2013. március 3. vasárnap

márc. 3
6:06
Örökre elvesztheti gyerekét a szcientológus sztár (ATV)
Örökre elveszítheti lányát Tom Cruise egy magazinok ellen indított per miatt. Ha kiderül, hogy a lapok igazat állítottak, és valóban elhanyagolja Surit, volt felesége eltiltathatja tőle a gyereket - értesült a Bors Online internetes lap.
márc. 3
6:24
Pistának jó lesz? Belebukik Szávay az ELTE listabotrányba? (ATV)
HÖK-ös kapcsolati tőkéje és jó szervezőkészsége áll a mérleg egyik serpenyőjében, személyével kapcsolatos botrányok a másikban: hogy merre billen el a mérleg nyelve, vagyis, hogy a Jobbikban elengedik-e a kezét, még nem dőlt el. Szávay István-portré, háttérrel. A Hetek írása.
márc. 3
6:42
Szeretnék az adókedvezményt a német homoszexuális párok (ATV)
Erősen megosztja a német kormányt az alkotmánybíróság legutóbbi döntése, amely lehetővé tenné, hogy a regisztrált élettársi kapcsolatban élő meleg párok adoptálják egymás biológiai vagy már örökbefogadott gyermekeit. A meleg aktivisták már maguk előtt látják a házassághoz kapcsolt adókedvezmények megnyitását is a melegek számára, a sajtó viszont arra figyelmeztet, hogy több szavazat veszhet el a…
márc. 3
6:42
Országos összesítő (ORFK) (Police.hu)
márc. 3
7:18
Kossuth tér 1-3. - Jön Orbán és kezdődik megint a kapkodás (HVG)
Egy hónap sem telt el, és máris át kell írni a költségvetés módosítását, ahogy egy sor más ügyben is ismét a kapkodás, illetve a korábban elkövetett hibák javítgatása jellemzi az Országgyűlés munkáját. Idén először Orbán Viktor is beszáll a vitába, Lázár János pedig egyetlen módosítóval ingyenessé teszi a kampányhirdetéseket.
márc. 3
7:54
Tűz volt a főváros XVI. kerületében (HVG)
Tűz ütött ki vasárnapra virradóra a főváros XVI. kerületében, az Újszász utcában, egy négyemeletes épület földszintjén - tájékoztatta az MTI-t a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
márc. 3
8:12
Elszállították a simontornyai bőrgyár hulladékait - 12 milliárd forintért (MaHu)
Befejeződött a szennyező anyagok elszállítása az egykori simontornyai bőrgyár területéről, amelynek során mintegy 12 milliárd forintos ráfordítással 260 ezer tonna hulladékot vittek el.
márc. 3
8:12
Szörényi nekiment a nemzeti selejtnek (168 Óra Online)
Ha egy jobboldali fércművet bírálok, már nem vagyok jó magyar? – fakadt ki Szörényi Levente a Magyar Nemzetnek adott interjújában.
márc. 3
8:12
Tárgyalást ajánlott: továbbra sem távozik a szíriai elnök (ATV)
Tárgyalást ajánlott az ellenzéknek vasárnap Londonban megjelent nyilatkozatában Bassár el-Aszad szíriai elnök, közölve ugyanakkor, hogy nem távozik Szíriából, mert véleménye szerint ez nem vetne véget a konfliktusnak.
márc. 3
8:30
LMP: El a kezekkel a Római-parttól! (Népszava)
A Lehet Más a Politika képviselői, III. kerületi aktivistái és szimpatizánsai is részt vettek azon a szombat délutáni pikniken, amit civilek szerveztek a Római-part természeti örökségének védelmében - olvasható a párt közleményében.
márc. 3
8:30
Másfél millióan tüntettek Portugáliában a kormány megszorításai ellen (ATV)
A legfrissebb hírek szerint mintegy másfél millióan tüntettek szombaton Portugáliában a kormány megszorító politikája ellen. A tiltakozó megmozdulások a kora éjszakai órákban értek véget.
márc. 3
8:48
Végeztek az algériai túszejtésért felelős iszlamista vezérrel (ATV)
Csádi katonák ütöttek rajta egy al-Kaida-táboron Maliban, ahol megölték Mokhtar Belmokhtar iszlamista vezért is. Ő volt a felelős az algériai gázkitermelő elleni túszejtő akcióért, melyben 37 túsz vesztette életét.
márc. 3
9:06
Simontornya - Tisztul az egykori bőrgyár területe (Népszava)
Befejeződött a szennyező anyagok elszállítása az egykori simontornyai bőrgyár területéről, amelynek során mintegy 12 milliárd forintos ráfordítással 260 ezer tonna hulladékot vittek el - közölte a kivitelező Simontornya 2009 Konzorcium.
