2013. március 7. csütörtök

márc. 7
0:06
BL: Conte szerint eddig egy csodás álom számukra a sorozat (She)
A Juventus az idegenbeli 3–0-s győzelem után hazai pályán is simán nyert a vérszegény Celtic ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján. Matri gólja után lényegében kilátástalan helyzetbe került a skót csapat, amely szimpatikusan küzdött ugyan, de meg sem tudta szorítani a „zebrákat”. A Juventus két győzelemmel jutott a legjobb nyolc közé, de az olaszok szerint nem is…
márc. 7
5:48
Olimpiai és világbajnok jégkorongozók meccse magyar veteránokkal (Infostart)
Korábbi olimpiai és világbajnok hokisokkal érkezik Budapestre a HC Gazprom Export elnevezésű hokicsapat, amelynek csapatkapitánya Alekszandr Medvegyev, az orosz energetikai óriáscég elnökhelyettese.
márc. 7
6:42
Huszonnégy órás tenisz rekordkísérlet (Metropol)
Huszonnégy órás rekordkísérlet színhelye lesz március 23-án és 24-én a budapesti Szépvölgyi Teniszcentrum.
márc. 7
7:00
NBA: 28 csapat játszott, nyert a keleti és a nyugati első (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság alapszakaszának legutóbbi játéknapján igazi nagyüzem volt, parkettre lépett huszonnyolc csapat a harmincból. Nyert a nyugati első San Antonio Spurs és a keleti listavezető Miami Heat is. Előbbi a Chicago Bullst intézte el könnyedén, utóbbinak viszont meg kellett szenvednie az Orlando Magic elleni sikerért.
márc. 7
7:00
35 évesen befejezi az olimpiai bajnok (Behaviour)
Befejezi pályafutását Tia Hellebaut belga magasugró.
márc. 7
7:02
Tottenham-Inter csúcsmeccs az Európa Ligában (Behaviour)
Első osztályú meccs vezeti fel a kontinens második számú klubsorozatában a nyolcaddöntőt: Tottenham-Internazionale az Európa Ligában! A találkozót rendezhetnék akár a BL-ben is, ezúttal viszont az EL legjobb nyolc csapata közé kerülés a tét.
márc. 7
7:04
Mourinho: a jobbik csapat búcsúzott (Behaviour)
A Manchester Unitednél a Real Madrid elleni visszavágó török bíráját, Cüneyt Cakirt teszik felelőssé a kiesésért: a vörös ördögök a madridi 1-1 után az Old Traffordon 1-0-re vezettek, amikor a játékvezető - igazán véleményes döntéssel - kiállította Nanit, minekután a spanyolok bő tíz perc alatt fordítottak, és bejutottak a nyolc közé. José Mourinho udvariasan, Alex Ferguson sehogy nem…
márc. 7
7:18
PMFC: két 18 éves futballista kapott profi szerződést (She)
A magyar élvonalban szereplő Pécsi MFC újabb két fiatal játékosával kötött profi szerződést. Az egyaránt 18 éves Gránicz Patrikkal és Kővári Róberttel állapodott meg a klub
márc. 7
7:20
NHL: a Kacsák erősebbek voltak a Prérifarkasoknál (She)
A Nyugati konferenciát vezető Chicago Blackhawks 3–2-re legyőzte a Colorado Avalanche-ot az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság alapszakaszának legutóbbi játéknapján. Az Anaheim Ducks 2–0-s sikert aratott a Phoenix Coyotes felett.
márc. 7
7:36
Libertadores-kupa: hibátlan a Corinthianst legyőző Tijuana (She)
A Libertadores-kupa csoportkörében a Tijuana 1–0-ra legyőzte a brazil Corinthianst. A mexikói csapat harmadik mérkőzésén harmadik sikerét ünnepelhette. Összeállításunkban megtekintheti a legutóbbi jáátéknap összes eredményét.
márc. 7
8:12
ETO: Andrics több hétre kidőlt, combizomszakadást szenvedett (She)
A labdarúgó NB I éllovasa, a Győri ETO szerb csatára, Nemanja Andrics több hétre kidőlt a sorból, miután combizomszakadást szenvedett a tegnapi, Egri FC elleni Ligakupa-mérkőzésen (3–3).
márc. 7
8:14
Kerékpár: az olimpikon Lovassy ötödik lett Horvátországban (She)
A horvátországi 1.2-es kategóriájú Trofej Umagon állt rajthoz az Utensilnord magyar kerékpárosokból álló kerete, soraiban a londoni olimpikon Lovassy Krisztiánnal, aki ezúttal sem tétlenkedett: a jó kétórás (2:04:30) verseny végén jól hajrázott, és a 10 ranglistapontot érő ötödik helyet szerezte meg.
