2013. március 19. kedd

márc. 19
0:06
NS: Mire számít Szalai? Mit bizonyít Koman? - kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:
márc. 19
0:42
Női kézi BL: két helyszín közül választhat az elődöntőre a Valcea (She)
Bár korábban több lehetőség is felmerült, most úgy tűnik, két helyszín közül választhat a Bajnokok Ligája elődöntőjére az Oltchim Valcea női kézilabdacsapata. Mint ismert, a románok a magyar bajnok, a BL-ben még hibátlan Győri Audi ETO KC-val találkoznak a négy között.
márc. 19
6:24
Egy lista, ahol Messi csak a második (Infostart)
Harminchat millió eurós bevételével David Beckham keresett a legjobban a labdarúgók közül az elmúlt évben, ráadásul úgy, hogy jövedelmének csupán kilenc százaléka származott tényleges futballtevékenységből.
márc. 19
6:42
NBA: King James dobása életben tartotta a Miami csodaszériáját (She)
Majdnem, de csak majdnem sikerült megállítani a Miami Heatet: a jól hajrázó floridai egylet magyar idő szerint kedd hajnalban 105–103-ra győzött a Boston Celtics otthonában, és 23 mérkőzésesre hosszabbította győzelmi sorozatát. Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a Denver Nuggets is folytatta jó sorozatát, a chicagói hosszabbításos siker révén 12-nél tart a…
márc. 19
7:00
NBA: James dobása életben tartotta a Miami csodaszériáját (She)
Majdnem, de csak majdnem sikerült megállítani a Miami Heatet: a jól hajrázó floridai egylet magyar idő szerint kedd hajnalban 105–103-ra nyert a Boston Celtics otthonában, és 23 mérkőzésesre hosszabbította a győzelmi szériáját. Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a Denver Nuggets is folytatta jó sorozatát, a chicagói hosszabbításos siker révén 12-nél tart a…
márc. 19
7:00
Räikkönen remek startja (Behaviour)
A finn Kimi Räikkönen Melbourne-i sikerével vette kezdetét a világ egyik legnépszerűbb sportága, a Formula 1-es világbajoki szezon. A futam méltó folytatása volt az előző befejezésének: a mostoha időjárás miatt két napig tartott az időmérő - végül a címvédő Sebastian Vettelé (Red Bull) lett a pole pozíció -, míg a változatos versenyt a Lotus pilótája, a 2007-es vb-győztes a spanyol Fernando Alonso…
márc. 19
7:02
Marcali: utcát neveztek el a 76-szoros válogatott legendáról (She)
Utcát neveztek el Marcaliban Bene Ferencről: a volt Ságvári Endre utca kapta az olimpiai bajnok labdarúgó nevét.
márc. 19
7:02
Nadal: újra a csúcson (Behaviour)
Ha valaki túlságosan is aggódott amiatt, hogy a héthónapos kihagyás mély nyomokat hagy majd Rafael Nadal további karrierjében, nos, az igencsak frappáns választ kapott a spanyol klasszistól. A 11-szeres Grand Slam-győztes teniszező ugyanis a visszatérése óta szinte képtelen veszíteni, ráadásul a hétvégén éppen azon a borításon győzött az év első Masters-versenyén, amely kikezdte a térdét. Kemény…
márc. 19
7:04
A bajnoki cím lebeg a Lotus szeme előtt (Behaviour)
Noha szinte kivétel nélkül mindenki azokhoz a pilótákhoz sorolta Kimi Räikkönent, akik esélyesek a 2013-as F1 világbajnoki cím megszerzésére, arra már kevesebben gondoltak, hogy a Jégember a fantasztikusan muzsikáló Lotus volánjánál ilyen fölényes győzelmet arat a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon.
márc. 19
7:06
Verhetetlen armadák (Behaviour)
Háromra fogyatkozott az európai kupákban még versenyben lévő kézilabda csapataink száma, de közülük csak kettő számít igazán esélyesnek a továbblépésre: a Győri ETO és az MKB Veszprém. A Pick Szeged ugyan elvette a veretlenséget a lengyel Kielcétől, de valóságos hőstettnek számítana, ha egy gólos előnyét továbbjutásra váltaná.
