2013. március 24. vasárnap

márc. 24
0:06
Női kézi ifi Eb-selejtező: megvan a kvalifikáció a mieinknek (She)
A magyar ifjúsági női kézilabda-válogatott Litvánia után Macedóniát is magabiztosan győzte le a Szigetszentmiklóson zajló Európa-bajnoki selejtezőn, ezzel biztossá vált, hogy ott lesz a nyári kontinenstornán.
márc. 24
0:10
NS: hogy látta Dzsudzsák, Hajnal és Szalai? - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
márc. 24
1:00
Tenisz: Murray simán elintézte az ausztrálok reménységét (She)
Andy Murray könnyed győzelemmel jutott be a Miamiban zajló tenisztorna férfi egyesének harmadik fordulójába, miután legyőzte az ausztrálok 20 éves tehetségét, Bernard Tomicot. A második helyen kiemelt brit a következő körben a bolgár Grigor Dimitrovval találkozik.
márc. 24
1:18
Profi ökölvívás: Stieglitz letaszította trónjáról Abrahamot (She)
Szombat késő este Magdeburgban csapott össze egymással a WBO nagyközépsúlyú ökölvívó világbajnoka, a Sauerland Event kötelékébe tartozó Arthur Abraham és az S. E. S. (Sport Events Steinforth) istállót erősítő korábbi bajnok Robert Stieglitz, és a mérkőzés meglepetésre utóbbi győzelmével ért véget.
márc. 24
7:00
NBA: a 35 pontos Curry repítette a Warriorst, Paul a Clipperst (She)
Stephen Curry 35 ponttal vezette diadalra a Golden State Warriorst a Washington Wizards ellen, majd hat perccel a mérkőzés vége előtt bokasérülés miatt elhagyta a pályát az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) legutóbbi játéknapján.
márc. 24
7:02
NHL: Brodeur a 666. győzelmét aratta az Ördögök kapujában (She)
A New Jersey Devils 2–1-re nyert a Florida Panthers ellen az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján, kapusának, Martin Brodeurnek ez volt a 666. győzelme a ligában – mindet az Ördögök színeiben ünnepelhette. Nem lehet azonban teljes a Devils-szurkolók öröme, mert orosz klasszisuk, Ilja Kovalcsuk a harmadik harmadban súlyosnak tűnő vállsérülést szenvedett.
márc. 24
7:18
Tenisz: golfkocsi nem volt, Serena biciklivel ment meccsre (She)
Serena Williams biciklizett egy jót, majd 6:3, 6:3-ra legyőzte a japán Morita Ajumit a Miamiban zajló tenisztorna női egyesének 3. fordulójában.
márc. 24
7:36
Így búcsúztatják el az Albert Stadiont (Infostart)
A Ferencváros labdarúgócsapata ma 17 órától a - mostani szezonban a Bajnokok Ligájában is szerepelt - kolozsvári CFR elleni barátságos mérkőzéssel búcsúztatja el az Albert Stadiont, amely 1974 óta szolgált otthonául.
márc. 24
7:54
Magyar-román: olvasóinknál Vanczák volt a legjobb magyar (She)
Olvasóink oldalunkon osztályozhatták a magyar labdarúgó-válogatott játékosait a Románia elleni vb-selejtezőn (2–2) nyújtott teljesítményük alapján. Önök szerint az első magyar gólt szerző Vanczák Vilmos játszott a legjobban a mieink közül.
márc. 24
8:12
Tenisz: Jani Réka már az idei negyedik trófeáját nyerte meg (She)
Második madridi tornáját is megnyerte Jani Réka. A 21 éves teniszező a múlt héten és ezúttal is 10 ezer dollár összdíjazású salakpályás versenyt nyert meg, ami azt jelenti, hogy négy trófeánál tart már a szezonban, 32 mérkőzéséből 29-et megnyert.
márc. 24
8:30
Cselgáncs: Krizsán Szabolcs ötödik lett a Buenos Airesben (She)
A 81 kilós Krizsán Szabolcs ötödik lett a Buenos Aires-i cselgáncs Pan-American Openen.
