2013. november 24. vasárnap

nov. 24
15:09
Videó: Jesús Navas csodás gólt lőtt a Cityben - 13 mp alatt! (She)
Nagyot hibázott Hugo Lloris, a Tottenham kapusa a Manchester City elleni angol élvonalbeli bajnokin, majd rögtön utána bravúrral védett. A kipattanóra azonban érkezett Jesús Navas, aki a jobb oldalról gyönyörűen csavart a hálóba a kapufa segítségével, megszerezve a vezetést a Citynek. Mindez a találkozó első 13 másodperce alatt történt!
nov. 24
15:11
Serie A: Livorno-Juventus élőben az NSO-n! (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 13. fordulójában a kiesés elől menekülő Livorno a bajnoki címre törő Juventust fogadja. Kövesse nyomon a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 24
15:13
F1: Pérez öt rajthelyes büntetést kapott Brazíliában (She)
Sergio Pérez váltócsere miatt öt rajthelyes büntetést kapott a Brazil Nagydíjon. A McLarentől búcsúzó mexikói pilóta így a 14. helyett a 19. helyről kezdi meg a magyar idő szerint 17 órakor rajtoló futamot.
nov. 24
15:27
Napoli: Hamsík nem léphet pályára a Dortmund ellen (She)
Kihagyja a Borussia Dortmund elleni sorsdöntő Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést Marek Hamsík, a Napoli támadója, aki a Parma ellen kapott rúgást korábban megzúzódó bal lábára.
nov. 24
15:27
Matuidi elárulta a PSG sikersorozatának titkát (Agroinform)
A címvédő párizsiak könnyedén győztek a Reims vendégeként, a válogatott középpályás szerint nehéz lenne utolérni őket.
nov. 24
15:29
NB II: a Balmaz nyerte a gödörben lévő csapatok párharcát (She)
A labdarúgó NB II 15. fordulójának vasárnapi záró mérkőzésén egy döntetlen és két vereség után tudott ismét nyerni a Balmazújváros: Urbin Péter vezetésével 2–0-ra győzött hazai pályán a már öt meccse nyeretlen Szolnoki MÁV FC ellen.
nov. 24
15:29
Suárez olykor fetreng, de most 15 perc múlva tért magához - Rodgers (Agroinform)
3-3-as döntetlennel végződött szombaton a Mersey-parti derbi az angol labdarúgó-bajnokságban.
nov. 24
15:45
Németország: összecsapások sorozata, 37 sérült (She)
Több alacsonyabb osztályú német futballbajnokin is szurkolói zavargások törtek ki: balhé volt az Oberligában a Magdeburg–Lokomotive Leipzig presztízsmérkőzésen, a 3. Ligában az RB Leipzig–Hansa Rostock találkozón, illetve a szintén oberligás Reutlingen–Karlsruhe meccsen.
nov. 24
15:47
MU: Van Persie nem tartott a csapattal Cardiffba (She)
Biztosan nem lép pályára a Manchester United labdarúgócsapatának Cardiff City elleni mai bajnokiján Robin van Persie, az együttes holland válogatott támadója.
nov. 24
15:49
F1: Webbert meghatotta a versenyzőtársak szép gesztusa (She)
Mark Webber megpróbál nem foglalkozni azzal, hogy a Brazil Nagydíj lesz pályafutása utolsó Formula–1-es versenye, és bár az emiatt kapott nagy figyelem  a terhére van, az azért meghatotta, hogy a szokásos pilótaértekezleten a versenyzőtársak megtapsolták.
nov. 24
15:51
Norvég Kupa: a Molde legyőzte a Rosenborgot a fordulatos fináléban (She)
A labdarúgó Norvég Kupa döntőjében a Molde 4–2-re nyert a bajnokságban is második helyre szoruló Rosenborg ellen.
