2013. augusztus 1. csütörtök

aug. 1
12:42
Videó: Francisco Gallardo érzelmes búcsúja a Diósgyőrtől (She)
Mint arról beszámoltunk, Francisco Gallardo, az élvonalbeli DVTK korábbi labdarúgója a facebook-oldalán üzent a diósgyőri szurkolóknak. A bejegyzésben spanyol légiós azt írta, az első hívó szóra visszatérne a miskolciakhoz. Gallardo most külön készített egy videót, amelyben elköszönt a DVTK-drukkerektől. Íme!
aug. 1
12:44
Bundesliga: csökken az átlagéletkor, javul a pontosság (She)
A Bundesligát szervező DFL összehasonlította a 2002–2003-as és a 2012–2013-as idény statisztikáit. A játékosok átlagéletkora csökkent, a passzjáték pontosabb lett, a labdarúgók fegyelmezettebbé váltak.
aug. 1
12:46
Görögország: venezuelai kapussal pótolják Fülöpöt (She)
Venezuelai kapussal pótolja Fülöp Mártont az Aszterasz Tripolisz labdarúgócsapata. Dani Hernández, aki az elmúlt években Spanyolországban játszott, a Valladolidtól két évre érkezett kölcsönbe a görög együtteshez.
aug. 1
12:48
Jégkorong: munkakezdés Miskolcon, bemutatták az edzőt (She)
Megkezdte az alapozást a Miskolci Jegesmedvék Mol Ligában szereplő jégkorongcsapata, melynek első, csütörtöki tréningje előtt mutatták be az új vezetőedzőt, a kanadai Travis Youngot.
aug. 1
13:00
Újpest: az NB III-as Szeged teszteli a középpályást (She)
Dombai Viktor Szegeden vesz részt próbajátékon – adta hírül az ujpestfc.hu.
aug. 1
13:18
Gyurta: "Az, hogy Sanyi bá' hazament, nem befolyásol semmit" (Infostart)
Gyurta Dániel jól úszott a 200 m mellúszás utolsó előfutamában, pedig sokan féltették az előző napok történései után. Mint ismeretes, edzőjét, Széles Sándort egészségi állapota miatt pár napja hazaküldték a vb-ről.
aug. 1
13:18
Videó: bombagól - kiszedte a pókot a jobb felsőből Suárez (She)
Felkészülési mérkőzésen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Madrid 1–0-ra nyert a perui Sporting Cristal ellen. A találkozó 78. percében Mario Suárez óriási góllal állította be a végeredményt. Íme!
aug. 1
13:20
Légiósok: a Fürth-edző szerint Korcsmár jó alternatíva (She)
Korcsmár Zsoltnak nem lesz könnyű bekerülni a kezdőcsapatba, jelenleg ugyanis csak a harmadik számú középhátvédnek számít új együttesénél, a Bundesliga 2-es Greuther Fürthnél – ez derül ki a nordbayern.de honlapon megjelent cikkből.
aug. 1
13:36
Az M1 közvetíti a Győr-Bayern München találkozót (Infostart)
Az M1 tévécsatorna élőben közvetíti jövő vasárnap a Győri ETO FC-Bayern München barátságos labdarúgó-mérkőzést.
aug. 1
13:36
Légiósok: Hajnal Tamás az Ingolstadthoz szerződött (She)
Hajnal Tamás a VfB Stuttgarttól az Ingolstadthoz szerződött. Ezt a német másodosztályú klub jelentette be a honlapján.
aug. 1
13:36
Csütörtökön már a topligák résztvevői is bekapcsolódnak (Agroinform)
A sorozat harmadik selejtezőkörében többek közt a spanyol Sevilla, az olasz Udinese és a német Stuttgart is pályára lép.
aug. 1
13:38
Válogatott: megjött Lovrencsics kikérője Lengyelországba (She)
A Lech Poznan légiósa, Lovrencsics Gergő ismételten meghívót kapott a magyar válogatottba – számolt be róla a sport.pl lengyel hírportál. Lovrencsics az augusztus 14-i, Csehország elleni összecsapáson öltheti magára másodszor a címeres mezt a júniusi, Kuvait elleni debütálást követően.
