2013. február 12. kedd

febr. 12
0:24
Laza Valentin-napot! (cotcot)
A Valentin-napot mindenki kedve és vérmérséklete szerint ünnepli. Múlt héten felsorakoztattuk a fülledt erotika eszköztárát, ezen a héten pedig azokat látjuk el megszívlelendő tanácsokkal, akik inkább a játékosabb, őrültebb megoldásokat kedvelik, és laza, ám szexi Valentin-napra vágynak.
febr. 12
0:28
7 megdöbbentő tény a szépségről (cotcot)
Köteteket lehetne megtölteni azzal, milyen ideálok, praktikák, alapanyagok váltották egymást a szépség jegyében az emberiség története során. Nem fogjuk megtenni, csupán csak szemezgettünk a bőséges irodalomból, és kiemeltünk hét elképesztő tényt. 1. Az ókor sminkesei Ha azt mondjuk ókori Egyiptom, a piramisok képe mellett vastagon festett szemű alakok is megjelennek a lelki szemeink előtt. A…
febr. 12
4:36
Kiderült Kézdy György súlyos betegsége (NLCafé)
Az öngyilkosságot elkövető színművésznek a veséje, szíve és tüdeje már régóta rendetlenkedett, de továbbra is folyamatosan játszott. Arról pedig senkinek sem beszélt, hogy 8 éve rákot diagnosztizáltak nála. Kézdy György öngyilkosságának okait a fia is kutatja.
febr. 12
4:54
Elfelejtette, hogy feldarabolta párját (Blikk)
Budapest – Egy zacskót húzott a fejére, így gyilkolta meg élettársát T. Edit (54), akit azzal gyanúsítanak, hogy feldarabolta a férfit, a torzót pedig a kukák mögé rejtette.
febr. 12
4:54
A stáb előtt veszekedtek Bereczkiék (NLCafé)
A Nagy Duett előtt a stúdióban hordta le nejét Bereczki Zoltán. A produkció zenei szerkesztőjeként dolgozó színész-énekes állítólag nehezen viseli, hogy felesége és duettpartnere, Dopeman, önálló utakon jár – írja a Bors.
febr. 12
5:12
Megússzák a tíz évvel ezelőtti bundázók (Blikk)
Budapest — Nem kell tartaniuk a felelősségre vonástól azoknak a futballistáknak, akik részesei voltak a 2000-es évek legelején vagy még régebben hazai és nemzetközi meccsek eladásának, az általuk elkövetett bűncselekmények ugyanis már elévültek.
febr. 12
5:14
Lerombolt házukért fizetnek Angyalka szülei (Blikk)
Kolontár ‒ Beleroskadnak lerombolt házuk hitelének törlesztésébe az iszapkatasztrófa legnagyobb áldozatai.
febr. 12
5:18
Megjelent a 2013-as márciusi JOY! (Joy)
Már kapható a JOY Magazin márciusi száma, címlapon a country énekesnő Taylor Swifttel!
febr. 12
5:30
Vili bácsi: Véletlenen múlt, hogy nem vitt el a szívem (Blikk)
Budapest ‒ Legszívesebben már elhagyná a kórházat Várkonyi András (63), annyira jól érzi magát pár nappal az életmentő szívműtétje után. A Barátok közt Vili bácsija alig várja, hogy láthassa 9 hónapos unokáját, és persze azt is, hogy visszatérjen a képernyőre.
febr. 12
5:30
Elárulta féltve őrzött titkát Gesztesi (NLCafé)
Eleinte nem is akarta elénekelni a Nagy utazás című dalt Csézyvel A Nagy Duettben. A sláger ugyanis az első válására emlékezteti a színészt – írja a Blikk.
febr. 12
5:32
Kézdy nyolc éve küzdött a rákkal (Blikk)
Budapest - Sok-sok év szenvedés állt a hátterében annak, hogy Kézdy György (†76) véget vetett az életének.
