2013. március 17. vasárnap

márc. 17
0:06
NS: beérte a Hypót az ETO; mi történt a Fradival? - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
márc. 17
0:10
Eurofutball: a magyar szélső életet vitt a támadásokba, de... (She)
Lovrencsics Gergő jó cserének bizonyult, csapata, a Lech Poznan azonban nem tudta feltörni a GKS védelmét: a két csapat szombat esti mérkőzése gól nélküli döntetlenre végződött a lengyel labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában.
márc. 17
0:24
Primera División: a kiállítás megpecsételte a Betis sorsát (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság (Primera División) 28. fordulójának késő esti mérkőzésén a Valencia 3–0-ra legyőzte a Betist. A mérkőzést döntően befolyásolta, hogy a játékvezető a 15. percben a sevillaiaktól kiállította Antonio Amayát, aki szerinte gólhelyzetben buktatta Roberto Soldadót.
márc. 17
0:28
Sakk: Magnus Carlsen remizett a korábbi világbajnokkal (She)
Két partiban szerezték meg a győzelemért járó teljes pontot, míg két mérkőzés döntetlennel ért véget a londoni sakkvilágbajnok-jelölti torna szombati második napján.
márc. 17
0:42
Női kézi KEK: hatgólos veresége ellenére négy között a Hypo (She)
A Hypo NÖ női kézilabdacsapata ugyan hatgólos vereséget szenvedett hazai pályán a Dinamo Volgográddal szemben a KEK negyeddöntőjének visszavágóján, idegenbeli biztos győzelme után így is maradt előnye, és bejutott a legjobb négy közé a sorozatban. A magyar irányító, Temes Bernadett ezúttal nem szerzett gólt az osztrák együttesben. Németh András csapata az elődöntőben valószínűsíthetően a…
márc. 17
0:51
Emberhátrányban nem volt esélye a Betisnek Valenciában (Agroinform)
A Valencia 3-0-ra legyőzte a Betist otthon a spanyol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának szombat esti meccsén.
márc. 17
1:00
F1: Ausztrál Nagydíj, az időmérő folytatása élőben az NSO-n! (She)
Az Ausztrál Nagydíj versenyigazgatósága szombaton a nagy eső miatt úgy döntött, elhalasztja az időmérő edzés második és harmadik szakaszát vasárnapra. Helyi idő szerint délelőtt 11-kor, magyar idő szerint hajnali egykor folytatódik a rajthelyekért folyó csata. Rossz hír azonban, hogy Melbourne-ben naplemente óta is folyamatosan szakadt az eső, a szél pedig erősebben fúj, mint a szombati…
márc. 17
1:18
Simán győzött a Real Madrid (Metropol)
Magabiztos játékkal otthon nyertek.
márc. 17
1:36
Nehéz meccsen nyert a Bayern (Metropol)
A Bayern és üldözője, a címvédő Borussia Dortmund között így megmaradt a 20 pontos különbség.
márc. 17
1:54
F1: Vettelé lett a pole a vasárnap délelőtti időmérőn (She)
Az Ausztrál Nagydíj versenyigazgatósága szombaton a nagy eső miatt úgy döntött, elhalasztja az időmérő edzés második és harmadik szakaszát vasárnapra. Helyi idő szerint délelőtt 11-kor, magyar idő szerint hajnali egykor folytatódott a csata, amely vizes pályán kezdődött, de a gyorsan száradó aszfalton az első rajtsorok elosztásáról száraz gumikon döntöttek a pilóták. A Red Bull remekel,…
márc. 17
2:03
Vettel a pole-ban, a Red Bullé az első sor (Agroinform)
Vettel pole-jával indult a szezon Ausztráliában, Hamilton harmadik, Alonso ötödik. Esős versenyünk lehet.
márc. 17
2:07
Del Potro vette el Djokovics idei veretlenségét, Nadallal döntőzik (Agroinform)
Az Indian Wells-i torna elődöntőjében az argentin Juan Martín del Potro legyőzte az idén még veretlen Novak Djokovicsot
márc. 17
5:48
Tenisz: Del Potro Murray után Djokovicsot is legyőzte (She)
Andy Murray után Novak Djokovics ellen is sikerült szetthátrányból nyernie Juan Martín del Potrónak Indian Wellsben, ahol így az argentin játszhat Rafael Nadallal az ATP-torna döntőjében. Az idén először vereséget szenvedő világelső szerbnek ezzel 22 mérkőzéses győzelmi sorozata szakadt meg.
