2013. február 16. szombat

febr. 16
0:24
Futsal NB I: Roni-mesterhármas, nyert az Aramis Csömörön (She)
A futsal NB I egyetlen mai mérkőzésén az Aramis 8–5-re győzött a Csömör otthonában. A vendégek klasszisa, Roni egymaga három góllal vette ki a részét a sikerből.
febr. 16
0:36
Alkohol-problémái vannak? Most választ kaphat... (ProfitLine)
Problémája van az alkohollal? Vagy úgy érzi, néha több alkoholt fogyaszt a kelleténél? Retteg az alkoholizmustól?
febr. 16
0:42
NS: Vanczák nem érzi a bizalmat; nagy lépés előtt a Győr - szombat (She)
A szombati Nemzeti Sportból ajánljuk.
febr. 16
1:36
Szumátraitigris született a San Franciscó-i állatkertben (Blikk)
febr. 16
2:09
Itt a titkos bundaszótár (Blikk)
Budapest - Törökországban kecskék a focisták, a horvátoknál pedig csajok a rendőrök. Szó sincs képzavarról, csupán a labdarúgást övező bundabotrányban szereplő maffiatagoknak szárnyal a fantáziájuk.
febr. 16
3:42
Felel Portik a Prisztás-gyilkosság miatt (Blikk)
febr. 16
3:45
„Megműtötte” logójának arcát a Minnesota (Agroinform)
febr. 16
4:03
Őrült lenne a Patriots elengedni Welkert - Irvin (Agroinform)
Két legendás szélsőelkapó szerint is őrült lenne a New England Patriots, ha hagynák elmenni Wes Welkert.
febr. 16
4:07
Már csak jövőre játszhat a liga legjobb védője (Agroinform)
Achilles-ín-szakadás miatt csak ősztől csodálhatjuk megint az Ottawa zsenijének, Erik Karlssonnak a játékát
febr. 16
4:12
Megszállták Hongkongot a kínai turisták - miért? (ProfitLine)
Megteltek Hongkong szállodái és turisztikai létesítményei, a szárazföldi Kínából 380 ezren lepték el a várost a holdújév első három napjában - jelentették a helyi lapok.
febr. 16
4:21
Egy percig sem habozna a hosszabbítással Cambiasso (Agroinform)
Az argentin vakon aláírna bármit, amit elébe tesznek, csak hogy kék-feketében maradhasson.
febr. 16
4:39
Bakijai ellenére is támogatja Osvaldót a Roma edzője (Agroinform)
A múlt heti elrontott büntetője után sem romlott meg Pablo Osvaldo kapcsolata edzőjével, Aurelio Andreazzolival.
febr. 16
4:51
Háromszoros büntetés Liptainak a parkolásért (Blikk)
Budapest ‒ Elrettentően magas pénzbüntetést kapott Liptai Claudia (39) színésznő, azért mert az elsőfokú ítélet szerint elhunyt édesanyja rokkantkártyájával élt vissza – vélekedett egy általunk megkérdezett jogász, aki azért nem vállalta a nevét, mert az ügyvédi kamara nem helyesli, ha egyik tagjuk egy másiknak ügyében nyilatkozik.
febr. 16
4:54
Kovácsék nagy napja (Blikk)
febr. 16
4:58
Új férfi oldalán tűnt fel Britney (Blikk)
febr. 16
5:09
Már az esküvőn gyereket vártak Deutschék (Blikk)
Budapest - Ismét a babafürdetés-pelenkázás örömei elé nézhet Deutsch Tamás (46) – tudta meg a Blikk. Késő tavasszal születhet meg ötödik gyermeke.
febr. 16
5:11
Bosszúból ölte meg gyerekeit a féltékeny apa (Blikk)
Csepreg ‒ Csupán néhány méter választotta el tőlük, mégsem menthette meg ­kisfiai életét Edit (30). Az apa, B. Szabolcs (†35) csütörtök este otthonukban megölte fiait, Kristófot (†3) és Olivért (†6), majd magával is végzett. Az édesanya, Edit eközben kétségbeesetten próbált bejutni a házukba.
febr. 16
5:12
Papp: Nem szeretem az ácsorgó rendőröket (Alternatív Energia)
Két hete nevezték ki országos rendőrfőkapitánynak Papp Károlyt, aki, mint mondja, az egyetlen rendőrtábornok, aki mind a két, a 2006-os zavargások belső szakmai vizsgálatban részt vett. Papp a rendszerváltás óta a tizedik vezetője az ORFK-nak. A vezérőrnagy jelenleg a rendőrség épp általa megkezdett átszervezésén, korszerűsítésén dolgozik.