márc. 24
8:32
Videó: Pálinger életében a babavárás most mindent elhomályosít (She)
A Nemzeti Sport Vasárnapi Vendége Pálinger Katalin, korábbi válogatott kézilabdázó. A nemsokára anyai örömök elé néző ETO-kedvenc elmondta, az életét leköti a babavárás, de most is mindent megtesz az ETO BL-sikeréért.
márc. 24
8:57
Vettel nyerte a csapattársak csatáját (Agroinform)
Vettel győzött a kaotikusra sikeredett Malajziai Nagydíjon, Webber nagy csatában szorult a második helyre. Alonso kiesett.
márc. 24
8:59
Forgalmi dugó miatt Serena biciklivel ment a meccsre (Agroinform)
Serena Williams lekéste volna mérkőzését, ha nem ül biciklire - a japán Morita azonban ilyen előzmények után sem volt ellenfele.
márc. 24
9:06
Videó: ezzel a Perics-góllal nyert a Fradi az Eger ellen (She)
A labdarúgó Ligakupa elődöntőjében a Ferencváros hazai pályán, Milan Perics góljával 1–0-ra legyőzte az Egert, így kettős győzelemmel, 4–1-es összesítéssel – története során először – bejutott a fináléba. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
márc. 24
9:08
F1: Malajziai Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
Negyven perccel a Malajziai Nagydíj rajtja előtt eleredt az eső Sepangban, de csak a pálya egy részét áztatta el, ami a pilótáknak már bőven a rajt előtt, a rajtrácsra vezető körükben gondot okozott. Többek között Mark Webber is kicsúszott a 3-as kanyarban, de végül mindenki megérkezett a rajtrácsra.
márc. 24
9:15
Nem sikerült a bravúr, ezüstérmes a Budaörs (Agroinform)
Ezüstérmesként zárt a női asztalitenisz Bajnokok Ligájában a Budaörs 2i SC csapata.
márc. 24
9:24
MLS: Di Vaio góljával továbbra is hibátlan a Montreal (She)
Marco Di Vaio góljával a Montreal Impact 1–0-ra legyőzte a New York Red Bullst, így négy forduló után továbbra is százszázalékos mérleggel vezeti az észak-amerikai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (MLS) Keleti főcsoportját.
márc. 24
9:33
Eltört Kasza Róbert kulcscsontja Rióban (Agroinform)
A férfiak versenyének szombati döntőjében bukott lovával a Világkupa-sorozat második állomásán a magyar versenyző.
márc. 24
9:42
Öttusa-vk: eltört Kasza Róbert kulcscsontja a riói versenyen (She)
Eltört a kulcscsontja Kasza Róbert öttusázónak, aki a férfiak versenyének szombati döntőjében bukott lovával a világkupa-sorozat második állomásán, Rio de Janeiróban. Tavaly májusban, a római világbajnokságon Tibolya Péter járt hasonlóan.
márc. 24
9:42
Földházi Zsófia bronzérmes (Metropol)
A harmadik helyen végzett Földházi Zsófia az öttusázók Világkupa-sorozatának második állomásán, Rio de Janeiróban.
márc. 24
9:44
Videó: Alonso rögtön kiesett a Maláj Nagydíjon (She)
Az idény második futamán, a Malajziai Nagydíjon, Fernando Alonsónak az első légterelője megsérült a startnál, ám azt a csapat nem cserélte ki. Ez végül rossz döntés volt, és a 2. kör legelején az elem alátört, ami miatt Alonso kiesett a versenyből. Íme!
márc. 24
9:44
Marosi aranyérmes Rióban (Metropol)
Marosi Ádám győzött szombaton az öttusázók Világkupa-sorozatának második állomásán, Rio de Janeiróban.
márc. 24
9:51
Hamilton csúnyán benézte a boxát - videó (Agroinform)
Lewis Hamilton a Malajziai Nagydíjon első boxkiállásánál a McLarenhez állt be kerékcserére.
márc. 24
9:53
A Ferencváros elbúcsúztatja az Albert Stadiont (Agroinform)
A Ferencváros ma 17 órától a kolozsvári CFR ellen búcsúztatja el az Albert Stadiont, amely 1974 óta szolgált otthonául.
