2013. március 31. vasárnap

márc. 31
0:06
NS: beköltözött a Fradi; Madár „elszállt” - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
márc. 31
0:24
Primera División: két hónap után nyert újra a Levante (She)
A Levante 1–0-ra legyőzte a Sevillát a spanyol labdarúgó-bajnokság (Primera División) 29. fordulójának szombat esti mérkőzésén. A valenciaiaknak Rubán García 40. percben szerzett átlövésgólja hozta meg a győzelmet, amely bő két hónap (január 26.) után az első volt.
márc. 31
0:28
Videó: Erdei utolsó menete, valamint az eredményhirdetés (She)
Erdei Zsolt Monte-Carlóban lépett a ringbe, az ún. „millió dolláros szupernégyes” fantázianevű minitorna első fordulójában: az orosz Gyenyisz Gracsovot a bírók megosztott pontozással jobbnak látták, így Madár elveszítette veretlen mérlegét.
márc. 31
0:42
Profi ökölvívás: Ki kételkedik a győzelmemben? - Gracsov (She)
Megdöbbentő bírói döntéssel elszenvedte profi karrierje első vereségét Erdei Zsolt: Madár Monte-Carlóban megosztott pontozással kapott ki a semmit sem mutató orosz Gyenyisz Gracsovtól, aki azonban egyáltalán nem lepődött meg a sikerén.
márc. 31
0:51
Hét sikertelen meccs után nyert a Levante (Agroinform)
A Levante 1-0-ra legyőzte otthon a Sevillát a spanyol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
márc. 31
1:00
Portugália: hatot vágott a hatos sorozatnál járó Benfica (She)
A portugál labdarúgó-bajnkság 24. fordulójában a Porto és a Benfica is győzött a szombati mérkőzésén, így a lisszaboniak előnye továbbra is négy pont fő üldözőjük előtt. A „sárkányok” 3–0-ra nyertek az Académica vendégeként, míg a fővárosiak valóságos gólfesztivált rendeztek a három piros lappal is tarkított, Rio Ave elleni összecsapáson, amelynek 6–1-es hazai győzelem lett a vége. A meccs…
márc. 31
7:24
NBA: Bryant Chamberlain előtt, Nowitzki győztes hármasa (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Los Angeles Lakers 103–98-ra nyert a Sacramento ellen, a sikerből Kobe Bryant 19 ponttal vette ki a részét, amivel megelőzte Wilt Chamberlaint a liga örökrangsorának negyedik helyén. Dirk Nowitzki 2.9 másodperccel a vége előtt szerzett győztes hárompontost a Dallasnak a Chicago ellen, a Kevin Durant és…
márc. 31
7:26
Profi boksz: Rodríguez lesz Gracsov ellenfele a döntőben (She)
Szoros mérkőzésen, de végül egyhangú pontozásos győzelemmel abszolválta az Ezequiel Osvaldo Maderna elleni szombati összecsapását a nagyközépsúly reménysége, Edwin Rodríguez.
márc. 31
7:42
Erdei Zsolt: "most egyelőre megittam egy pohár pezsgőt" (Infostart)
Furcsa döntés született, megölik a bokszot ezzel a bíráskodással - nyilatkozta Erdei Zsolt a monte-carlói, egymillió dollár összdíjazású négyes torna elődöntője után.
márc. 31
8:00
NHL: Crosby több fogát elvesztette, újra nyert a Pens - videó (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Pittsburgh Penguins hiába vesztette már el viszonylag korán csapatkapitányát, a kanadai táblázaton 56 ponttal vezető Sydney Crosbyt (eltalálta a pakk, több fogát is elvesztette), 2–0-ra így is legyőzte a New York Islanderst, megszerezve sorozatbeli 15. sikerét. A Los Angeles Kings szétlövésben maradt alul…
márc. 31
8:02
Profi boksz: Golovkin brutális K.O.-ja, a japán kiesett a ringből - videó (She)
A várakozásoknak megfelelően szinte elsöpörte aktuális kihívóját, a japán Nobuhiro Isidát a WBA, IBO középsúlyú világbajnok Gennadij Golovkin. A súlycsoport egyik legjobbjának tartott kazah világelső szombaton késő éjszaka a monte-carlói gála főmérkőzésén tette kockára címeit, és villámrajtot véve nagy verést utalt ki a 2011 novembere óta nyeretlen 37 éves Isidának. Az egyoldalú találkozó a 3.…
márc. 31
8:18
Skócia: iksszel is megnyerte a negyedosztályt a Rangers (She)
A Glasgow Rangers megnyerte a negyedosztályú skót labdarúgó-bajnokságot, így egy szinttel feljebb lépett. A Rangers ugyan csak döntetlent játszott a Montrose otthonában, de mivel a második Queen's Park kikapott, ez is elég volt Ally McCoist együttesének.
