2013. október 6. vasárnap

okt. 6
15:15
Szurkolókra támadt egy focista Ónodon (Metropol)
A focista, miután piros lapot kapott, a pályát elhagyva megütött két embert.
okt. 6
15:33
Videó: D. Costa duplája - nem ért pontot a remek pöccintés (She)
Bár Diego Costa duplájával az Atlético Madrid megnyerte a Celta Vigo elleni meccset a spanyol labdarúgó-bajnokságban vasárnap, a vesztes fél becsületgólja (Nolito) igen látványos lett.
okt. 6
15:35
Dánia: Vadócz belelendült, gólja után gólpasszt adott (She)
A legutóbbi fordulóban egy pontot érő gólt szerzett a listavezető Midtjylland ellen Vadócz Krisztián, a dán élvonalbeli OB Odense magyar labdarúgója, aki a 11. fordulóban gólpasszal járult hozzá az Esbjerg idegenbeli legyőzéséhez (1–3). A 74. percben csereként pályára lépő magyar középpályás csapata harmadik találatát készítette elő, az Odense négy nyeretlen bajnoki után győzött ismét.
okt. 6
15:51
NB I: Buzsáky kezd a Fradiban a Honvéd ellen (She)
Ricardo Moniz, a Ferencváros vezetőedzője a kezdőcsapatba jelölte Buzsáky Ákost a Bp. Honvéd elleni mérkőzésen, amelyet a labdarúgó NB I 10. fordulójában rendeznek. A középpályás most debütál tétmeccsen a zöld-fehéreknél. A kispesti együttes összeállításában nagyobb meglepetés nincs. A 16.30-kor kezdődő mérkőzést a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
okt. 6
15:51
Szettet sem vesztett Serena Williams a pekingi döntőben (Metropol)
A világelső amerikai teniszezőnő a vasárnapi döntőben a szerb Jelena Jankovic ellen győzött.
okt. 6
15:51
A lehengerlő Djokovics ellen kevés volt a tompa Nadal (Agroinform)
A spanyol elismerte, hogy nem volt esélye a topformában játszó szerb ellen a pekingi torna döntőjében.
okt. 6
15:53
Tenisz: S. Williams a döntőben sem vesztett szettet (She)
A világelső amerikai Serena Williams szettveszteség nélkül nyerte meg a pekingi kemény pályás tenisztorna női versenyét, miután a vasárnapi döntőben simán legyőzte a szerb Jelena Jankovicsot.
okt. 6
15:55
Bundesliga 2.: Hajnalék nyertek, Királyék ikszeltek Svábékkal (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 10. fordulójában a Király Gáborral a kapujában felálló 1860 München hazai pályán gól nélküli döntetlenre végzett a Sváb Dánielt végig a kispadon tartó Cotbusszal, míg a Hajnal Tamást be nem cserélő Ingolstadt – amely tíz emberrel fejezte be a meccset – a Bochum otthonában nyert másodszor a bajnokságban.
okt. 6
16:09
Ligue 1: egy ötöst kapott a Lyon Montpellier-ben (She)
A Lyon nagy pofonba szaladt bele Montpellier-ben: 5–1-re kikapott a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában. A Montpellier két játékosa, Víctor Montano és Rémy Cabella is duplázott a meccsen.
okt. 6
16:09
A tiki-taka hódít a bajoroknál - Matthäus (Agroinform)
A német labdarúgás ikonja úgy véli, Pep Guardiola sikeresen honosította meg a barcelonai stílust a Bayern Münchennél.
okt. 6
16:11
Óriási rangadók a láthatáron (Agroinform)
Az NFL 5. játékhetének vasárnapján óriási rangadók várnak ránk!
okt. 6
16:27
PL: Mourinho pazar cseréi, két perc alatt két gól (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 7. fordulójában a Chelsea remek hajrát produkálva győzött a Norwich otthonában (3–1). A Southampton meglepően könnyen, 2–0-ra megverte a Swansea-t.
okt. 6
16:45
Hollandia: Adorján cseréje rögtön győztes gólt szerzett (She)
Az Adorján Krisztiánnal a soraiban kezdő Groningen 2–1-re győzött az AZ ellen hazai pályán a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában. A magyar futballistát a 70. percben lecserélték, és a helyére beálló Richairo Zivkovic egy perccel később győztes gólt szerzett. Az Ajax 3–0-ra nyert az Utrecht ellen.