márc. 24
10:00
Videó: Hamilton a McLarennél akart kereket cserélni (She)
A Malajziai Nagydíjon, Lewis Hamilton, a Mercedes AMG Petronas versenyzője korábbi csapatának bokszához állt be kerékcserére. Mikor szóltak neki, akkor átment a Mercedeshez. Tekintse meg a jelenetet!
márc. 24
10:00
Nem sikerült a bravúr, ezüstérmes a Budaörs (Metropol)
A második helyen zárt a női asztalitenisz Bajnokok Ligájában történetének első fináléjában a Budaörs 2i SC csapata.
márc. 24
10:09
Keleti rangadót nyert a Bulls (Agroinform)
Habár a Chicago Bulls mostanában nincs túl jó formában, szombaton mégis rangadót nyert a Pacers ellen.
márc. 24
10:18
Ajánló: PMFC-Vidi, FTC-Cluj, afrikai vb-selejtezők - program (She)
A két válogatott meccs között is rendeznek labdarúgó-mérkőzéseket itthon: a Ligakupa elődöntőjének visszavágóján a Videoton 3–1-es előny birtokában játszik Pécsen, az NB II-ben két bajnokira kerül sor, míg az Albert-stadion búcsúmérkőzésén a Ferencváros a CFR Clujt fogadja. Az afrikai zónában több vb-selejtezőre is sor kerül délután.
márc. 24
10:20
Magyar-román: tizenhárom embert állítottak elő (She)
A rendőrség összesen 13 személyt állított elő pénteken a Magyarország–Románia labdarúgó mérkőzés kapcsán – közölte az ORFK honlapján.
márc. 24
10:27
Xavi játszhat Párizsban, David Silva és Jordi Alba hazatér (Agroinform)
A spanyol válogatott kedden Párizsban Franciaország ellen lép pályára labdarúgó világbajnoki-selejtező mérkőzésen.
márc. 24
10:36
Videó: Hamilton barátnője is meglepődött a bakin (She)
A Malajziai Nagydíjra is elkísérte Nicole Scherzinger, amerikai énekesnő, dalszövegíró barátját, Lewis Hamiltont. Nicole a csapat bokszában követi az eseményeket, s ugyancsak megdöbbent, amikor párja a Mercedes AMG Petronas versenyzője korábbi csapatához, a McLaren bokszába állt be kerékcserére. Íme!
márc. 24
10:38
Ligakupa: hólapátos szurkolók segítségében bíznak Pécsen (She)
A Pécsi MFC labdarúgócsapatának vezetői a szurkolók segítségét kérik annak érdekében, hogy meg tudják rendezni a Videoton elleni Ligakupa-elődöntő visszavágóját, amelyet vasárnap 18 órára írtak ki.
márc. 24
10:40
Válogatott: vasárnap délutánig pihenőt kaptak a játékosok (She)
A románok elleni 2–2-es döntetlen után csalódott hangulat uralkodott a magyar labdarúgó-válogatottnál, a játékosok szombaton már a soron következő feladatra koncentráltak. A tegnap délelőtti regenerálódó edzést követően vasárnap délutánig kimenőt kaptak a kerettagok.
márc. 24
10:45
Nem kérnek Benzemából a francia drukkerek (Agroinform)
Nem voltak elégedettek a Real Madrid csatárával a L'Equipe olvasói.
márc. 24
10:54
Vettel nyerte a malajziai csatát (Infostart)
A címvédő Sebastian Vettel nyerte a Formula-1-es Malajziai Nagydíjat. A német pilóta mögött csapattársa, Mark Webber lett a második, Lewis Hamilton pedig a harmadik.
márc. 24
10:54
Formula-1: kettős Red Bull-siker a Malajziai Nagydíjon (She)
A Red Bull-lal versenyző német Sebastian Vettel győzelmével ért véget a 2013-as Formula–1-es idény második futama, a Malajziai Nagydíj, a német az utolsó szakaszban nagy csatában előzte meg csapattársát, az ausztrál Mark Webbert. A harmadik helyen a Mercedes pilótája, Lewis Hamilton zárt.
márc. 24
10:56
Videó: Mexikó szövetségének elnöke bemutatott a híveknek (She)
A labdarúgó világbajnoki selejtezők CONCACAF-zónájában (Észak- és Közép-Amerika, valamint a karibi térség) a hatos zónadöntő 2. fordulójában Honduras hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott Mexikóval. A vendégcsapat szövetségének elnöke, Justino Compeán autójában ülve bemutatott a hazai szurkolóknak. A vezető azzal magyarázata tettét, hogy csak sérült ujját mutatta fel. Íme!