aug. 1
13:54
Gyurta 200 mellen, Bernek és Balog 200 háton jutott tovább (Agroinform)
Verrasztó Evelyn balszerencsés volt, mert ha kevéssel is, de kiszorult az esti elődöntőből 100 méter gyorson.
aug. 1
14:12
NB II: ferencvárosi tehetség érkezhet a Siófokhoz (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a korábban a Sheffield Unitednél is megforduló ferencvárosi Gárdos András lehet a Balaton-partiak tizenhetedik nyári szerzeménye.
aug. 1
14:12
Mikor verjük meg a horvátokat, ha nem most? (Agroinform)
Pokolian kemény elődöntő vár a magyar férfi vízilabda-válogatottra, de bőven van esélye a Benedek-csapatnak!
aug. 1
14:14
Győri ETO: a köztévé közvetíti a Bayern elleni találkozót (She)
A közszolgálati televízió M1-es csatornája jövő vasárnap élőben közvetíti a Győri ETO labdarúgócsapatának Bayern München elleni felkészülési mérkőzését. A magyar bajnok, illetve a Bajnokok Ligája- és Német Kupa-győztes, illetve német bajnok együttes összecsapása Gundel Takács Gábor kommentálásával lesz látható.
aug. 1
14:30
Tenisz: ha nem kell vízum, fut Fucsovics szekere (She)
Azok után, hogy múlt héten a szervezők hibájából Fucsovics Márton (250. a világranglistán) nem kapott vízumot, és így nem jutott el a 125 ezer dolláros asztanai tenisz challengertornára, már negyeddöntős a spanyolországi Segoviában, miután 6:4, 6:4-re legyőzte a 2. kiemelt román Marius Copilt (126.).
aug. 1
14:32
Újpest: visszatért a lilákhoz a belga próbajátékos (She)
Ismét az Újpesttel készül a belga Simon Ligot. A 20 éves jobbhátvéd eddig a Standard Liege labdarúgója volt, és a lila-fehérek belgiumi edzőtáborában már edzett a csapattal.
aug. 1
14:34
Sportlövészet: Hegyi Norbert 22. trapban a koronglövő Eb-n (She)
Hegyi Norbert a 22., míg Szollár András a 42. helyen zárt a férfi traposok versenyében a németországi Suhlban zajló korong- és futócéllövő Európa-bajnokságon.
aug. 1
14:48
Az M1 közvetíti a Győr-Bayern München találkozót (Behaviour)
Az M1 tévécsatorna élőben közvetíti jövő vasárnap a Győri ETO FC-Bayern München barátságos labdarúgó-mérkőzést.
aug. 1
14:48
Ronaldinhót akarja a bizonytalan helyzetben lévő Besiktas (Agroinform)
Egyelőre nem tudni, hogy a törökök kiléphetnek-e a nemzetközi porondra, de a brazil világbajnok érkezésének örülnének.
aug. 1
14:50
Hajnal Tamás az Ingolstadtnál folytatja pályafutását - hivatalos (Agroinform)
A magyar válogatott középpályás 2016-ig írt alá a német másodosztályban, azaz a Bundesliga 2-ben szereplő együtteshez.
aug. 1
15:06
Videó: „A Vidiben Kleinheisler folyamatosan kezdő lehet” (She)
A NB I nyitó fordulójában igen sok futballista debütált az élvonalban, ráadásul közülük többen is gólt szereztek az első magyar élvonalbeli meccsükön. A Nemzeti Sport és az NSO Tv állandó szakértője, Bognár György ezúttal az első osztály újonc játékosait és a gólig jutó légiósokat vette górcső alá.
aug. 1
15:06
Soldado a Tottenhamhez szerződött - hivatalos (Agroinform)
A Tottenham hivatalos honlapján jelentette be, hogy megegyezett a Valenciával Roberto Soldado átigazolásáról.
aug. 1
15:08
Ökölvívás: Khan is Mayweather menedzseréhez tart? (She)
Hosszú együttműködés után elköszönt egymástól a korábbi kisváltósúlyú profi ökölvívó-világbajnok Amir Khan és üzleti menedzsere, Asif Vali. A bunyóshoz közeli források szerint a váltás oka, hogy a brit bunyós az egyre nagyobb befolyásra szert tevő Al Haymon menedzserrel kíván leszerződni.
