2013. augusztus 1. csütörtök

aug. 1
17:30
Átigazolások: Korsós György a megye I-ben folytatja (She)
A megyei első osztályban szereplő DAC 1912 labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Korsós György. A 33-szoros válogatott játékos átigazolását Ágh Miklós klubmenedzser is megerősítette.
aug. 1
17:32
Lombard: Az első lépcsőfokot már megtettem - Ivancsics (She)
Ivancsics Gellért, a labdarúgó NB I-ben döntetlennel rajtoló Lombard Pápa új szerzeménye a keddi Szigetszentmiklós elleni felkészülési mérkőzésen mutatkozhatott be először, ráadásul góllal sikerült debütálnia. A Honvédtól érkező 26 éves középpályás szerint egy csapatba gólokkal, gólpasszokkal lehet a legjobban beilleszkedni, így úgy érzi, az első lépést már megtette.
aug. 1
17:34
Brazília: Pelé szerint Neymar Messit és C. Ronaldót is lepipálja (She)
A brazil labdarúgás élő legendája, Pelé úgy véli, bár jelenleg Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is Neymar előtt járhat, de csak azért, mert több tapasztalatuk van, és véleménye szerint a Barcelona nyári szerzeménye idővel mindkét játékost felülmúlja majd.
aug. 1
17:36
Videó: baleset - Rióban leállt a vb-visszaszámláló óra (She)
2014-ben Brazíliában rendezik labdarúgó-világbajnokságot. A tornára gőzerővel készül a rendező ország, továbbá egy visszaszámláló órát is állítottak Rio de Janieróban, a Copacaban strandon. A múlt héten azonban látogatást tett a városban Ferenc pápa, amiért több mint egymillió embert ment az utcákra, ezt az óra nem viselte jól, ugyanis megállt.
aug. 1
17:48
PMFC: Nem hiszem, hogy újat mutat a Paks - Lőrincz (She)
Lőrincz Emil, a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC vezetőedzője szerint nem szabad abból kiindulni, hogy a felkészülés alatt már legyőzték pénteki ellenfelüket, az MVM Paksot. A szakember szerint jól ismeri egymást a két gárda, és nem hiszi, hogy a Tolna megyeiek hazai pályán újat fognak mutatni.
aug. 1
18:06
Tenisz: Verdasco elbukott, két spanyol így is elődöntős (She)
A négy spanyol próbálkozóból kettő elbukott, kettő pedig továbbjutott a kitzbüheli férfi tenisztorna negyeddöntőjében. A nyolc között rendezett mérkőzések érdekessége volt, hogy minden párosításban volt egy spanyol, a legmagasabban rangsorolt közülük Fernando Verdasco volt, a harmadik kiemelt azonban elbukott Robin Haasével szemben.
aug. 1
18:06
Gyorsak és bájosak, úszó lányok Barcelonából - fotók (Agroinform)
Ezúttal a barcelonai vizes világbajnokság úszói hölgyeit szemléztük.
aug. 1
18:08
Vizes-vb: ázsiai tarolás a női 50 m hát döntőjében - élő (She)
Cseh László, Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna döntőben, Gyurta Dániel, Balog Gábor, Bernek Péter és Verrasztó Evelyn pedig középdöntőben lesz érdekelt csütörtök este a barcelonai vizes-vb-n. Kövesse figyelemmel az eseményeket folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
aug. 1
18:10
Honvéd: gólkirály érkezhet a spanyol negyedik ligából (She)
Gólerős játékossal erősítheti meg sorait a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd: sajtóhírek szerint a klubhoz igazolhat Diego Piquero, aki a legutóbbi szezonban 27 találattal házi gólkirály volt a spanyol negyedosztályú Pena Deportivánál.
aug. 1
18:12
NB II: a Puskás Akadémiával feljutó kapust igazolt a ZTE (She)
A 23 éves kapus, Czirjék Zoltán három éves szerződést kötött a labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE FC-vel.
aug. 1
18:14
Szocsi 2014 : Putyin nem akar „melegpropagandát” látni (She)
Oroszország alkalmazni fogja a „homoszexuális propagandát” tiltó törvényt a 2014-es szocsi téli olimpián is – közölte csütörtökön Vitalij Mutko sportminiszter.
