2016. február 18. csütörtök

febr. 18
18:00
Real: CR őrült összeget tett zsebre néhány órás munkáért (She)
Cristiano Ronaldo rengeteg pénz keres játékával a Real Madrid labdarúgócsapatánál. De vajon mekkora össze üti a markát a pályán kívül? A Football Leaks megszerezte a portugál sztár egyik 2012-es szerződését, amelyet egy mobil- és internetszolgáltató társasággal kötött. Nem akármilyen gázsiról van szó.
febr. 18
18:54
FIFPro: négy vb-első amerikai az első női álomcsapatban (She)
Az Egyesült Államok világbajnok női labdarúgó-válogatottjából négy játékos került be a futballistákat képviselő nemzetközi érdekvédelmi szervezet, a FIFPro először összeállított női álomcsapatába.
febr. 18
18:56
El: Fiorentina–Tottenham és Midtjylland–Man. United élőben! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham a Serie A-ban vitézkedő Fiorentina otthonába látogat a labdarúgó Európa-ligában, és a párharc tétje már a legjobb 16 közé jutás. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével itt! A Manchester Unitednek nem megy annyira, mint a londoniaknak, de talán éppen ezért is fontos számukra ez a sorozat. A…
febr. 18
19:12
Barcelona: Messi miatt szakadt meg a venezuelai elnök beszéde (She)
Venezuela elnöke, Nicolás Maduro éppen a benzinárak emelkedéséről beszélt, amikor váratlanul Lionel Messire terelte a szót.
febr. 18
21:00
Videó: óriási bravúrok a beugró MU-kapustól (She)
Sergio Romero védte a Manchester United kapuját a Midtjylland ellen idegenben a labdarúgó Európa-liga legjobb 16 közé jutásáért zajló párharc első meccsén azt követően, hogy a bemelegítésnél David de Gea megsérült. Az argentin nem akármilyen bravúrokat is bemutatott, ám csapata kikapott.
febr. 18
21:02
El: MU-vereség Dániában, Borussia-siker a BL-csatában (She)
A Manchester United vezetett, de végül 2–1-re kikapott a dán Midtjyllandtól a labdarúgó Európa-liga csütörtöki játéknapján. A legjobb 16 közé jutásért zajló párharcok eddig véget ért első felvonásaiban a Sevilla szerezte a legnagyobb előnyt, a Saint-Étienne nyerte meg a legtöbb gólt hozó mérkőzést, a Fiorentina és a Tottenham összecsapása 1–1-re végződött, a Napoli 1–0-ra kikapott a…
febr. 18
21:54
Európa Liga - Hátrányban a Manchester United (Infostart)
A Midtjylland egygólos hátrányból fordítva legyőzte a vendég Manchester Unitedet a labdarúgó Európa Liga 16 közé jutásért zajló párharcának első, csütörtöki mérkőzésén.
febr. 18
21:54
Férfi vízilabda ob I: fölényesen nyert az Eger (She)
Fölényesen, 12 góllal nyert az Eger a Szentes ellen a férfi vízilabda ob I A-csoportjának csütörtöki mérkőzésén.
febr. 18
21:56
Női vízi El: döntetlent játszott Spanyolországban az UVSE (She)
Az UVSE döntetlent játszott csütörtökön a spanyol Mataró vendégeként a női vízilabda Euroliga negyeddöntős párharcának első mérkőzésén.
febr. 18
22:12
Légiósok: Dzsudzsák? Minden rendben van! – Mehmet Basaran (She)
Helyi lapokban jelentek csak meg a hírek, hogy Dzsudzsák Balázs helye nem biztos a Bursasporban, valójában stabil a pozíciója, és nem megy Kínába, a pletykák viszont nem tesznek jót neki. A célja egyértelműen az, hogy minél többet játsszon az Eb-ig. Vörösbaranyi József, Mehmet Basaran és Esterházy Mátyás beszélt a játékosról a Sport TV Mai helyzet című műsorában.
febr. 18
22:30
Keszthelyi triplája sem volt elég a sikerhez (Infostart)
Az Újpest 7-7-es döntetlent játszott a spanyol Mataro vendégeként a női vízilabda Euroliga-negyeddöntő első mérkőzésén. A budapesti együttesben Antal Dóra és Keszthelyi Rita is 3 gólig jutott. A visszavágó február 27-én lesz.
febr. 18
22:48
Ifjúsági téli olimpia: negyedik a jégkorongozó Vértes Nátán (She)
Az egyéni versenyben induló Vértes Nátán negyedik lett jégkorongban csütörtökön a norvégiai Lillehammerben zajló ifjúsági téli olimpián.
febr. 18
23:06
El: történelmi félidő Valenciában, a Liverpool ikszelt (She)
A Valencia már az első félidő után 5–0-ra vezetett a Rapid Wien ellen a labdarúgó Európa-ligában, amivel egyrészt történelmet írt, másrészt gyakorlatilag biztosította helyét a legjobb 16 között. A Liverpool ellenben még nem mehet biztosra, hiszen gól nélküli döntetlent játszott Augsburgban. Vanczák Vilmost nem cserélték be a Sionba, amely hazai pályán 2–1-re kikapott a Bragától.
febr. 18
23:42
Darts PL: Taylor Andersont, Van Gerwen Lewist verte meg (She)
Nagy rangadókkal folytatódott Dublinban a darts Premier League 2016-os versenysorozata. Taylor és Van Gerwen is remek formát mutatott, megérdemelten nyerték meg a két legjobban várt ütközetet ezen az estén.

Keresés