2016. február 10. szerda

febr. 10
16:42
Jégkorong: Telt ház előtt játszik a magyar csapat (Agroinform)
Rich Chernomaz szövetségi kapitány bízik benne, hogy a telt ház erőt ad majd a magyar jégkorong-válogatottnak.
febr. 10
17:06
Az év csapata lett a junior vízilabda-válogatott (Infostart)
Ismét a junior férfi vízilabda-válogatottat választották az év csapatának a Héraklész Díjátadó Gálán. Horkai György, a vb-bronzérmes csapat szövetségi kapitánya beszélt erről az InfoRádiónak.
febr. 10
17:06
Jégkorong: ők a kimaradók, itt a végleges magyar keret (She)
Kijelölte a végleges keretét a csütörtöktől vasárnapig a Papp László Budapest Sportarénában rendezendő olimpiai selejtezőtornára a magyar férfi jégkorong-válogatott szakvezetősége.
febr. 10
17:24
Aján Tamás: udvariasan visszafogottak a brazil rendezők (Infostart)
Nem teljesen fedik egymást az olimpiát rendező Brazília hivatalos közlései és a nemzeti csapatokat képviselő szervezetek tapasztalatai az előkészületekkel kapcsolatosan - számolt be az InfoRádióban Aján Tamás. A NOB tiszteletbeli tagja hozzátette: nem az ilyenkor megszokott segítséget kapják a szövetségek, sőt a dél-amerikai emberek híres barátságossága sem igazán észlelhető.
febr. 10
17:24
Videó: így még sohasem látta a legendás stadiont – Tévez kipróbálta (She)
Eddig még soha sem látott formában készült el Argentína egyik leghíresebb labdarúgó-stadionja, a Boca Juniors arénája, a La Bombonera. A csapat sztárja, Carlos Tévez azonnal kipróbálta, milyen gólt lőni a nem mindennapi stadionban.
febr. 10
17:26
Olaszország: Ancelotti elmondta, honnan szeretne visszavonulni (She)
Carlo Ancelotti a La Gazzetta dello Sportnak adott interjújában elmondta, melyik csapat éléről, és mikor szeretne visszavonulni. A Real Madrid korábbi edzője követi a nyáron Pep Guardiolát a Bayern München kispadján, ezzel Anglia, Franciaország és Spanyolország után München lesz az olasz szakember negyedik külföldi állomása.
febr. 10
17:30
Itt van Chernomaz szűk kerete (Metropol)
Ezeken a jégkorongozókon múlik majd, hogy ott leszünk-e az olimpián.
febr. 10
17:42
Aranyba foglalták Antonín Panenka nevét (Infostart)
Saját arcképével díszített arany emlékérmét kapott Antonín Panenka világhírű futballista, akinek legendássá vált tizenegyesével a cseh válogatott Európa-bajnok lett 1976-ban Belgrádban.
febr. 10
18:00
Hamarosan indul a tao 2 (Infostart)
A magyar sportnak sokat ártott, hogy 2002-2003 környékén eltűntek a sporthírek a kereskedelmi tévékből. Többek között ez hangzott el a 3. Nemzetközi sportmenedzsment konferencián, amelyen Szabó Tünde államtitkár bejelentette, hogy hamarosan indul a tao 2.
febr. 10
18:00
Magyar Kupa: Ferencváros–Videoton élőben az NSO-n! (She)
Szerdán három mérkőzést rendeznek a labdarúgó Magyar Kupában, a legjobb négy közé jutásért zajló párharcok első meccsein többek között a címvédő Ferencváros a Videotont fogadja. Kövesse a találkozót online, szöveges közvetítésünk segítségével!
febr. 10
18:02
Magyar Kupa: kövesse ÉLŐBEN a nagyeddöntő mérkőzéseit! (She)
A 18 órától kezdődő Ferencváros–Videoton Magyar Kupa-negyeddöntőn mindkét csapat összeállításában vannak meglepetések, a két csapat kispadját pedig sok NB I-es csapat elfogadná a kezdőcsapatába... A találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti, de a másik két találkozó eredményét is figyelemmel kísérhetik nálunk.
febr. 10
18:09
Taktikai Zóna: Szétcincálta a Leicester a ManCity-t - meccselemzés (Agroinform)
A játék minden elemében felúlmúlta a Leicester a Manchester City-t a PL rangadóján. Elemzés.
febr. 10
18:18
Kép: aranyba foglalták a legendás futballista arcképét (She)
Saját arcképével díszített arany emlékérmét kapott Antonín Panenka világhírű futballista, akinek legendássá vált tizenegyesével a cseh válogatott Európa-bajnok lett 1976-ban Belgrádban.