márc. 19
7:18
Tékvandó: már magyarként nyert a kanadai olimpikon (She)
A Kanadában készülő, 2013-tól magyar színekben versenyző Gonda Ivett nyerte meg az eindhoveni nyílt tékvandóbajnokság 53 kg-os súlycsoportjának küzdelmeit.
márc. 19
7:45
Visszavágott az ünneprontónak a Chicago (Agroinform)
A Chicago ismét Denverbe látogatott, ahol bosszút álltak a múltkori 6-1-es vereségért, amivel véget ért nyerő szériájuk.
márc. 19
8:03
A Boston sem tudta megállítani a címvédőt (Agroinform)
A Miami Heat idegenben leverte a Celticst, amivel már 23 meccsre nyújtotta győzelmi sorozatát.
márc. 19
8:12
NHL: Gretzky és Lemieux nyomdokain a tampai gólvágó (She)
Steven Stamkos – a negyedik legfiatalabb játékosként – kedd hajnalban megszerezte 200. alapszakaszbeli gólját az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL), és ami csapata, a rájátszást illetően egyelőre nem a legjobb pozícióban lévő Tampa Bay Lightning szempontjából a legfontosabb, győztes meccsen tette ezt.
márc. 19
8:12
32 éves nyeretlenség a románok ellen (Metropol)
A magyar labdarúgó-válogatott eddig tíz győzelem és öt döntetlen mellett ötször szenvedett vereséget a román csapattól.
márc. 19
8:30
Amikor a magyar labdarúgó-válogatott 9-0-ra verte Romániát (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott - amely pénteken világbajnoki selejtezőn fogadja Romániát - története során eddig húsz alkalommal találkozott a román csapattal, tíz győzelem és öt döntetlen mellett ötször szenvedett vereséget.
márc. 19
8:30
NHL: Gretzky és Lemieux nyomdokain a tampai gólvágó (She)
Steven Stamkos – a negyedik legfiatalabb játékosként – kedd hajnalban megszerezte a 200. alapszakaszbeli gólját az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL), és ami csapata, a rájátszást illetően egyelőre nem a legjobb pozícióban lévő Tampa Bay Lightning szempontjából a legfontosabb, győztes meccsen tette ezt.
márc. 19
8:30
Új szezon, új rendszer (Metropol)
Az NHL vezető testülete is elfogadta azt a javaslatot, amely átalakítja elsősorban a csoportok beosztását.
márc. 19
8:32
Videó: Az eredményesség fontosabb a debütálásnál - Kovács I. (She)
A Románia elleni vb-selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott tagjai Telkiben, sajtóbeszélgetésen válaszoltak az újságírók kérdéseire. Az újonc Kovács István elmondta, számára most nem az a legfontosabb, hogy bemutatkozzon nemzeti csapatunkban.
márc. 19
8:39
Ukrán ellenféllel szemben harcolhatja ki a főtáblára jutást Czink Melinda (Agroinform)
Czink Melinda két szettben legyőzte Julia Cohent a keménypályás miami tenisztorna selejtezőjének 1. fordulójában.
márc. 19
8:48
Profi ökölvívás: harapott a világbajnok, bekasztlizták (She)
Úgy fest, az ökölvívó Adrien Broner tényleg komolyan veszi a Mayweather-utód szerepet, mivel helyi idő szerint hétfő éjjel Miamiban egy night clubból sikeresen bevitette magát a rendőrséggel egy kis vendéglátásra.
márc. 19
8:48
Czink Melinda egy meccsre a főtáblától (Metropol)
A magyar teniszező két szettben legyőzte a hazai közönség előtt szereplő amerikai Julia Cohent.
márc. 19
8:57
200. találatát jegyezte Steven Stamkos - videó (Agroinform)
A liga történetének negyedik legfiatalabb játékosa lett Stamkos, aki elérte a 200 gólt.
márc. 19
8:59
A gólzsák mellett a védelem oszlopa is kidőlt Szegeden (Agroinform)
Frantisek Sulc után Alen Blazevicről is kiderült, hogy hetekig nem játszhat, az átlövő keze tört el a Kielce ellen.
márc. 19
9:06
Vb 2014: alapembereit veszítette el a török válogatott (She)
Nem kezdődött jól a hét az Andorra elleni pénteki világbajnoki selejtezőre készülő török labdarúgó-válogatott számára: a „félholdasok” két alapemberüket is elveszítették, egy harmadik játéka pedig egyelőre kérdéses.