febr. 16
5:14
Retro-nyilas rendezvény Érpatakon (Alternatív Energia)
Vizsgálatot rendelt el a megyei rendőrfőkapitány a múlt szombaton az érpataki általános iskolában az 1945-ös budai "kitörési kísérletre" emlékezve tartott önkormányzati rendezvény ügyében - mondta lapunknak Tódor János. Az újságíró azért tett panaszt, mert a nyilvános eseményről Orosz Mihály Zoltán polgármester rendőrökkel vezettette ki őt és a TASZ civil jogvédő szervezet helyi aktivistáját,…
febr. 16
5:16
"Ránk kellene szavazni" (Alternatív Energia)
Egyelőre nem tudni, mikor és mivel, de folytatódik a határon túli magyarokkal nemrég kezdett nemzeti konzultáció. Noha újabb levelére Orbán Viktor egyelőre nem várt választ, egy erdélyi újságíró blogján reagált: szerinte a kormány nem él, hanem visszaél a kétharmaddal. Amúgy a levelezgetést már a 2014-es választás szavazatszerző kampányának tudja be.
febr. 16
5:27
Zámbó Krisztián: apám halála fájt ennyire (Blikk)
Budapest - Sorra kísérik Zámbó Krisztián (32) életét a tragédiák. A fiatalembernek először édesapja, a Király, Jimmy (†42) hunyt el tizenkét évvel ezelőtt, majd imádott anyai nagymamája hagyta el az élők sorát még 2007-ben. Szerdán pedig – ahogy azt a Blikk megírta –, kedvese, Zsuzsi mindösssze 49 éves édesanyja ment el örökre.
febr. 16
5:30
Túlélte férje tombolását (Alternatív Energia)
Családi tragédia rázta meg csütörtök este a Vas megyei Csepreg városát: egy 36 éves férfi feltehetően megölte két kisfiát, és feleségére támadt, de végül, miután magukra gyújtotta a házat, végzett önmagával. Az asszony azonban túlélte a támadást, még kórházban ápolják. A háttérben szerelemféltés állhat, szemtanúk szerint a férj és felesége két hete összevesztek.
febr. 16
5:32
7-en a 7-ről (Alternatív Energia)
Ön kit választott volna: L. Simon Lászlót vagy Fekete Györgyöt?
febr. 16
5:34
Vádjavaslat a Prisztás-gyilkosság ügyében (Alternatív Energia)
A Nemzeti Nyomozó Iroda befejezte a P. József sérelmére 1996. november 1-jén elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást - olvasható a police.hu oldalon. Az NNI "vádemelési javaslatot tesz a 2012. július 14-én elfogott P. Tamással és társaival szemben nyereségvágyból, előre kitervelten elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt" a Fővárosi Főügyészségnek -…
febr. 16
5:36
Akár 2,5 milliárdot is visszaadhatnak (Alternatív Energia)
Akár 2,5 milliárd forintnyi, részben már felvett prémiumról és jutalomról is lemondhatnak az állami cégvezetők, ha a kormány ragaszkodik döntéséhez, mellyel befagyasztotta a tavalyi év után járó pluszpénzek kifizetését.
febr. 16
5:45
Elkeseredésében pakolt ki Fábry szeretője (Blikk)
Budapest - A sikerről álmodott, a hírnevet akarta magáénak Hada Renáta (36), de nem lehetett övé a dicsfény. Pedig kitartott, hosszú évekig folyamatosan küzdött híres szeretője, Fábry Sándor oldalán (59), mégsem jutott előrébb.
febr. 16
5:48
Jön a tranzakciós adó (Üzlet és Utazás)
Tizenegy európai uniós tagállam bevezetheti jövő évtől a Tobin-adóként is ismert pénzügyi tranzakciós adót - az erről szóló javaslatot tegnap fogadta el az Európai Bizottság (EB). Az adót az eredetileg tervezettnél szűkebb körre vetik ki, évente 30-35 milliárd euró bevételt várnak belőle. Ez azonban valóban a spekulánsokat és a pénzügyi szektort terheli, nem úgy, mint a hazánkban idén január…
febr. 16
5:48
Kiderült: 67 évesen apa lett az ismert színész (ATV)
Steve Martin először lett apa 67 évesen, eddig pedig titkolták a kicsi világrajöttét is.