febr. 10
18:20
NFL: P. Manning Elwayt másolva lett az első 200-as; 1/2>1/1! (She)
Az 50. Super Bowllal véget ért a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015–2016-os idénye. A Red Zone ezúttal Super Bowl-különkiadással jelentkezik, a statisztikák, mémek és jelenetek mellett pedig a kiértékelések ideje is eljött.
febr. 10
18:22
Leicester City: Vardy után Mahrez is fizetésemelést kaphat (She)
Jamie Vardy után Rijad Mahrez is fizetésemelést kaphat az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot (Premier League) vezető Leicester Citynél.
febr. 10
19:30
Síugró-vk: Prevc újabb sikere, ezúttal Trondheimben (She)
A norvégiai Trondheimben folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A győzelmet a szlovén Peter Prevc szerezte meg az osztrák Stefan Kraft és a japán Noriaki Kaszai előtt, s így tovább növelte előnyét összetettben.
febr. 10
19:32
Férfi vízilabda Ek: csak a kezdés volt jó, nincs szegedi döntő (She)
Nem jutott be a férfi vízilabda Európa-kupa fináléjába a Szeged, miután az idegenbeli egygólos vereséget követően Hódmezővásárhelyen 15–10-re kikapott az olasz Bresciától.
febr. 10
19:34
MK: hátrányból vágott nyolcat az Újpest, fordított a Csaba (She)
A Magyar Kupa negyeddöntőjében az Újpest 8–1-re legyőzte a harmadosztályú Tiszaújvárost. A Békéscsaba a Kozármisleny ellen fordított.
febr. 10
19:48
Férfi kosár Európa-kupa: hazai vereséggel zárt az Olaj (She)
A Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapata 80–70-re kikapott otthon a Zaragozától az Európa-kupa 2. csoportkörének utolsó fordulójában.
febr. 10
19:50
Női kosár Euroliga: 28 pontos vereséggel búcsúzott a Sopron (She)
A Sopron 81–53-ra kikapott a női kosárlabda Euroliga A-csoportjának 14., utolsó fordulójában a Kosice vendégeként, így 1/13-as mérleggel zárt.
febr. 10
20:06
Csalódott Rióban az olimpiai mozgalom? (Infostart)
Nem teljesen fedik egymást az olimpiát rendező Brazília hivatalos közlései és a különféle sportszervezetek tapasztalatai az előkészületekről - számolt be az InfoRádiónak Aján Tamás, a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség elnöke. A NOB tiszteletbeli tagja hozzátette: nem az ilyenkor megszokott segítséget kapják a szövetségek, sőt, a dél-amerikai emberek híres barátságossága sem mindig észlelhető.
febr. 10
20:06
Férfi kézi NB I: a Csurgó nyerni tudott Mezőkövesden (She)
A Csurgó 26–24-re győzött a Mezőkövesd vendégeként a férfi kézilabda NB I szerdai játéknapján.
febr. 10
20:08
Magyar Kupa: hátrányban a Fradi, nyolcig jutott az Újpest (She)
A labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Videoton Feczesin Róbert szemfüles góljával 1–0-ra nyert a Ferencváros otthonában, az Újpest pedig gyakorlatilag készülhet az elődöntőre, miután hátrányból fordítva 8–1-re győzött a harmadosztályú Tiszaújváros ellen.
febr. 10
20:24
A Videoton egygólos előnyt szerzett a Ferencváros otthonában (Infostart)
A Videoton 1-0-ra nyert a címvédő Ferencváros otthonában a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.
febr. 10
20:24
Magyar Kupa: A befejezéseknél hiányzik nekem az akarat – Doll (She)
Mint arról beszámoltunk, a Videoton labdarúgócsapata 1–0-ra nyert a Ferencváros otthonában a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. A találkozó után a két vezetőedző értékelt az M4-nek.
febr. 10
20:30
A Vidi nyert a Groupama Arénában (Metropol)
A Videoton 1-0-ra nyert a címvédő Ferencváros otthonában a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.
febr. 10
20:32
Gangl Edina vajon megváltoztatja a jelszavát? (Metropol)
Az Eb-győztes női vízilabda kapus a mai Metropol címlapján szerepelt.
febr. 10
20:42
Férfi vízilabda Bajnokok Ligája - Nyert az OSC (Infostart)
Az A-Híd-OSC-Újbuda - akárcsak egy héttel ezelőtt otthon - magabiztosan legyőzte a Galatasarayt idegenben a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek hatodik fordulójában.
febr. 10
21:00
Német Kupa: Dárdai csapata és a Bayern is elődöntős (She)
Dárdai Pál együttese, a Hertha BSC bejutott a Német Kupa elődöntőjébe, miután a negyeddöntőben 3–2-re legyőzte idegenben a Bundesliga 2.-ben szereplő Heidenheimet.