márc. 19
9:06
Sorozatban 23. sikerét aratta a Miami (Metropol)
A címvédő Miami Heat vendégként győzte le a Boston Celtics együttesét az NBA legutóbbi játéknapján.
márc. 19
9:08
Vb 2014: aki más jegyével menne be, börtönbe kerülhet (She)
Akár börtönbüntetést is kaphat az a szurkoló, aki nem a nevére szóló belépőjeggyel kísérli meg a belépést a pénteki Horvátország–Szerbia labdarúgó vb-selejtezőre.
márc. 19
9:08
NHL: két idegenbeli siker (Metropol)
Csak a Chicago Blackhawks és a Minnesota Wild tudott idegenben nyerni.
márc. 19
9:15
Egy noname norvég lett a sífutás Usain Boltja - videó (Agroinform)
Az Oslóban vasárnap este megrendezett sífutó gálán új férfi és női rekord is született a 100 méteres távon.
márc. 19
9:24
Videó: 27 büntetés lett az óriási bunyó vége a hokimeccsen (She)
Óriási tömegverekedés alakult ki az AHL-ben a Chicago Wolves–Rockford IceHogs hokimeccsen (1–2). A bírók végül összesen 27 játékosnak adtak büntetést. Tekintse meg a jelenetet!
márc. 19
9:26
Hódeszka: három duplázó magyar bajnok a muraui ob-n (She)
Négy versenyző szerzett magyar bajnoki címet az ausztriai Murauban megrendezett hódeszka ob-n.
márc. 19
9:28
Magyar-román: a Steaua éke akár még kezdő is lehet (She)
Formája alapján nem meglepetés, hogy Raul Rusescu, a Steaua Bucuresti román góllövőlistát vezető támadója bekerült szomszédunk nemzeti csapatának keretébe a Magyarország elleni pénteki vb-selejtezőre. Az első edzés tapasztalatai alapján a válogatott szinten rutintalan csatár kezdő is lehet a Puskás Ferenc Stadionban – az ék pozíciójáért a vállsérülése után még „kímélő programon" levő Bogdan…
márc. 19
9:51
Messi kicselezte az argentin sajtót (Agroinform)
A Barcelona sztárja néhány órával hamarabb érkezett haza, mint ahogy várták, így kikerülte az argentin sajtó rohamát.
márc. 19
10:00
Videó: James győztes kosara a végső dudaszó előtt - Top 10 (She)
Majdnem sikerült megállítani a Miami Heatet: a floridai egylet magyar idő szerint kedd hajnalban jó hajrájának köszönhetően nyert 105–103-ra a Boston Celtics otthonában, amivel 23 mérkőzésesre hosszabbította a győzelmi szériáját. A nap legszebb jelenete is ehhez a találkozóhoz köthető, LeBron James 10.5 másodperccel a végső dudaszó előtt szerezte meg a győztes kosarat. Tekintse meg a játéknap…
márc. 19
10:18
Ökölvívás: bevállalós ellenfelet kapott Bedák (She)
A fehérorosz Anton Bekis lesz Bedák Zsolt ellenfele március 23-án, Szentesen a Ferobox Event ökölvívó gáláján. A 29 éves volt világbajoki kihívó magyar ökölvívó két és fél év kihagyás után lép újra a kötelek közé.
márc. 19
10:20
Norvégia: Vieira megerősítette Kovácsot, jól alakította életét (She)
A norvég labdarúgó-bajnokságot a hétvégén góllal kezdő Kovács Péter (Strömsgodset) remek erőben van, amit részben a megváltozott étrendjének köszönhet. A dániai távoktatásban sportmenedzsmentet tanuló magyar támadó a játék mellett az elméleti pallérozódására is ügyel, hétfőn például Patrick Vieirától hallott hasznos dolgokat.
márc. 19
10:27
Törött állkapoccsal játszott a West Ham szélsője a Chelsea ellen (Agroinform)
Matthew Taylor állkapocscsontjában van egy kisebb törés, de ő vállalta a játékot a Chelsea elleni vasárnapi bajnokin.
márc. 19
10:29
A Vidi által a Sportingtól kirúgatott Sá Pinto lett a Crvena Zvezda edzője (Agroinform)
A portugál Sá Pinto lett a szerb Crvena zvezda labdarúgócsapatának új vezetőedzője.