febr. 16
5:50
Magyar bankokat minősített le a Moody's (Üzlet és Utazás)
Az "egyre gyengébb" magyarországi gazdasági és működési környezet miatt a Moody's két fokozattal, "Ba3"-ról - a köztes "B1" kihagyásával - "B2"-re rontotta az FHB hosszú futamú betéti besorolását, az OTP Bank alárendelt adóskötelezettségeinek osztályzatát pedig egy fokozattal, "Ba2"-ről "Ba3"-ra módosította.
febr. 16
5:52
Lezárult az ócsai lakáspályázat (Üzlet és Utazás)
Az ócsai lakóparki lakások bérlésére tegnap éjfélig jelentkezhettek azok a devizahitel-adósok, akiknek az ingatlanját elárverezték vagy már kényszerértékesítésre jelölték. A Máltai Szeretetszolgálat március 20-ig állítja össze a beköltöző családok listáját.
febr. 16
5:54
Amikor a több kevesebb (Üzlet és Utazás)
Inkább kevesebb, mint több támogatás jut a magyar agrártermelőknek a következő uniós költségvetési ciklusban. Hamis a kormány állítása, miszerint a tárgyalások során érték el, hogy 2014 és 2020 között 500 milliárddal több pénz fordítható a területalapú támogatásra, mint az ezt megelőző hétéves ciklusban. Erről több fórumon Orbán Viktor miniszterelnök is hasonlóképpen nyilatkozott.
febr. 16
6:06
Buktuk az olcsó autókat? (Vezess)
Magyarországon is többen tervezték kínai autók értékesítését, de a Shuanghuan CEO-nak nehezen akadnak követői. Mi lett a kínai autókkal?
febr. 16
6:06
A végítéletet várták Oroszországban (Kripto Akadémia)
Szinte csak a lovasok és a pecsétek hiányoztak az ismert apokalipszis-forgatókönyvből, amikor Oroszország felett felrobbant egy meteor tegnap reggel. A robbanás keltette lökéshullám több száz épületet rongált meg, az ablakok ezrével törtek darabokra, és közel ember sérült meg a katasztrófában. Tegnap este egy aszteroida is megközelítette bolygónkat.
febr. 16
6:08
Halogatják Obama jelöltjének kinevezését (Kripto Akadémia)
Késleltetik az amerikai védelmi miniszteri posztra jelölt Chuck Hagel kinevezését az ellenzéki republikánusok. Pedig Barack Obama éppen a kétpártiság szellemében jelölte a volt republikánus szenátort a Pentagon élére, igaz, Hagel mindig is a maga embere volt, gyakran tért el véleménye a republikánus "fősodortól".
febr. 16
6:10
Ciprus elnököt és jövőt választ vasárnap (Kripto Akadémia)
Sosem kísérte még olyan érdeklődés a ciprusi elnökválasztást, mint most. A súlyos adósságválságba került ország még tavaly nyáron kért hitelt a trojkától, az Európai Unió, az Európai Központi Bank és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) hármasától, de az uniós pénzügyminiszterek, elsősorban Németország, Hollandia és Finnország ellenállása miatt.
febr. 16
6:12
Fokozódhat az európai terrorveszély (Kripto Akadémia)
Politikai párt vagy erőszak szervezet? Kormányzó erő, amely tárgyalópartner is lehet vagy terrorszervezet? Ezeket a kérdéseket kell megválaszolnia előbb-utóbb az Európai Uniónak a libanoni Hezbollah kapcsán. A kérdés aktualitását az adja, hogy nemrég a bolgár hatóságok hivatalosan is bejelentették, hogy a 2005 óta Európában elkövetett legvéresebb terrorcselekmény, a burgaszi merénylet mögött a…
febr. 16
6:18
Veszélyben a Föld (168 Óra Online)
Az oroszországi meteorbecsapódás és a kisbolygó kockázatosan közeli elhaladása is azt bizonyítja: a Föld nincs biztonságban. Bármikor megtörténhet a katasztrófa.