márc. 7
8:16
Tenisz: Schiavone nyerte az „olasz rangadót” - eredmények (She)
Az Indian Wells-i női tenisztorna első fordulójában az olasz Francesca Schiavone két szettben legyőzte honfitársát, Flavia Pennettát. Összeállításunkban megtekintheti az eddig lejátszott összes találkozó eredményét.
márc. 7
9:06
A török bíró a Twitteren a Real és Ronaldo követője (Metropol)
José Mourinho a Real-siker ellenére a vesztes Manchestert dicsérte.
márc. 7
9:24
Jégkorong: világ- és olimpiai bajnokokkal küzd a veteránválogatott (She)
Korábbi olimpiai és világbajnok hokisokkal érkezik Budapestre a HC Gazprom Export elnevezésű hokicsapat, amelynek csapatkapitánya Alekszandr Medvegyev, az orosz energetikai óriáscég elnökhelyettese.
márc. 7
9:26
Válogatott: Korcsmár már nagyon várja a magyar-románt (She)
Már nem kell sokat várni március 22-ig, a Románia elleni világbajnoki selejtezőig. Nincs könnyű helyzetben Egervári Sándor szövetségi kapitány, mivel többen sérültek (Gera Zoltán, Németh Krisztián, Szabics Imre), ráadásul néhol még el sem kezdődött a bajnokság, így egy-két válogatott játékosnak meccshiánya van (Korcsmár Zsolt, Dzsudzsák Balázs, de idesorolható Juhász Roland és Hajnal Tamás…
márc. 7
9:28
FTC: Unom, hogy csak a Fradi-Újpestről lehet beszélni - Moniz (She)
Ricardo Moniz, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzője csapata hivatalos honlapjának, a fradi.hu-nak nyilatkozott a Ligakupa-negyeddöntő visszavágója után, amelyen a 4–2-es vereség ellenére, idegenben lőtt gólokkal továbbjutott a zöld-fehér együttes a Lombard Pápa ellen. A holland edző elmondta: minden mérkőzésnek jelentős tétje van, ezért nagyon zavarja, hogy a játékosokat és a…
márc. 7
10:00
El: Bukarestben a BL-győztes, Tottenham-Inter - program (She)
A nyolcaddöntő első felvonásait rendezik csütörtökön a labdarúgó Európa-ligában. A játéknap slágermeccsén a Tottenham az Intert fogadja. A BL-győztes Chelsea a Steaua Bucuresti-hez látogat, az Anzsi és a Newcastle United moszkvai meccsén pedig Vad II István fújja majd a sípot.
márc. 7
10:02
Cselgáncs: Karakas még nem tudja, indul-e a hazai Eb-n (She)
Lehetne ez az Európa-bajnokság Belgrádban vagy mondjuk Reykjavíkban. Akkor talán Karakas Hedvig is könnyebben döntene az indulni, nem indulni kérdésben. Az 57 kilós dzsúdósnak szeptemberben műtötték meg a térdét, és három hét múlva jár le a keresztszalag-operációk utáni kvázi kötelezően előírt hat hónapos kihagyás, ez alapján tehát Karakas ott lehet a Papp László Budapest Sportarénában –…
márc. 7
10:04
Eredivisie: Babosék és edzőjük egységben, íme a jutalom (She)
Egy évvel, 2014 nyaráig meghosszabbították Alex Pastoor vezetőedző szerződését a holland labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő, Babos Gábor személyében magyar kapust foglalkoztató NEC Nijmegennél.
márc. 7
10:18
Világjátékok: siklóernyősök a magyar csapatban (She)
A siklóernyős Tóth Zsuzsanna és Kaszás Sándor indulási jogot szerzett a július 25-én kezdődő kolumbiai világjátékokon.
márc. 7
10:20
Videó: összecsuklott a palánk a kosaras zsákolásától (She)
Egy középiskolás kosárlabda-mérkőzésen a St. George 73–69-re nyert a Morton White Pass ellen. A hazaiak játékosa, Dexter Sienko akkorát zsákolt, hogy a palánkot tartó szerkezet nem bírta, és összecsuklott. Íme!
márc. 7
10:36
Férfi kézi: spanyol irányító és Nenadics öccse Szegeden? (She)
Sajtóhírek szerint a nyártól két új játékos érkezik a férfi kézilabda NB I-ben szerepől Pick Szegedhez. A handball-planet.com információi szerint Drasko Nenadics és Niko Mindegía a következő szezonban már a Tisza-parti csapat kézilabdázója lesz.
márc. 7
10:36
Ligakupa - Eger-FTC és Videoton-Pécs az elődöntőben (Behaviour)
Egri FC-Ferencváros és Videoton FC - PMFC-Matias párharcokat rendeznek a labdarúgó Ligakupa elődöntőjében.