febr. 10
21:18
Férfi vízilabda Bajnokok Ligája - Simán nyert az Eger (Infostart)
Megszerezte harmadik győzelmét a ZF-Eger szerdán a férfi vízilabda Bajnokok Ligája főtáblájának 2015/16-os idényében: a hevesi együttes a hatodik fordulóban a német Spandau vendégeként nyert.
febr. 10
21:24
Német Kupa: Dárdaiék már az elődöntőben (Metropol)
A Hertha BSC 3-2-re nyert a másodosztályú Heidenheim vendégeként.
febr. 10
21:36
Német Kupa - Elődöntőben a Hertha (Infostart)
A Dárdai Pál irányította Hertha BSC 3-2-re nyert a másodosztályú Heidenheim vendégeként a labdarúgó Német Kupa szerdai negyeddöntőjében, ezzel bejutott a legjobb négy közé.
febr. 10
21:36
Férfi vízilabda BL: a Szolnok legyőzte a címvédő Pro Reccót (She)
A Szolnoki Dózsa-Közgép nagy csatában egygólos különbséggel legyőzte saját közönsége előtt szerdán a címvédő és eddig hibátlan olasz Pro Reccót a férfi vízilabda Bajnokok Ligája főtáblájának hatodik fordulójában.
febr. 10
21:42
Háromból három a póló-BL-ben (Metropol)
A Szolnok nagy bravúrral legyőzte a címvédő Pro Reccót.
febr. 10
21:54
Férfi vízilabda Bajnokok Ligája - A Szolnok legyőzte a címvédő Pro Reccót (Infostart)
A Szolnoki Dózsa-Közgép nagy csatában egygólos különbséggel legyőzte saját közönsége előtt szerdán a címvédő és eddig hibátlan olasz Pro Reccót a férfi vízilabda Bajnokok Ligája főtáblájának hatodik fordulójában.
febr. 10
21:54
Videó: brutális rúgást kapott, a lelátóról érkezett az életmentés (She)
Brutális sérülés miatt közel 20 percig állt a játék a spanyol negyedosztályú labdarúgó-bajnokság 8. csoportjának 24. fordulójában rendezett Cristo Atlético–Gimnástica Segoviana (1–3) mérkőzésen. A hazaiak játékosa, Camilo közel járt a gólszerzéshez, de az ellenfél védője pontosan a fejét rúgta meg. Camilo eszméletlenül a földre zuhant.
febr. 10
21:56
DVTK: újabb kulcsember hosszabbított Diósgyőrben (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK hivatalos honlapján jelentette be, hogy meghosszabbította a horvát Ivan Rados szerződését.
febr. 10
21:58
MK: Feczesin „kihallgatta” Dibuszék tervét (She)
Feczesin Róbert szemfüles találatával a Videoton legyőzte a Groupama Arénában a Ferencvárost a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első felvonásán. A mérkőzés után a Fradi újonca, Florian Trinks, valamint a gólszerző értékelt az NSO Tv-nek.  A Vidi-támadó elmondta, hogyan született a találat, valamint arra is kitért, mit jelent számára az Újpest ellen pályára lépni, amellyel a tavalyi bajnok a…
febr. 10
22:48
Hertha: Fontos állomás az álmunk megvalósításához vezető úton – Dárdai (She)
Berlinben ünnepelhetnek a Hertha BSC szurkolói: a Heidenheim elleni 3–2-es győzelemmel a fővárosiak bejutottak a labdarúgó Német Kupa legjobb négy csapata közé, harmincöt év szünet után először. Dárdai Pál, a Hertha vezetőedzője arról beszélt, csapatának kis, de annál nehezebb lépés volt a negyeddöntő. Az elődöntőben a berliniek a Borussia Dortmundot fogadják, a Bayern München pedig a…
febr. 10
23:24
Tenisz: tovább robog az évet remekül kezdő spanyol (She)
Roberto Bautista-Agut három szettben legyőzte a portugál Joao Sousát a rotterdami teniszversenyen. A spanyol a pályafutása legjobb évkezdését produkálja, 13–2-es mérleggel áll 2016-ban, megnyerte az aucklandi és a szófiai tornát is. A rotterdami nyolcaddöntőben a cseh Jirí Vesely vár rá.
febr. 10
23:42
A Barcelona megdöntötte a Guardiola-csúcsot (Infostart)
A címvédő Barcelona az egy héttel ezelőtti 7-0-s sikert követően 1-1-es döntetlent játszott a Valenciával a labdarúgó spanyol Király Kupa elődöntőjének szerdai visszavágóján.
febr. 10
23:42
FA-kupa: Angol-hiba, a WBA tizenegyesekkel jutott tovább (She)
Utolsóként a West Bromwich Albion jutott az angol labdarúgó FA-kupa 5. fordulójába, miután a megismételt mérkőzésen a harmadosztályú  Peterborough otthonában tizenegyesekkel győzött.

Keresés