2016. február 27. szombat

febr. 27
17:57
NB I: Honvéd–Ferencváros mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Bp. Honvéd–Ferencváros találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
febr. 27
17:59
Férfi vízilabda ob I - A Szolnok 7 góllal verte az FTC-t (Infostart)
A bajnoki címvédő Szolnok az erőviszonyoknak megfelelően biztosan, hét góllal győzött a Ferencváros ellen a férfi vízilabda ob I középszakaszának szombati játéknapján.
febr. 27
18:15
Öttusa-vk: Marosi Ádám ezüstérmes Kairóban (She)
Ezüstérmet nyert Marosi Ádám az öttusázók idei első világkupaversenyén, Kairóban. A szombati férfi döntőnek volt még két magyar résztvevője: Demeter Bence 23., Tibolya Péter 27. lett.
febr. 27
18:21
Kleinheislerék döntetlenje (Metropol)
A magyar válogatott csatár csereként az 58. percben lépett pályára a Werder színeiben.
febr. 27
18:23
Kikapott a Fradi, hajrágóllal nyert az Újpest és a Vidi is (Metropol)
A Haladás győzelemmel mutatkozott be Sopronban. Megszakadt a Paks ötmeccses nyeretlensége. Pontot szerzett a Békéscsaba az MTK vendégeként.
febr. 27
18:25
Nyert az éllovas Leicester (Metropol)
A szezonban vergődő Chelsea ugyancsak a 89. percben elért találattal győzött a Southampton otthonában.
febr. 27
18:33
Tenisz: Wawrinka sorozatban kilencedik döntőjét nyerte meg (She)
A svájci Stanislas Wawrinka két szettben, de nagy csatában győzte le a ciprusi Markosz Bagdatiszt a dubai férfi tenisztorna fináléjában, a spanyol Carla Suárez-Navarro pedig szetthátrányból győzte le a 18 éves Julia Ostapenkót Dohában.
febr. 27
18:39
Vendégként nyert az Atlético a Real ellen (Metropol)
Ezzel a vereségével kiszállni látszik a spanyol pontvadászatból Zidane gárdája.
febr. 27
19:03
Női kézilabda BL: Nehéz helyszínen, győzelmi kényszerben a Győr (Agroinform)
Ambros Martín együttese a CSM Bukarest otthonából hozná el a két pontot. Ha nem nyer az ETO, bukja a 2. helyet.
febr. 27
19:09
Hódeszka: Gyarmati Panka újabb rangos meghívása, királylány lesz (She)
Újabb rangos meghívást kapott Gyarmati Panka. Ezúttal a Suzuki Nine Queens 15 résztvevője közé válogatták be hazánk legjobb snowboardosát – számolt be róla a hazai szövetség.
febr. 27
19:11
Férfi vízi ob I: a címvédő 9 góllal legyőzte a Ferencvárost (She)
A bajnoki címvédő Szolnok az erőviszonyoknak megfelelően biztosan, kilenc góllal győzött a Ferencváros ellen a férfi vízilabda ob I középszakaszának szombati játéknapján.
febr. 27
19:45
Röplabda: a RÖPKE meglepte a Kaposvárt (She)
Szombaton három férfi és két női mérkőzést játszottak le a röplabda NB I alapszakaszának 21. fordulójából. A forduló meglepetését a nőknél az újonc, utolsó előtti helyen álló kecskeméti RÖPKE SE szállította, amely legyőzte a várhatóan a felsőházi rájátszásban induló kaposváriakat. Az alapszakaszból még egy forduló van hátra.
febr. 27
19:47
Real: „Ha mindenki megütné a szintemet, elsők lennénk” – CR kifakadt (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának rangadóján a Real Madrid hazai pályán 1–0-ra kikapott városi riválisától, az Atlético Madridtól, ezzel még nehezebb helyzetbe került a bajnoki címért versenyfutásban. A lefújás után a királyi klub háromszoros aranylabdás klasszisa, Cristiano Ronaldo kijelentette, ha csapattársai felnőnének hozzá, a tabella élén állnának. A blancókat…
febr. 27
20:03
Marosi Ádám ezüstérmes Kairóban (Infostart)
Ezüstérmet nyert Marosi Ádám az öttusázók idei első világkupaversenyén, Kairóban. A szombati férfi döntőnek volt még két magyar résztvevője: Demeter Bence 23., Tibolya Péter 27. lett.
febr. 27
20:03
NB I: a Honvéd legyőzte odahaza a Ferencvárost (She)
Nagy meglepetésre 2–1-re kikapott az éllovas Ferencváros a Budapest Honvéd otthonában a labdarúgó NB I 22. fordulójának záró mérkőzésén.