nov. 24
15:53
Bundesliga 2.: nyert a St. Pauli - egyre sűrűbb az élmezőny (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 15. fordulójának vasárnapi játéknapján a St. Pauli egygólos győzelmet aratott az Aalen vendégeként, így feljött a negyedik helyre, de hátránya csak három pont a listavezető Kaiserslautern mögött. A korábbi pécsi támadót, Solomon Okoronkwót a 81. percig soraiban tudó Erzgebirge Aue a Düsseldorf, míg a Karlsruhe a Dynamo Dresden ellen…
nov. 24
16:03
Bundesliga: elhunyt a ligatörténet legkegyetlenebb védője (She)
Hatvanharmadik életévében elhunyt a német labdarúgó Bundesliga történetének legkegyetlenebbnek tartott védője, a 19 – más források szerint 17, 18, illetve 27 – sárga lapjával megdönthetetlennek tűnő ligarekordot tartó Walter Frosch.
nov. 24
16:21
Gyorsan felállhat a Chiefs (Agroinform)
Az NFL 12. játékhetének vasárnapján 12 mérkőzést rendeznek.
nov. 24
16:23
A Napoli nagy hiányzóval várja a Dortmund elleni csatát (Agroinform)
Marek Hamsíknak ki kell hagynia a keddi, Dortmund elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést.
nov. 24
16:39
NB I: DVTK-Videoton élőben az NSO-n! (She)
Diósgyőri VTK–Videoton találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
nov. 24
16:41
Premier League: a Man. City kiütötte a Tottenhamet (She)
A Premier League 12. fordulójában a Manchester City 6–0-ra kiütötte hazai pályán a Tottenham Hotspurt. Jesús Navas már az első percben betalált, és duplázott, ahogy Sergio Agüero is. A „sarkantyúsok” legutóbb 1997-ben kaptak ki bajnoki mérkőzésen legalább öt góllal.
nov. 24
16:43
Ligue 1: nyert és rekordot döntött a betonvédelmű Lille (She)
A Lille 1–0-ra nyert otthon a Toulouse ellen Pape Ndiaye Souaré 84. szerzett góljával a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján.
nov. 24
16:57
Premier League - Kiütéses City-siker a rangadón (Infostart)
A Manchester City otthon 6-0-ra kiütötte a Tottenham Hotspur együttesét az angol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.
nov. 24
16:57
Hollandia: Adorján nem játszott, csapata ikszelt (She)
A Groningen gól nélküli döntetlent játszott a Zwolléval hazai pályán a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában. A hazaiak magyar játékosa, az utóbbi időben kisebb sérüléssel bajlódó Adorján Krisztián a kispadról nézte végig az összecsapást.
nov. 24
16:57
Vettel rekordokat állított be, de Webber kapta a nagyobb tapsot (Agroinform)
A négyszeres világbajnok mögött márkatársa végzett, a harmadik Fernando Alonso lett a Ferrarival Interlagosban.
nov. 24
16:59
Videó: tökéletes letámadás után lőtt gólt Huszti Szabolcs (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 13. fordulójában a Hannover hamburgi vendégjátékán Huszti Szabolcs szerezte a találkozó első gólját. Egy tökéletesen végrehajtott letámadásból a kaputól 25 méterre kaparintotta meg a labdát, majd 17 méterről bal lábbal a jobb alsó sarokba lőtt.
nov. 24
17:01
F1: Brazil GP, az idény utolsó futama élőben az NSO-n! (She)
Azok után, hogy pénteken és szombaton is kizárólag vizes aszfalton, esőben száguldottak a pilóták az idényzáró Brazil Nagydíjon, vasárnap szárazzá vált az idő. A felhők nem tűntek el, borult maradt az idő, de az eső elmaradt, így száraz pályán kezdődik a verseny, amelyen azonban bármikor eleredhet az eső. Sebastian Vettel zsinórban a kilencedik győzelmére tör a V8-as motorok utolsó versenyén,…
nov. 24
17:03
PL: Cardiff City-Man. United - élőben az NSO-n! (She)
A Manchester United pocsékul kezdte a Premier League jelenlegi szezonját, ám a 12. fordulót már akár negyedikként is zárhatja. Ehhez a „vörös ördögöknek” győzniük kellene a Cardiff City otthonában. Kövesse figyelemmel a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 24
17:15
Újra lesz német túraautó-bajnokság a Hungaroringen (Infostart)
Három plusz két évre szóló szerződést írt alá vasárnap a Hungaroring Sport Zrt. a német túraautó-bajnokság (DTM) szervezőivel, így a sorozat 26 év után visszatér a mogyoródi pályára.