márc. 31
8:27
Kemény, tökös gyerek vagyok - Erdei Zsolt (Agroinform)
A korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú világbajnok megosztott pontozással vereséget szenvedett Gyenyisz Gracsovtól.
márc. 31
8:36
Mainz: Szalai Ádám jobban örült volna a győzelemnek (She)
Február 10. óta először szerzett gólt a Bundesligában Szalai Ádám, aki már a mérkőzés tizenkettedik másodpercében betalált a Bremen kapujába. Fájdalom, a jó néhány nagy helyzetet elpuskázó Mainz nem tudta otthon tartani a három pontot, 1–1 lett a vége. A magyar válogatott támadó is jobban örült volna a három pontnak.
márc. 31
8:38
Férfi kosár NB I: ott lehetnek a körmendi nézők a Paks ellen (She)
Nézők előtt rendezheti a Paks elleni meccsét a Körmend a férfi kosárlabda-bajnokságban.
márc. 31
8:40
Gyász: elhunyt a Sziget SC birkózószakosztályának vezetője (She)
Szombatra virradóra 74 éves korában elhunyt Joszkin János, a Sziget SC birkózószakosztályának vezetője.
márc. 31
8:45
Sarapovának megint a második hely jutott Williams ellen (Agroinform)
A világelső amerikai Serena Williams nyerte a Miamiban zajló, 9,5 millió dollár összdíjazású tenisztorna női versenyét.
márc. 31
8:47
A United elleni vereség után kirúgták Martin O'Neillt (Agroinform)
A Fekete Macskák kiesőhelyre csúsztak a Premier League-ben. A sikertelenség a menedzser állásba került.
márc. 31
8:54
Videó: Nagy Ferót a futball fizikailag is megnyugtatja (She)
A Nemzeti Sport Vasárnapi vendége Nagy Feró zenész, színész, dalszövegíró, a Beatrice frontembere. Az NSO Tv beharangozó videójának harmadik részében elmondja, a koncert számára szellemi munka, ellenben az aktív labdarúgás fizikailag nyugtatja. Amikor ugrál, akkor korával ellentétben nem 67 éves, a véleménye pedig megvan a mai játékról.
márc. 31
8:54
Erdei Zsolt nagyon vitatható veresége (Metropol)
A látottak alapján nem lehetett kérdés Erdei győzelme, ennek ellenére a bírók - nagy megdöbbenésre - megosztott pontozással Gracsovot hozták ki győztesnek.
márc. 31
9:03
Négy fordulóval a vége előtt bajnok a Rangers (Agroinform)
A Rangers öt fordulóval a vége előtt megnyerte a skót negyedosztály küzdelmeit.
márc. 31
9:12
"Nekem a boksz az életem!" (Behaviour)
Hosszú kihagyást követően az egymillió dollár összdíjazású tornán tér vissza a ringbe Erdei Zsolt (33-0-0, 18 KO), aki az orosz Gyenyisz Gracsov (12-1-1, 8 KO) ellen lép szorítóba. Madár ismét a félnehézsúly legjobbja akar lenni.
márc. 31
9:21
Böde emlékezetes nyilatkozata - videó (Agroinform)
A Ferencváros szombaton 4-0-ra legyőzte az Egert. A szünetben a támadó felhevülten nyilatkozott a Sport TV riporterének.
márc. 31
9:30
Videó: Nowitzki meccset nyert, Bryant legendát előzött (She)
Nagy volt az öröm a Dallas Mavericks háza táján, amikor a Dirk Nowitzki bedobta hárompontosát a Chicago Bulls elleni NBA-mérkőzésen. Ugyanis ez a találat 2.9 másodperccel a mérkőzés vége előtt esett, és a Dallas ezzel fordította meg az állást és nyert 100–98-ra.
