2013. február 22. péntek

febr. 22
4:54
Megint plasztikáztatott Győzike (NLC)
Tíz kilót hízott a showman a karácsonyi ünnepek alatt, ezért befeküdt zsírleszívásra egy pécsi magánklinikára. Mindeközben képtelen eladni a salgótarjáni házát. Dráma van!
febr. 22
5:12
Agárdi Szilvi: „Pál Dénes csak az enyém” (NLC)
Súlyos influenza kötötte az ágyhoz Agárdi Szilvit, aki duettpartnerével, Pál Dénessel továbbjutott A Dal középdöntőjébe. A párost népes rajongótábor támogatja, a Voice-győztesért ugyanis odavannak a lányok – írja a Bors.
febr. 22
5:24
Jön a második Garas-unoka (Blikk)
Budapest - Annál nagyobb öröm egy nő számára talán nincs is, mint amikor megtudja: új élet cseperedik a szíve alatt. A több mint egy éve elhunyt Garas Dezső (†77) menye, Balla Eszter színésznő már másodszorra élheti át ezt a csodát.
febr. 22
5:24
Megölték, mert beszélt a bankrablásról (Blikk)
Budapest - Egy sikeres, ám rosszul végződött bankrablás miatt kellett meghalnia egy fiatalembernek - ezt gyanítják a Nemzeti Nyomozó Iroda tisztjei, akik emiatt újranyitották M. Gyulának eddig a „döglött" ügyek közé tartozó aktáját.
febr. 22
5:26
Fölösleges titkolni a női életkort (Blikk)
Budapest - Mint ahogy arról a Blikk beszámolt, nem titok már Balázs Klári kora, az énekesnő tavaly ünnepelte 60. születésnapját. Ám több ismert magyar hölgy is úgy véli, egy nőnek felesleges titkolni a korát.Ungár Anikó (64) szerint például nem attól fiatal valaki, ha húszéves a bőre.
febr. 22
5:26
Sör, buli és lagzi a parlamentben (Blikk)
Budapest - Söröző, kápolna, házasságkötő terem is lehet majd hamarosan a Parlamentben, legalábbis Kerényi Imre, a magyar kulturális értékek megőrzésével és fejlesztéséért felelős miniszterelnöki megbízott elképzelései szerint.
febr. 22
5:28
Győzike nyolc éve képtelen eladni a házát (Blikk)
SALGÓTARJÁN — Hiába engedtek már nyolcmillió forintot az árából, nyolc éve képtelenség eladni Gáspár Győző és famíliája nógrádi villáját.
febr. 22
5:30
Fatimát kikészíti a színpadi szereplés (Blikk)
Budapest - A történelem ismétli önmagát - szól a bölcselet, és úgy tűnik, Mohamed Fatima (32) esetében sincs ez másképpen.
febr. 22
5:42
Gépek tartják életben Cipőt (Blikk)
Budapest - Hiába várták csütörtökön lélegzetvisszafojtva családtagjai, zenésztársai és barátai, hogy visszatérjen a mélyaltatásból Cipő (47), nem sikerült felébreszteni a Republic frontemberét, akit múlt pénteken szállítottak kórházba, miután szívleállása után újra kellett éleszteni.
febr. 22
5:48
Kikészíti az élő show Mohamed Fatimát (NLC)
Úgy tűnik, nem megy az élő szereplés az énekesnőnek. Akárcsak a Voice-ban, úgy A Dal középdöntőjében is kiakadt a színpadi szereplés előtt, és leblokkolt – írja a Blikk.
febr. 22
6:24
Alig valamit vett magára Rihanna a romantikus sétához (hirado.hu)
Ráaadásul még az is átlátszott.
febr. 22
6:26
A Full HD négyszeresét tudja az IGZO monitor (hirado.hu)
A Sharp PNK-321 modellje 3840 x 2160 pixel felbontással működik, így a világ első IGZO technológiát alkalmazó LCD monitora.
febr. 22
6:36
Életmentő műtéten esett át Cipő (BorsOnline)
A jelek arra mutatnak, hogy nem javult Bódi László Cipő, a Republic frontembere állapota. Lapunk megtudta, hogy nem ébresztették fel és egy beavatkozást is végrehajtottak rajta.
febr. 22
6:38
Vili bácsi: kaptam plusz tizenöt évet (BorsOnline)
A Barátok közt Vili bácsija újra a régi. A rehabilitációs intézetben libamájról és borról álmodozott. Azt is közölte, hogy tavasszal vissza szeretne térni a kamerák elé. Várkonyi András állapota rohamosan javul.
febr. 22
6:42
Deloitte: a bankok nem bíznak a számviteli standardok közeledésében (hirado.hu)
Nehéz elképzelni az IASB és amerikai párja, az FASB standardjai közti konvergenciát, hisz' a két testület alapvető kérdésekben sem ért egyet.