márc. 24
11:12
Asztalitenisz World Tour: Kertai bronzérmes Kairóban (She)
Kertai Rita bronzérmesként zárta az asztaliteniszezők kairói World Tour-versenyét.
márc. 24
11:12
Kettős Red Bull-siker Malajziában (Metropol)
Vettel, Webber, Hamilton dobogós, Alonso a második körben kiesett. Hamilton rossz boxba hajtott.
márc. 24
11:14
Birkózó Eb: Bácsi Péter könnyedén jutott a 16 közé (She)
Könnyed győzelemmel jutott be a legjobb 16 közé Bácsi Péter a kötöttfogásúak 84 kilogrammos kategóriájában a Tbilisziben zajló birkózó Európa-bajnokság záró napján, vasárnap.
márc. 24
11:16
Videó: Vettel hatalmas csatában előzte meg Webbert (She)
A Red Bull-lal versenyző német Sebastian Vettel győzelmével ért véget a 2013-as Formula–1-es idény második futama, a Malajziai Nagydíj, a német az utolsó szakaszban nagy csatában előzte meg csapattársát, az ausztrál Mark Webbert. Íme!
márc. 24
11:21
Webber dühösen, Vettel csendesen értékelt (Agroinform)
A világbajnoki címvédő Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája nyerte az idei Forma-1-es szezon második futamát.
márc. 24
11:30
F1: Vettel szerint majd egymás között rendezik a vitás előzést (She)
A 2013-as Formula–1-es idény második futamát követően Sebastian Vettel állhatott fel a dobogó legfelső fokára. A háromszoros világbajnok a leintést követően arról beszélt, hogy nagyon szoros és kemény csatát vívott csapattársával, Mark Weberrel, de ha lesz is beszélgetésük a csapattal, akkor az magánbeszélgetés lesz.
márc. 24
11:30
Hólapátolásra várja a szurkolókat a PMFC (Metropol)
Este hattól a Videotonnal játszanak, de csupa hó a pálya, és munkagéppel nem lehet rámenni.
márc. 24
11:32
Birkózó Eb: Tbilisziben nincs „olimpiai hangulat” (She)
A Tbilisziben zajló birkózó Európa-bajnokság helyszínén – némileg meglepő módon – nem mutatkozik jele feszültségnek vagy izgalomnak a sportág veszélybe került olimpiai szereplése miatt, legalábbis a nemzetközi és kontinentális szövetség jelen lévő vezetői és tagjai körében nem.
márc. 24
11:39
Rosbergnek járt volna a harmadik hely - Hamilton (Agroinform)
Lewis Hamilton a harmadik helyen végzett az idei Forma-1-es szezon második futamán, a vasárnapi Malajziai Nagydíjon.
márc. 24
11:48
F1: Vettel bocsánatot kért Webbertől és a Red Bulltól (She)
A 2013-as Formula–1-es idény második futamát követően Sebastian Vettel állhatott fel a dobogó legfelső fokára. A háromszoros világbajnok a leintést követően arról beszélt, hogy nagyon szoros és kemény csatát vívott csapattársával, Mark Weberrel, de ha lesz is beszélgetésük a csapattal, akkor az magánbeszélgetés lesz. Mindenesetre bocsánatot kért társától és a csapattól.
márc. 24
11:48
Ligakupa - Délben indul a hólapátolás Pécsen (Behaviour)
A PMFC-Matias vezetősége arra kéri a szurkolókat, hogy a 18 órakor kezdődő, Videoton elleni Ligakupa-mérkőzés előtt segítsenek letakarítani a mecsekaljai pályát.
márc. 24
11:50
F1: Seb meghozta a maga döntését - Webber (She)
A Malajziai Nagydíj második helyén végző Mark Webber csalódottan nyilatkozott a futamot követően, miután kikapott csapattársától, Sebastian Vetteltől szoros csatában. A ausztrál pilóta szerint Vettel a saját döntését követte, amelyet meg is fog védeni majd.

Keresés