2013. március 23. szombat

márc. 23
0:06
Férfi kosár Euroliga: a Maccabi legyőzte az Olympiakoszt (She)
A férfi kosárlabda Euroliga középdöntőjének 12. fordulójában az izraeli Maccabi vendégként győzte le a görög Olympiakoszt, a török Fenerbahce kikapott az orosz Himkitől Moszkvában, az olasz Montepaschi Siena szoros csatában maradt alul a török Besiktas otthonában.
márc. 23
0:24
Videó: Mindkét góljuk szabálytalan volt – Pintér Ádám (She)
A magyar válogatott drámai küzdelemben döntetlent játszott a román csapattal. A találkozó után Pintér Ádám csalódottságának adott hangot, szerinte sokkal jobbak voltunk, mint keleti szomszédaink, míg Vanczák Vilmos bravúrpontokat szerezne Isztambulból.
márc. 23
0:28
Vb 2014: kiütéses sikerrel már a második helyen Falcaóék (She)
A labdarúgó világbajnoki selejtezők dél-amerikai zónájában Kolumbia hazai pályán 5–0-ra kiütötte Bolíviát, így feljött a második helyre.
márc. 23
0:32
NS: Zsebben éreztük a három pontot… - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:
márc. 23
0:51
Öt embert állítottak elő a Dózsa György útnál (Agroinform)
Öt embert állítottak elő a rendőrök a magyar-román futballmérkőzést követően a Dózsa György útnál.
márc. 23
1:00
Vb 2014: Mexikó kétgólos előnyről bukott pontokat (She)
A labdarúgó világbajnoki selejtezők CONCACAF zónájában (Észak- és Közép-Amerika, valamint a karibi térség) a hatos zónadöntő 2. fordulójában Honduras hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott Mexikóval.
márc. 23
1:04
Magyar-román: Nagyon jó csapat a magyar - Mutu (She)
A magyar labdarúgó-válogatott a 92. percben kapott góllal 2–2-es döntetlent játszott Romániával a ma esti világbajnoki selejtezőn. A vendégek első találatát szerző Adrian Mutu szerint jó csapat ellen sikerült pontot szerezniük.
márc. 23
1:09
A tömött lelátók talán átsegítettek volna a végjátékon - Vanczák Vilmos (Agroinform)
A románok elleni 2-2-es döntetlent követően Király Gábor, Korcsmár Zsolt és Szabics Imre is a Hathárom TV kamerája előtt nyilatkozott.
márc. 23
1:54
Női kézi ifi Eb-selejtező: magyar siker a nyitó napon (She)
Március 22-24. között Szigetszentmiklóson szerepel Európa-bajnoki selejtezőn a magyar női U17-es kézilabda-válogatott. Németh Helga együttese sorrendben Litvánia, Macedónia és Portugália ellen lép pályára. A csoport első két helyezettje jut ki a nyári, lengyelországi kontinenstornára. A mieink a litvánok elleni tizenkét gólos sikerrel kezdtek Litvánia ellen.
márc. 23
1:58
Vb 2014: Uruguaynak az utolsó ellen sem jött össze a siker (She)
A labdarúgó világbajnoki selejtezők dél-amerikai zónájának 11. fordulójában Uruguay hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott Paraguayjal.
márc. 23
3:06
Videó: Mutu a magyarok büntetőjéről és a pozitívumról (She)
A magyar labdarúgó-válogatott 2–2-es döntetlent játszott Románial Budapesten világbajnoki selejtezőn. A mérkőzés után a vendégek játékosai, Gabriel Tamas, Dorin Goian és Adrian Mutu kiemelte a magyar csapat és saját erényeit és gyengéit, az üres lelátók előtti játékot és a bírói ítéleteket.
márc. 23
3:10
Videó: A végső fegyelmezetlenségünk nem a bíró hibája - Egervári (She)
A magyar labdarúgó-válogatott 2–2-es döntetlent játszott Románial Budapesten világbajnoki selejtezőn. A mérkőzés után Egervári Sándor szövetségi kapitány értékelt.
márc. 23
6:06
F1: Malajziai Nagydíj, 3. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A Formula–1-es csapatok egy egész éjszakán és egy teljes délelőttön át elemezhették a Malajziai Nagydíj pénteki napján a gumikról szerzett tapasztalatokat, de még van egy órájuk arra, hogy felkészüljenek az időmérőre és a vasárnapi versenyre. Száraz, forró szabadedzésen készülhetnek,  de semmi sem garantálja, hogy a folytatásban is ilyen idő lesz.