febr. 22
6:44
Évértékelő beszédet tart ma Orbán Viktor (hirado.hu)
Ez lesz a kormányfő 15. értékelője, azt a Duna és a Kossuth Rádió is élőben közvetíti.
febr. 22
6:46
Forgalommal szemben vágtatott a hatalmas vad (videó) (hirado.hu)
Az állat járt egy óvodában és az egyetemen is, végül elaltatták és az erdőben ébredt.
febr. 22
6:48
Pénteki Pasi #10 - A lenyűgöző Alden Ehrenreich (Joy)
Szeretnétek megismerni egy igazán lenyűgöző pasit ezen a szép pénteken? Kedves lányok, engedjétek meg, hogy bemutassuk legújabb kedvencünket, Ethan Wate-et, azaz a csibészesen sármos Alden Caleb Ehrenreich-t!
febr. 22
6:48
Medvegyev a meteoritról: lecke volt az emberiségnek (hirado.hu)
A cseljabinszki meteorit becsapódása lecke volt az egész emberiségnek - közölte az orosz miniszterelnök, aki szerint közös erővel kell keresni a megoldásokat az ilyen természeti jelenségek okozta fenyegetések elhárítására.
febr. 22
6:50
Ismét drágult a benzin (hirado.hu)
3 forinttal emelte péntektől a 95-ös árát a Mol, a gázolajé nem változott.
febr. 22
6:52
Elfogták a miskolci ékszerbolt kirablóit (hirado.hu)
A rendőrség elfogta és őrizetbe vette azt a két férfit, akiket a Miskolc egyik belvárosi ékszerüzletében kedden történt fegyveres rablás elkövetésével gyanúsítanak.
febr. 22
6:54
Késsel támadt a rendőrre a hummeres gázoló (BorsOnline)
Már nemcsak szándékos emberöléssel, hanem újabb három bűncselekménnyel gyanúsítják a hummeres osztrák gázolót, Thomas B.-t – tudta meg a Bors. A szakértő azt is megállapította, hogy nem fújták le a zsaruk gázspray-vel az ámokfutót.
febr. 22
7:00
Olasz bíborosból lesz a legtöbb a konklávén (hirado.hu)
Huszonnyolc olasz bíboros szavaz majd az új pápa személyéről a Sixtus-kápolnában. Nincs még egy nemzet, amelyet ennyien képviselnének a következő konklávéban.
febr. 22
7:02
Havazik: legmagasabb készültség a fővárosban (hirado.hu)
Az FKF a legmagasabb fokozatban dolgozik, napközben is várható havazás a fővárosban.
febr. 22
7:12
Agárdi Szilvi: Dénes csak az enyém (BorsOnline)
Súlyos influenza miatt volt ágyhoz kötve az énekesnő, ám így is mindent megtesz, hogy Dénessel megnyerjék A Dalt. A páros mögött népes rajongótábor áll, Szilvi szerint sok köztük a fiatal lány.
febr. 22
7:14
Bea asszony féltékenységi rohamot kapott a műtét miatt (BorsOnline)
Biztos szeretőd van, azért műtteted magad! – fakadt ki telefonon Bea asszony, miközben Gáspár Győzike a műtéti beavatkozásra várt egy pécsi magánklinikán. A showman azért feküdt ismét kés alá, mert tíz kilót hízott.
febr. 22
7:16
Milliók pottyannak a tévészerelő Imre ölébe (BorsOnline)
Megkezdődött a Szécsi-örökség szétosztása: a tragikusan fiatalon elhunyt énekes, Szécsi Pál nővére, Katalin vagyonának értékbecslésével.
febr. 22
7:18
Májusig dönt választókerületi felelőseiről az Együtt 2014 (hirado.hu)
Szigetvári Viktor szerint szeptember-októberre meg kell állapodni a közös ellenzéki jelöltekről, mert idő kell, hogy a táborok "összeszokjanak".
febr. 22
7:20
Chávez továbbra is légzési elégtelenséggel küzd (hirado.hu)
A műtét utáni szövődmények miatt Hugo Chávez venezuelai elnök továbbra is légzési elégtelenséggel küzd, aminek "kedvezőtlen a lefolyása".
febr. 22
7:22
Ma osztják ki a francia filmművészet Oscarjait (hirado.hu)
A 38. César-gálán a jelölések alapján öt filmnek van esélye tarolni.
febr. 22
7:24
Április 27-én kezdődnek a parlamenti választások Egyiptomban (hirado.hu)
A választási folyamat június végén ér véget, és az új parlament július 6-án tartja meg alakul ülését.
febr. 22
7:26
Global Times: Washingtonban "bolhából elefántot csinálnak" (hirado.hu)
A napilap szerint Amerikában túlragozzák a kínai fenyegetést.
febr. 22
7:28
Program a női vállalkozók támogatására (hirado.hu)
Képzések, konzultációk révén próbálja erősíteni a női vállalkozókat egy európai uniós kezdeményezésre alakult magyarországi hálózat.
