2016. február 14. vasárnap

febr. 14
17:06
Férfi kézi BL: Szeged–Kolding mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 11. fordulójában a Mol-Pick Szeged a sereghajtó dán Koldingot fogadja. Kövesse a mérkőzést élő tudósításunk segítségével!
febr. 14
17:08
PL: a Liverpool lehengerelte a reménytelen Aston Villát (She)
A Liverpool labdarúgócsapata kiütéses, 6–0-s győzelmet aratott a sereghajtó Aston Villa otthonában az angol Premier League 26. fordulójának vasárnap késő délutáni mérkőzésén.
febr. 14
17:10
PL: Manchester City–Tottenham Hotspur élőben az NSO-n! (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban a PL-trófeára hajtó Manchester City és Tottenham találkozója igazi csemegét ígér, kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
febr. 14
17:24
Jégkorong olimpiai selejtező - Az észt csapat a harmadik (Infostart)
Az észt jégkorong-válogatott végzett a harmadik helyen a budapesti olimpiai selejtezőtornán, miután a vasárnapi zárófordulóban legyőzte a litván csapatot.
febr. 14
17:26
Premier League - Hat gólt szerzett a Liverpool (Infostart)
A szebb napokat látott, jelenleg a középmezőnyhöz tartozó Liverpool javított helyzetén, miután idegenben súlyos, 6-0-s vereséget mért a sereghajtó Aston Villára az angol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának vasárnapi játéknapján.
febr. 14
17:42
PL: A vereség talán a végünket jelentette volna – Wenger (She)
Arsene Wenger elismerte, amikor vereségre állt az Arsenal a Leicester City ellen, megfordult a fejlében, hogy elúszik a bajnoki cím, de a fordítás és a 2–1-es győzelem fordulópontot jelenthet a bajnokságban is. Claudio Ranieri szerint a Leicester egyenlő feltételek mellett megőrizte volna az előnyét, a játékvezető túl szigorú volt Danny Simpson kiállításakor.
febr. 14
17:44
Videó: a Pool játékosa nem így képzelte a Valentin-napi csókot (She)
Divock Origi szerezte a Liverpool negyedik gólját az Aston Villa ellen 6–0-ra megnyert angol bajnoki mérkőzésen. A belga csatár a találata után a szurkolókkal ünnepelt, amikor majdnem kapott egy váratlan gratulációt is.
febr. 14
17:46
Bundesliga: legyőzte a HSV a Gladbachot, s lélegzethez jutott (She)
Eltávolodott a veszélyes zónától a német labdarúgó Bundesligában a Hamburger SV, amely 3–2-re legyőzte a Borussia Mönchengladbachot, és feljött a tabella 11. helyére.
febr. 14
17:48
Hat gólt szerzett a Liverpool (Metropol)
Hat különböző játékos is betalált az Aston Villa-nak. Hazai pályán kapott ki a Manchester City a Tottenhamtől.
febr. 14
18:00
La Liga: a Sevilla sorozatban tizenegyedszer nyert otthon (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 24. fordulójában a Sevilla 2–0-ra legyőzte a Las Palmast. A gólokat Éver Banega és Kevin Gameiro szerezte, a hazaiak így immár tizenegy otthoni bajnokit nyertek meg sorozatban, s hat forduló óta veretlenek.
febr. 14
18:02
Tenisz: a Serena- és Babos-verő olaszé az orosz trófea (She)
A negyeddöntőben Babos Tímeát nagyon szoros meccsen legyőző Roberta Vinci lett a szentpétervári teniszverseny bajnoka. A 32 éves olasz tizedszer nyert WTA-tornát, de ez volt az első premier kategóriás győzelme.
febr. 14
18:04
Jégkorong ol. sel.: Magyarország–Lengyelország élőben az NSO-n! (She)
A Budapesten zajló jégkorong olimpiai selejtező harmadik fordulójában a házigazda magyar válogatott Lengyelország ellen játszik a továbbjutásért. A találkozót (Tv: M4 Sport) a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti! A 18 órás kezdés bő tíz percet csúszott: a lengyelek a bemelegítésnél eltörtek egy plexit a kapu mögött, amit cserélni, a jeget pedig takarítani kellett.
febr. 14
18:06
Síugró-vk: Prevc dobott egy hátast, de így is nyert (She)
A norvégiai Vikersundban sírepülőversennyel folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A győzelmet a szlovén Peter Prevc szerezte meg az osztrák Stefan Kraft és a norvég Andreas Stjernen előtt, így tovább növelte az előnyét összetettben.