márc. 17
6:51
Räikkönen győzelmével indult az idény (Agroinform)
Räikkönen győzelmével indult a szezon, a visszaeső Vettel csak harmadik, Alonso és a Ferrari második. Sutil volt a nap meglepetése.
márc. 17
7:00
Ausztrál Nagydíj - Vettel nyerte a halasztott időmérőt (Infostart)
A világbajnoki címvédő Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája nyerte a Formula-1-es szezonnyitó Ausztrál Nagydíj szombatról vasárnapra halasztott időmérő edzését, így ő indulhat az élről a magyar idő szerint 7 órakor kezdődő melbourne-i futamon.
márc. 17
7:00
F1: Ausztrál Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
Sebastian Vettel száraz pályán eddig megközelíthetetlen volt a Formula–1-es idény nyitó hétvégéjén, amelynek futamát helyi idő szerint délután 17 órától tartják meg. Az időmérőt megzavaró esőzóna elvonult, az ég kitisztult, s bár közel sincs olyan meleg, mint a pénteki szabadedzéseken, nyugodtan várhatja a rajtot a mezőny. Van-e esélyük a riválisoknak a Red Bull ellen?
márc. 17
7:00
Ausztrál Nagydíj - Vettel nyerte a halasztott időmérőt (Behaviour)
A világbajnoki címvédő Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája nyerte a Forma-1-es szezonnyitó Ausztrál Nagydíj szombatról vasárnapra halasztott időmérő edzését, így ő indulhat az élről a magyar idő szerint 7 órakor kezdődő melbourne-i futamon.
márc. 17
7:18
Válogatott: Varga vélhetően felépül a románok elleni meccsre (She)
A vállműtétje után lábadozó Stieber Zoltánhoz hasonlóan a szintén sérüléssel küszködő Varga József sem szerepelt szombaton a Brémában 2–2-es döntetlent játszó Fürth keretében.
márc. 17
7:36
NHL: mázsás pofont osztott ki a ligaelső Blackhawks (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának 54. játéknapján a ligaelső Chicago Blackhawks Dallasban valósággal jégbe zúzta a Starst: a 8–1-es kiütés a nap legnagyobb különbségű győzelme.
márc. 17
7:38
NBA: hazai tarolás a játéknapon, hatból hat siker (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) alapszakaszának vasárnapi mérkőzésein kizárólag hazai győzelmek születtek. A Washington pontesővel „mosta el” a Phoenix ellenállását, a Philadelphia a fantasztikusan játszó Spencer Hawes (18 pont, 16 lepattanó, 8 assziszt és 7 blokk!) vezérletével az Indianát, a San Antonio Tim Duncan 30 pontjára épített, szoros meccset nyert meg a Utah, tíz…
márc. 17
8:30
Videó: a népszerű író Papp Lászlót is testközelből csodálhatta (She)
Decemberben ünnepelte 77. születésnapját Müller Péter, író, aki könyveivel sok embert gondolkodtat el. A Nemzeti Sport Vasárnapi vendége a hazai ezoterikus irodalom egyik legismertebb alakja, aki még mindig nap mint nap eljár edzeni egy budapesti konditerembe. Az NSO Tv-nek elmondta, sohasem állt tőle távol a sport, hiszen fiatal korában évekig boxolt, nem is akárhogy.
márc. 17
8:48
Ökölvívás: Bradley felkelt a padlóról, legyőzte Provodnyikovot (She)
Timothy Bradley maradt a Bokszvilágszervezet (WBO) váltósúlyú világbajnoka, miután a kaliforniai Carsonban szoros, egyhangú pontozással (114:113, 114:113, 115:112) legyőzte az orosz Ruszlan Provodnyikovot. Az eredmény kialakulásába egy vitatott ringbírói ítélet (hiba?) is belejátszott: Bradley kétszer is megjárta a padlót, de az első esetet elcsúszásnak ítélték, ez pedig a végeredményt…
márc. 17
8:50
F1: Räikkönené az első siker, Alonso és Vettel a dobogón (She)
A Lotus finn pilótája, Kimi Räikkönen nyerte meg az idénynyitó Formula–1-es Ausztrál Nagydíjat, mögötte a Ferrari spanyolja, Fernando Alonso és a címvédő Sebastian Vettel zárt a dobogón.
