2013. február 26. kedd

febr. 26
4:54
Akár évekig is kómában fekhet Cipő (NLC)
A Republic frontembere továbbra sem reagál a külvilági ingerekre. Az orvosok szerint nem lehet mást tenni, mint várni, mikor ébred fel Cipő a harmadfokú kómából. Mindeközben kiderült, hogy az énekes szívének csak egyharmada működött.
febr. 26
5:06
16 évet kaphatnak a bundázók (Blikk)
Budapest – Akár 16 év börtön is járhat a labdarúgást övező fogadási botrány résztvevőinek! A 2011 nyarán kirobbant bundaügy 46 gyanúsítottja február 22-ig tudhatta meg, mit hoztak fel ellenük a nyomozók.
febr. 26
5:12
Börtönben ült Debreczeni Zita új kedvese (NLC)
Egy évet töltött a rácsok mögött a modell-fotós legújabb párja, aki egy bűnbanda tagja volt. A férfi azért ítélték el, mert társaival buszsofőröktől szedett védelmi pénzt – állítja a Blikk.
febr. 26
5:24
Cipőt a Republic érdekelte, az egészsége nem (Blikk)
Budapest — „Határozottan elutasított minden lehetőséget Cipő, amivel megelőzhette volna a bajt" – nyilatkozta a Blikknek prof. dr. Merkely Béla, a Republic frontemberének korábbi kezelőorvosa, aki tökéletesen megérti az énekes döntését.
febr. 26
5:26
Éjjel kellett kimenteni a hó fogságából Vastag Tamást (Blikk)
Enese ‒ Vasárnap este a zsűripontozás nyerteseként jutott az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyének döntőjébe Vastag Tamás (21). Magabiztosan állt színpadra, pedig egy nappal korábban még életveszélyben volt.
febr. 26
5:42
Súlyos testi sértésért ült Debreczeni Zita párja (Blikk)
Budapest - Brutális bűnbanda tagja volt Debreczeni Zita (32) új párja, V. Kristóf. Két hete címlapon számoltunk be arról, hogy az ismert modell – akit hétfőn nem sikerült elérnünk - néhány hónap magány után újra szerelmes, közös képet is közöltünk a fekete szépségről és választottjáról.
febr. 26
5:48
Földre vitték Sarka Katát (NLC)
Visszatért a kézilabdához Hajdú Péter neje, akit a legutóbbi meccsen korántsem kímélt az ellenfél. Sarka Kata ugyan igyekezett jól teljesíteni a pályán, ám a sok durvaság megzavarta – írja a Bors.
febr. 26
6:21
A vörös szőnyeg új trendje: Fekete, duplán felvágott ruha (Joy)
Idén tavasszal duplán szexi hatást kelthetsz! És hogy hogyan? Igazán nem kell hozzá más, csak egy duplán felvágott szexi maxi ruha. Ha a külföldi sztároknak bejött, te miért is ne próbálnád ki?
febr. 26
6:24
Így soha nem láttuk: felismerhetetlen volt Britney Spears (hirado.hu)
Spears kisasszony teljesen átalakult. Még barátai is elsétáltak mellette.
febr. 26
6:26
Huawei a világ leggyorsabb okostelefonja (hirado.hu)
Az Ascend P2 a gyártó tájékoztatása szerint minden más készüléknél rövidebb időn belül képes internetkapcsolatot teremteni.
febr. 26
6:36
 Gesztesi örül, ha beszól neki Liptai (BorsOnline)
Liptai Claudia vitriolos megjegyzésein egyáltalán nem sértődik meg Gesztesi Károly. Sőt örül neki, mert tapasztalata szerint volt felesége akkor viselkedik így, ha lelkileg kiegyensúlyozott.
febr. 26
6:38
Mostohája megrettent Szita Bence holttestétől (BorsOnline)
Átlagon felüli intelligenciával rendelkezik P. Erika, akit felbujtóként Szita Bence megölésével gyanúsítanak. Kirendelt ügyvédjét, Berlik Zoltánt kérdeztük az ügyről.
febr. 26
6:40
Cipő harmadfokú kómában fekszik (BorsOnline)
Olyan mély kómában van Bódi László, a Republic frontembere, hogy az orvosok nem tehetnek mást, csak várhatnak. A zenész nem reagál a külvilág ingereire, valószínűleg spontán légzése sincs.
febr. 26
6:42
Simor: Ez hiba volt (hirado.hu)
Elnöksége idején követtek el hibákat, például nem hívták fel kellőképpen az emberek figyelmét a devizahitelezés veszélyeire - közölte a jegybank elnöke.
febr. 26
6:44
Stratégiai megállapodást köt a kormány és az Audi (hirado.hu)
A parlamenti ünnepségen beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök és Frank Dreves, az Audi AG termelésért felelős igazgatótanácsának tagja.
febr. 26
6:54
VV Éváék zsaruk előtt gyalázkodtak - videóval (BorsOnline)
A rendőrség előtt is vitába keveredett VV Éva és Tibor. A zsaruk a lány megveréséről kérdezték ki a feleket, akik még arra is másként emlékeznek, volt-e köztük intim kapcsolat.