febr. 14
18:36
Férfi kézi BL: a Szeged tizenegy góllal nyert a Kolding ellen (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a Mol-Pick Szeged 34–23-ra kiütötte a dán Koldingot.
febr. 14
18:54
Férfi vízi ob I: az Eger tizenkét gólig jutott Zuglóban (She)
A ZF-Eger férfi vízilabdacsapata 12–7-re legyőzte a BVSC-Zuglót. A találkozó legeredményesebb játékosa az egri Biros Péter volt három góllal.
febr. 14
19:12
Légiósok: Nikolics duplázott! Érdekes gólpasszt kapott – videó (She)
Nikolics Nemanja ott folytatta, ahol az ősszel abbahagyta. A Legia Warszawa magyar válogatott támadója már a 7. percben megszerezte a vezetést a Jagiellonia elleni bajnoki mérkőzésen, majd az 58. percben ismét betalált. A Legia 4–0-ra nyerte meg a mérkőzést. Íme, a gólok!
febr. 14
19:14
Női futball: a Bayern rekordot döntött és őrzi tetemes előnyét (She)
A német női élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában a listavezető Bayern München hazai pályán 1–0-ra legyőzte a sereghajtó 1. FC Köln együttesét, ezzel sorozatban a 36. mérkőzésén maradt veretlen a Bundesligában, és átadta a múltnak az 1. FFC Frankfurt ligarekordját.
febr. 14
19:16
PL: a Tottenham megverte idegenben a Manchester Cityt (She)
Újra megbénította a teher a Manchester Cityt, amely kikapott hazai pályán a Tottenhamtől az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának záró mérkőzésén.
febr. 14
19:30
Sílövő-vk: büntetőkörrel is nyert a cseh váltó (She)
Az amerikai Presque Isle-ben a női váltók versenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata. A győzelmet az Eva Puskarciková, Lucie Charvatová, Gabriela Soukalová, Veronika Vitková összeállítású cseh csapat szerezte meg az ukránok és a németek előtt.
febr. 14
19:36
Tizenegy gólos szegedi siker a BL-ben (Metropol)
A sereghajtó dán Koldingot sikerült felülmúlnia a Picknek.
febr. 14
19:48
Barcelona: Tajti nem elégedett magával, de előre tekint (She)
Hiába játszott Tajti Mátyás kezdőként a Lleida ellen 5–1-re megnyert mérkőzésen a Barcelona U19-es csapatában, a magyar tinédzser nem elégedett a játékával.
febr. 14
19:50
Bundesliga: a Bayern a bajor rivális ellenállását is elsöpörte (She)
A listavezető Bayern München 3–1-es győzelmet aratott Augsburgban a német labdarúgó Bundesliga 21. fordulójának záró mérkőzésén. A délutáni meccsen a Hamburger SV 3–2-re legyőzte a Borussia Mönchengladbachot.
febr. 14
20:06
Kézilabda BL - Tizenegy gólos szegedi siker (Infostart)
A Szeged 11 góllal győzött a sereghajtó dán Kolding ellen a kézilabda Bajnokok Ligája hétvégi fordulójának vasárnapi játéknapján.
febr. 14
20:08
Zsivoczky-Farkas nem indult, Renner nyert az összetett atlétikai ob-n (Infostart)
A nagy esélyes Zsivoczky-Farkas Györgyi betegség miatt visszalépett, távollétében pedig a 17 éves Renner Luca nyert női ötpróbában az atléták vasárnap zárult összetett bajnokságán.
febr. 14
20:12
Simán nyert az éllovas Bayern (Metropol)
A tabellát nyolcpontos előnnyel vezető Bayern München könnyedén nyert a 14. Augsburg vendégeként.
febr. 14
20:24
Videó: Benzema felelőtlen volt, de megúszta (She)
Majdnem karambolozott Karim Benzema. A Real Madrid labdarúgója éppen elhagyta autójával a valdebebasi edzőközpontot, amikor nem figyelt oda, hogy balról érkezik egy másik autó. Szerencsére az ijedtségen kívül nem történt súlyosabb baj.
febr. 14
20:42
Férfi röplabda NB I: a Szolnok legyőzte a Pénzügyőrt (She)
A Szolnoki Főiskola könnyedén, három játszmában legyőzte a vendég Pénzügyőr csapatát a férfi röplabda NB I vasárnapi mérkőzésén.