márc. 23
7:00
Rossz sorozatot zárna a Veszprém és a Szeged (Behaviour)
Az MKB Veszprém az idegenben szerzett három-, a Pick Szeged a hazai pályán elért egygólos előnnyel várja a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének hétvégi visszavágóját. A veszprémiek az Ademar León otthonában nyertek 23-20-ra, s a gárda tíz év után először ejthet ki spanyol együttest.
márc. 23
7:02
Másdofokon is pert vesztett Aczél Zoltán (Behaviour)
Másodfokon is elvesztette a nemzetközi bundabotrány egyik magyarországi érintettje, Aczél Zoltán korábbi klubjával, a Szombathelyi Haladással szemben indított munkaügyi pert, amellyel az egyesület rendkívüli felmondását támadta meg.
márc. 23
7:04
Szögletzászló kalapács alatt (Behaviour)
A Ferencváros értékesíteni kívánja a lebontásra ítélt Albert Stadion egyes részeit és tartozékait. Eladják a füvet, a szögletzászlókat, a kapufát, a hálókat, sőt a bérletesek megvehetik saját széküket is. A relikviák kiárusításából befolyó pénz a klub utánpótláskasszájába kerül- mondta Orosz Pál, az FTC vezérigazgatója.
márc. 23
7:06
F1: középpontban a Pirelli (Behaviour)
Noha eleddig egyetlen futamon vagyunk túl az idei Formula 1-es világbajnoki sorozatból, a másodikként e hétvégén rendezendő Maláj Nagydíjból pedig a szabadedzéseket bonyolították le, az máris tökéletesen látszik: a 2012-es szezonhoz hasonlóan a sportág egyetlen gumibeszállítója, a Pirelli ismét főszerepet játszik majd.
márc. 23
7:18
Vb 2014: Higuaín és Messi elintézte Venezuelát (She)
Visszavágott Venezuelának az argentin labdarúgó-válogatott, amely hazai pályán 3–0-s győzelmet aratott Gonzalo Higuaín és Lionel Messi góljaival.
márc. 23
7:18
"Nem háborúra, sikerre készülünk" (Behaviour)
Idei első, egyszersmind legfontosabb tétmeccsét vívja a magyar labdarúgó-válogatott ma este a Puskás Ferenc Stadionban, ahol az a román együttes les lesz világbajnoki selejtezőn a rivális, amely a D csoportban Egervári Sándor alakulatához hasonlóan kilenc ponttal várja az összecsapást.
márc. 23
7:20
Magyar-román: Olyan, mintha kikaptunk volna - Korcsmár (She)
A magyar labdarúgó-válogatott védője, Korcsmár Zsolt szerint a történtek után, a románok elleni 2–2-es döntetlent követően nincs más lehetőségünk, előre kell nézni, nem érdemes a történteken rágódni, még akkor is ha az utolsó percben kapott gól miatt olyan érzésük van, mintha kikaptak volna.
márc. 23
7:20
Hatgólos nyitány a vb-selejtezőkön (Behaviour)
Két hatgólos meccsel (Izrael-Portugália 3-3, Bulgária-Málta 6-0) vette kezdetét 2013-ban a jövő évi, Brazíliában esedékes labdarúgó-világbajnokság kvalifikációs szakasza. A magyar együttes románok elleni meccs első kiadásunk zárta után fejeződött be. A találkozót zárt kapuk mögött rendezték, a Puskás Ferenc Stadionon kívül - a szokatlan márciusi hideg dacára - több ezren támogatták az együttest.
márc. 23
7:22
F1: Vettel az élen Sepangban - Räikkönen bajban? (She)
Az Ausztrál Nagydíjat megnyerő Kimi Räikkönen a Malajziai Nagydíj pénteki edzésnapján azt mutatta, hogy megtartotta formáját, de szombaton a szabadedzésen visszaesett az 5. helyre. Ennél is rosszabb a finn számára, hogy szenvedett az autójával, az első köröktől kezdve panaszkodott arra, hogy nehezen kezelhető. Sebastian Vettel és a Red Bull ugyanakkor visszatalált az időlista tetejére, de…
márc. 23
7:36
Magyar-román: Sokkal jobb román csapatra számítottam - Vanczák (She)
A magyar labdarúgó-válogatott védője, Vanczák Vilmos a románok elleni tegnapi döntetlent követően arról beszélt, jobb román csapatra számított, ezért is különösen fájó, hogy nem tudtak győzni, főleg úgy, hogy meglátása szerint végig uralták a meccset.