márc. 7
10:38
Haladás: Artner két védekező középpályására sem számíthat (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás két védekező középpályására sem számíthat a Diósgyőr ellen a hétvégén. Simon Ádám sérülés, Iszlai Bence pedig eltiltás miatt nem lehet ott a vasárnapi mérkőzésen, ezzel komoly fejtörést okozva Artner Tamásnak, a szombathelyiek vezetőedzőjének.
márc. 7
10:40
Bayern München: Badstubert ismét megoperálták (She)
Ismét meg kellett operálni a sérült jobb térdét Holger Badstubernek, a Bundesligában éllovas Bayern München német válogatott labdarúgójának.
márc. 7
10:42
Anglia: Azért vagyok itt, hogy gólokat lőjek - Futács (She)
Futács Márkó meglepődött, hogy alig érkezett meg a Blackpoolhoz, az őt kölcsönvevő klub menedzsere máris több mint egy félidőn át szerepeltette a Birmingham City elleni, 1–1-re végződő keddi mérkőzésen az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) legutóbbi fordulójában.
márc. 7
11:12
Videó: döntőben a Csíkszereda, reményvesztett Érsekújvár (She)
A Mol Liga elődöntőjében két hazai környezetben megnyert mérkőzés után a vártnál könnyebben győzte le a HC Nové Zámkyt az erdélyi csapat, így söpréssel jutott a nemzetközi bajnokság döntőjébe.Az NSO Tv-nek a mérkőzést követően az edzők és a játékosok értékeltek.
márc. 7
11:30
Ungvári Attila visszatér (Infostart)
Kétéves doppingeltiltásának csütörtöki lejártával visszatér a nemzetközi cselgáncsmezőnybe Ungvári Attila, aki ott lesz áprilisban a budapesti Európa-bajnokságon is.
márc. 7
11:30
Cselgáncs: Ungvári Attila visszatér, lejárt az eltiltása (She)
Kétéves doppingeltiltásának csütörtöki lejártával visszatér a nemzetközi cselgáncsmezőnybe Ungvári Attila, aki ott lesz áprilisban a budapesti Európa-bajnokságon is.
márc. 7
11:30
Nyert a címvédő és a ligaelső is (Metropol)
A címvédő Miami Heat és a ligaelső San Antonio Spurs is nyert az NBA szerdai játéknapján.
márc. 7
11:32
U16: a spanyol szövetség elnöke fogadta a magyar csapatot (She)
A Madridban edzőtáborozó U16-os labdarúgó-válogatott a spanyoloktól elszenvedett keddi 2–0-s vereséget követően szerdán délelőtt edzésen vett részt, majd a spanyol szövetség székházában tett látogatást, ahol a Spanyol Labdarúgó-szövetség elnöke, Ángel María Villar személyesen fogadta az együttest – adta hírül az mlsz.hu.
márc. 7
11:34
Ferencváros: külföldi nagycsapat érkezik a búcsúmérkőzésre (She)
Aláírás előtt van egy nemzetközi nagycsapat vendégjátéka az Üllői úton az Albert-stadion búcsúmeccseként; a bontás kicsit csúszik, még az Eger elleni bajnokit is a régi pályán játszhatja a Fradi, amely valószínűleg a Puskás-stadionba költözik, ahol Orosz Pál vezérigazgató 10 ezres átlagnézőszámot vár. A klubvezető a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta: fradistává alakítanák az…
márc. 7
11:36
Hannover: Huszti segítségre szorul, de nincs letörve (She)
Huszti Szabolcs (Hannover) nem hiszi, hogy ebben a Bundesliga-idényben még pályára léphet – többek között ez derül ki abból az interjúból, amelyet a nemrégiben combizomszakadást szenvedő és emiatt megműtött magyar labdarúgó a német Bildnek adott.
márc. 7
11:48
Jégkorong MK: Miskolcon rendezik a négyes döntőt (She)
Március 27-én és 28-án Miskolc ad otthon a jégkorong Magyar Kupa négyes döntőjének.
márc. 7
12:06
Barca: Messi nevelőklubjában fejezné be karrierjét (She)
Lionel Messi, a Barcelona labdarúgócsapatának sztárja nevelőklubjában, a Newell’s Old Boysban szeretné befejezni pályafutását. A négyszeres aranylabdás argentin támadó 1995 és 2000 között volt a rosariói klub játékosa, majd az ezredfordulón igazolt a Barcelonához.
márc. 7
12:24
Messi Argentínában fejezné be (Metropol)
A világklasszis csatár 13 éves kora óta a Barca futballistája.
márc. 7
12:42
Videoton: Jó volt újra a pályán, de elfáradtam - Juhász (She)
Juhász Roland, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton kölcsönjátékosa a DVSC-Teva elleni Ligakupa-negyeddöntőben lépett először tétmérkőzésen pályára Székesfehérvárra érkezése óta. A rutinos védő a mérkőzés után a csapat honlapjának, a vidi.hu-nak elmondta: jó érzés volt újra játszani, de egy kicsit elfáradt a hosszú kihagyás után.
