:24
Szú Kji mianmari ellenzéki vezetőt ismét megválasztották pártja elnökének (hirado.hu)
A Nobel-békedíjas Szú Kjit egyhangúlag választotta meg a párt 120 tagú központi bizottsága, amelyet szintén a kongresszuson választottak meg előzőleg a mintegy 850 küldöttből.
márc. 10
9:26
Ezért kellett ennyit várni a válóperrel: bekeményített Demi Moore (hirado.hu)
Másfél év elegendő volt, hogy átgondolja szándékait a színésznő.
márc. 10
9:36
Már a derbi előtt egymásnak estek a sztárok (BorsOnline)
A honi celebvilágot sem hagyja hidegen a mai Fradi–Újpest futballderbi. A volt újpesti zenész, Curtis és a nyuszis magazin címlaplánya, a fradista Fogarasy Mariann is fogadkozott: győzni fognak.
márc. 10
10:00
Amikor az asszonyok fúrnak... (Habostorta)
A pletykák szerint Matt Damon és Ben Affleck asszonykái nem bírják egymást Matt Damon és Ben Affleck már nem tartoznak Hollywood fiatal titánjai közé, az elmúlt közel tíz évben megemberesedtek, megházasodtak (ugyanabban az évben), családot alapítottak. Karrierjük és még valami mindeközben töretlen maradt: a barátságuk. A két színész híresen jó kapcsolatban van egymással, barátságuk legendásnak…
márc. 10
10:00
Mexikóban meggyilkoltak egy szövetségi minisztert (hirado.hu)
Meggyilkolták a nyugat-mexikói Jalisco szövetségi állam újonnan kinevezett idegenforgalmi miniszterét - közölték kormányilletékesek.
márc. 10
10:12
James Bond autóját vette meg Daniel Craig (BorsOnline)
Megirigyelte a szuperügynök autóját az őt megformáló színész, így mostantól ő is egy tűzpiros Aston Martinnal száguldozik.
márc. 10
10:14
Ozzy kétszer is meghalt (BorsOnline)
Cipő életéért sokan aggódunk, s keresünk biztató példákat csodás felépülésekre. A Bors olyan hírességekre is rátalált, akik visszatértek odaátról.
márc. 10
10:18
Megszületett Csisztu Zsuzsa második gyereke (Habostorta)
Plusz egy fővel gyarapodott a tévés családja Csisztu Zsuzsáéknál immáron teljes lett a férfiuralom: második kisfia, Adrián Mihály március 4-én látta meg a napvilágot. A kismamát telefonon kérdezte a Reflektor stábja részletekről... Nézd meg a videót! (Forrás: RTL Klub) Harmonikus családi életre vágysz? Jó hírünk van: a Randivonalon nagyon sokan vágynak ugyanerre! Ha még keresed az Igazit,…
márc. 10
10:18
A magyar nyelvet őrző vietnamiak is segíthetik a keleti nyitást (hirado.hu)
A remények szerint hamarosan ismét sok vietnami és arab vendéghallgatót fogadhat a magyar felsőoktatás. Pécsett ezért angol nyelvű építész és informatikai képzést is indítanak.
márc. 10
10:48
III. Richárd nem lehetett pszichopata (BorsOnline)
Most, hogy egy parkoló alól előkerült a csontváza, a szigetország megpróbálja teljesen újraértelmezni az eddig szörnyetegként számon tartott brit király személyiségét.

Keresés