2013. november 1. péntek

nov. 1
14:52
BL: csak 600 Anderlecht-szurkoló utazhat Párizsba (She)
Mindössze hatszáz Anderlecht-szurkoló utazhat Párizsba a PSG elleni keddi labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzésre, és ők is csak buszokkal, a határtól rendőri kísérettel.
nov. 1
14:54
NB I: a DVTK-drukkerek rekordja a netes jegyvásárlással (She)
A Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatának sszurkolói rekordot döntöttek az interneten – adta hírül a boon.hu.
nov. 1
15:06
Atlético: három évvel hosszabbított az uruguayi védő (She)
Meghosszabbította a szerződését az Atlético Madrid labdarúgócsapatával Diego Godín. Az uruguayi válogatott védő három évvel toldotta meg az eddig érvényben lévő megállapodását, amely így már 2018-ig érvényes.
nov. 1
15:24
Győri ETO: Völgyi is megsérült, hat hétig nem játszhat (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO a hivatalos honlapján adta hírül, hogy Völgyi Dániel oldalszalag-szakadást szenvedett, így akár hat hetet is kihagyhat.
nov. 1
15:42
F1: Vettel és Webber az élen, Grosjean autója elromlott (She)
A lágy gumikra váltva a Red Bull-istálló ismét a mezőny élére állt, Abu-Dzabiban is megtartotta kiváló formáját. A világbajnok Sebastian Vettelt csapattársa, Mark Webber követte az eredménylistán, majd a két Mercedes között Kimi Räikkönen következett. Az első edzést élen záró Romain Grosjean Lotusa fékproblémái miatt nem futott gyors kört a kora esti tréningen, amelynek derekán lement a nap,…
nov. 1
16:00
Tenisz: Federer visszavágott Del Potrónak, jöhet Djokovics (She)
Múlt vasárnap Juan Martín del Potro legyőzte Roger Federert a bázeli tenisztorna döntőjében, öt nappal később, a párizsi verseny negyeddöntőjében viszont a svájci klasszis volt a jobb, így ő lesz Novak Djokovics ellenfele a legjobb négy között.
nov. 1
16:00
Vettel nyerte a második edzést (Agroinform)
Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Forma-1-es világbajnokság Abu-dzabi Nagydíjának pénteki második szabadedzésén.
nov. 1
16:02
Férfi kézi: Nyaraláskor csupán apa vagyok - Mocsai Lajos (She)
Mocsai Lajos a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitányaként az utóbbi években nemcsak a családi összejöveteleken, hanem a nagy világversenyeken is együtt lehetett fiával, Tamással, ám ennek ellenére néha nehéz összeegyeztetniük a családi életüket a munkájukkal.
nov. 1
16:18
Abu-Dzabi Nagydíj - Red Bull-fölény a második szabadedzésen (Infostart)
A világbajnoki címét múlt hétvégén Indiában bebiztosító Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája volt a leggyorsabb Formula-1-es Abu-Dzabi Nagydíj pénteki második szabadedzésén.
nov. 1
16:18
Cselgáncsozó Kiss lányok (Blikk)
Veresegyház — Testvérharc dúl Kiss Gergely (36) családjában. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó két lánya nem követte a szülői hagyományokat, a pólós apuka és anyuka, Valkai Anna (36) remek példája ellenére Viktória (10) és Patrícia (7) a cselgáncsot választotta.
nov. 1
16:18
Red Bull-fölény a második szabadedzésen (Metropol)
A friss világbajnok Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája volt a leggyorsabb az Abu-Dzabi Nagydíj pénteki második szabadedzésén.
nov. 1
16:18
Räikkönen már kerüli a Lotus garázsát (Agroinform)
Csak az utolsó pillanatban érkezik meg a hétvégén rendezendő Forma-1-es Abu-Dzabi Nagydíj helyszínére a finn versenyző.
nov. 1
16:20
Óriással nyernénk óriásit (Agroinform)
A Crvena zvezda-Panathinaikosz meccsen Boban Marjanovics pontjai hozhatnak pénzt a konyhára.