nov. 24
17:15
MTK: súlyos betegség után elhunyt a korábbi balszélső (She)
Súlyos betegség után életének 63. évében elhunyt Becsei József, az MTK egykori kiváló balszélsője.
nov. 24
17:17
Serie A: a Juve bedarálta a Livornót, a Fiorentina kikapott (She)
A Juventus labdarúgócsapata sokáig csak szenvedett, ám végül 2–0-ra legyőzte idegenben a Livornót a Serie A 13. fordulójában. A Fiorentina 1–0-ra kikapott Udinében, a Lazio pedig a 94. percben mentette döntetlenre a Sampdoria elleni idegenbeli fellépését.
nov. 24
17:19
UEFA Futsal Cup: bő öt perc alatt öt gól, harmadik az ETO (She)
Az UEFA Futsal Cup elitkörének lisszaboni csoportjában a Győri ETO fantasztikus első félidei teljesítményének (is) köszönhetően 7–2-re legyőzte az Eindhovent, így két vereség után megszerezte a hőn áhított győzelmet, ezzel a kvartett harmadik helyén zárt. A győriek játékosa, Dróth Zoltán az első játékrészben szűk másfél perc leforgása alatt szerzett mesterhármast.
nov. 24
17:21
Videó: egész pályás passzból kegyelemdöfés a Citytől (She)
Mint beszámoltunk róla, a Manchester City hazai pályán 6–0-ra kiütötte a Tottenham Hotspurt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 12. fordulójában. A gólok között akadt kicsi és nagy egyaránt, a kegyelemdöfést a 92. percben egész pályás átadást követően adta meg Jesús Navas. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
nov. 24
17:33
Jégkorong, KK: vereséggel búcsúzott a DAB (She)
Vereséggel búcsúzott a Dab.Docler jégkorongcsapata a Kontinentális Kupától, miután a sorozat harmadik körének harmadik mérkőzésén kétgólos vereséget szenvedett a fehérorosz Neman Grodnótól. A dunaújvárosiak három ponttal zártak a tornán, egyelőre ez a harmadik helyhez elég.
nov. 24
17:35
Férfi vízi ob I: az Eger simán megnyerte a Szeged elleni rangadót (She)
A ZF-Eger nagyon magabiztosan, szinte végig vezetve 13–7-re győzött a Szeged ellen a férfi vízilabda ob I tizedik fordulójának rangadóján.
nov. 24
17:37
Sílövészet: Fourcade ellőtte magát, cseh siker a vk-nyitányon (She)
A vegyes váltók küzdelmével kezdődött a sílövők világkupa-sorozata a svédországi Östersundban. A győzelmet a Veronika Vítková, Gabriela Soukalová, Zdenek Vítek, Ondrej Moravec összeállítású cseh csapat tudta megszerezni a norvégok és az ukránok előtt.
nov. 24
17:51
Szurkolói blokád az AC Milan meccse után (Infostart)
Fokozódik az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan válsága, miután a szurkolók a szombati, Genoa elleni 1-1-es döntetlen után blokád alá vonták a stadiont.
nov. 24
17:51
Síugrás: botrány után meglepő lengyel siker a világkupa rajtján (She)
A németországi Klingenthalban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A vasárnapi egyéni verseny győzelmét a lengyel Krzysztof Biegun szerezte meg a német Andreas Wellinger és a szlovén Jurij Tepes előtt. Az erős szél miatt sokáig vártak a rajttal, végül egy sorozat alapján hirdettek győztest a botrányos körülmények között véget érő versenyen.
nov. 24
17:51
Győzött és élre ugrott a Juventus (Metropol)
A címvédő Juventus 2-0-ra legyőzte idegenben a Livorno együttesét.
nov. 24
17:53
Bundesliga - Huszti gólja kevés volt a Hannovernek (Infostart)
Huszti Szabolcs gólt szerzett, csapata, a Hannover azonban hatodik idegenbeli mérkőzését is elveszítette a német labdarúgó-bajnokság 2012/13-as szezonjában.
nov. 24
17:53
Bundesliga: hiába a Huszti-gól, a Hannover továbbra is gödörben (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 13. fordulójában a Huszti Szabolcsot végig a soraiban tudó Hannover idegenben 3–1-es vereséget szenvedett a Hamburgtól – annak ellenére, hogy a vendégek a magyar középpályás 28. percben szerzett találatának köszönhetően még vezettek. Husztiék a legutóbbi hét mérkőzésükön mindössze két pontot szereztek.