márc. 7
12:44
Görögország: készek tárgyalni Megyeri elengedéséről (She)
Az Olympiakosz Pireusz oly magabiztosan vezeti a görög labdarúgó-bajnokság tabelláját, hogy már a hét végén biztossá válhat a bajnoki címe, így javában zajlik a következő szezon csapatának építése – természetesen téma a magyar kapus, Megyeri Balázs jövője is.
márc. 7
13:00
NB I: „helyet cserélt” az Újpest-PMFC a Lombard-ETO-val (She)
Két NB I-es labdarúgó-bajnoki kezdési időpontja is megváltozott – tájékoztatott az MLSZ versenybizottsága. Az április 20-ára kisorsolt (14 óra) Újpest–PMFC-t egy nappal korábban rendezik, míg az április 19-re (19 óra) kisorsolt Lombard–Győri ETO-t egy nappal később.
márc. 7
13:02
Arsenal: ingyen érkezhet az Auxerre húszéves csatára (She)
Yaya Sanogo, a francia másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Auxerre húszéves csatára az Arsenal legújabb kiszemeltje. A L’Équipe értesülései szerint az „ágyúsok” menedzsere, Arsene Wenger, valamint a fiatal játékos ügynöke már meg is kezdte a tárgyalásokat. A játékos ingyen érkezhetne a nyáron.
márc. 7
13:04
Ligakupa: az Eger és a Vidi is otthon kezd az elődöntőben (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) kijelölte a Ligakupa elődöntőinek kezdési időpontjait, illetve azt is, hogy mely csapatok kezdik hazai pályán a kétfelvonásos párharcot.
márc. 7
13:18
Női kézi BL: egy beállóval jön a Valcea, Stancától elköszöntek (She)
Az anyagi nehézségekkel küzdő Oltchim Valcea női kézilabdacsapatának vezetői nem tudtak megállapodni Ionela Stancával, így a klub megvált a román válogatott beállótól.
márc. 7
13:20
FTC-Újpest: szigorú rendőri intézkedések a derbi előtt (She)
A IX. kerületi Rendőrkapitányság szigorú intézkedésekkel igyekszik elkerülni a rendbontást a vasárnapi, Ferencváros–Újpest labdarúgó NB I-es derbi előtt. Alább a rendőrség hivatalos közleményét közöljük, mely az ujpestfc.hu-n jelent meg.
márc. 7
13:36
Videó: a pazar pápai szabadrúgás sem volt elég a Fradi ellen (She)
A labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjének visszavágóján a Lombard Pápa az első meccsen elszenvedett 3–1-es vereséget követően látta vendégül a Ferencvárost. Bár a rendes játékidőben sikerült kiharcolniuk a hazaiaknak a hosszabbítást, Csukics betalált a ráadásban, így Szabó Ottó gólja csak szépségtapaszt jelentett. A Ferencváros jutott a Ligakupa elődöntőjébe. Tekintse meg a FradiMedia fradi.hu-n…
márc. 7
13:38
Lech: Visszalépés lenne a hazatérés - Lovrencsics Gergő (She)
Lovrencsics Gergőnek nagyon jó tavaszt kell produkálnia ahhoz, hogy a lengyel labdarúgó-bajnokságban aranyéremre törő Lech Poznan végleg szerződtesse. Az idény végéig kölcsönjátékosként a lengyel élvonalban futballozó magyar szélső maradni szeretne.
márc. 7
13:40
Futsal MK: gálamérkőzések színesítik a győri programot (She)
Szombaton és vasárnap a győri Magvassy Sportcsarnokban rendezik a férfi futsal Magyar Kupa négyes döntőjét, a női fináléra vasárnap kerül sor.
márc. 7
14:12
Olimpia 2020: tiltakozásul visszaadja érmét a lengyel birkózó (She)
Visszaadja olimpiai ezüstérmét a lengyel Andrzej Supron, tiltakozásul a birkózás tervezett kizárása ellen a 2020-as olimpiáról.
márc. 7
14:12
Visszaadja olimpiai érmét egy birkózó (Metropol)
Visszaadja olimpiai ezüstérmét Andrzej Supron, tiltakozásul a birkózás tervezett kizárása ellen a 2020-as olimpiáról.
márc. 7
14:14
Newcastle: több hónapos kihagyás is várhat Coloccinire (She)
Fabricio Coloccini, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Newcastle argentin védője hazautazott Argentínába, hogy ott épülhessen fel hátsérüléséből, amelyet február végén szenvedett. A játékos leghamarabb áprilisban léphet újra pályára.

Keresés