nov. 1
16:36
Man. United: David Beckham fia a klub akadémiáján edz (She)
David Beckham legidősebb fia, a 14 esztendős Brooklyn a Manchester United labdarúgó-akadémiáján edzett a héten – adta hírül a brit média, többek között a Guardian.
nov. 1
16:36
Djokovic már az elődöntőben (Metropol)
Novak Djokovic jutott be elsőként az elődöntőbe a 3,2 millió euró (935 millió forint) összdíjazású, párizsi fedettpályás férfi tenisztornán.
nov. 1
17:30
Videó: félpályáról talált be a Chelsea tinije a Realnak (She)
Mukhtar Ali, a Chelsea U16-os csapatának tehetsége káprázatos szabadrúgásbóltalált be a Real Madridnak a múlt heti, International Youth Cup torna döntőjében. A kékek egyébként 2–0-ra verték a királyiakat.
nov. 1
17:32
Serie B: Kovácsikék megint behúzták idegenben (She)
Kovácsik Ádám csapata, a Carpi 1–0-ra győzött a Trapani vendégeként az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 12. fordulójának pénteki játéknapján. Az újonc az eddigi négy győzelméből hármat idegenben könyvelt el.
nov. 1
17:34
FTC: Hullámvölgyben vagyunk, nehéz meccsre számítok - Moniz (She)
Ricardo Moniz, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros holland vezetőedzője szerint egy magabiztos DVTK vár a hullámvölgyben és teljesítménykényszer alatt lévő csapatára, ám ha sikerül csak magukra koncentrálniuk, akkor izgalmas mérkőzést láthatnak a szurkolók.
nov. 1
17:48
Nincs megállás, üldözni kell a Farkasokat (Agroinform)
A Juve és a Napoli kötelező győzelmekkel kerülhet közelebb a Romához, a Milannak újabb rangadón kellene bizonyítania.
nov. 1
18:24
Chelsea: Mourinho? Nem változott semmit! - Eto'o (She)
Samuel Eto'ót, a nyáron a Chelsea-be igazoló kameruni labdarúgót örömmel tölti el, hogy az általa 2009-ben az Internazionalénál közelről megismert José Mourinho semmit sem változott az elmúlt években, és szinte ugyanott tudták folytatni a közös munkát, ahol egykor abbahagyták.
nov. 1
18:24
Gólok nélkül mit ér a futballcirkusz? (Agroinform)
Újra dugig lesz a diósgyőri stadion, de ezúttal nem csak a Fradi, hanem a negyedik forduló óta veretlen DVTK miatt.
nov. 1
18:42
Videó: a diósgyőri tízezrek dobják fel a Fradit? (She)
A Harmadik Félidő műsorvezetői, Takács Rita és Petur András az NSO Tv kamerája előtt bocsátkoztak némi esélylatolgatásba a DVTK-Ferencváros, és a  forduló másik rangadója, a Honvéd-Győr összecsapás előtt.
nov. 1
18:42
Bajnokaspiráns otthonában állna fel a földről a címvédő (Agroinform)
Az NBA pénteki játéknapján a Miami Heatbe és a Cleveland Cavaliersbe fektetünk.
nov. 1
19:00
NFL: Atkins sérülés, Blackmon eltiltás miatt nem játszhat (She)
Az MR vizsgálat megerősítette a Cincinnati Bengals félelmeit, a Miami Dolphins ellen hajnali mérkőzésen Geno Atkins térdében elszakadt a keresztszalag, így a kiváló belső védőfalember idén már nem játszhat.
nov. 1
19:02
NB I: Lombard Pápa-Kecskeméti TE élőben az NSO-n! (She)
Lombard Pápa–Kecskeméti TE találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 1
19:18
Videó: parádés gólt sarkazott a svédek „új Ibrája” (She)
Az U17-es világbajnokságon Valmir Berisha parádés sarkazással szerezte meg a győztes gólt Honduras ellen.
nov. 1
19:36
U17-es vb: a címvédő a 12. tizenegyessel ejtette ki Brazíliát (She)
Az Arab Emírségeken zajló U17-es világbajnokság negyeddöntőjében a címvédő Mexikó egészen drámai mérkőzésen, tizenegyesekkel győzte le Brazíliát.