febr. 16
6:24
Évvégi kiigaízítások: súlyos bírságokra számíthatnak a renitens cégek (Adózóna)
Az adóhatóság évek óta különösen nagy figyelmet fordít a kapcsolt vállalkozások között alkalmazott árakkal (transzferárakkal) összefüggő előírások betartatására, és a nyilvántartási kötelezettség ellenőrzésére. A kapcsolt vállalkozásoknak úgy kell adóbevallásukat elkészíteni, hogy az piaci árakat tükrözzön a csoporton belüli ügyletek tekintetében. Ha ez nem felel meg a tényeknek, akkor…
febr. 16
6:24
Szénmonoxid-mérgezés Kistarcsán (hirado.hu)
A családi házban cserépkályhával fűtöttek, vélhetően ebből áramlott vissza a mérgező gáz.
febr. 16
6:24
Agresszív beszéd és vizespalack - Obama évet értékelt (ATV)
Nem a kompromisszumkészség jellemezte Barack Obamát az Államok helyzetérõl mondott beszédében. Az amerikai elnök határozott, egyesek szerint agresszív hangvételű értékelésében a gazdaság élénkítésére összpontosított. A republikánusoktól Marco Rubio floridai szenátor reagált az elnök programjára, akinek „vizes” közjátéka egy kissé elvonta a figyelmet beszédérõl. A kubai származású fiatal politikust…
febr. 16
6:26
Jön az átállás: így módosul a pénztárgép-használat (hirado.hu)
A műszaki paramétereket rögzíti.
febr. 16
6:26
Mexikói drogbáró lett Chicago közellensége (ATV)
Chicago első számú közellenségévé nyilvánította Joaquin "El Chapo" Guzmán mexikói drogbárót a Chicagói Bűnügyi Bizottság - közölték pénteken amerikai médiaforrások.
febr. 16
6:28
Az énekesnő kutyájával együtt fürdött a kádban Valentin-napon (hirado.hu)
Kissé bizarr, de megtörtént. A világhírű énekesnő mellett kutyája fürdött a kádban.
febr. 16
6:28
L. Simon azt hitte, szabadon dönthet - szembe ment Orbánnal (ATV)
Leváltották a kulturális államtitkárt. L. Simon László távozásához az vezetett, hogy azt gondolta, azért államtitkár, hogy szabadon döntsön a rábízott terület kérdéseirõl. A problémát az jelentette, hogy így szembe ment a miniszterelnök és – a fõnökéhez végletekig hű – minisztere elképzeléseivel. Kérdés persze, vajon mire számított Orbán Viktor, amikor egy szabadgondolkozású költõt nevezett ki…
febr. 16
6:30
Jön A Dal harmadik elődöntője (hirado.hu)
Szombaton az utolsó tíz produkció látható-hallható, a középdöntők február 23-24-án lesznek.
febr. 16
6:32
Radioaktív szivárgást észleltek Washingtonban (hirado.hu)
Az ellenőrző kutakban nem mértek magasabb sugárzást, de a szivárgás veszélyt jelenthet a talajvízre és a folyókra Washington államban.
febr. 16
6:39
Horror: Szabolcs átvágta kisfiai torkát (BorsOnline)
Átvágta két kisfia torkát fürdetés közben B. Szabolcs. A Bors úgy tudja, hogy felesége éppen előtte közölte vele, hogy elhagyja őt. A férfi szintén meghalt, de a rendőrség még vizsgálja, hogy önkezével vetett véget életének vagy a neje végzett vele. Az asszonyt, Sz. Editet sokkos állapotban vitték kórházba, szobáját rendőr őrzi.
febr. 16
6:41
Kórházba szállították Cipőt (BorsOnline)
Újra kórházba került Cipő, a Republic együttes népszerű énekese. Egyelőre senki nem nyilatkozik az egészségi állapotáról, de közismert, hogy a rocker korábban szívpanaszokkal küzdött.
febr. 16
6:42
Az Erkel és a moszkvai metró (Spa Trend Online)
Március elsején megnyílik az Erkel Színház, de egyelőre csak próbaüzem zajlik. Az 1,8 milliárd forintos beruházás november 7-én a névadó születésnapjára készül el. Az operaházi leépítések azonban úgy megtizedelték a zenekart, hogy egyelőre nem tudni, kik játszanak a június 9.-ig tartó próbaüzem nyolcvanegy estéjén.
febr. 16
6:42
Hatásos igazoltatás: kevés az iskolakerülő diák (hirado.hu)
Január óta a rendőrök bekísérhetik az iskolaigazgatóhoz az utcán csellengő tanulókat. A törvény a 14 év alatti gyermekeket érinti.

Keresés