febr. 12
5:48
Régi sebeket tépett fel Gesztesiben közös daluk (Blikk)
Budapest — Nagy érzelmi utazást jelentett Gesztesi Károly (49) számára A Nagy Duett című vetélkedőben vasárnap Csézyvel (33) közösen előadott daluk.
febr. 12
5:48
Életmentő szívműtétből lábadozik a Barátok közt sztárja (NLCafé)
Legszívesebben elhagyná a kórházat Várkonyi András, annyira jól érzi magát. A Barátok közt Vili bácsija már visszatérne a képernyőre, ám pár hetet még szanatóriumban kell pihennie – írja a Blikk.
febr. 12
6:21
Ajándék JOY Shopping Card a márciusi JOY-hoz! (Joy)
A JOY, a L'ORÉAL PARIS és a 60. születésnapját ünneplő MÜLLER most 33% kedvezményt nyújtó shopping kártyával kedveskedik neked, melyet beválthatsz 2013. február 28-tól március 11-ig a MÜLLER üzleteiben!
febr. 12
6:23
Nyerj páros belépőjegyet az Óz, a hatalmas premier előtti vetítésére (Joy)
Csak egyetlen egy kérdésre kell helyesen válaszolnod és akár Te is megnyerheted a 80 db páros belépőjegy egyikét és megnézheted velünk az Óz, a hatalmas című filmet premier előtt!
febr. 12
6:24
Teljesen kimerült, de már tud róla beszélni az énekesnő (Híradó)
A Grammy-díjas énekesnő most megtörte a hallgatást. Elismeri, az anyaság kikészítette az elmúlt hónapok alatt.
febr. 12
6:25
Christina Ricci TOP10 vörös szőnyeges szettje (Joy)
Ma, február 12-én 33 éve, hogy Kaliforniában megszületett Christina Ricci színésznő. Eme jeles nap alkalmából úgy döntöttünk, hogy neki is összegyűjtjük a 10 legjobb és legszebb vörös szőnyeges szettjét.
febr. 12
6:26
Hét millió iOS 6-ot törtek fel négy nap alatt (Híradó)
Hiába figyelmeztetett az Apple a jailbreak állítólagos veszélyeire, a felhasználók özönlenek az Evasi0n oldalára, hogy feltörjék a készüléküket.
febr. 12
6:42
Kompjárat a Dunán Bős és Dunaremete között (Híradó)
A vízi közlekedés magyar és szlovák oldali infrastruktúrájának kialakítására, illetve a komp beszerzésére 940 millió forintot költenek, a projektet a fejlesztési összeg 85 százalékával támogatja az Európai Unió.
febr. 12
6:44
Magyarország dollárkötvény-kibocsátási szándékot jelentett be (Híradó)
Magyarország dollárkötvény-kibocsátási szándékot jelentett be az amerikai értékpapír felügyeletnek (SEC) hétfőn - írta a Reuters.
febr. 12
6:46
Fiatal olasz pápát jósol egy Vatikán-szakértő (Híradó)
A La Repubblica szakírója szerint "nagy meccs lesz" a bíborosok között.
febr. 12
7:00
Nagano utolsó nagy müncheni premierje a Borisz Godunov (Híradó)
A szerdai müncheni premieren az a változat látható, amelyből hiányzik az úgynevezett Marina-kép, a szandomiri vajda udvarában játszódó jelenet.
febr. 12
7:18
Áttörte a szalagkorlátot: fotókon az M0-s kamionbaleset (Híradó)
Szalagkorlátnak ütközött egy sörszállító kamion az M0-ás autóút csömöri csomópontja és az M3-as autópálya között hétfő este. Egy ember megsérült.
febr. 12
7:20
Tucatnyi ember halt meg két iraki merényletben (Híradó)
Legkevesebb 12 ember halt meg az észak-iraki Moszulban hétfőn egy autós merénylő és egy ismeretlen orvlövész támadásában.
