2013. március 7. csütörtök

márc. 7
0:18
Jön a zomromkom (est.hu)
A vámpírromantika után hamarosan egy szerelmes zombit is láthatunk a vásznon, hiszen április 11-én jön az Eleven testek című zomromkom (12E), Nicholas Hoult (Egy fiúról, X-Men - Az elsők) főszereplésével. Íme a film előzetese.
márc. 7
7:18
Tompos Kátya: „Én inkább adni szeretnék magamból” (NLCafé)
A kávézó sarkába vackolódva vár. Szemlátomást jól elvan, élvezettel kóstolgatja a tejeskávé habját. Amikor megérkezem, felemeli a fejét, és szinte rám ragyog. Ha férfi volnék, ettől a sugárzó tekintettől azonnal bűvöletbe esnék. Így csak zavarba jövök...
márc. 7
7:30
Fatboy Slim mentoráltja lesz egy magyar DJ Ibizán (est.hu)
Néhány héttel ezelőtt indult el a burn Studios Residency, a világ talán legmeghatározóbb DJ tehetségkutatója, amely az elektronikus zenei élet ikonikus helyszínén, Ibizán változtatja majd meg 18 fiatal életét.
márc. 7
7:32
Bulizivatar vonul át a Szigeten (est.hu)
Hirtelen mintegy negyedszáz zenekar és előadó neve látott most napvilágot az idei Sziget változatos kínálatából - három különböző színpadról. Köztük vannak már korábban bizonyított visszatérők és eddig itthon kevésbé ismert, de annál ígéretesebb produkciók.
márc. 7
9:06
7 dolog, amiben a mesék hazudtak nekünk (NLCafé)
A jóképű és gazdag pasik ideális férjjelöltek, és minden, de minden történet happy enddel ér véget? Nem minden igaz, amit a mesékben látsz!
márc. 7
9:08
Fiataloknak államkötvényt „ajándékba”! (NLCafé)
A 18. születésnap még mindig meghatározó élmény a legtöbb fiatal és szülő életében.
márc. 7
9:10
Mágia: kell-e félnünk tőle? (NLCafé)
Mi az a mágia? Kell-e félni tőle? Hogyan működik? Kik voltak a híres mágusok, és mit tettek? Ma élnek-e mágusok? Hogyan lehet őket felismerni? Millió kérdés, amelyek mindenkit foglalkoztatnak. Most a végére járunk ezeknek.
márc. 7
9:12
Itt a reggeli gabonapehely, kutyáknak (NLCafé)
Az egészséges reggeli a kutyáknak is jár...
márc. 7
10:00
Őt szereti Hien (NLCafé)
Hien újra szerelmes! – harsogják a lapok. A Megasztár egykori gyerek – ma már 19 éves – énekesnője egy 35 éves férfit szeret.
márc. 7
10:18
Müller Péter: A csőszkunyhó (NLCafé)
Amikor a Jóskönyvet írtam, a következő történetre bukkantam. Az ősi, kínai Ji Kinget egy német teológus és sinológus, Richard Wilhelm hozta el Kínából, a múlt század húszas éveiben. Téríteni indult, de ő került a varázslatos könyv hatása alá.
márc. 7
10:20
Ökoanyu: Száraz hajra olívapakolás! (NLCafé)
Ha valaki húsz évvel ezelőtt, amikor leginkább apám szerelőfarmere – ma divatos szóval úgy mondanánk, „boyfriend nadrág” – és a hozzá passzoló kék kockás inge lógott rajtam a gimiben, azt mondja nekem, hogy majd egyszer a távoli jövőben meditatív állapotban akár negyven percig is képes leszek a kislányom haját fésülgetni egy elképesztő Hello Kitty-s fésűvel, nos, egészen biztosan nem tudtam volna…
márc. 7
10:22
Ausztráliáig repült az angol kisfiú lufija (NLCafé)
A fél világot átrepülte a strapabíró léggömb.