márc. 3
9:06
Hóvihar: egy anya és három gyermeke is meghalt (ATV)
Öt ember meghalt Japánban a Honsú-fősziget északi részén és a Hokkaidó szigeten tomboló hóviharokban - közölték vasárnap a hatóságok.
márc. 3
9:06
Hétvégi közlekedési prognózis (ORFK) (Police.hu)
márc. 3
9:08
Tarlósék szerint jövő márciusban elindulhat a 4-es metró (ATV)
Most először lehetett bemenni 30 olyan intézménybe, épületbe, amelyet nagyrészt uniós pénzből újítottak fel, alakítottak át. A fővárosban a legtöbben a 4-es metró tétényi úti állomására voltak kíváncsiak. De meg lehetett nézni a zeneakadémia új épületét, a Korda filmparkot, a fertődi Esterházy-kastélyt is. Azt tervezik, hogy május 9-én, az európai napon is megrendezik az uniós fejlesztések nyílt…
márc. 3
9:42
Tizenkétmilliárdba került a bőrgyár hulladékainak elszállítása (HVG)
Befejeződött a szennyező anyagok elszállítása az egykori simontornyai bőrgyár területéről, amelynek során mintegy 12 milliárd forintos ráfordítással 260 ezer tonna hulladékot vittek el - jelentette be a kivitelező Simontornya 2009 Konzorcium.
márc. 3
9:42
Repülővel is jöhetnek orosz turisták Hévízre (Népszava)
Moszkva és Sármellék között hetente közlekedő új charterjáratot indít április közepétől november elejéig az 1000 Út utazási és ingatlaniroda - tájékoztatta az orosz tulajdonú vállalkozás hévízi menedzsere az MTI-t.
márc. 3
9:42
Szerdán kezdődik a repülőtéri vesztegetések büntetőpere (ATV)
Szerdán kezdődik a repülőtéri vesztegetés büntetőpere, melyben tucatnyi vádlott áll a Fővárosi Törvényszék elé, miután az ügyészség szerint egyes cégvezetők az ügyvédi irodáknak "túlszámláztak", hogy aztán a kenőpénzből részesüljenek.
márc. 3
10:00
Szerdán indul a repülőtéri vesztegetések büntetőpere (HVG)
A büntetőperben tucatnyi vádlott áll a Fővárosi Törvényszék elé, miután az ügyészség azt állítja, hogy egyes cégvezetők az ügyvédi irodáknak "túlszámláztak", hogy aztán a kenőpénzből részesüljenek.
márc. 3
10:00
Repülőtéri vesztegetések: szerdán kezdődik a büntetőper (MaHu)
Szerdán kezdődik a repülőtéri vesztegetés büntetőpere, melyben tucatnyi vádlott áll a Fővárosi Törvényszék elé, miután az ügyészség szerint egyes cégvezetők az ügyvédi irodáknak "túlszámláztak", hogy aztán a kenőpénzből részesüljenek.
márc. 3
10:00
Ufó akták - kétszer is találkozott idegenekkel a magyar katona? (ATV)
Húszéves a magyar ufókutatás. Ebből az alkalomból egy egész napos kongresszuson osztották meg egymással tapasztalataikat a téma iránt érdeklődők. Az előadók között volt olyan, aki vadászpilótaként kétszer is találkozott ufóval. A magyar ufókutatók azt szeretnék, ha Magyarországon is nyilvánosságra kerülnének az ufó-akták. Már ha vannak ilyenek.
márc. 3
10:02
Közvetlen charterjáratot indítanak Moszkva és Hévíz között (ATV)
Moszkva és Sármellék között hetente közlekedő új charterjáratot indít április közepétől november elejéig az 1000 Út utazási és ingatlaniroda - tájékoztatta az orosz tulajdonú vállalkozás hévízi menedzsere az MTI-t.
márc. 3
10:18
Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei (boon)
Budapest, 2013. március 2., szombat (MTI) - A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 9. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
márc. 3
10:18
"Az állam úgy kitolt velünk, mint annak a rendje" (ATV)
Az iskolai hittan oktatásban nem minden gyerek választhat saját vallása szerint hitoktatót, mert ahhoz egy osztályból legalább hét gyereknek kellene. Erre csak a katolikusoknak van esélyük. Erről Donáth László evangélikus lelkész beszélt azon a vitán a Millenárison, ahol a hit és erkölcstan őszi oktatásának bevezetéséről volt szó. Rétvári Bence államtitkár viszont azt mondta, hogy senki sem akarja…
márc. 3
10:20
A Luxor nyerőszámai és nyereményei (boon)
Budapest, 2013. március 2., szombat (MTI) - A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 9. heti Luxor-számsorsolás nyerőszámai a következők:
márc. 3
10:20
"Vagy fűtünk, vagy versenyzünk" Olimpiára készülnek a Juhász lányok (ATV)
Hét év, kétezer érem és félszáz országos bajnoki cím – tömören így lehetne összefoglalni a kiskunhalasi utánpótlás korú úszók eddigi történetét. A nagynevű klubokat is zavarba ejtő sikerek fényét növeli, hogy az utánpótláskorú tehetségek az év túlnyomó részében egy 19 méteres medencében edzenek, ahol célba csapni soha nem tudnak: a százméteres távhoz például öt hosszt és néhány plusz métert kell…
márc. 3
10:21
Cezarina, a nap szépe (szon)
Nyíregyháza - Cezarina a Nyíregyházi Főiskola jogi asszisztens szakos hallgatója, aki a szabadidejét legszívesebben a családjával tölti.
