2013. február 21. csütörtök

febr. 21
0:06
Bundestag-bizottság: a magyar médiatörvény továbbra is tartalmaz kifogásolható elemeket (hirado.hu)
A német törvényhozás alsóháza, a Bundestag petíciós bizottsága szerdán befogadott és továbbított egy petíciót a magyar médiatörvényről.
febr. 21
4:18
Csak a szívátültetés segítene Cipőn? (NLC)
Ma ébresztik fel a mélyaltatásból a Republic frontemberét, akinek múlt pénteken állt le a szíve. Lehet, hogy új szervre lesz szüksége a nagybeteg énekesnek – írja a Bors.
febr. 21
4:36
Zebrán gázolt az ismert színész (NLC)
Balesetet okozott Bicskey Lukács, elütött egy fiatal nőt a zebrán. A színész, aki ellen eljárást indított a rendőrség, elismerte, hogy ő volt a hibás – írja a Blikk.
febr. 21
4:48
Pál túlélte a saját halálát (Blikk)
Vecsés - Már csak a csokornyi virág és a rokonok, ismerősök aggódása emlékeztetik ifj. Szamosi Pált (65) február 12-én bekövetkezett saját tragikus halálára. A rossz hírt a néhai ifj. Szamosi Pál álözvegye, Erika terjesztette internetszerte, felhíva a figyelmet egy akciós elalvásgátló kütyüre.
febr. 21
5:06
Volt férje szerint megszökne Rezesová (Blikk)
Budapest—Kassa — Szökést tervez Eva Varholíková Rezesová (35), legalábbis ezt állítja róla Erik Fischer, a nő egyik gyermekének apja.
febr. 21
5:12
Leleplezték Balázs Klárit (NLC)
Kiderült az énekesnő sokszor letagadott életkora. A Nagy Duett egyetlen női zsűritagját az általános iskolai naplója leplezte le – írja a Blikk.
febr. 21
5:24
Újabb nővel kavar Fekete Dávid (Blikk)
Budapest - Nagykanállal élvezi az életet Fekete Dávid (26)! Az énekes nemcsak szakmailag próbál több lábon állni, de úgy tűnik, a Cserpes Laurával (24) évekig tartó házasságának vége után a magánéletében is sokkal nyitottabb, mint korábban.
febr. 21
5:24
Összeharapdálta gyilkosa Kata testét (Blikk)
Pécs - Mintha kést döftek volna Bándy Kata (†25) volt vőlegényének szívébe, úgy érezte magát Dani, amikor újabb hátborzongató részletek derültek ki a szerdai tárgyaláson.
febr. 21
5:26
Zebrán gázolt Bicskey Lukács (Blikk)
Budapest - Több amerikai és hazai mozifilm jeges tekintetű rosszfiúja, Bicskey Lukács (51) nemrég zebrán ütött el egy busz takarásából kilépő nőt, akit a történtek után a mentők szállítottak kórházba.
febr. 21
5:30
Gyorsan váltogatja a barátnőit az elvált megasztáros (NLC)
Pár hete még a duettpartnerével jelent meg egy gálán, ám azóta már egy fodrászlánnyal randevúzgat Fekete Dávid. Az énekes, úgy tűnik, nemcsak a szakmai, hanem a magánéletében is sokkal nyitottabb lett a válása óta – írja a Blikk.
febr. 21
5:42
Kiderült! Balázs Klári tavaly múlt 60 (Blikk)
Budapest - Vége a találgatásoknak! Évek óta latolgatja a fél ország, vajon hány éves lehet Balázs Klári. Korda György felesége tudniillik soha nem mutatja meg a személyi igazolványát, és saját bevallása szerint soha nem írja le a hivatalos születési dátumát és a korát sem.
febr. 21
5:42
Még 10 évig ül a vadállat apa (Blikk)
Dunaharaszti-Budapest - Az egész ország felhördült, amikor első fokon öt év börtönre ítélte a bíróság H. Gábort (47), aki fakanállal és szíjjal agyonverte kisfiát, H. Gabikát (†10).
febr. 21
6:24
Katalin hercegnét idegesíti a férje: Vilmos túlzásba esett (hirado.hu)
Katalin hercegné már paranoiásnak nézte Vilmost.
febr. 21
6:26
IMF-audit: a valutaalap javított az imázsán (hirado.hu)
Egy belső vizsgálat közzétett megállapításaiból kiderül, hogy a visszaszerzett bizalom megerősítéséhez figyelembe kell vennie az IMF-nek a tagállamok régóta hangoztatott bírálatait.
febr. 21
6:28
Szén-monoxid-mérgezés: 3 embert vittek kórházba - fotók (hirado.hu)
Budapest II. kerületéből szállították kórházba a három embert.
febr. 21
6:30
Erre ne kattintson: Flipora az e-mailben (hirado.hu)
Újabb átverés szedi áldozatait a weben: a Flipora e-mailben érkezik és osztódással szaporodik.