márc. 17
9:06
Ausztrál Nagydíj - Räikkönen nyerte az idénynyitót (Infostart)
A 2007-ben világbajnok Kimi Räikkönen, a Lotus finn versenyzője nyerte vasárnap az Ausztrál Nagydíjért kiírt Forma-1-es szezonnyitó versenyt Melbourne-ben.
márc. 17
9:24
F1: Ez volt az egyik legkönnyebb győzelmem - Räikkönen (She)
Kimi Räikkönen, a Lotus finn pilótája az idénynyitó Ausztrál Nagydíj leintését követően elárulta: pályafutása egyik legkönnyebb sikerét aratta az Albert Parkban.
márc. 17
9:24
Ausztrál Nagydíj - Räikkönen nyerte az idénynyitót (Behaviour)
A 2007-ben világbajnok Kimi Räikkönen, a Lotus finn versenyzője nyerte vasárnap az Ausztrál Nagydíjért kiírt Forma-1-es szezonnyitó versenyt Melbourne-ben.
márc. 17
9:26
Ajánló: pályán a Chelsea, a Milan és a Barca is - program (She)
Vasárnap a Bajnokok Ligája-negyeddöntős Málaga kezdi a játéknapot az Espanyol ellen a spanyol bajnokságban 12 órakor, majd este jönnek a bajnoki címért és dobogóért menő csaták, az Atlético Madrid az Osasuna ellen, a Barcelona pedig a Rayo Vallecano ellen küzd három pontért. Az angol ligában a dobogóért nagy harcot vívó Chelsea és a Tottenham is játszik, míg Franciaországban a Paris Saint-…
márc. 17
9:33
Viszonylag lazán vettem a végét - Kimi Räikkönen (Agroinform)
Az idénynyitó Ausztrál Nagydíjat Kimi Räikkönen nyerte, Fernando Alonso és Sebastian Vettel előtt.
márc. 17
9:42
F1: Alonso és Vettel is Räikkönent dicsérte (She)
Fernando Alonso és Sebastian Vettel is kiemelte Kimi Räikkönen nagyszerű teljesítményét az Ausztrál Nagydíjat követően. A kétszeres világbajnok spanyol Alonso a második, míg a háromszoros világbajnok német Vettel a harmadik lett az idei első Formula–1-es versenyt követően.
márc. 17
9:42
Räikkönen nyerte az idénynyitót (Metropol)
A 33 esztendős pilóta pályafutása jubileumi, 20. futamgyőzelmét aratta.
márc. 17
9:44
Videó: irgalmatlan ütésváltások, Bradley maradt a világbajnok (She)
Timothy Bradley maradt a Bokszvilágszervezet (WBO) váltósúlyú világbajnoka, miután a kaliforniai Carsonban szoros, egyhangú pontozással (114:113, 114:113, 115:112) legyőzte az orosz Ruszlan Provodnyikovot. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
márc. 17
9:51
A Sixers meglepte a Pacerst (Agroinform)
Az idén a várakozásokon alul teljesítő Philadelphia 76ers szombaton két vállra fektette az Indiana Pacerst.
márc. 17
10:00
F1: Sokan leírtak minket, de versenyképesek vagyunk - Hamilton (She)
Lewis Hamilton pályafutása során először állt rajthoz a Mercedes versenyzőjeként, és rögtön sikerült is pontokat szereznie, hiszen az ötödik helyen ért célba. A versenyt követően a 2008-as világbajnok elégedetten nyilatkozott, és derűlátóan tekintett előre a Malajziai Nagydíjra.
márc. 17
10:02
Ausztria: Szabics válaszaira Räikkönen is büszke lenne (She)
Szabics Imre első labdaérintésével betalált Sáfár Szabolcs hálójába a Sturm Graz–Wacker Innsbruck (3–2) osztrák élvonalbeli bajnoki mérkőzésen, így fontos szerepe volt a győzelemben – hogy aztán olyan szűkszavú villáminterjút adjon, amelyet Kimi Räikkönen is megirigyelhetne. Az interjút a sturm12.at felvételei alapján közöljük.
márc. 17
10:04
Videó: fontos mesterhármas a korábbi Videoton-gólkirálytól (She)
A Videotontól tavaly igazolt André Alves mesterhármasával az Omonia 4–1-re győzött az Olympiakosz vendégeként a ciprusi labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában. Tekintse meg a mérkőzés gólösszefoglalóját!