márc. 3
10:23
Buli helyett verekedés – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből (szon)
Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást F. Máté János 23 éves nyíregyházi, G. Attila 22 éves nyírpazonyi, P. Krisztián 18 éves, S. Krisztián 22 éves nyíregyházi lakosok valamint ötödik társuk egy 17 éves szintén nyíregyházi fiú ellen.
márc. 3
10:36
Gyanú: állami testőr védi Orbán garázda tanácsadóját (168 Óra Online)
Írásbeli kérdéssel fordult Orbán Viktorhoz Molnár Csaba (Demokratikus Koalíció) országgyűlési képviselő. Azt tudakolja: igaz-e, hogy a Terrorelhárító Központ védi állami pénzből Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadót, akit garázdaságért ítéltek el, mert tettlegesen bántalmazott az utcán egy idős házaspárt.
márc. 3
10:36
Bihari Mihály: a politika működik (Népszava)
A rendszerváltást követő többpárti parlamentáris politika önmagában működőképes, a piacgazdaság és a nyilvános érdekegyeztetés rendszere vallott kudarcot - mondta az MTI-nek Bihari Mihály, aki 70. életévének betöltése miatt a napokban vonult nyugállományba az Alkotmánybíróságról (Ab), amelynek korábban elnöke is volt.
márc. 3
10:36
Elszállt egy Citroën a hármason Méránál (boon)
Méra - Hárman sérültek meg abban a közlekedési balesetben, ami a 3-as számú főúton történt szombaton kora este a mérai elágazás közelében.
márc. 3
10:36
"Fellengzős víziók..." Kemény német bírálat Orbán emberének (ATV)
Matolcsy György jegybankelnöki kinevezéséről közöltek cikkeket a vezető osztrák és német lapok szombaton.
márc. 3
10:54
Bihari: a piacgazdaság és a nyilvános érdekegyeztetés vallott kudarcot (HVG)
A rendszerváltást követő többpárti parlamentáris politika önmagában működőképes, a piacgazdaság és a nyilvános érdekegyeztetés rendszere vallott kudarcot - mondta az MTI-nek Bihari Mihály, aki 70. életévének betöltése miatt a napokban vonult nyugállományba az Alkotmánybíróságról (Ab), amelynek korábban elnöke is volt.
márc. 3
10:54
Bihari Mihály: a piacgazdaság és az érdekegyeztetés vallott kudarcot (MaHu)
A rendszerváltást követő többpárti parlamentáris politika önmagában működőképes, a piacgazdaság és a nyilvános érdekegyeztetés rendszere vallott kudarcot - mondta Bihari Mihály, aki 70. életévének betöltése miatt a napokban vonult nyugállományba az Alkotmánybíróságról (Ab), amelynek korábban elnöke is volt.
márc. 3
10:54
Matolcsy maga az országkockázat (Népszava)
"A teljesítmény és a tények egyetlen ember felé mutatnak" - így indokolta a miniszterelnök Matolcsy György kinevezését a Magyar Nemzeti Bank élére. Rajta kívül mindenki úgy látja, hogy a Matolcsy György tevékenységét jellemző tények legfeljebb a kijárat felé mutatnak. "Ez a legkevésbé kockázatos döntés" - tette még hozzá Orbán, ami fideszül azt jelenti: a legkevésbé kockázatos Orbán saját hatalma…
márc. 3
10:56
Meghalt a patakba hajtó sofőr (HVG)
Egy ember életét vesztette, amikor autójával a Gyöngyös patakba hajtott vasárnap a 3-as számú főút és a gyöngyöshalászi elágazás kereszteződésében - közölte a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője.
márc. 3
11:12
Bihari Mihály: Kudarcot vallott a piacgazdaság (Infostart)
A rendszerváltást követő többpárti parlamentáris politika önmagában működőképes, a piacgazdaság és a nyilvános érdekegyeztetés rendszere vallott kudarcot - mondta az MTI-nek Bihari Mihály, aki 70. életévének betöltése miatt a napokban vonult nyugállományba az Alkotmánybíróságról (Ab), amelynek korábban elnöke is volt.