okt. 6
16:45
Nincs esélye a tartalékos Milannak a Juventus otthonában! (Agroinform)
Sérültjei és eltiltottjai miatt erősen tartalékos csapattal utazik a piros-fekete csapat a Zebrákhoz.
okt. 6
16:47
Videó: Hazard-nak a védő tálalt, Willian kilőtte a hosszút (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 7. fordulójában a Chelsea remek hajrát produkálva győzött a Norwich otthonában (3–1).
okt. 6
16:47
Nyolc éve még az utcán játszott az Atlético Madrid hőse (Agroinform)
Diego Costa 16 évesen Sao Paulo utcáin rugdosta a labdát, most pedig, nyolc évvel később vezeti a spanyol góllövőlistát.
okt. 6
16:49
Oroszország: Pintér csapata hármat kapott a Zenittől (She)
A szentpétervári Zenit 3–0-ra győzött a Tom Tomszk ellen idegenben az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában. A hazaiak magyar játékosa, Pintér Ádám sérült, így nem kapott helyet csapata keretében.
okt. 6
17:03
NB II: Virágh szállította a győzelmet a Balmaznak a Vasas ellen (She)
A Balmazújváros Virágh Aladár góljával 1–0-ra győzött a Vasas ellen hazai pályán a labdarúgó NB II nyolcadik fordulójában. Az angyalföldiek a kilencedik perctől emberhátrányban játszottak, miután a játékvezető azonnal piros lapot adott az Urbin Pétert felvágó Tom Schulznak.
okt. 6
17:03
Hidegzuhany, a Fradi kínos dániai vereséggel rajtolt (Agroinform)
A zöld-fehér lányok a Midtjylland otthonában kaptak ki kilenc góllal, lehangoló produkcióval.
okt. 6
17:05
Női kézi BL: Midtjylland-FTC élőben az NSO-n! (She)
Az FC Midtjylland otthonában 17 órakor az FTC-Rail Cargo Hungaria is megkezdi a női kézilabda Bajnokok Ligája 2013–2014-es idényét. Az Elek Gábor irányította zöld-fehér együttes optimistán várja a dániai találkozót, amelynek egyetlen momentumáról sem maradnak le, ha élő, szöveges tudósításunkat olvassák! Tartsanak velünk!
okt. 6
17:05
Egy hiba és vége - meccselemzés, Inter-Roma (Agroinform)
Manuel Pellegrini után Walter Mazzarri is végzetes hibát követett el, amikor kitartott bevált formációjánál.
okt. 6
17:21
NB II: a Vasas tíz emberrel kikapott a Balmazújvárostól (She)
A Balmazújváros Németh Ádám góljával 1–0-ra győzött a Vasas ellen hazai pályán a labdarúgó NB II 8. fordulójában. Az angyalföldiek a 9. perctől emberhátrányban játszottak, miután a játékvezető azonnal piros lapot adott az Urbin Pétert felvágó Tom Schulznak.
okt. 6
17:23
Serie A: a Napoli négy góllal küldte haza a Livornót (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) hetedik fordulójában a Napoli hazai pályán 4–0-s győzelmet aratott a Livorno ellen. A nápolyi együttes góljait négy különböző játékos szerezte, Goran Pandev egy találatig jutott, egyet előkészített, míg Dries Mertens nevéhez két gólpassz fűződött. A Tőzsér Dánielt nem nevező Genoa pontot rabolt a Cataniától, az Udinese győzelméhez Antonio Di…
okt. 6
17:25
Videó: Inler bombája, Callejón kényszerítős gólja (She)
A Napoli esélyeshez méltóan 4–0-ra nyert a Livorno ellen az olasz Serie A-ban. A nápolyiak Pandev góljával szerezték meg a vezetést, majd Gökhan Inler növelte az előnyt. A harmadik találat Callejón nevéhez fűződik, a végeredményt Marek Hamsík állította be. Nézze meg a gólokat!
okt. 6
17:39
Görögország: Megyeri a padról nézte, ahogy csapata hatot vág (She)
Megyeri Balázs ezúttal is csak a kispadon kapott helyet az Olympiakoszban, amely 6–0-ra győzött a Veria ellen hazai pályán a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában.