márc. 31
9:39
Kicsit csalódottak vagyunk - Szalai (Agroinform)
A válogatott támadó a Werder Bremen ellen már az első percben eredményes volt az 1-1-es döntetlennel záruló meccsen.
márc. 31
9:48
Ajánló: az U17-es válogatott sorsdöntő meccse, pályán az ETO - program (She)
Két mérkőzést rendeznek húsvétvasárnap a labdarúgó NB I-ben: a listavezető Győri ETO a Diósgyőrt fogadja, míg a DVSC-Teva az Újpesttel csap össze. A magyar U17-es válogatott az Európa-bajnoki szereplésért küzd meg a svédekkel – a mieink csak akkor jutnak be a nyolcas döntőbe, ha megverik az északi riválist (a két csapat azonos pontszámmal áll két győzelem után, de a svédeknek jobb a…
márc. 31
9:50
Serie A: Cambiasso elnézést kért Giovinco szétrúgásáért - videó (She)
Bár mindkét együttesnél akadt egy-két durva belépő a tegnapi Internazionale–Juventus rangadón, Esteban Cambiasso rúgása mindegyiket felülmúlta. Az argentin középpályás a meccs záró akkordjaként szétrúgta Sebastian Giovinco bokáját, amiért azonnal piros lapot kapott.
márc. 31
10:06
Férfi kézilabda: Goluza „csak” horvát kapitány maradt (She)
Átrendeződtek a sorok a hét végén a CO Zagreb férfi kézilabdacsapatának vezérkarában, és a klubban történtek érzékenyen érintették a 41 éves Slavko Goluza szövetségi kapitányt is, a Veszprém korábbi irányító-átlövőjét.
márc. 31
10:08
Teke: a Bajnokok Ligája döntőjébe jutott a Szeged (She)
A Szegedi TE bejutott a teke Bajnokok Ligája döntőjébe! A Tisza-partiak férficsapata a szlovákiai Final Four elődöntőjében 6–2-re verte az osztrák Sankt Pöltent. A másik elődöntőben a hazai pályán játszó Zólyombrézó (Podbrezová) a szerb KK Beográdot győzte le, így Szeged–Podbrezová döntőt rendeznek.
márc. 31
10:15
Casillasnak nehéz lesz kiszorítani a kapuból Lópezt - Mourinho (Agroinform)
A Real Madrid meglepetésre csak 1-1-es döntetlent ért el a Pintér Ádám nélkül felálló Real Zaragoza vendégeként.
márc. 31
10:17
Kobe Bryant sérülten is felülmúlta Wilt Chamberlaint (Agroinform)
Kobe Bryant minden idők negyedik legeredményesebb játékosa lett, már ami a dobott pontokat illeti.
márc. 31
10:24
Ajánló: pályán a Liverpool, az Atlético és a Lyon - program (She)
A topligákban a legnagyobb csapatok szombaton már lejátszották hétvégi mérkőzésüket – Olaszországban a húsvéti ünnep miatt nem is rendeznek ma találkozót. Angliában a Liverpool az Aston Villához látogat, míg Spanyolországban az Atlético Madrid a Valenciát fogadja. Tekintse meg a topligák mai programját!
márc. 31
10:26
Jégkorong: nincs jövőkép - visszavonul a Fradi ikonja (She)
A Magyar Kupa csütörtöki bronzmérkőzése egyúttal Hoffmann Attila utolsó fellépése volt. A Ferencváros 34 éves ikonja 80 válogatott fellépés és 16 klubszezon után a Dab.Docler elleni 2–0-s vereséggel búcsúzott az aktív jégkorongtól.
márc. 31
10:33
Már a 15. győzelmüknél tartanak a Pingvinek (Agroinform)
A Pittsburgh New York Islanders elleni sikerére árnyékot vet, hogy Sydney Crosby már a meccs elején sérülést szenvedett.
márc. 31
10:51
Paksról minden csapat számára jó hazamenni egy ponttal - Artner Tamás (Agroinform)
A Paks gól nélküli döntetlent játszott a vendég Szombathelyi Haladással. A két edző szerint reális eredmény született.
