2013. március 9. szombat

márc. 9
0:42
7 percen belül a Nordschleifén - láttuk a McLaren P1-et (Auto Pult)
A rengeteg különböző tanulmányt követően a McLaren P1 szuperautó szériaverzióját is megcsodálhattuk a Genfi Autószalonon, vagyis a McLaren megtartotta ígéretét a világpremierrel kapcsolatban. Ron Dennis, a cég vezérigazgatója elmondta, hogy az új, közel 1000 lóerős, szupermodern 'szörny' várakozásaik szerint 7 percen belül lesz képes teljesíteni a Nürburgring legendás Nordschleife körét.
márc. 9
0:46
Szuperautók és szuper autók - itt az új táblamagazin (Auto Pult)
Megjelent kétheti táblamagazinunk legújabb száma, amelyet természetesen ezúttal is ingyenesen elérhetnek. Szokásunkhoz híven igyekeztünk érdekes tartalommal megtölteni a színes összeállítást.
márc. 9
6:06
Megérkezett az új Škoda Octavia (Vezess)
Négymillió forint alatti induló árral hivatalosan is megkezdődött az új Škoda Octavia forgalmazása Magyarországon. Elődjénél is többet terveznek eladni belőle.
márc. 9
7:36
Gyere fiam, elássuk apádat! (Vezess)
Egy bottal agyonverte sógorát, majd annak családjával együtt elindult, hogy elrejtse a holttestet, de kocsijuk egy ellenőrző ponton nekirohant egy fának.
márc. 9
8:12
A Volkswagen nyerő a Mexikó-ralin is (Vezess)
Sebastien Ogier vezet a Mexikó-rali második napját követően. A Volkswagen versenyzője uralja versenyt, mögötte Mads Ostberg és Mikko Hirvonen sorakoznak.
márc. 9
9:06
Adókedvezmény a bicikli után (Vezess)
A kerékpár is lehet szolgálati jármű Bécsben, így térítés is igényelhető. Sőt, a munkavégzéshez kapott bicikli után nem kell adózniuk a munkavállalóknak, a vállalatok pedig levonhatják az árát saját adójukból
márc. 9
10:18
F1: Újra győzhet a Williams (Vezess)
A Williams 2012-ban közel nyolc év után szerzett futamgyőzelmet, és bár a diadal egyszeri eset maradt, a potenciál világos volt. A technikai főnök szerint idén még jobbak lesznek az esélyeik.
márc. 9
11:12
Audi a tévében (Vezess)
12:30-kor várja a nézőket a Story4 csatornán az Autogram autós tévéműsor. A legfrissebb adásban feltűnik az új Audi A3.
márc. 9
12:06
Belgrád Solarisokat rendelt (Vezess)
A szerb főváros kétszáz darab alacsonypaldós autóbuszt rendelt. A járművek már idén forgalomba állhatnak.
márc. 9
13:18
Gladiátorok Genfben (Vezess)
Lassan lezárjuk magunkban az idei Genfi Autószalont, ám még nem ejtettünk szót a kiállítás soha fel nem rendszámozható hőseiről: a versenyautókról. Pedig belőlük is akadt bőven.
márc. 9
14:12
Egyre kevesebb áldozat az utakon (Vezess)
Az év első két hónapjában a személysérüléses közúti balesetek, a halálos áldozatok, és az ittasan okozott balesetek száma egyaránt csökkent a hazai utakon.
márc. 9
16:18
A Honda kezdi megtalálni önmagát (Vezess)
A Civic családbarátabb verziója és az új NSX szupersportkocsi koncepciója arról tanúskodik, hogy a Honda újra kezdi megtalálni önmagát, ami a formavilágot illeti.
márc. 9
16:20
Gyújtós helyett autót aprított az őrült baltás (Vezess)
Valószínűleg elborult bosszú, vagy értelmetlen ámokfutás áll a háttérben. A felvételből leszűrhető, hogy a tettes nem született gonosztevő, látszik, hogy hirtelen dühtől felindul forgatja a kisbaltá

Keresés