okt. 6
17:41
Bundesliga: 0-5, a hamburgi áradat elsodorta a Nürnberget (She)
A Hamburger SV csapata a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában idegenben aratott kiütéses, 5–0-s győzelmet a Nürnberg ellen.
okt. 6
17:57
NB III: Sötét-duplával nyert a Csákvár, FTC II-REAC 1-1 (She)
A Csákvár Sötét Dávid öt perc alatt szerzett duplájával 2–1-re győzött Andráshidán a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában. A Keleti csoportban az FTC II 1–1-es döntetlent játszott a REAC-cal.
okt. 6
18:15
Női kosár KEL: tízpontos soproni siker Iglón (She)
A magyar bajnok Sopron győzött a szlovákiai Iglón a női kosárlabda Közép-európai Liga vasárnapi első mérkőzésén.
okt. 6
18:17
Rögbi: dél-afrikai győzelemmel védte meg címét Új-Zéland (She)
Hibátlan teljesítménnyel védte meg címét az új-zélandi rögbiválogatott a Négy Nemzet-kupában, miután a második sorozat hatodik, utolsó fordulójában Dél-Afrikában is győzni tudott. A játéknap másik mérkőzésén Ausztrália a hazai visszavágón is nyert Argentína ellen, így előbbi végzett a harmadik helyen.
okt. 6
18:33
Torna-vb: „Kohei király” a legnagyobb, Biles a legeredményesebb (She)
A szerenkénti döntők második napjával zárult a belgiumi Antwerpenben a torna-világbajnokság: a japán „tornászkirály”, Ucsimura Kohei még egy aranyérmet nyert, csakúgy, mint a nőknél az amerikai Simone Biles – ezzel az utóbbi lett a vb legeredményesebb versenyzője.
okt. 6
18:33
Hátrányból verte a Honvéd a Fradit (Agroinform)
A Honvéd 2-1-re nyert a Ferencváros ellen a Puskás Ferenc Stadionban az NB I 10. fordulójának vasárnapi meccsén.
okt. 6
18:35
NB I: a Honvéd megverte a Ferencvárost a Puskásban (She)
A labdarúgó NB I 10. fordulójában a Ferencváros a Honvédot fogadta a Puskás Ferenc Stadionban. A zöld-fehérek hamar vezetést szereztek Gyömbér Gábor okos találatával, de a kispestiek Raffaele Alcibiade és Ayub Daud találatával fordítani tudtak.
okt. 6
18:37
Női kézi BL: csúfos vereséget szenvedett Dániában a Fradi (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának első fordulójában a Ferencváros idegenben sima, 32–23-as vereséget szenvedett a dán bajnok Midtjylland otthonában.
okt. 6
18:39
NB I: Videoton-Újpest mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 10. fordulójának záró mérkőzésén az éllovas Videoton az Újpestet fogadja. Kövesse a rangadót folyamatosan frissülő, élőképes cikkünk és online, szöveges közvetítésünk segítségével!
okt. 6
18:51
Ausztria: Gulácsiék bécsi győzelemmel zárták a hetet (She)
A Salzburg Gulácsi Péterrel a kapujában 2–1-re győzött az Austria Wien ellen idegenben az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában.
okt. 6
18:51
Labdarúgó NB I - A Honvéd nyerte az FTC elleni rangadót (Behaviour)
A Budapest Honvéd 2-1-re győzött a Ferencváros ellen a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójának vasárnapi játéknapján, a Puskás-stadionban.
okt. 6
18:53
Videó: Van der Vaart kapásgólja indította be a Hamburg-hengert (She)
A Hamburger SV csapata a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában idegenben aratott kiütéses, 5–0-s győzelmet a Nürnberg ellen. A hamburgiak az első félidő végén még csak egygólos előnnyel vonulhattak pihenőre Rafael van der Vaart parádés gólja után. Ezután Lasogga nyolc perc alatt háromszor is betalált, a kiütést Tolgay Arslan tette teljes.