febr. 14
20:44
Férfi kosár NB I: a Kaposvár magabiztosan nyert Pécsen (She)
A férfi kosárlabda NB I vasárnapi játéknapján a Kaposvár 88–57-re győzött a PVSK-PannonPower vendégeként.
febr. 14
21:00
Jégkorong olimpiai selejtező - Magyarország - Lengyelország 0-1 (Infostart)
A magyar jégkorong-válogatott második helyen zárt a budapesti olimpiai selejtezőtornán, és így nem lesz ott a 2018-as pjongcsangi téli játékokon, miután a torna vasárnapi zárófordulójában gól nélküli döntetlent követően szétlövéssel kikapott az addig szintén százszázalékos lengyel csapattól.
febr. 14
21:00
Tenisz: újabb tornát nyert a fiatal osztrák salakspecialista (She)
Az osztrák Dominic Thiem kiélezett mérkőzésen, a döntő szett rövidítését kétpontos hátrányból megfordítva legyőzte a spanyol Nicolás Almagrót a Buenos Aires-i ATP-torna döntőjében.
febr. 14
21:42
Az Atlético visszaelőzte a Real Madridot (Metropol)
Győzött, így visszaelőzte a Real Madridot, és megint második a spanyol labdarúgó-bajnokságban az Atlético Madrid.
febr. 14
21:44
Kikapott a Podgoricától a Győr (Metropol)
A sérülésektől tizedelt Győr nagyon gyengén kezdte a mérkőzést, de végül csak három góllal kapott ki.
febr. 14
21:46
Oda az olimpia, pedig a végsőkig partiban voltunk (Metropol)
A magyar jégkorong-válogatott második helyen zárt a budapesti olimpiai selejtezőtornán.
febr. 14
21:54
Női kézi BL: Pineau döntött a végén, 18 gól is elég volt (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 8. fordulójában a Larvik simán nyert a Thüringer HC vendégeként, a Baiai Mare pedig nemrégiben hátrányos megkülönböztetésben részesülő Allison Pineau utolsó másodpercben szerzett góljával nyert 18–17-re a Fleury otthonában.
febr. 14
22:12
Férfi kézi BL: a Flensburg még sosem verte meg ennyire a Kielt (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 11. fordulójában a Flensburg 37–27-re legyőzte a Kielt. A Bild statisztikája szerint a két német csapat eddigi rivalizálása során először nyert tíz góllal a Flensburg, pedig a szünetben még csak két találat volt a felek között (17–15).
febr. 14
22:30
Videó: Messi és Suárez elképesztő pimaszságot húzott meg (She)
A Barcelona labdarúgócsapata 6–1-re nyert a Celta Vigo ellen a spanyol bajnokság (La Liga) 24. fordulójában. A negyedik gólt Luis Suárez szerezte büntető után, igaz, a labda mögé Lionel Messi állt. Nézze meg, hogyan született a gól!
febr. 14
22:32
La Liga: Suárez triplázott, a Barca zseniális gólokat lőtt (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 24. fordulójában a címvédő és listavezető Barcelona parádés második félidei játékkal 6–1-re legyőzte a Celta Vigót. A katalánoknál Luis Suárez triplázott, a harmadik gólját azután szerezte, hogy Lionel Messi egy tizenegyesnél kapura lövés helyett legurította a labdát.
febr. 14
22:34
Jégkorong ol. sel.: „Nulla lőtt góllal elég nehéz meccset nyerni!” (She)
A magyar jégkorong válogatott szétlövésben kikapott Lengyelországtól, így nem jutott tovább az olimpiai selejtező 3. fordulójába. A budapesti döntő után Hári János, Kóger Dániel és Vas Márton értékelt az NSO Tv-nek.
febr. 14
22:48
LaVine a zsákolóbajnok, Thompson a triplakirály (Infostart)
Zach LaVine lett a zsákolóbajnok, Klay Thompson pedig a triplakirály az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) torontói All Star-hétvégéjén.
febr. 14
23:06
Serie A: Babacar a 91. percben süllyesztette el az Intert (She)
Az olasz labdarúgó Serie A 25. fordulójának záró mérkőzésén a Fiorentina 2–1-re legyőzte a rossz formában levő Internazionalét, a megszerzett három ponttal pedig előrelépett a harmadik helyre, a Juventus és a Napoli mögé.
febr. 14
23:42
Aranyérmes a magyar női tőrcsapat a kerekesszékes világkupán (Infostart)
Aranyérmet nyert a magyar női tőrcsapat az egri kerekesszékes vívó világkupán.

Keresés