nov. 24
17:53
Újra lesz német túraautó-bajnokság a Hungaroringen (Metropol)
Három plusz két évre szóló szerződést írt alá a Hungaroring Sport Zrt. a német túraautó-bajnokság szervezőivel.
nov. 24
17:55
Svájc: Vanczákék kaptak egy négyes Zürichben (She)
A Sion Vanczák Vilmossal a soraiban 4–1-re kikapott az FC Zürichtől idegenben a svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában.
nov. 24
18:09
Férfi vízilabda ob I - Legyőzte a bajnok a kupagyőztest (Infostart)
A címvédő Eger meglepően könnyedén, 13-7-re győzött a Magyar Kupa-győztes Szeged vendégeként a férfi vízilabda ob I vasárnapi mérkőzésén.
nov. 24
18:09
Svájc: Vanczákék kaptak egy négyest Zürichben (She)
A Sion Vanczák Vilmossal a soraiban 4–1-re kikapott az FC Zürichtől idegenben a svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában.
nov. 24
18:09
Legyőzte a bajnok a kupagyőztest (Metropol)
A címvédő Eger 13-7-re győzött a Magyar Kupa-győztes Szeged vendégeként a férfi vízilabda ob I vasárnapi mérkőzésén.
nov. 24
18:11
Videó: Rooney megúszta sárga lappal, majd gólt lőtt (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 12. fordulójában a Cardiff City fogadta a tabellán mindössze 7. helyen álló Manchester Unitedet. A mérkőzés 8. percében Wayne Rooney alaposan megrángatta, majd alattomosan felrúgta a hazaiak meginduló támadóját, Jordon Mutchot, a játékvezető ezt sárga lappal „jutalmazta”. Így pedig lehetősége volt a MU csatárának arra, hogy 7 perccel később…
nov. 24
18:27
NB III: rangadót nyert a Csákvár, Honvéd-siker (She)
Háromgólos győzelmet aratott a Honvéd II az NB III 15. fordulójában hazai környezetben az Orosháza FC ellen. A vendéglátók a hajrában szerzett két góllal tették biztossá a sikerüket. A Nyugati csoportban rangadót nyert a listavezető Csákvár, amely gólerős első félidei játékának köszönhetően – Racskó Roland két gólt vállalt – nyert otthon a későn éledő csepeliek ellen.
nov. 24
18:29
Hollandia: Babos és Bodor is a padról nézte a nagy vereséget (She)
Babos Gábor és Bodor Boldizsár is a kispadról nézte végig klubcsapata, a NAC Breda Twente elleni idegenbeli mérkőzését a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában, amelyen a vendégek 5–2-es vereséget szenvedtek.
nov. 24
18:45
Labdarúgó NB I - a Debrecen lett az őszi bajnok (Infostart)
A Diósgyőr hazai környezetben 2-2-es döntetlent játszott a Videoton együttesével a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén, ezzel .
nov. 24
18:45
NB I: iksz a DVTK-Vidi rangadón, őszi bajnok a Debrecen (She)
A labdarúgó NB I tizenötödik fordulójában a Diósgyőr odahaza 2–2-es döntetlent játszott a forduló előtt a tabellát vezető Videotonnal. Az őszi bajnok így a tegnap három pontot szerző, és ezzel a fehérváriakat megelőző Debrecen lett.
nov. 24
18:46
Óvatoskodott és nem élt a lehetőséggel a Videoton, nem is lett őszi bajnok (Agroinform)
A Diósgyőr sokat tett azért, hogy legalább egy pontot otthon tartson, az 1-1 után a miskolciak is a dobogón állnak.
nov. 24
18:47
NB I: Paks-Ferencváros bajnoki élőben az NSO-n! (She)
Paks–Ferencváros találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
nov. 24
18:49
F1: Vettel brazíliai győzelemmel zárta nagyszerű évét (She)
A világbajnok Sebastian Vettel győzelemmel zárta nagyszerű évét: megnyerte a Formula–1-es Brazil Nagydíjat is Mark Webber és Fernando Alonso előtt.

Keresés