aug. 1
18:24
Schalke: felbontották a kölcsönkapott brazil szerződését (She)
A német élvonalbeli Schalke 04 hivatalos honlapján jelentette be, hogy felbontotta Michel Bastos szerződését.
aug. 1
18:24
36 milliárdos világszám (Blikk)
London – Felkerül Gareth Bale (24) a futballpiac trónjára. A Tottenham walesi támadója a Real Madridban folytatja pályafutását.
aug. 1
18:24
Cseh László ötödik lett 200 m vegyesen (Agroinform)
Ryan Lochte nyerte a számot, a magyar úszó ezúttal nem szerzett érmet.
aug. 1
18:26
Vizes-vb: Verrasztó a 15. a női 100 gyors középdöntőjében (She)
Verrasztó Evelyn a 15. időt (55.32) érte el női 100 méteres gyorsúszás középdöntőjében a barcelonai vizes-vb-n, így nem jutott döntőbe.
aug. 1
18:28
Videó: egy Formula–1-es autó pályán kívüli élete (She)
Egy Formula–1-es autót legtöbbször csak a versenyeken, a dübörgő motorok zúgásában lát az ember. Ezúttal azonban egy kamera végig követte a Sauber egyik verseny járgányának útját a pályán kívül is, egészen a következő futamig.
aug. 1
18:42
Cseh László ötödik 200 méter vegyesen (Infostart)
Cseh László az ötödik helyen végzett 200 méter vegyesen a barcelonai vizes világbajnokság úszóversenyeinek csütörtöki napján.
aug. 1
18:42
Vizes-vb: Cseh 5. lett férfi 200 m vegyesen (She)
Cseh László az 5. helyen végzett a férfi 200 méteres vegyes úszás döntőjében a barcelonai világbajnokságon. Az aranyérmet az amerikai Ryan Lochte szerezte meg.
aug. 1
18:44
Tenisz: Babos Tímea elődöntőbe jutott a donecki tornán (She)
Babos Tímea a római-parti tenisztorna első fordulója után ezúttal Doneckben is legyőzte a szerb Alekszandra Krunicsot, így bejutott a 75 ezer dollár összdíjazású ITF-viadal elődöntőjébe.
aug. 1
18:46
Vizes-vb: Kikaptam rendesen, nincs ezen mit szépíteni - Cseh (She)
Cseh László csalódottan nyilatkozott azt követően, hogy ötödik lett a férfi 200 méteres vegyes úszás döntőjében a barcelonai világbajnokságon.
aug. 1
19:00
Vizes-vb: Szerbia újra elbukott, az 5. helyért sem játszhat (She)
Görögország és Spanyolország zárta sikerrel a csütörtöki mérkőzését, így a két ország vízilabda-válogatottja csap össze szombaton az ötödik helyért a férfi vízilabdázók világbajnokságán. A negyeddöntőben a magyaroktól kikapó görögök az ausztrálokat verték meg két góllal, míg a házigazda hosszabbítás és ötméteresek után múlta felül Szerbiát.
aug. 1
19:00
Sikeres volt Martina Hingis visszatérése (Agroinform)
Sikeres volt Martina Hingis második visszatérése, aki a carlsbadi tornán párosban ragadott újra ütőt a WTA sorozaton.
aug. 1
19:02
Brazília: Ronaldinho 8 millió euróért jöhet újra Európába (She)
Visszatérhet Európába Ronaldinho: a brazil válogatott labdarúgó a hírek szerint a Besiktas játékosa lehet. Ronaldinho ügynökét, Roberto Assist egy isztambuli hotelben látták a Besiktas alelnökével, Ahmet Nur Cebivel tárgyalni, és a találgatások természetesen azonnal elindultak.
aug. 1
19:02
A Barca és a Real Madrid augusztus 18-án kezd a bajnokságban (Agroinform)
Spanyolországban elkészítették az első osztályú labdarúgó-bajnokság első fordulójának pontos menetrendjét.