márc. 17
10:09
Az Ajax a mumusával találkozik vasárnap, pénz állhat a házhoz (Agroinform)
Az amszterdamiak az Alkmaarhoz látogatnak, amely összecsapáson legalább három gólra számítunk.
márc. 17
10:18
Hanga Ádám 15 pontot dobott Valladolidban (Infostart)
Hanga Ádám 15 pontot dobott a Manresa színeiben a spanyol kosárlabda-bajnokság legutóbbi fordulójában.
márc. 17
10:18
Cselgáncs Vk: Ungvári bronzérmes (Metropol)
A ceglédi cselgáncsozó az áprilisi budapesti Eb előtt még egyszer, Törökországban lép majd tatamira.
márc. 17
10:20
Nadal a döntőben (Metropol)
A spanyol játékos a szombati elődöntőben a cseh Tomas Berdych ellen győzött két játszmában.
márc. 17
10:45
Hanga Ádám jól játszott, de csalódott az újabb vereség miatt (Agroinform)
Hanga Ádám 15 pontot dobott a Manresa színeiben a spanyol kosárlabda-bajnokság legutóbbi fordulójában.
márc. 17
10:54
Real Madrid: A cél a második hely megtartása - Karanka (She)
Miután a spanyol bajnoki címvédő Real Madrid szombat este hátrányból 5–2-re legyőzte a Mallorcát a Santiago Bernabluban, Aitor Karanka, a királyi gárda vezetőedzőjének, José Mourinho segítője elmondta, a csapat célja a második hely megtartása a bajnokságban.
márc. 17
10:56
Videó: kegyelemdöfésként parádés gól a Blackhawks hokisától (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának 54. játéknapján a ligaelső Chicago Blackhawks Dallasban valósággal jégbe zúzta a Starst: a 8–1-es kiütés a nap legnagyobb különbségű győzelme. Ezen a találkozón esett a játéknap legszebb találata is, miután Patrick Kane 360 fokos fordulat után gyönyörűen lőtte hálóba a korongot. Íme!
márc. 17
11:03
A visszatérő Ju-Na Kim a világbajnok a hölgyeknél - videó (Agroinform)
A dél-koreai Ju-Na Kim sikerével ért véget a női műkorcsolyázók világbajnoki versenye Kanadában.
márc. 17
11:30
A Chicago nem állt meg nyolcig Dallasban (Metropol)
Az eddigi összteljesítménye alapján a 30 csapatos mezőnyt vezető gárda 8-1-re győzte le vendéglátóját.
márc. 17
11:39
Autóbalesetet szenvedett, kórházba került a Juventus hátvédje (Agroinform)
Vasárnap hajnalban autóbalesetet szenvedett Torinóban a Juventus uruguayi játékosa, Martín Cáceres.
márc. 17
11:41
Nyolcat lőtt Dallasban a Chicago - videó (Agroinform)
KO-értékű vereséget mért a Chicago Blackhawks a Dallas Starsra az NHL alapszakaszának legutóbbi játéknapján.
márc. 17
11:48
Videó: Wall pazar blokkja, Ginóbili látványos zsákolásai – Top 10 (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) alapszakaszának vasárnapi mérkőzésein kizárólag hazai győzelmek születtek. Tim Duncan (30 pont, 12 lepattanó, 4 gólpassz, 5 blokk) és Kawhi Leonard (24 pont, 13 lepattanó, 4 gólpassz, 2 blokk) mellett még Emanuel Ginóbili is gondoskodott arról, hogy a Tony Parker nélkül is szépen menetelő Spurs ne bukjon otthon a Kyrie Irvinget és Anderson Varejaót…
márc. 17
11:48
NBA: csupa hazai siker született (Metropol)
A Washington Wizards a Phoenix Suns gárdáját verte 127—105-re, a San Antonio Spurs pedig a Cleveland Cavaliers együttesét 119—113-ra.
márc. 17
11:57
Vérző orral is lehet vb-ezüstérmet szerezni - videó (Agroinform)
A kűr előtti rövid közjáték sem zavarta meg Carolina Kostnert, aki vérző orral is megszerezte a világbajnoki ezüstérmet.
márc. 17
11:59
Ferenc pápa első csodája, emberhátrányban, öngóllal nyert a kedvenc csapata - videó (Agroinform)
Az argentin bajnokságban a San Lorenzo játékosai az új pápa arcmásával a mezükön futottak ki a pályára.

Keresés