aug. 1
15:10
Vívó-vb: visszaszámlálás a hajrában, rajtra kész helyszínek (She)
A csarnokok készen állnak, a pástok a helyükre kerültek, már csak a dekoráció kihelyezése van hátra, és kevesebb mint 100 órán belül kezdődhet a vívó-világbajnokság a budapesti Syma Csarnokban.
aug. 1
15:12
Chelsea: hosszabbított a londoniakkal a veterán kapus (She)
Egy évvel meghosszabbította a szerződését az angol élvonalbeli Chelsea-vel Henrique Hilário – jelentette be a londoni labdarúgóklub a hivatalos honlapján.
aug. 1
15:24
Férfi kosár: Hanga lassan elhagyná az egyik mankóját (She)
Bemutatták Hanga Ádámot új kosárlabdacsapatánál, a spanyol élvonalban szereplő, euroligás Laboral Kutxa Vitoriánál. A keddi sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az egy hónapja térdműtéten átesett magyar légiós a 8-as mezben szerepel majd a baszk együttesben.
aug. 1
15:26
KTE: „Képesek vagyunk meccsről meccsre fejlődni” (She)
A Honvéd ellen 3–1-re megnyert vasárnapi bajnoki mérkőzésen debütált a KTE-Phoenix Mecano csapatában a szerb belső védő, Dejan Karan, aki a beilleszkedéséről beszélt klubja hivatalos honlapjának.
aug. 1
15:28
Légiósok: Egervári megerősített az elhatározásomban - Hajnal (She)
Amint arról a nap folyamán már beszámoltunk: hároméves szerződést írt alá Hajnal Tamás a német másodosztályú Ingolstadt labdarúgócsapatához. A Stuttgarttól távozó válogatott középpályás az mlsz.hu oldalnak nyilatkozva elárulta: a szövetségi kapitány Egervári Sándor is támogatta őt a váltásban. A szakember szerint biztosabb ugyanis a helye a válogatott keretben, ha állandóan játszik a…
aug. 1
15:42
Vizes-vb: Muffat visszalépett, ezzel Verrasztó E. középdöntős (She)
Camille Muffat visszalépett a 100 gyors középdöntőjétől a barcelonai vizes-világbajnokságon, így az esti programban mégiscsak rajtkőre állhat Verrasztó Evelyn ezen a távon.
aug. 1
15:42
Hanga Ádámot bemutatták új spanyol klubjánál (Agroinform)
A 24 esztendős magyar kosaras a 8-as mezben szerepel majd az Euroliga küzdelmeiben is érdekelt Laboral Kutxa Vitoriánál.
aug. 1
15:44
NB I: az MLSZ nem engedi az ETO-Fradi elhalasztását (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága tárgyalás mellőzésével döntést hozott a bajnoki címvédő Győri ETO kérelméről, miszerint az augusztus 10-i, Ferencváros elleni bajnokiját későbbi időpontban rendezzék meg. A szövetség hivatalos közleményben jelezte: nem járul hozzá a találkozó elhalasztásához.
aug. 1
15:46
Újpest: Remili Mohameddel szerződést bontottak (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest a hivatalos honlapján közölte, hogy Remili Mohameddel közös megegyezéssel szerződést bontott a klub. Az algériai születésű támadó szabadon igazolhatóvá vált.
aug. 1
16:00
Videoton: „A szokásosnál nagyobb lesz a tűz az FTC ellen” (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton légiósa, Stopira bajnoki címet szeretne nyerni a jelenlegi szezonban a fehérvári klubbal. A zöld-foki-szigeteki védő már nagyon várja a vasárnapi, Ferencváros elleni bajnokit.
aug. 1
16:00
Labdarúgó NB I - Nem halasztják el a Győr-Ferencváros mérkőzést (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága tárgyalás nélkül úgy döntött, hogy nem halasztja el a címvédő Győr és a Ferencváros jövő szombaton 21 órára kiírt mérkőzését.
aug. 1
16:00
A bronzérmet meg kell és meg is tudjuk szerezni - Merész András (Agroinform)
Női pólósaink kapitánya elmondta, semmiképpen sem fogná a bírókra a spanyolok elleni elődöntős vereséget.