aug. 1
19:04
El: Lovrencsicsék kikaptak, a Sevilla legyőzte a Podgoricát (She)
Az Európa-liga harmadik selejtezőkörében már a topligák „küldöttei" is bemutatkoztak, és az Udinese, Sevilla, Saint-Étienne, Swansea City ötösnek nem okozott gondot ellenfele legyőzése, döntetlent ért el idegenben a Stuttgart. Jól ment az orosz csapatoknak is, a Lovrencsics Gergőt is bevető Lech Poznan viszont vereséget szenvedett a Zalgiris Vilnius otthonában.
aug. 1
19:04
Hosszú bronzérmes, Jakabos ötödik lett 200 pillangón (Agroinform)
Hosszú Katinka harmadik, Jakabos Zsuzsanna pedig az ötödik lett a 200 méter pillangó döntőjében.
aug. 1
19:18
Hosszú Katinka bronzérmes 200 méter pillangón (Infostart)
Hosszú Katinka bronzérmet nyert 200 méter pillangón csütörtökön, a barcelonai vizes világbajnokság úszóversenyeinek ötödik napján.
aug. 1
19:18
Vizes-vb: Hosszú 3., Jakabos 5. a 200 pillangó döntőjében (She)
Hosszú Katinka a 3., Jakabos Zsuzsanna pedig az 5. helyen végzett a női 200 méteres pillangóúszás döntőjében a barcelonai vizes-vb-n.
aug. 1
19:18
Pars, a nagy világverő (Behaviour)
Spiriev Attila szakmai igazgató a Magyar Atlétikai Szövetség honlapján jelezte, hogy az elmúlt hétvégén rendezett országos bajnokságon nem sikerült új versenyzőnek vb-szintet elérnie, így a korábban már világbajnoki résztvevőnek számító tizenegy atléta képviseli hazánkat Moszkvában. A csapatból egyértelműen éremesélyes az olimpiai bajnok Pars Krisztián, a szombathelyi kalapácsvető vezeti a…
aug. 1
19:20
MotoGP: 2014-től a Ducatinál folytatja a britek kedvence (She)
A 2014-es szezontól két éven át a Ducati gyári csapatánál folytatja Cal Crutchlaw, a britek gyorsasági motoros versenyzője.
aug. 1
19:22
Videó: így lettek tornagyőztesek a Győri ETO fiataljai (She)
A Győri ETO U19-es labdarúgócsapata veretlenül nyerte meg a Prágában rendezett Generali CEE Kupát, miután a torna döntőjében 2–1-re legyőzte a cseh Slavia Prahát.
aug. 1
19:24
Vizes-vb: Gyurta Dániel a legjobb idővel döntős 200 mellen (She)
Gyurta Dániel a legjobb idővel (2:08.50) jutott döntőbe 200 méteres mellúszásban a barcelonai vizes-vb-n.
aug. 1
19:36
Férfi kézilabda: Mocsai keze eltört, nyolc hetet hagy ki (She)
Megsérült Mocsai Tamás, a német élvonalbeli TSV Hannover-Burgdorf magyar kézilabdázója. A válogatott jobbátlövő jobb keze eltört a klub hivatalos honlapjának tanúsága szerint, és várhatóan hat-nyolc hetet kell majd kihagynia.
aug. 1
19:54
Vizes-vb: Bernek megelőzte Balogot, így döntős 200 háton (She)
Bernek Péter és Balog Gábor a 8., illetve 9. időt úszta 200 méter háton a Barcelonában zajló világbajnokságon. Kettejük versenyét Bernek nyerte meg öt századdal, így a két magyar közül ő lehet ott a döntőben.
aug. 1
19:54
Vizes vb - Gyurta a legjobb idővel döntős (Behaviour)
A címvédő és olimpiai bajnok Gyurta Dániel a legjobb idővel jutott döntőbe 200 méter mellen a barcelonai vizes világbajnokságon.
aug. 1
19:54
Jó formában és jó erőben vagyok - Gyurta Dániel (Agroinform)
Gyurta Dániel a legjobb idővel jutott döntőbe 200 méter mellen a barcelonai vizes világbajnokságon.