nov. 1
19:38
Bayern: Robben nem túlozna el semmit, Guardiola szerepét sem (She)
Arjen Robben, a Bayern München labdarúgója úgy véli, az új vezetőedző, a nyáron érkező Josep Guardiola nem változtatta meg alapvetően a BL-győztes csapat játékstílusát, bárhogyan is vélekednek az elemzők.
nov. 1
19:54
Videoton: Nem okozhat gondot pár nap alatt két meccs - Tóth (She)
Tóth Balázs, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton csapatkapitánya szerint nem okozhat gondot, hogy rövid időn belül két nehéz mérkőzést is kell játszaniuk, ugyanis jó erőben vannak, de nehéz mérkőzésre számít a Kaposvár ellen is.
nov. 1
19:54
Dávid és Góliát csatája a Fed-kupa döntőben (Agroinform)
A hétvégén Cagliariban rendezik meg az olasz- orosz női tenisz Fed-kupa döntőt.
nov. 1
19:56
Férfi röpi Közép-európai Liga: kaposvári vereség Ljubljanában (She)
A Fino Kaposvár 66 perces mérkőzésen 3:0-s vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája-résztvevő ACH Volley Ljubljana otthonában a férfi röplabda Közép-európai Liga pénteki játéknapján.
nov. 1
19:56
A világ legjobbjai ellen (most még) a tanulás a cél (Agroinform)
Szombaton felkészülési mérkőzést játszik Spanyolország együttesével a magyar férfi kézilabda-válogatott Debrecenben.
nov. 1
20:12
DVTK-FTC: Nem csodacsapat látogat hozzánk - Szivics (She)
Tomiszlav Szivics, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK vezetőedzője szerint a Ferencváros nem egy csodacsapat, hanem egy hozzájuk hasonló középcsapat. A szakember szerint ha nyerni szeretnének, ezúttal a szív helyett ésszel kell játszaniuk.
nov. 1
20:14
Szavazás: Mit gondol a Blatter-Cristiano Ronaldo esetről? (She)
Sepp Blatter olyan embernek tartja Cristiano Ronaldót, aki többet költ fodrászra, mint bármi másra, mellesleg jobban kedveli Messit, mint a portugált – a FIFA-elnök nyilatkozatára a madridi cinikusan reagált. Mit gondol Blatter szavairól?
nov. 1
20:16
Jégkorong: az Újpest nyolcat kapott, a Fradi hatot vágott (She)
A jégkorong Mol Liga pénteki játéknapján az Újpest 8–1-es vereséget szenvedett Érsekújváron, a Ferencváros 6–2-re nyert Csíkszeredában, a címvédő Dab.Docler pedig kikapott Brassóban, így élre állt a legyőzője.
nov. 1
20:30
Férfi kosár NB I: húszpontos hátrányból győzött az Alba (She)
A két rossz passzban lévő csapat mérkőzésén az Alba Fehérvár – húszpontos hátrányt ledolgozva – 82–79-re legyőzte a házigazda Falcót a férfi kosárlabda NB I alapszakaszának 6. fordulójában. A másik pénteki mérkőzésen a Jászberény hazai pályán legyűrte a ZTE-t (87–78).
nov. 1
20:48
Bundesliga: Dortmund-Stuttgart élőben az NSO-n! (She)
Az előző BL-kiírásban döntős Borussia Dortmund a VfB Stuttgartot látja vendégül a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának nyitó meccsén. A 20.30 órakor kezdődő találkozót a Nemzeti Sport Online-on élőben, percről percre frissülő közvetítésünk segítségével ön is nyomon követheti!
nov. 1
21:06
NB I: a Pápa legyőzte odahaza a Kecskemétet (She)
A labdarúgó NB I 13. fordulójának nyitó mérkőzésén a Lombard Pápa 3–1-re legyőzte odahaza az első félidőben, egy egyes állásnál 10 emberre fogyatkozó Kecskemétet.
nov. 1
21:06
Négy nyeretlen bajnoki után a Kecskemétet legyőzte a Pápa (Agroinform)
Bő egy félidőt emberelőnyben játszva 3-1-es győzelmet aratott a Lombard Pápa a Kecskeméti TE ellen.