márc. 7
10:24
Programok! Készülj a nőnapra – 4. rész (NLCafé)
Nőnapig naponta ajánlunk nektek egy nőcis programot.
márc. 7
11:12
Reklámfelületnek adná ki esküvői ruháját az ara (NLCafé)
A párnak nincs elég pénze az álomesküvőre. Nem adják alább, inkább szponzorokat keresnek.
márc. 7
12:06
Oltás rendőri vezénylettel? (NLCafé)
Újra és újra botrányok kísérik a kötelezően előírt védőoltásokat. Most egy 14 éves lány édesanyjának kétségbeesett hangfelvétele járja be a közösségi oldalakat.
márc. 7
13:18
Lépcsőn táncol a 88 éves nagyi – videó (NLCafé)
A jó kedélyű idős asszony akár egész nap szívesen ropná.
márc. 7
14:06
Új reggeli műsor indul az RTL Klubon (est.hu)
Március 11-től minden hétköznap jelentkezik a 8:08 - Minden reggel. Az RTL Klub vadonatúj reggeli műsorában Teszári Nóra és Somogyi Zoltán köszönti majd a nézőket, Mautner Zsófia pedig izgalmas gasztronómiai magazinnal jelentkezik.
márc. 7
14:08
Német 48-as elitlistában a "Szégyen" (est.hu)
A Proton Színház Szégyen című előadása bekerült a 2012-ben német nyelvterületen játszott legjobb előadások 48-as elitlistájába.
márc. 7
14:12
Csinálj házi tormát húsvétra! (NLCafé)
A húsvéti sonka mellé kötelező a torma. Cseréld le a boltit, és könnyezzen a család a te házi készítésű variációidtól!
márc. 7
14:14
Tovább élhet, aki pesszimista? (NLCafé)
Azok az idős emberek, akiknek kisebbek az elvárásaik saját hátralévő életükkel kapcsolatban, nagyobb valószínűséggel élnek hosszú és egészséges életet, mint azok, akik derűs, boldog napokra számítanak életük végéig.
márc. 7
14:24
Downton Abbey-maraton lesz hétvégén a Story4-en! (est.hu)
Nőnap alkalmából Downton Abbey-hétvége lesz a Story4-en! Itt a lehetőség tehát újranézni az első négy részt, de ha valaki nem látta még, most megismerheti az egyik legsikeresebb angol kosztümös sorozatot március 9-én és 10-én délután.
márc. 7
15:06
Nyolcvan éve kitart egymás mellett a pár (NLCafé)
Nagyon fiatalon házasodtak össze. Azóta is együtt vannak.
márc. 7
15:08
Nézd meg a világ legdrágább otthonait! (NLCafé)
Te melyikbe költöznél be? A golyóálló londoni lakásba, az istállóval ellátott luxusfaházba, vagy a francia tengerparton álló medencés villába?
márc. 7
17:12
Alulmúlták magukat a sztárok: havi ruhamustra (NLCafé)
Nem kérdés, hogy a celebek a sokszor ingyen kapott luxusruhák, hatalmas gázsik és az elérhető legjobb stylistok segítsége ellenére is képesek bármikor flottul mellényúlni a gardróbban. Leopárdminták, virágoskert és beépített fenékpárnák a vörös szőnyegről.
márc. 7
17:14
Milyen vagy a kínai horoszkóp szerint? (NLCafé)
Tudd meg, hogy a kínai horoszkóp szerint mi minden jellemző rád!
márc. 7
22:12
MTV Movie Awards-jelölések 2013 (est.hu)
Az MTV idén is tizenkét kategóriában várja a filmőrültek szavazatait, hogy azok alapján Arany Popcorn-szobrokkal jutalmazza a legtehetségesebb színészeket és színésznőket, a legizgalmasabb történeteket és a legjobb rendezőket.

Keresés