márc. 19
10:36
Bundesliga: ötmeccses eltiltás az alattomos szabálytalanságért (She)
A Német Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága öt mérkőzésre eltiltotta a Hamburger SV játékosát, Maximilian Beistert, aki a hétvége egyik legcsúnyább szabálytalanságát követte el.
márc. 19
10:38
Női kosár, Euroliga: Krivacsevicsék meglepték a Galatát (She)
A női kosárlabda Euroliga Jekatyerinburgban zajló nyolcas döntőjében a csoportkör első fordulójában a Krivacsevics Tijanát és Quigley Alexandriát foglalkoztató szlovák Good Angels Kosice hatpontos győzelmet aratott a török Galatasaray ellen.
márc. 19
10:40
Szerbia: a Vidi megbuktatta, a Zvezda vezetőedzője lett (She)
A portugál Sá Pinto lett a szerb Crvena zvezda labdarúgócsapatának új vezetőedzője. A 40 éves szakember a nemrég menesztett Alekszandar Jankovicsot váltja a kispadon.
márc. 19
10:42
Női kézi: hét közben rendezheti a BL-elődöntőt az ETO (She)
A kisalfold.hu információi szerint elképzelhető, hogy a Győri Audi ETO KC nem hétvégén, hanem hét közben rendezi a román Oltchim Valcea elleni női kézilabda Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóját. Bár felvetődött, az ETO nem szeretné feladni a jogát, hogy a második összecsapást játsszák a pályaválasztásával.
márc. 19
10:44
Futsal: a Cső-Montage játékosai jogorvoslatra várnak (She)
Hiába várnak immár három hete jogorvoslatra a futsal NB I-ben szereplő Üllő FC Cső-Montage játékosai a Magyar Labdarúgó-szövetségtől (MLSZ) egy korábbi, megóvott mérkőzés kapcsán. A 2014-ben fennállása huszadik évfordulójára készülő klub álláspontja szerint a szövetség megalapozatlanul utasította el óvási kérelmét, pedig – elmondásuk szerint – a bajnokság végkimenetele szempontjából nem…
márc. 19
10:46
Videó: egyszerre ugrott le öt norvég síugró a sáncról (She)
Különös mutatványt láthattak Oslóban a síugrás kedvelői, miután a Holmenkollen-sáncról egyszerre ugrott le öt fiatal norvég síugró. Tekintse meg a jelenetet!
márc. 19
10:54
Franciaország: a Clermont teszteli a magyar kapust (She)
A BBC információi szerint a francia második ligás Clermont Foot teszteli az angol Walsalltól távozó magyar labdarúgókapust, Gróf Dávidot.
márc. 19
11:03
Frenzel és Lamy Chappuis éve volt - szezonösszefoglaló (Agroinform)
A világbajnokságon Jason Lamy Chappuis, a Világkupa sorozat második felében viszont Eric Frenzel nőtt a mezőny fölé.
márc. 19
11:05
A Superstock 600 reménysége a hétvégi MotorShow-n mutatja be új Hondáját (Agroinform)
Már versenykész a 22 éves paksi motorversenyző új Hondája, amivel a Superstock 600-as kategória meghódítására készül.
márc. 19
11:12
Anglia: Michael Owen bejelentette a visszavonulását (She)
A szezon végén visszavonul a labdarúgástól Michael Owen, a jelenleg a Stoke City alkalmazásában álló, 89-szeres angol válogatott csatár.
márc. 19
11:14
Vb 2014: Soha nem éneklem a Marseillaise-t - Benzema (She)
Franciaországban aktuális téma lett, hogy Karim Benzema énekel-e vagy sem. Nem a divatos tehetségkutatókról van szó az esetében, hanem arról, hogy a francia labdarúgó-válogatott centere a kezdés előtt társaival és a szurkolókkal együtt zengi-e a francia himnuszt, a Marseillaise-t. Benzema bevállalós fajta, nem mismásolt, és kerek-perce felvállalta: ő bizony nem énekel!
márc. 19
11:21
Keményen dolgozik Ibrahimovic visszaszerzésén a Juventus - sajtóhír (Agroinform)
Állítólag szeretné újra megszerezni a svéd csatárt az olasz bajnok, de nem akar emiatt csődbe menni.

Keresés