nov. 1
21:08
Primera División: Barcelona-Espanyol élőben az NSO-n! (She)
Városi rangadóval rajtol a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Primera División 12. fordulója. A listavezető és címvédő Barcelona a nyolcadik helyen álló Espanyolt fogadja, amely a legutóbbi hat bajnokijából négyet elveszített, viszont legyőzte az Atlético Madridot. Kövesse a mérkőzést folyamatosan frissülő cikkünk és online, szöveges közvetítésünk segítségével!
nov. 1
21:24
Labdarúgó NB I - Több mint egy hónap után nyert a Pápa (Infostart)
A Pápa hazai környezetben 3-1-re legyőzte a Kecskemét együttesét a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén. Tóth Bálint együttese több mint egy hónap után nyert újra, legutóbb szeptember 20-án a Pécs otthonából hozta el a három pontot.
nov. 1
21:24
Bundesliga 2.: Hajnal-gólpasszal folytatódott a jó sorozat (She)
Hajnal Tamás csapata, a sereghajtó Ingolstadt 1–1-es döntetlent ért el a Paderborn vendégeként a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának pénteki játéknapján.
nov. 1
21:26
Videó: Bogdán akkor sem tojta össze magát, amikor a csapat fele igen (She)
A magyar válogatott egykori kapusa, Hajdu Attila az NSO Tv kamerája előtt elemezte a magyar labdarúgó-válogatott hálóőreinek teljesítményét. Az egykori ferencvárosi kedvenc szerint Bogdán Ádám, Megyeri Balázs és Gulácsi Péter hosszú évekig versenghet a válogatott egyes számú mezéért.
nov. 1
21:42
NB I: Tízperces rövidzárlat okozta a vesztünket - Bekő (She)
A Lombard Pápa 3–1-re legyőzte a Kecskeméti TE-Phoenix Mecanót a labdarúgó NB I 13. fordulójának pénteki nyitó mérkőzésén. A hazaiak vezetőedzője, Tóth Bálint szerint Kenesei gólérzékenységére nagy szükségük volt, még sérülten is be kell vesse, míg a vendégek szakvezetője, Bekő Balázs szerint egy tízperces rövidzárlat okozta a vesztüket, nem a kiállítás.
nov. 1
22:00
Federer nyerni tudott mumusa ellen (Infostart)
Az ötödik helyen kiemelt, korábbi világelső svájci Roger Federer nagyszerű mérkőzésen három szettben nyert a negyedikként rangsorolt argentin Juan Martin del Potro ellen a 3,2 millió euró (935 millió forint) összdíjazású párizsi fedettpályás férfi tenisztorna második negyeddöntős mérkőzésén.
nov. 1
22:00
Tenisz: Ivanovics döntő szett 5:2-ről bukott, Halepet kapta (She)
A női teniszezők Bajnokok Tornáján a korábbi világelső szerb Ana Ivanovics hiába vezetett az elveszített első játszmát követően a döntő szettben már 5:2-re is, az orosz Jelena Vesznyina fordítani tudott és megnyerte a meccset.
nov. 1
22:00
Nadal könnyedén jutott a négy közé (Metropol)
A világelső Rafael Nadal rendkívül könnyedén nyert a párizsi fedettpályás férfi tenisztorna harmadik negyeddöntős mérkőzésén.
nov. 1
22:02
Női röplabda NB I: simán verte a Békéscsaba az MTK-t (She)
A Békéscsaba hazai környezetben rendkívül könnyedén nyert az MTK ellen a női röplabda NB I pénteki játéknapján.
nov. 1
22:04
Hollandia: Bodorék hármat kaptak a sereghajtó otthonában (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 12. fordulójában Bodor Boldizsár és Babos Gábor csapata, az NAC Breda 3–0-ra kikapott a forduló előtt utolsó helyen álló, a legutóbbi kilenc bajnokiján nyeretlen RKC Waalwijk otthonában.
nov. 1
22:18
Hollandia: Bodorék hármat kaptak a sereghajtó otthonában (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 12. fordulójában Bodor Boldizsár és Babos Gábor csapata, az NAC Breda 3–0-ra kikapott a forduló előtt utolsó helyen álló, a legutóbbi kilenc bajnokiján nyeretlen RKC Waalwijk otthonában.

Keresés