febr. 21
6:36
Szívátültetés segítene Cipőn? (BorsOnline)
Ma ébresztik fel a mélyaltatásból a népszerű énekest a múlt pénteki szívleállás után. Közben az is felmerülhet, csak új szervvel élhet teljes életet a Republic frontembere, aki 2009-ben egyszer már olyan állapotban került kórházba, hogy az átültetést sem tartották kizártnak.
febr. 21
6:38
Egy másik férfi DNS-ét is megtalálták Bándy Katán (BorsOnline)
A nyomozás számos szálat hagyott elvarratlanul a Bándy-gyilkosság ügyében. A rendőrök átsiklottak egy igen fontos részlet felett: Péntek bőrfoszlányai mellett egy másik férfi DNS-maradványát is megtalálták Kata körme alatt.
febr. 21
6:42
Itt az újabb bevallási határidő (hirado.hu)
Az egyéni vállalkozók, áfafizető magánszemélyek, társasházak február 25-ig szja-znak, az evások többsége is most vall.
febr. 21
6:44
Izraeli sajtó: a szíriai légvédelem lelőtt egy izraeli drónt (hirado.hu)
A drón libanoni területen zuhant le - írta a Times of Israel című újság a libanoni sajtóra hivatkozva.
febr. 21
6:54
Cáfolja a román bundavádat Rakonczai Imre (BorsOnline)
Újabb megdöbbentő részletet közölt a fogadási botrányról a román sajtó. A ProSport szerint a korábbi cottbusi Sebők Vilmos jó barátja, a zenész Rakonczai Imre is érintett a futballbundában.
febr. 21
6:56
Sírva búcsúzott Kondákor Zsófi (BorsOnline)
Kondákor Zsófi és Kembe Sorel közös gyermeküket várja, ami nemcsak saját életük forgatókönyvét, de a Csillagvirág Klinika történéseit is alaposan átírta. Veronka tegnap forgatott utoljára.
febr. 21
7:00
Ma van az anyanyelv nemzetközi napja (hirado.hu)
Az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottságának kulturális albizottsága délelőtt konferenciát rendez a Magyar Tudományos Akadémián, délután pedig a Magyarországi Fordítóirodák Egyesületének társszervezésében tartanak beszélgetést.
febr. 21
7:02
Több száz kilogramm kokaint foglaltak le (hirado.hu)
A 360 kilogramm kábítószert kivájt farönkök belsejében rejtették el több mint 300, tégla alakú csomagban. A szállítmány úti célja a rotterdami kikötő volt.
febr. 21
7:12
Gyors halált ígért, pokoli kínt okozott Gábor (BorsOnline)
A Bors megtalálta azt az iskolapszichológust, aki már évekkel korábban bejelentést tett a rendőrségen az öngyilkosjelöltek titkos társaságának működéséről. Szerinte a bujtogató megbocsáthatatlan bűnt követett el.
febr. 21
7:14
Tízmilliókat keresnek az csaló ügyvéden (BorsOnline)
Bilincsben Őrizetbe vettek csalás és sikkasztás gyanújával egy közismert kecskeméti ­ügy­vé­det a rendőrök. Dr. U. József tegnap éjszaka már a fogdán aludt, és vagy ma, vagy holnap viszik a nyomozási bíró elé. Előzetes letartóztatásba szeretné helyezni az ügyészség.
febr. 21
7:18
Mexikói püspök: melegházasság- és az abortuszügyben nem engedhet az új pápa (hirado.hu)
Egyetlen egyházfő sem változtathatja meg a katolikus egyház lényegét.
febr. 21
7:20
A KSH ma közli a keresetek 2012. évi alakulását (hirado.hu)
A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) ma közli a keresetek 2012. január-decemberi alakulását.
febr. 21
7:30
Nem örül Janicséknak a szerb exkapitány (BorsOnline)
Nem mindenki örül Szerbiában Benedek Dalma és Janics Natasa érkezésének. Panda János, a női kajakválogatott korábbi kapitánya szerint elveszik a helyet a fiatal tehetségektől.
febr. 21
7:36
Kos, te csak maradj nyugodt! - napi horoszkóp (hirado.hu)
A Bika ma jól teszi, ha személyiségét fejleszti, a Rák szabadon követheti vágyait, az Oroszlán lazít, miközben a Halak lázasan sistereg.
febr. 21
7:38
Az áramszolgáltatót korlátozná a szociális közműtörvény-javaslat (hirado.hu)
Több mint 400 család maradt áram nélkül tavaly, olyanok is, akik pontosan befizették a közös költséget. Az új törvény szerint a jövőben automatikusan nem kapcsolhatja ki az áramot a szolgáltató.
febr. 21
7:40
Csekély mértékben gyengült a forint (hirado.hu)
A Fed-jegyzőkönyv dollárerősödést hozott, ami reggelre elvett a forint és a térségbeli devizák erejéből is.
febr. 21
7:54
Magyar Nemzet - Orbán a Múzeumkertben beszél március 15-én (hirado.hu)
A lap úgy tudja, idén is érkeznek vendégek Lengyelországból a magyar nemzeti ünnepre.