febr. 12
7:22
Csökkent a Zwack Unicum nyeresége (Híradó)
A Zwack Unicum Nyrt. 2012-2013-as üzleti évének első három negyedévében 1,795 milliárd forint adózás utáni nyereséget ért el.
febr. 12
7:36
Cseke Katinka: "Totálkárosra tört a kocsi, amiben ültem" (storyonline)
Cseke Katinka állítja, transzcendens hatalmak mentették meg egy nagyon súlyos autóbalesettől.
febr. 12
7:36
Elérte Brüsszelt a lóhúsbotrány (Híradó)
Az érintett országok miniszterei szerdán megvitatják az európai uniós szinten szükséges intézkedéseket.
febr. 12
7:38
Oroszlán, aki mer, az nyer! - napi horoszkóp (Híradó)
Az Ikrek most szívvel-lélekkel foglalkozna álmaival, a Rák előtt akadályok tornyosulnak, a Szűznek komolyabb erőfeszítéseket kell tennie.
febr. 12
7:40
Kiadták a riasztást: itt akár 30 cm hó hullhat (Híradó)
Nem enged a tél.
febr. 12
7:54
A macska mentette meg a fagyhaláltól a kétéves kislányt (MaHu)
Egy macska vette "pártfogásába" a kétéves kislányt, akit anyja egy fűtetlen pajtába tett ki, hogy gondtalanul elmehessen szórakozni a barátaival. A gyermekre a macska melege nélkül a biztos fagyhalál várt volna.
febr. 12
7:54
15 ezer forintba kerül a szexriasztó pulóver (Blikk)
London — Készítői szerint tökéletes védelmet nyújt a szexuális úton terjedő betegségekkel és a nem kívánt terhességgel szemben egy pulóver.
febr. 12
7:54
Alig változott a forint árfolyama (Híradó)
Az euróval és a dollárral szemben pár fillérrel gyengült, a frankkal és a jennel szemben nem változott a forint árfolyama kedd reggelre az előző esti jegyzésekhez képest.
febr. 12
7:56
Egymillió dollárt ér a zsarugyilkos (Blikk)
Los Angeles — Egymillió dolláros (kb. 220 millió forint) vérdíjat tűztek ki annak a volt zsarunak a fejére, aki február eleje óta egy rendőrrel, valamint egykori főnöke két hozzátartozójával végzett, két másik rendőrt pedig megsebesített.
febr. 12
7:56
Újabb kísérleti atomrobbantást hajtott végre Észak-Korea (Híradó)
Észak-Korea végrehajtotta kedden újabb, immár harmadik kísérleti atomrobbantását - közölték dél-koreai és japán források.
febr. 12
7:58
Havazás: viharos szél és több száz veszteglő kamion az utakon (Híradó)
Több száz kamion vesztegel a pihenőhelyeken Zala és Vas megyében. Pest megyében Perbál, Tinnye, Budakeszi és Telki környékén hóátfúvások nehezítik a közlekedést. A cikket folyamatosan frissítjük.
febr. 12
8:12
Kilátástalan helyzetben Amerika hőse (Híradó)
Megélhetése és biztonsága miatt is aggódik az amerikai haditengerészet volt kommandósa, aki 2011 májusában lelőtte Oszama bin Ladent.
febr. 12
8:27
Whiteny Houston 5 legjobb dala! Videok! (Joy)
A szerkesztőségünkből mindenkinek van egy sztorija arról, hogy hol és milyen körülmények között találkozott azzal szomorú hírrel egy évvel ezelőtt, hogy meghalt Whitney Houston. De persze, hogy mindenkinek van egy kedves dala is tőle. Akár több is. Megmutatjuk a mi 5 kedvencünket.
febr. 12
8:30
Átírhatják a költségvetést az E.ON-üzlet miatt (Híradó)
Az E.ON gázüzletágának megvásárlásával összefüggésben írhatja át az idei költségvetést az Országgyűlés mai ülésén.
