2013. február 9. szombat

febr. 9
6:03
Hibrid Volvo - Driftelés, villanymotorral (Vezess)
A minap nemcsak a V40 Cross Country mutatta meg, milyen jégtáncos. Egy nehézsúlyú környezetvédőt is bevetettek a svédek, a V60 hibridverzióját szintén kipróbáltuk extrém körülmények között.
febr. 9
7:15
Komoly dugó várható Budapesten (Vezess)
A Ferenciek tere felújítása miatt szombaton ismét változik a környék felszíni forgalmi rendje, az Astoria felé jelentős forgalomkorlátozás lép életbe.
febr. 9
7:33
Gyereket is lopott az autóval (Vezess)
Véletlenül csecsemőt is lopott egy autóval együtt egy férfi New Yorkban. Kihasználta, hogy a szülők kiszálltak a kocsiból.
febr. 9
8:09
Kerekesszéket kapott a kétlábú malac (Vezess)
Kerekesszéket kapott egy mozgáskorlátozott kismalac egy állatorvosnak köszönhetően Floridában.
febr. 9
9:03
Rovarkocsi, ballonautó, bambuszbusz (Vezess)
Könnyű, de élvezetes járműveket terveztek a Michelin Design Challenge pályázói
febr. 9
10:15
300 milliós szervizszámla Mr. Beannek (Vezess)
Szívja a fogát Rowan Atkinson biztosítója: egy vagyonba került megjavíttatni a színész rommá tört McLaren F1-esét.
febr. 9
11:09
Nyári gumival télen? (Vezess)
Az Autogram szombati adásában nemcsak új autókkal ismerkedhetünk meg, de kiderül fizet-e a biztosító, ha nyári gumival okoz valaki balesetet.
febr. 9
12:03
Az oroszoknak Scania kell (Vezess)
709 darab autóbuszt rendelt a moszkvai régió egyik legnagyobb közlekedési vállalata.Az orosz gyártású autóbuszok Scania-alvázakra épülnek.
febr. 9
14:12
Modell-dömping a Mercedesnél (Vezess)
Nyolc év alatt 13 új modellt mutat be a Mercedes. Ezért több mint hatezer milliárdot fordít a következő két évben kutatás-fejlesztésre.
febr. 9
15:06
Trabarna - Amikor csak a villany zsizseg (Vezess)
A Toyota Auris Hybrid főképp elektrongyártó, tároló tulajdonságával ihlette meg a dumaszínház oszlopos tagját, de vitaindító gondolatból is akad bőven!
febr. 9
16:54
Örömmel lépett le az F1-ből a veterán (Vezess)
A veterán Jarno Trulli nagyjából egy évvel ezelőtt hagyta el az F1-et, amikor a Caterham inkább az orosz Vitalij Petrovot szerződtette a helyére. Az olasz versenyző nem bán semmit, a sportág jövőjét viszont nagyin félti.
febr. 9
17:12
Repül a nehéz Ford! (Vezess)
Ha az induló és érkezőrámpa nincs pontosan megtervezve, és a sofőr nem a megfelelő sebességgel hajt rá, akkor az egész nem más mint egyszerű öngyilkossági kísérlet.
febr. 9
22:54
Franciák napja a Svéd-ralin (Vezess)
Nem az északi pilótákról szólt a Svéd-rali szombati napja. Helyettük két francia, Sebastien Ogier és Sebastien Loeb szórta a szakaszgyőzelmeket. Előbbi áll nyerésre.

Keresés