márc. 31
11:18
Dortmund: a fejbe rúgott Schmelzer orrtörést szenvedett - videó (She)
A Borussia Dortmund labdarúgócsapatának balhátvédje, Marcel Schmelzer orrtörést szenvedett a Stuttgart ellen 2–1-re megnyert szombati német bajnokin, miután Martin Harnik fejbe rúgta.
márc. 31
11:27
Giovinco lemaradhat a Bayern elleni meccsről (Agroinform)
A címvédő és listavezető Juventus 2-1-re nyert az Inter otthonában. A torinóiak csatára bokasérülést szenvedett.
márc. 31
11:29
Bajnokok Ligája-döntős a Szegedi TE tekecsapata (Agroinform)
A fináléba jutás azért is jelentős siker, mert májusban csapat-világbajnokságot rendezhet Magyarország.
márc. 31
11:31
Győrben szakadhat meg a Diósgyőr veretlensége (Agroinform)
Rangadóval zárul az OTP Bank Liga 20. köre, a listavezető Győr a miskolciak ellen is esélyese a találkozónak.
márc. 31
11:45
Suárez góljai ismét aranyat érhetnek (Agroinform)
Az Aston Villa – Liverpool összecsapáson ezúttal is a góloké lehet a főszerep.
márc. 31
11:54
Ilyen a boksz (Metropol)
A profi boksz befolyásról, hatalomról szól.
márc. 31
12:03
Nyerni megyünk Debrecenbe - Marc Leliévre (Agroinform)
A DVSC és az Újpest is nyerni akar, előbbi az élmezőnyhöz, utóbbi a középső régióhoz csatlakozna. Az egy pont kevés...
márc. 31
12:05
A Stuttgart brutálisan játszott - Klopp (Agroinform)
A címvédő Borussia izgalmas mérkőzésen 2-1-re győzött a Hajnal Tamást nélkülöző Stuttgart otthonában.
márc. 31
12:12
Videó: John Terry magához ölelte Rickie Lambert lábait (She)
Nem akarta elengedni Rickie Lambertet John Terry, a Chelsea labdarúgója a Southampton elleni angol bajnoki mérkőzésen egy labdáért való küzdelem után.
márc. 31
12:21
A holland sztárok szerint kevés a vérvizsgálat a sportágban (Agroinform)
Meglepő dolgokat tapasztaltak a holland gyorskorcsolyázók a Szocsiban rendezett távonkénti világbajnokságon.
márc. 31
12:30
Profi boksz: Alvarado egyhangú pontozással verte Riost (She)
Az előző, tavaly októberi mérkőzésükhöz hasonlóan ezúttal is látványos, nyílt sisakos összecsapással örvendeztette meg a szurkolókat Brandon Rios és Mike Alvarado. A küzdelemből végül Alvarado jött ki győztesként, miután a bírók egyhangú pontozással mellette tették le a voksukat.
márc. 31
12:39
Gerrard hamarosan új szerződést kap (Agroinform)
Brendan Rodgers megerősítette, hogy hamarosan elkezdenek tárgyalni Steven Gerrarddal a hosszabbításról.
márc. 31
12:48
Női kézi NB I: kedden kezdi az elődöntőt a Győri ETO és a Vác (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, kialakult a női kézilabda NB I elődöntőjének párosítása, a Győri ETO a Váccal, az FTC az Érddel küzd majd a döntőbe jutásért. A párhacok első meccsit kedden illetve szombaton rendezik.
márc. 31
12:50
Videó: a lefejelőt és a lefejeltet is kiállították Belgiumban (She)
Elkövető és áldozata is piros lapot kapott a a Gent–Mons (2–1) belga bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. Kétgólos genti vezetésnél Ervin Zukanovic lefejelte Slomi Arbeitmant, a játékvezető pedig mindkettejüket kiállította.
márc. 31
12:57
Idén reméljük elmarad a szabotázs az Oxford-Cambridge-en (Agroinform)
Vasárnap délután immáron 159. alkalommal mérkőzik meg egymással Oxford és Cambridge híres egyetemeinek evezős nyolcasa.

Keresés