márc. 3
11:12
Harmadik futásán hatodik Dubajban a magyar versenyló, Ostinato (boon)
Budapest, 2013. március 2., szombat (MTI) - Harmadik dubaji futásán a hatodik helyet szerezte meg szombaton Ostinato, a magyar versenyló.
márc. 3
11:12
Bihari: a gazdaság gyenge teljesítménye társadalmi instabilitáshoz vezet (ATV)
A rendszerváltást követő többpárti parlamentáris politika önmagában működőképes, a piacgazdaság és a nyilvános érdekegyeztetés rendszere vallott kudarcot - mondta az MTI-nek Bihari Mihály, aki 70. életévének betöltése miatt a napokban vonult nyugállományba az Alkotmánybíróságról (Ab), amelynek korábban elnöke is volt.
márc. 3
11:14
Tűz volt a főváros XVI. kerületében (boon)
Budapest, 2013. március 3., vasárnap (MTI) - Tűz ütött ki vasárnapra virradóra a főváros XVI. kerületében, az Újszász utcában, egy négyemeletes épület földszintjén - tájékoztatta az MTI-t a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
márc. 3
11:15
Tavaszváró rendezvények Kemecsén (szon)
Kemecse - Benépesült az Arany János Általános Iskola aulája szombat délután, amikor megkezdődtek a tavaszváró rendezvények Kemecsén.
márc. 3
11:16
Befejeződött a simontornyai bőrgyár hulladékainak elszállítása (boon)
Szekszárd, 2013. március 3., vasárnap (MTI) - Befejeződött a szennyező anyagok elszállítása az egykori simontornyai bőrgyár területéről, amelynek során mintegy 12 milliárd forintos ráfordítással 260 ezer tonna hulladékot vittek el - közölte a kivitelező Simontornya 2009 Konzorcium az MTI-vel.
márc. 3
11:17
Megszűnt a kamionok várakozása Záhonynál, a személyautók azonban torlódnak (szon)
Nyíregyháza, 2013. március 3., vasárnap (MTI) - Megszűnt a kamionok várakozása a Záhony és Csap közötti magyar-ukrán határállomáson vasárnap reggelig; az átkelőhelyen most a személyforgalomban alakult ki kisebb fennakadás - közölte honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).
márc. 3
11:18
Moszkvai charterjáratok érkeznek áprilistól Hévízre (boon)
Hévíz, 2013. március 3., vasárnap (MTI) - Moszkva és Sármellék között hetente közlekedő új charterjáratot indít április közepétől november elejéig az 1000 Út utazási és ingatlaniroda - tájékoztatta az orosz tulajdonú vállalkozás hévízi menedzsere az MTI-t.
márc. 3
11:20
Megöltek egy férfit a XV. kerületben, elfogták a gyanúsítottakat (boon)
Budapest, 2013. március 2., szombat (MTI) - Megöltek egy férfit a XV. kerületben, a gyilkossággal gyanúsított két 36 éves férfit másfél óra alatt elfogták és őrizetbe vették - közölte a rendőrség a honlapján szombaton.
márc. 3
11:30
Csónakbalesetben meghalt egy férfi Szolnokon (HVG)
A kórházba szállítást követően meghalt az a férfi, aki társával együtt elsüllyedt egy csónakkal az Alcsiszigeti Holt-Tiszán, Szolnokon. A másik férfi kiúszott a partra - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője vasárnap.
márc. 3
11:30
Alkotmánybíróság - elkészült az új ügyrend (MaHu)
A hatékonyság és a nyitottság jegyében készült az Alkotmánybíróság (Ab) új ügyrendje, a belső szabályok gyorsabb, rugalmasabb, ügyfélbarát eljárást tesznek lehetővé - mondta Bitskey Botond, az Ab főtitkára.
márc. 3
11:30
Politikusok, egyházi vezetők, értelmiségiek írták alá a magzatkísérletek elleni petíciót Veszprémben (boon)
Veszprém, 2013. március 2., szombat (MTI) - Politikusok, egyházi vezetők, értelmiségiek írták alá a magzatkísérletek elleni petíciót Veszprémben a Szaléziánumban szombaton.
márc. 3
11:32
Szigeti gyalogtúra Dalmáciában magyar résztvevőkkel (boon)
Budapest/Tkon, 2013. március 3., vasárnap (MTI) - Egyre több magyarországi férfi és nő vesz részt Horvátországban a közép-dalmáciai Pasman-sziget tavaszköszöntő nemzetközi gyalogtúráján, amelyet idén március 9-én, szombaton rendeznek meg.

Keresés