febr. 22
7:30
30 milliárdért kap sportközpontot Győr (BorsOnline)
Győrött, a Bercsényi-ligetben sportközpont épül a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra. Az összköltség mintegy harmincmilliárd forint.
febr. 22
7:36
Oroszlán, a kapcsolatoddal semmi baj! - napi horoszkóp (hirado.hu)
A Rák napja a megújulás jegyében telik, a Szűz is magára talál, a Mérleg nyugodt. A Bak viszont teljes harci díszben kezdi a napot.
febr. 22
7:38
Német katolikus püspökök: nemi erőszak esetén alkalmazható az esemény utáni tabletta (hirado.hu)
A döntés értelmében valamennyi püspöknek tájékoztatni kell az egyházmegyéjében működő katolikus fenntartású egészségügyi intézményeket a püspöki konferencia álláspontjáról.
febr. 22
7:40
Vegyesen mozgott reggel a forint (hirado.hu)
A jenhez képest erősödött, a többi vezető devizához viszonyítva gyengült.
febr. 22
7:42
Letartóztattak egy lelkészt (hirado.hu)
Letartóztattak Dél-Koreában egy lelkészt, mert Pak Gun Hje megválasztott államfő becsületébe gázolt, azt állítva róla, hogy lefizette Kim Dzsong Il néhai észak-koreai vezetőt.
febr. 22
7:54
Rogán: Láttuk már Bajnait kormányozni (hirado.hu)
A Fidesz frakcióvezetője szerint az Együtt 2014-től ugyanazt lehetne várni, mint a Bajnai-kormánytól 2009-2010-ben.
febr. 22
7:56
Végzős brit animációs filmesek megverhetik a Disneyt az Oscar-gálán? (hirado.hu)
A Disney produkciója ellen versenyez a rövid animációs filmek mezőnyében a Head Over Heels című munka, brit végzős filmiskolások alkotása.
febr. 22
8:06
Tóth Gabi hét kilót táncolt le eddig (BorsOnline)
Tóth Gabi eddig sem panaszkodhatott a külsejére, a megfeszített edzéseknek köszönhetően azonban most csúcsformáját hozza. A Szombat esti láz próbái a énekesnő alakjára is jó hatással vannak.
febr. 22
8:08
Havi 8 ezret tesz félre Magyarországon egy átlagcsalád (BorsOnline)
Bár a bruttó bérek nőttek, a nettó keresetek az infláció miatt jóval kevesebbet érnek, mint egy évvel korábban – derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adataiból. A Bors kiszámolta, hogy egy átlagos, kétgyermekes családnak hó végére alig marad pénze.
febr. 22
8:30
A nőknek csak Berki Krisztián teste kellett? (Habostorta)
Még meg sem jelent, de máris botrányt kavart egy készülőben lévő könyv Bár még nem került a boltokba, már most nagy port kavar egy könyv. A legkapósabb szingli pasikról szóló Legényvásár talán legellentmondásosabb fejezete Berki Krisztiánról szól, akinek exei állítják: ma már szégyellik, hogy egykor viszonyuk volt az egykori labdarúgóval. Berki amúgy is megosztó személyiség, a könyvben pedig…
febr. 22
8:30
Országszerte havazik - fennakadás egyelőre nincs (hirado.hu)
Szinte az egész ország területén havazik, de a közúti közlekedésben nincsenek fennakadások - tudatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az Útinform alapján péntek reggel.
febr. 22
8:32
Itt a módosítás: ez megváltoztatja a havi bért (hirado.hu)
A január elsejétől változott szabály nem veszi figyelembe a munkanapok számát egy adott hónapban.
febr. 22
8:42
Rajtaütöttek az exkaposvári csalón (BorsOnline)
Lekapcsolta az Interpol az ázsiai fogadási maffia egyik kulcsfiguráját, a szlovén Admir Suljicot, aki korábban a Kaposvárban is focizott. Már akkor terepjáróval járt az edzésekre.
febr. 22
8:44
Új őrület: meztelenül pózolnak főztjükkel - fotók (18+) (BorsOnline)
Az interneten osztották meg ételeiket, hamarosan pedig könyv készül a meztelen szakácsok receptjeiből. A brit hobbiséfek sokszor gyűlnek össze ­közös főzőcskézésre.
febr. 22
8:48
Busz ütközött kamionnal - négy utas megsérült (hirado.hu)
A rendőrség tájékoztatása szerint a havazás miatt csúszóssá vált utakon több baleset is történt Bács-Kiskunban.
febr. 22
8:50
Meghosszabbították a szíriai különmegbízott mandátumát (hirado.hu)
A 79 éves Lahdar Brahimit tavaly augusztusban nevezte ki közös különmegbízottjának az ENSZ és az Arab Liga. Mandátuma 2013 végéig szól.
febr. 22
8:52
Lesodródott egy autó az útról Sándorfalvánál, 4 sérült (hirado.hu)
A jármű egy balra ívelő kanyarban csúszott meg.

Keresés