febr. 26
7:12
Több százezres, előnytelen fellépőruhát választott Radics Gigi - fotó (BorsOnline)
Hétszázezer forintba került az a ruha, amiben Radics Gigi vasárnap színpadra állt A Dalban. Az m1 vezető stylistja szerint rosszul választott az énekesnő.
febr. 26
7:14
Idegösszeroppanást kapott V. Roland, a kivégző fiú (BorsOnline)
Nem az a ma született bárány V. Roland, akinek megpróbálja beállítani magát. Lezárták a lőtéri gyilkosságok nyomozását, a rendőrség szerint ô vezette a haláltriót.
febr. 26
7:18
Szoros eredmény az olasz választásokon (hirado.hu)
Alig négytized százalékos előnnyel győzött a balközép az alsóházi választáson.
febr. 26
7:30
Ma operálják Huszti Szabolcs lábát (BorsOnline)
Egy időre kidőlt a sorból Huszti Szabolcs, a Hannover magyar kiválósága. Hogy milyen hosszú időre, az késôbb derül ki, egy biztos: combjában izomszakadást szenvedett.
febr. 26
7:36
Székelyzászló-ügy: Nagyméretű zászlót vontak fel Csíkszereda főterén (hirado.hu)
A román hírügynökségek közlése szerint a három méter széles, 4,8 méter hosszú lobogó ünnepélyes felvonásán mintegy négyszázan vettek részt.
febr. 26
7:38
Rekordot döntött az Egyesült Államokba irányuló idegenforgalom (hirado.hu)
Az országot tavaly összesen 66 millió külföldi turista kereste fel.
febr. 26
7:40
Skorpió, kalandos, zűrzavaros idő következik - napi horoszkóp (hirado.hu)
Az Oroszlán újra energikus és gyakorlatias, a Mérleg viszonyt úgy érzi, nem halad egy tapodtat sem. A Halaknak komoly anyagi gondjai támadhatnak.
febr. 26
7:42
Ellopták Mátyás király mellszobrát a vajdasági Kishegyesen (hirado.hu)
A Magyar Szó című napilap és a VajdaságMa hírportál azt írja, hogy a mellszobrot vasárnap este lopták el, és még aznap este 22 óra körül a rendőrség elvégezte a helyszínelést.
febr. 26
7:44
A parlament előtt a Malév-bizottság jelentése (hirado.hu)
Az Országgyűlés mai ülésén megvitathatja a kormány határon túli magyarokért végzett feladatairól szóló beszámolót, valamint tárgyalni kezdheti a szociális közműszolgáltatás kialakítását és a Malév-bizottság jelentését is.
febr. 26
7:46
A Mol eredménye három százalékkal csökkent tavaly (hirado.hu)
A Mol Nyrt. 149,7 milliárd forint nettó eredményt ért el tavaly - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
febr. 26
7:48
Sarka Katát nem kímélik a kézisek (BorsOnline)
A kézilabdapályán senkit nem érdekel, hogy Sarka Kata az újságok címlapjain szerepel. Így volt ez, amikor vasárnap meccset játszott. A Pilisvörösvár játékosai őt sem kímélték.
febr. 26
7:48
Eltűnt egy ENSZ-megfigyelő a Golán-fennsíkon (hirado.hu)
Egy arab hírtelevízió úgy tudja, hogy az illető osztrák, és valószínűleg elrabolták.
febr. 26
7:50
Utakat zártak le a Sajó áradása miatt (hirado.hu)
A Sajókaza-Aggtelek összekötő mellékút egy szakaszát már hétfő este lezárták.
febr. 26
7:52
Diákok vitája: nemzetközi verseny a főváros egyetemein (hirado.hu)
A Budapest Open elnevezésű disputát másodszor rendezik meg, harminc országból több mint 150 egyetemista ütközteti érveit fontos közéleti témákban.
febr. 26
7:54
A TVK vesztesége 10,2 milliárd forint volt 2012-ben (hirado.hu)
A nemzetközi pénzügyi beszámolási szabvány (IFRS) alapján készült gyorsjelentés szerint a csoport árbevétele 9%-kal, 374,6 milliárd forintra csökkent tavaly.
febr. 26
8:12
Hada Renáta: Apa volt Fábry, nem szerelem (Habostorta)
A showman állítólagos szeretője azt mondja, az apát kereste Fábryban Ahogy beszámoltunk róla (lásd: kapcsolódó cikkeknél), Hada Renáta életművésznő állítása szerint az egyik hazai tévésztár szeretője volt sok éven keresztül. És bár a férfi személyét titok lengte körül, nemrég az egyik hetilap megírta: Fábry Sándorról van szó. Hada Renáta azt mondja, tizenkét évig folytatott titkos viszonyt a…
febr. 26
8:12
Gyengült a forint (hirado.hu)
Az eurót kedden 7 óra tájban 294,65 forinton jegyezték az előző esti 293,43 forinttal szemben.