febr. 21
8:06
Koppintás lenne Gáspár Laci dala? (BorsOnline)
Plágiummal vádolják Gáspár Laci és a Plastik-head dalának szerzőit. A szeretet él című daluk a rajongók szerint feltűnően hasonlít David Guetta egyik világslágerére.
febr. 21
8:08
Szingli pedagógus ne tanítson erkölcstant? (BorsOnline)
Furcsa kritériumokat javasolt egy szülői szervezet a minisztériumnak a szeptembertől induló erkölcstanórákkal kapcsolatban. Dohányos, szingli, elvált pedagógus nem oktathatna.
febr. 21
8:30
Kormányalakítási patthelyzettől tartanak Olaszországban (hirado.hu)
Az olasz sajtó attól tart, az olasz választások után patthelyzet alakul ki, egyik politikai oldal sem fog erős többséget szerezni, és kormányozhatatlanná válik az ország.
febr. 21
8:32
Székelyzászló-ügy: nyilatkozat a Kárpát-medencei ifjúságtól (hirado.hu)
A szervezetek arra kérik Európa népeit, fejezzék ki szolidaritásukat "a román kormány magyarellenes politikájának áldozataival".
febr. 21
8:34
II. Ramszesz korabeli miniszteri sírt találtak Egyiptomban (hirado.hu)
A sírhelyen megtalálták egy vályogtéglából emelt, eredetileg 15 méter magas piramis maradványait, a sírban pedig egy domborművet.
febr. 21
8:36
BME: a 2011-ben végzettek közel 71 százaléka diploma után már dolgozott (hirado.hu)
A 2007-ben és 2009-ben végzettek elhelyezkedését vizsgálták.
febr. 21
8:42
Előzetesben maradtak a bundamaffia fő alakjai (BorsOnline)
További két hónappal meghosszab­bította az elsőfokú bíróság a magyarországi fogadási csalás feltételezett két vezéralakja, K. Zoltán és L. Mátyás előzetes letartóztatását.
febr. 21
8:44
Megdöbbentő vallomást tett a III. világháború megakadályozója (BorsOnline)
Bátor volt, higgadt, és – saját bevallása szerint – nem akart felelősséget vállalni a harmadik világháború kitöréséért. A legendás katona egy titokról rántja le a leplet.
febr. 21
8:45
Szerkesztőségünk kedvencei #1: Gyerekkori sztár-szerelmeink (Joy)
Új rovatot indítunk, hogy egy picit jobban megismerhessétek a JOY szerkesztőségét. Sokat gondolkoztunk, vajon mi legyen az indító téma, melyik kedvenc dolgunkról valljunk színt nektek elsőként. Végül úgy döntöttünk, hogy ezen a héten a következő kérdésre adunk választ: Neked ki volt a gyermekkori nagy szerelmed?
febr. 21
8:48
Folytatódik a német reptéri sztrájk (hirado.hu)
A biztonsági személyzet állt le a düsseldorfi és a köln-bonni reptéren, egy Düsseldorfból Budapestre közlekedő Lufthansa-járatot töröltek.
febr. 21
9:00
Megmentik VV Anikó műsorát (BorsOnline)
Romlott a nézettsége, ezért későbbi időpontra helyezte az RTL Klub az Éjjel-nappal Budapestet. Eközben kiderült, hogy a tulaj árulja a műsor helyszínéül szolgáló lakást, ám a csatorna úgy tervezi, meghosszabbítja a májusban lejáró bérleti szerződést.
febr. 21
9:06
Apjával focizott Harper Seven Beckham (NLC)
Úgy festett a Beckham család a londoni sétán, mint egy jól megkomponált sportruhareklám. Rosszindulatú megjegyzések szerint a család legértékesebb tagja jelenleg a kis Harper, akit hol az édesanyja, hol az édesapja cipel magával.
febr. 21
9:18
Speciális nyelven beszél a halálos beteg magyar kisfiú (BorsOnline)
Egyedülálló genetikai betegség miatt nyitott ­gégével él a hétéves Varga Szebasztián. A fiú és szülei azonban nem adják fel: Szebi, bár még közösségbe sem mehet, egy speciális babanyelven az első osztályt végzi.
febr. 21
9:24
Méltóságteljes akarok lenni (Metropol)
Kelly Osbourne az élő bizonyíték arra, hogy csak akaraterőre van szükség, s bárki változtathat az életén.
febr. 21
9:24
Nyomon követték az óceáni fehérfoltú cápákat (hirado.hu)
Keveset tudunk a tünékeny óceáni fehérfoltú cápáról, mivel ideje nagy részét a nyílt óceánon tölti.
febr. 21
9:26
Már csak hármat kell aludnunk (Metropol)
Utána kiderül, hogy kik kapják az Oscar-díjakat.
febr. 21
9:26
Legfrissebb számítás: ekkor tavaszodik ki Magyarországon (hirado.hu)
Erre lehet számítani.

Keresés