febr. 12
8:48
A távolság magasságban sem akadály (Habostorta)
Sok férfit zavar, ha a nő magasabb... Számukra kiváló ellenpélda lehet Ágnes és Roland, kapcsolatuk ugyanis annak bizonyítéka, hogy a szerelem tényleg nem ismer határokat - magasságban sem. Merthogy Ágnest 202 centiméterrel, Rolandot pedig 157-rel áldotta meg az élet. A sors mégis úgy hozta, hogy egy pár lettek és közös gyermekük is született.       A furcsa pár egyébként közös barátaik…
febr. 12
8:48
Kevés a versenyképességhez az autópálya közelsége (Híradó)
Hiába épül gyorsforgalmi út egy településig, ez önmagában nem húzza fel a helyi gazdaságot, a kulcskérdés az oktatás – mondta Rácz Margit, az MTA Világgazdasági Intézetének kutatási igazgatója.
febr. 12
8:50
Felbocsátották a legújabb Landsat-műholdat (Híradó)
A Landsat Data Continuity Mission a kaliforniai Vandenberg légierőbázisról indult el egy Atlas-5 rakétán.
febr. 12
9:06
Cicciolina elvetélt (storyonline)
A felnőtt filmek egykori csillaga alig várja, hogy nagymama lehessen, abban bízik, hogy fia egy kislány unokával ajándékozza meg. Nem véletlenül, hiszen volt egy kislány az életében, akit elveszített
febr. 12
9:06
Atomrobbantás: összehívták az ENSZ BT-t (Híradó)
Máris összehívták a Biztonsági Tanács rendkívüli ülését, amelyen megvitatják a Phenjan elleni újabb szankciókat.
febr. 12
9:24
A Való Világ megerőszakolja a Barátok köztöt (comment.blog.hu)
A valóságshow sokaknak még most is csak annyit jelent, a csutkáig feltolt digitális zoomtól szemcsés képen meghágják BB Évit, miközben odakint Pongó cigányozik egy sunyit, de büdöset. Pedig a valóságshow-t nem lehet letudni annyival, hogy Alekosz belenéz a kamerába, és azt mondja, hogy “sajnálom, de az én szexuális vonzódásom más körökre hat”, mi meg megszédülünk, mert a mélység visszanézett ránk.…
febr. 12
9:24
LMP: Karácsony racionális politikát, Schiffer új lehetőséget lát (Híradó)
Az LMP-ből kilépett Karácsony Gergely a Kossuth Rádióban azt mondta: az eseményeket nehezen élte meg, de úgy érzi, ezzel a lépéssel tudnak javítani az ország helyzetén. Schiffer András, a párt eddigi frakcióvezetője még nem jelenti be a képviselőcsoport feloszlását.
febr. 12
9:42
Tizenhárom határsértőt fogtak el Röszke közelében (MaHu)
Öt csoportban tizenhárom határsértőt fogtak el a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőrei hétfő este és kedd hajnalban Röszke térségében.
febr. 12
9:44
Benzint itatott az unokájával: azt hitte, víz (MaHu)
Tévedésből egy pohár benzinnel itatta meg a szórakozott nagymama az unokáját, aki nem sokkal később bele is halt a mérgezésbe.
febr. 12
10:00
Képek: Hricsovinyi Lajos ny. tű. őrnagy temetése Budapesten (Lánglovagok)
A Fővárosi Tűzoltóparancsnokság Technikai és Anyagi Osztályának egykori alosztályvezetője 74 évesen hunyt el.
febr. 12
10:00
A legfontosabb szabályt szegte meg a végzetesen gyönyörű Hudson (Híradó)
Óriási felfordulást okozott a díjátadón Kate Hudson.
febr. 12
10:18
Villám csapott a Vatikánba (Blikk)
Órákkal azután, hogy XVI. Benedek pápa bejelentette, lemond a tisztségéről, egy hatalmas villám csapott a Szent Péter-bazilikába

Keresés