aug. 1
19:56
Vizes-vb: Azt hittem, sosem érem el a falat... - Hosszú (She)
A bronzérmet szerző Hosszú Katinka teljesen kiúszta magát a 200 m pillangó döntőjében a barcelonai világbajnokságon, míg Jakabos Zsuzsanna elégedetten értékelte élete legjobb eredményét, a vb-5. helyet.
aug. 1
20:12
Női sakk: Hoang remizett és vezet a belgrádi Eb-n (She)
Hoang Thanh Trang remizett a csütörtöki kilencedik fordulóban, és változatlanul vezet a belgrádi női sakk Európa-bajnokságon.
aug. 1
20:12
Parádés póló, vb-döntőt játszhat a Benedek-csapat! (Agroinform)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 11-10-re verte Horvátországot a barcelonai vizes világbajnokság elődöntőjében.
aug. 1
20:14
Férfi kosár Eb-selejtező: négypontos vereség a fehéroroszoktól (She)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott az Európa-bajnokság első selejtezőkörének D-csoportjában 79–75-re kikapott Fehéroroszországtól idegenben.
aug. 1
20:16
Felkészülés: most nem kapott gólt, és nyert is a Milan - videó (She)
Az elődöntőben a Manchester Citytől 5–3-s vereséget szenvedő olasz AC Milan javított, és egygólos győzelmet aratott a brazil Sao Paulo felett a müncheni négycsapatos Audi-kupa bronzmérkőzésén.
aug. 1
20:18
Videó: el sem kezdődött, máris óriási sikere van a vívó-vb-nek (She)
Augusztus 5.-én rajtol a budapesti vívó világbajnokság. A jubileumi, századik világmegmérettetésre rekordszámú nevezés érkezett, ami kellőképp mutatja az érdeklődést. A magyar csapattól érmeket várnak a szurkolók, aminek a sportolók próbálnak is megfelelni.
aug. 1
20:30
Vizes-vb: magyar-horvát elődöntő - élőben az NSO-n! (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott az olimpiai címvédő Horvátország ellen játszik a barcelonai világbajnokságon. Benedek Tibor csapata számára a tét a döntőbe jutás. A találkozót folyamatosan frissülő cikkünkben ön is nyomon követheti.
aug. 1
20:32
Sakk: Lékó remizett Vanggal Dortmundban (She)
Lékó Péter döntetlent játszott a dortmundi sakk szupertorna csütörtöki, hatodik fordulójában.
aug. 1
20:48
Skócia: a Rangers után újabb klub halad a csőd felé (She)
A Skót Labdarúgóliga (SPL) határozata alapján a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hearts 2014 februárjáig nem igazolhat új játékost, és akár csődeljárás alá is kerülhet, ha nem tudja kifizetni hitelezőit.
aug. 1
21:06
NB II: a Honvédtól érkező támadóval teljes a Sopron kerete (She)
Erdélyi László személyében 20 éves támadót igazolt a labdarúgó NB II-ben szereplő Soproni VSE.
aug. 1
21:24
Világbajnoki döntőbe került a magyar férfi vízilabda-válogatott (Infostart)
Szenzációs győzelmet aratott a magyar férfi vízilabda-válogatott a barcelonai világbajnokság elődöntőjében az olimpiai bajnok horvátok ellen. A csapat szombaton az aranyéremért játszhat.
aug. 1
21:24
NB II: újabb fiatalokkal állapodott meg a Tatabánya (She)
Szabó Richárd és Szűcs László személyében újabb két fiatallal állapodott meg a labdarúgó NB II-ben szereplő FC Tatabánya.
aug. 1
21:26
Videó: Neymar máris trófeával pózolt Barcelonában (She)
Neymar még csak egy mérkőzésen van túl a Barcelona színeiben, azonban egy trófeát már így is kezébe vehetett. Pénteken ugyanis a katalánok a Santosszal csapnak össze a Joan Gamper-kupáért, és az ifjú csillag ezzel a trófeával pózolt a fotósoknak.
aug. 1
21:28
Barca: 2018-ig hosszabbított a szélső, 25 milliós kivásárlási ár (She)
A spanyol élvonalbeli Barcelona 2018-ig meghosszabbította Cristian Tello szerződését, a fiatal spanyol tehetség kivásárlási ára 25 millió euró.

Keresés