okt. 6
19:09
Asztalitenisz Eb: vereség a románoktól, a 15. helyért játszunk (She)
A magyar férfi asztalitenisz-válogatott kikapott a románoktól vasárnap a schwechati Európa-bajnokságon. Így a kapitányként ezen az Eb-n debütáló Pázsy Ferenc csapata nem jutott fel az élvonalba, s a 15. helyért játszik hétfőn. A magyarok ellenfele a szlovák-olasz párharc vesztese lesz hétfőn 13 órakor.
okt. 6
19:09
A Honvéd nyerte az FTC elleni rangadót (Metropol)
A Ferencváros csapatában első alkalommal kapott helyet Buzsáky Ákos, aki 2002 után játszott ismét magyar bajnoki meccset.
okt. 6
19:11
NB I: Nincs értelme, hogy egymásnak ugorjunk - Moniz (She)
Ricardo Moniz, a Ferencváros vezetőedzője a Honvéd elleni vereség (1–2) után elmondta, szerezhettek volna több gólt, míg a csapat védekezése továbbra is gyenge. A kispestieket irányító Marco Rossi kiemelte, nem szabad megfeledkezni arról, hogy az FTC-nek nehéz körülmények között kell helytállnia Akeem Adams szívrohama miatt.
okt. 6
19:13
PL: az Arsenal ikszelt; nagyon kikapott a Tottenham (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában az Arsenal 1–1-es döntetlenre végzett a Gera Zoltánt továbbra is nélkülöző West Bromwich Albion otthonában, míg a Tottenham hazai közönség előtt 3–0-ra kikapott városi riválisától, a West Ham Unitedtől.
okt. 6
19:15
Primera División: a 92. percben győzött a Sevilla - videó (She)
A Sevilla izgalmas végjátékban 2–1-re győzött az Almería ellen hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában. A hazaiak győztes gólját Ivan Rakitic szerezte meg, miután a 92. percben a vendégek kapujába fejelt. A játékvezető a 97. percben fújta le az összecsapást.
okt. 6
19:27
Videó: Wilshere pazar lövése, peches gólt kapott a Spurs (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában az Arsenal 1–1-es döntetlenre végzett a Gera Zoltánt továbbra is nélkülöző West Bromwich Albion otthonában, míg a Tottenham hazai közönség előtt 3–0-ra kikapott városi riválisától, a West Ham Unitedtől.
okt. 6
19:27
Honvéd-átok ül a Fradin (Blikk)
BUDAPEST – Szenved a Ferencváros labdarúgócsapata Akeem Adams (22) nélkül. Az NB I 10. fordulójában a zöld-fehérek 2-1-re kikaptak a fővárosi rivális Bp. Honvéd ellen, így a vezetőedző Ricardo Moniz (49) sem tudta megtörni az átkát, hiszen továbbra is nyeretlen a piros-feketékkel szemben.
okt. 6
19:27
Mourinho többet akart, kockáztatott és nyert (Agroinform)
A Chelsea 3-1-re nyert a Norwich otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában.
okt. 6
19:45
A Honvéd nyerte az FTC elleni rangadót (Infostart)
A Budapest Honvéd 2-1-re győzött a Ferencváros ellen a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójának vasárnapi játéknapján, a Puskás-stadionban.
okt. 6
19:45
Bundesliga: nem bírtak egymással az El-csapatok (She)
Nem bírt egymással a Freiburg és az Eintracht Frankfurt (1–1) a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójának záró mérkőzésén. A Freiburg így továbbra is nyeretlen a Bundesligában, a frankfurtiak sorozatban harmadok bajnokijukon ikszeltek.
okt. 6
19:45
Szeretnénk úgy játszani, mint a Real vagy a Barca - Marco Rossi (Agroinform)
A Budapest Honvéd 2-1-re győzött a Ferencváros ellen az OTP Bank Liga tizedik fordulójában.
okt. 6
19:47
Rali-vb: Loeb bukással fejezte be WRC-pályafutását (She)
Hazai közönség előtti bukással fejezte be ralis pályafutását Sébastien Loeb, a franciák kilencszeres világbajnoka.
okt. 6
20:03
Férfi kézilabda NB I: ceglédi siker a Vác ellen (She)
A Cegléd két góllal legyőzte a vendég váci csapatot a férfi kézilabda NB I vasárnapi mérkőzésén.

Keresés