febr. 26
8:14
Oscar-díj: az elmúlt évek legnézettebb ceremóniája volt a vasárnapi gála (hirado.hu)
Az Egyesült Államokban 40,3 millióan nézték a 85. ceremóniát.
febr. 26
8:16
Együttes ülést tart ma a magyar és a szlovák külügyi bizottság (hirado.hu)
A tanácskozáson szó lesz a határ menti infrastrukturális fejlesztésekről is.
febr. 26
8:18
Obama kormányzók támogatását kérte (hirado.hu)
Munkahelyek megszűnésével jár a szövetségi államokban, ha március 1-jén életbe lépnek az automatikus költségvetési megszigorítások - jelentette ki a kormányzók előtt az amerikai elnök.
febr. 26
8:20
Megszabadulnak az elhagyott szeméttárolóktól Szolnok környékén (hirado.hu)
Uniós támogatással számolják fel tizennyolc Tisza és Körös menti település használaton kívüli szeméttelepét. A munkálatok 2014 nyarára fejeződhetnek be.
febr. 26
8:22
Két év után az ENSZ levette Oszama bin Ladent a feketelistáról (hirado.hu)
Az ENSZ Biztonsági Tanácsa törölte feketelistájáról a nevét, de a két évvel ezelőtt meggyilkolt terroristavezér vagyonának befagyasztásáról szóló rendelkezés továbbra is érvényben van.
febr. 26
8:24
Bújkál a halottnak hitt Róza néni háziorvosa (BorsOnline)
A rendőrség szerint nem mond igazat V. Zsolt balatonfenyvesi háziorvos. A doktor állítja: ő állapította meg, hogy életben van a halottnak hitt Róza néni. Ezzel szemben a rendőrök azt mondják, a doktor takarta le a „halott” asszonyt.
febr. 26
8:26
Sírva írt alá Bajner Báint (BorsOnline)
Fájlalhatja a Siófok, hogy milyen kiváló támadóról maradt le a múlt nyáron. Tavaly szeptember óta Bajner Bálint a balatoni város helyett Dortmundban futballozik.
febr. 26
8:30
Lezuhant egy hőlégballon az egyiptomi Luxorban: 19 halott (hirado.hu)
Nyugati és ázsiai turisták az áldozatok.
febr. 26
8:42
Meztelen mellekkel csúsznak a szánkósok - fotók (18+) (BorsOnline)
Németországban rendezték meg a tél legsikamlósabb sportversenyét, a pucér szánkózást. Itt valóban csak a részvétel fontos, senkit nem érdekel, ki ér először célba, csupán az, hogyan néz ki.
febr. 26
8:48
Csúcsot döntött a nemzeti parkok látogatottsága (hirado.hu)
Több mint 1,4 millió vendég vett részt 2012-ben a különféle ökoturisztikai programokon.
febr. 26
9:06
Halálos késelés Miskolcon (hirado.hu)
Elfogtak egy 43 éves hajléktalan férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte alkalmi ismerősét.
febr. 26
9:06
Egy biztos, de akár három szereplő is távozik a Jóban Rosszban-ból... (NLC)
Megszokhattuk, hogy a Jóban Rosszban forgatókönyvírói időről időre kiírnak valakit a sorozatból. Úgy tudjuk, most is távozik legalább egy, de inkább két-három szereplő. Erre több színésznek is megvan az esélye. De lássuk részletesen! Listánkban már biztosan benne van az egyik távozó színész neve...
febr. 26
9:08
Ranulph Fiennes sérülés miatt feladta antarktiszi expedícióját (hirado.hu)
A kalandor megsérült, miután az antarktiszi táborban síelés közben elesett és kesztyű nélkül igyekezett javítani helyzetén a mínusz 30 fokban.
febr. 26
9:10
Hónapok után először rakétát lőttek Izraelre a Gázai övezetből (hirado.hu)
A kedd reggel indított, Grad típusú rakéta a palesztin területtől északra, Askelón déli, ipari övezetében egy útba csapódott.
febr. 26
9:12
Vöröskeresztes bizottság utazik a kolumbiai lázadók fogságában lévő túszokhoz (hirado.hu)
A Nemzeti Felszabadítási Hadsereg (ELN) hetek óta fogva tart egy német testvérpárt, a 72 éves Günther Otto Breuert és a 69 éves Uwe Breuert az ország Venezuelával határos északkeleti részén.
febr. 26
9:18
Salátát eszik Orbán beszéd előtt (BorsOnline)
Dalszövegíró és restaurátor segít Orbán Viktornak fontosabb beszédeinél. A kormányfő csak ötleteket kér, minden sort maga ír meg.
febr. 26
9:20
Berki miatt népszerű lett a torna (BorsOnline)
Az magyar olimpiai bajnok mindent megtesz azért, hogy sportját népszerűsítse. Elmondása szerint egyre többen kíváncsiak a tornára.

Keresés