aug. 1
16:02
Videó: durva baleset, törött kar - darabokra hullott az autó (She)
Nem lett jó vége egy gyorsulási versenynek, miután a fekete dragster vezetője elvesztette az uralmát a gép irányítása felett, mely többször is felborult. Az autóversenyzőnek eltörött a karja a balesetben. Íme!
aug. 1
16:18
NB II: az Újpesttől távozó Remili a Vasasban folytatja (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint az NB II-es Vasasnál folytatja pályafutását az Újpesttel a mai napon szerződést bontó támadó középpályás, Remili Mohamed.
aug. 1
16:18
Cseh és Hosszú is érmet szállíthat (Agroinform)
A barcelonai világbajnokság úszószámai öt döntővel folytatódnak, két magyar éremre van kilátás.
aug. 1
16:20
Női kézi: napi 3 edzés, kommandó, lávabarlang - a Kanári-szigeteken az ETO (She)
A Győri ETO KC női kézilabdacsapata a napokban a Kanári-szigetekhez tartozó Lanzarote szigetén készül a következő évadra. A pompás környezetben rendkívül kemény terhelésnek vannak kitéve a lányok: Ambros Martín kedden két, szerdán három edzést írt elő, amelyek közül az egyik valódi különlegességgel bírt – a történésekről a győriek hivatalos honlapja (gyorietokc.hu) és Facebook-oldala közölt…
aug. 1
16:20
Ésszerűen döntött az MLSZ, az eredeti időpontban játszik a Győr a Ferencvárossal (Agroinform)
A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága tárgyalás nélkül döntött arról, hogy nem halasztják el a rangadót.
aug. 1
16:22
Bale-től Suárezig, tíz átigazolás, amiről egész nyáron beszélünk (Agroinform)
Valóság vagy kacsa? A hatharom.com összegyűjtötte a legizgalmasabb fejezeteket a nyári átigazolási pletykákból.
aug. 1
16:36
Vizes vb - Verrasztó Evelyn mégis elődöntős (Behaviour)
Eredetileg a 17. lett, mégis indulhat a 100 méteres női gyorsúszás esti elődöntőjében Verrasztó Evelyn.
aug. 1
16:36
Horvát csapatokkal kaszálnánk az Európa Ligában (Agroinform)
A Rijekának és a Hajduk Splitnek is nagy esélye van, hogy sikerrel kezdje EL-párharcát.
aug. 1
16:38
Francia riválisa visszalépett, így Verrasztó mégis elődöntős (Agroinform)
Noha a magyar úszónő eredetileg tizenhetedik lett, Camille Muffat visszalépése miatt mégis úszhat az elődöntőben.
aug. 1
16:54
Videó: így készül a FIFA 14 - 3D fotózás a Liverpoolnál (She)
Egy videojáték készítésénél különösen kell ügyelni egy-egy karakter (sportoló) mimikájára, arcvonásaira. Ezt a problémát próbálták megoldani a FIFA 14 készítői, amikor a Liverpool csapatát 3D-s fotózásra invitálták. Persze ezzel a munkának még nincs vége, akár napokba is telhet ugyanis, amíg az arcokat tökéletesítik a fejlesztők.
aug. 1
16:56
DVTK: Sosem titkoltam, vonzott ez a miliő - Szivics (She)
Tomiszlav Szivics, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK vezetőedzője már nagyon várja a bemutatkozást hazai közönségük előtt, és bár elismeri az MTK-nál folyó munkát, szombaton csak a győzelemben gondolkozik.
aug. 1
17:12
Paks: Nem kívánom a PMFC-nek, hogy kiessen - Horváth F. (She)
Horváth Ferenc, a labdarúgó NB I-ben szereplő MVM Paks nyáron kinevezett vezetőedzője nem volt elégedett az Újpesten mutatott játékkal, de bízik abban, hogy az utolsó harminc percben mutatott játékot sikerül kitolni hosszabb időre is.
aug. 1
17:12
Rekord pénzdíjjal csábít az idei US Open (Agroinform)
Minden korábbinál több pénz osztanak szét a játékosok között 2013-ban az amerikai nyílt teniszbajnokság szervezői.

Keresés