márc. 23
7:38
Vb 2014: az Egyesült Államok hóviharban győzte le Costa Ricát (She)
Az Egyesült Államok labdarúgó-válogatottja 1–0-ra győzte le Costa Ricát a CONCACAF zóna döntőjének második fordulójában.
márc. 23
7:54
Magyar-román: Ha van közönség, átsegíthetett volna minket a holtponton - Király (She)
A magyar labdarúgó-válogatott kapusa, Király Gábor szerint ha nem zárt kapus a románok elleni, 2–2-es döntetlennel záruló vb-selejtező, akkor a végén a közönség átsegíthette volna a csapatot a holtponton.
márc. 23
7:56
NBA: a Miami a Detroitot is legyőzte, a Lakers otthon bukott (She)
A Detroit ellen is lassan lendült játékba a Miami Heat, de az első negyedbeli 11 pontos vendégvezetés ledolgozása könnyű feladat volt a zsinórban 25. győzelmét arató bajnoki címvédő számára az NBA-ben. A floridaiak már csak nyolc sikerre vannak attól, hogy beállítsák a Los Angeles Lakers 1971–1972-es szezonban felállított rekordját. A mostani Lakers messze van a 41 évvel ezelőttitől, hazai pályán…
márc. 23
7:58
Magyar-román: Nem volt jogos a magyarok tizenegyese - Goian (She)
A Magyarország–Románia mérkőzést (2–2) követően a vendégek védője, Dorin Goian – a második gólunk előtt őt látta szabálytalannak a játékvezető, mielőtt büntetőt ítélt – az NSO-nak elmondta, nem érezte jogosnak a mieink tizenegyesét.
márc. 23
8:00
NHL: a sérült Malkin nélkül is menetel a Pittsburgh (She)
A Pittsburgh Penguins Jevgenyij Malkin nélkül is az NHL legjobb formát mutató csapata, a New York Islanders otthonában 4–2-re nyert, 11 meccsesre nyújtva a győzelmi szériáját. A korábban agyrázkódást szenvedő, azóta csak ritkán bevetett az orosz csatár a 11 sikerből hetet kénytelen volt kihagyni. A Detroit Justin Abdelkader triplájának is köszönhetően kerekedett felül Anaheimben, míg a Washington…
márc. 23
8:02
Real: Mourinho június eggyel felmondta az albérletét (She)
Továbbra sincs bizonyíték arra, hogy a spanyol Real Madrid labdarúgócsapatának portugál szakvezetője, José Mourinho a nyáron felbontaná a 2016-ig szóló szerződését, a marca.com információi szerint viszont beszédes, hogy június eggyel felmondta az albérletét.
márc. 23
8:12
Tenisz: Del Potro kiesett, Azarenka visszalépett Miamiban (She)
Nem múlt el meglepetés nélkül a Miamiban zajló férfi és női tenisztorna második fordulója, mindkét mezőnyben volt egy-egy neves búcsúzó.
márc. 23
8:14
Magyar-román: Hogyan látta Stark bíró ítéleteit? - Szavazzon! (She)
A Magyarország–Románia vb-selejtezőt (2–2) követően a mieink a románok 11-esét megelőzően lest láttak, a második góljuknál pedig lökést. A vendégek szerint viszont jogtalan volt a mi büntetőnk, ugyanis Dorin Goian nem szabálytalankodott Korcsmár Zsolttal szemben. Önnek mi a véleménye a német Wolfgang Stark játékvezető vitatott ítéleteiről? Szavazzon!
márc. 23
8:21
Szürkébe borulva - értékelés (Agroinform)
Közepes teljesítmények, szürke játék, peches befejezés - Ferenczi Attila értékel a magyar-román vb-selejtezőt követően.
márc. 23
8:30
NFL: megtalálták Urlacher utódját, idegenben nyit a Ravens (She)
A Chicago Bears a Denver Broncost elhagyó DJ Williamsszel pótolta a távozó Brian Urlachert. A Baltimore Ravens az elmúlt évek első bajnoka lesz, amely nem hazai pályán, hanem idegenben játssza az idénynyitót – az ok a város baseballcsapatának menetrendje.
márc. 23
8:39
Ez az egy pont felér egy győzelemmel - Victor Piturca (Agroinform)
A magyar labdarúgó-válogatott pár másodpercre volt a győzelemtől Románia ellen.
márc. 23
8:41
Novák Mariann is indul az Oxford-Cambridge versenyen (Agroinform)
Az angliai Oxford-Cambridge evezősverseny történetében először lesz magyar induló Novák Mariann személyében.