febr. 27
20:05
Az Atlético nyerte a Real elleni madridi rangadót (Infostart)
Vendégként győzte le egyetlen góllal az Atlético a Realt a madridi csúcsrangadón a spanyol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában.
febr. 27
20:07
Kétszer annyi gólt lőtt a Miskolc, mint a KSI (Infostart)
A Miskolc 14, míg vendége, a KSI feleannyi gólt szerzett a férfi vízilabda ob I középszakaszának szombati játéknapján, az alsóházi csapatok találkozóján.
febr. 27
20:09
Hatalmas veszprémi bravúr Flensburgban (Metropol)
A szenzációs második félidőt produkáló MVM Veszprém 29-28-ra győzött az eddigi listavezető német Flensburg-Handewitt otthonában a BL-ben.
febr. 27
20:09
Hatalmas veszprémi bravúr Flensburgban (Infostart)
A szenzációs második félidőt produkáló MVM Veszprém 29-28-ra győzött az eddigi listavezető német Flensburg-Handewitt otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája utolsó előtti fordulójában, így feljött a második helyre.
febr. 27
20:11
A Szeged kiütéssel nyert a Vasas ellen (Infostart)
A Szeged a Komjádi uszodában aratott KO-értékű győzelmet a vendéglátó Vasas felett, amelyet 16-4-re intézett el a férfi vízilabda ob I középszakaszának szombati játéknapján.
febr. 27
20:15
Interjú: Ez egy olyan szakma, ahol nincsen második esély - Baumstark Tibor (Agroinform)
Néhány éve még alig ismerték, ma papírja van róla, hogy az ország második legkedveltebb kommentátora. Baumstark Tibor.
febr. 27
20:39
La Liga: sosem látott rossz szériában a madridi csapat (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 26. fordulójában a Getafe hazai pályán 1–0-ra kikapott a Nolito révén eredményes Celta Vigótól, ezzel sorozatban a hatodik vereségét szenvedte el, amire első osztályú története során korábban még nem volt példa. Az Espanyol kilenc vereség után először nyert idegenben, a Sporting Gijón otthonában 4–2-es győzelmet aratott. A barcelonai csapat…
febr. 27
20:57
Legyőzte a Honvéd a Ferencvárost (Infostart)
Az idén eddig nyeretlen Budapest Honvéd győzött az éllovas Ferencváros ellen a Bozsik Stadionban, a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában.
febr. 27
20:57
Férfi kézi NB I: a Füred kikapott a Csurgó vendégeként (She)
A férfi kézilabda NB I 23. fordulójában a múlt héten a Tatabányát legyőző Balatonfüred ezúttal 29–22-re kikapott Nagyatádon, a Csurgó vendégeként. A somogyiaknál Stefan Csavor kilenc, Faluvégi Rudolf öt góllal járult hozzá a sikerhez. A Gyöngyös a Ceglédet, a Mezőkövesd a Vácot győzte le otthon.
febr. 27
20:59
Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella (Infostart)
A Honvéd magabiztos játékkal 2-1-re nyert az éllovas Ferencváros ellen a Bozsik Stadionban, a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában.
febr. 27
21:01
Meglepő kaposvári siker Pécsen (Infostart)
Meglepetésnek számító győzelmet aratott a Kaposvár Pécsen a férfi vízilabda ob I középszakaszának szombati játéknapján.
febr. 27
21:15
Atlétika: Márton Anita két számban nyert a téli dobó ob-n (She)
A portlandi fedett pályás világbajnokságra készülő Márton Anita két győzelmet aratott szombaton a szombathelyi téli dobó országos bajnokságon.
febr. 27
21:51
Egri siker az OSC ellen (Infostart)
Az Eger két góllal győzött az OSC Újbuda csapata ellen a férfi vízilabda ob I felsőházi rangadóján, ezzel nagy lépést tett afelé, hogy a középszakasz végén döntőt játsszon.
febr. 27
21:51
Férfi vízi ob I: az Eger nagy lépést tett a döntő felé (She)
Az Eger férfi vízilabdacsapata 11–9-re nyert az OSC vendégeként a fővárosban, ezzel fontos pontokhoz jutott a döntőbe kerülésért zajló harcban, és lépéselőnybe került.
febr. 27
21:53
Férfi kézilabda NB I - Legyőzte a Mezőkövesd a Vácot (Infostart)
A játéknap előtt még sereghajtó Mezőkövesd legyőzte a vendég Vác csapatát a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.
febr. 27
23:03
Videó: meseszerű – Feczesin az utolsó másodpercben döntött (She)
Mint arról beszámoltunk, a fehérvári Feczesin Róbert a ráadásban szerzett fejes gólja döntötte el a Puskás Akadémia–Videoton bajnokit a labdarúgó NB I 22. fordulójában. Íme, a meccs összefoglalója!

Keresés