márc. 23
8:57
Ukrajna nyerte az ex-Eb-házigazdák csatáját - videó (Agroinform)
Ukrajna meglehetősen sima, 3-1-es sikert aratott Lengyelországban.
márc. 23
8:59
Nem botlott meg Long Islanden sem a Penguins (Agroinform)
Sidney Crosbyék folytatták nyerő szériájukat, és már 11 mérkőzés óta veretlenek.
márc. 23
9:06
F1: Malajziai Nagydíj, időmérő edzés élőben az NSO-n! (She)
Fél órával a Malajziai Nagydíj időmérő edzése előtt szemerkélni kezdett az eső a sepangi versenypályán, de nagy zuhé nem kerekedett. A csapatok azonban az eget kémlelve készültek, hátha újra elered. A Red Bull Ausztráliában az eső miatt két részre szabdalt időmérőn kisajátította az első rajtsort, és Sebastian Vettelnek a most szombati szabadedzésen mutatott tempója alapján megint esélyes…
márc. 23
9:08
Videó: Higuaín és Messi vezette győzelemre Argentínát (She)
Labdarúgó-világbajnoki selejtezőn Argentína 3–0-ra legyőzte Venezuelát. A hazaiak találatait Gonzalo Higuaín és Lionel Messi szerezték. Íme, a gólok!
márc. 23
9:15
A 92. percig jelesre vizsgáztunk - Dzsudzsák Balázs (Agroinform)
A Dinamo Moszkva játékosa szerint a magyar csapat a 92. percig kézben tartotta a mérkőzést.
márc. 23
9:24
Tizenhárom embert állítottak elő (Metropol)
A magyar-román világbajnoki selejtező után előállított embereket később elengedték.
márc. 23
9:33
A végén jobban kellett volna figyelnünk - Király Gábor (Agroinform)
A magyar válogatott kapusa szerint tanulni kell a hibákból és senki sem hibáztatja a másikat a keretben.
márc. 23
9:42
A román sajtó csodaként ünnepli a budapesti döntetlent (Infostart)
A román sajtó szerint csak a szerencsének köszönheti a román labdarúgó-válogatott, hogy a Magyarország elleni, zárt kapus világbajnoki selejtezőmérkőzésen sikerült döntetlent kiharcolnia. A sportújságok élesen bírálják Victor Piturca szövetségi kapitány csapatának budapesti teljesítményét.
márc. 23
9:51
A Miami már 25-nél jár (Agroinform)
LeBron Jameséknek nem okozott gondot a Detroit leverése, a Los Angeles Lakers otthon bukott a Washingtonnal szemben.
márc. 23
10:00
Vb 2014: első góljaival Tahiti megelőzte Salamon-szigeteket (She)
Tahiti megszerezte az első góljait és az első győzelmét a 2014-es világbajnoki selejtezők óceániai zónájának harmadik selejtezőkörében, miután 2–0-ra győzött Salamon-szigetek ellen.
márc. 23
10:09
Higuaín és Messi kéz a kézben intézte el Venezuelát (Agroinform)
Argentína 3-0-ra verte hazai pályán Venezuelát a világbajnoki-selejtezők dél-amerikai zónájának 11. fordulójában.
márc. 23
10:11
Eshet eső, fújhat szél, Vettel a pole-ban (Agroinform)
A Q3 előtt leszakadt az ég, de hiába, Vettelt és a Red Bull így sem lehetett megverni Szepangban. Räikkönen hetedik.
márc. 23
10:18
Malajziai Nagydíj - Vettel volt a leggyorsabb az utolsó szabadedzésen (Infostart)
A világbajnoki címvédő német Sebastian Vettel volt a leggyorsabb szombaton a Forma-1-es Malajziai Nagydíj utolsó, harmadik szabadedzésén.
márc. 23
10:18
Videó: alig látták a labdát az Egyesült Államok-Costa Rica meccsen (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az Egyesült Államok labdarúgó-válogatottja 1–0-ra legyőzte Costa Ricát a CONCACAF-zóna vb-kvalifikációs döntőjének második fordulójában. Az amerikaiak csúnyán kitoltak a vendégekkel, ugyanis Denverbe vitték a mérkőzést, ahol erős havazás volt, ami egyáltalán nem könnyítette meg Costa Rica dolgát. Felvétel a hókáoszról.
márc. 23
10:18
Vettel volt a leggyorsabb az időmérőn (Metropol)
Pályafutása 38. első rajtkockáját szerezte meg a Red Bull versenyzője.

Keresés