2018. március 24. szombat

márc. 24
10:33
F1: Nincs is partimód – Lewis Hamilton elárult egy titkot (She)
A teljes hallgatóságot megdöbbentette Lewis Hamilton, amikor az Ausztrál Nagydíj időmérője után a sajtótájékoztatón közölte: nem is létezik az általa korábban emlegetett „partimód", azaz még egy titkos fokozata a Mercedes-motornak, úgyhogy normál üzemmódban futott körrekordot az Albert Parkban, amivel megszerezte sorozatban ötödik pole pozíció
márc. 24
10:45
Hamilton bekezdett, megnyerte az időmérőt a szezonnyitón (Blikk)
Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a szezonnyitó Forma-1-es Ausztrál Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamot ő kezdheti meg az élről.
márc. 24
11:09
Fenéken billentett, belevágtunk – interjú Peter Habeler hegymászóval (She)
A hetvenes években a világ egyik legjobb hegymászójaként tartották számon, 1978-ban Reinhold Messnerrel először jutott fel a Mount Everestre oxigénpalack nélkül. Az osztrák Peter Habeler 75 évesen is aktív, ő az Eiger északi falának legidősebb megmászója, Magyarországra pedig az iKaland meghívására érkezett, és tartott telt házas előadást. Előtte b
márc. 24
11:15
Verstappen kimatekozta: Egészen jól állunk! (m4sport.hu)
Nem aggasztja a Mercedes fölénye, mert hibája és a bűvös motorbeállítás nélkül az már szinte el is fogy.
márc. 24
11:21
Videó: lehet, hogy Boltnak kihívója lesz gyorsaság terén? (She)
Bár a nemzetközi sportsajtó figyelmét is megragadta az atlétikáról futballra „átnyergelő" Usain Bolt – aki a napokban a Borussia Dortmunddal edzett –, lehet, hogy akkor sem kapná meg a leggyorsabb labdarúgónak járó jelképes díjat, ha valóban profinak állna. Komoly vetélytársra lelhet ugyanis a perui Luis Advíncula személyében…
márc. 24
11:39
Ha magunkba roskadunk, akkor az egész év ilyen lesz: Semmilyen (m4sport.hu)
Lovrencsicsnek elege van a sajnálkozásokból, Elek szerint maguknak köszönhetik ezt a helyzetet, Ugrai buta gólokat látott.
márc. 24
11:45
Pérez szerint a vártnál is rosszabb a Force India tempója (m4sport.hu)
Most a versenytempóban bíznak a csapat pilótái.
márc. 24
11:51
Ilyen van? Böde Dani olyat mondott, amire senki sem számított (Ripost)
A Fradi csatára nem igazán értette Leekens utasításait.
márc. 24
11:57
Autósport: a Hungaroringen tesztelt a 20 éves Habsburg Ferdinand (She)
A Hungaroringen tesztelt két napon át a Forma–3-as Európa-bajnokság mezőnye. A versenyzők között ott volt Michael Schumacher 18 éves fia, Mick, és az utolsó magyar király dédunokája, a 20 esztendős Habsburg Ferdinand is.
márc. 24
11:59
F1: nem úszta meg Bottas, váltócsere miatt hátrasorolják (She)
Mint azt sejteni lehetett, a sebességváltó is megsérült Valtteri Bottas autójában, amikor az Ausztrál Nagydíj időmérő edzésén csúnyán összetörte a W09-es kódjelű Mercedest. Az alkatrész cserére szorul, így a finn pilótát hátrasorolják a rajtrácson.
márc. 24
12:01
„A kazah Messi berobbant Budapesten” – sajtóvisszhang (She)
A kazah sajtó nem győzi dicsérni a Magyarország ellen, közel két után újra nyerő labdarúgó-válogatottját (Magyarország–Kazahsztán 2–3). Az ellenük debütáló, 18 éves Jerkebulan Szejdahmetet, aki a vendégek harmadik gólját jegyezte, a második találatnál pedig három védőnk között adott középre, már el is nevezték kazah Messinek...
márc. 24
12:09
Válogatott: „A kazah Messi berobbant Budapesten” – sajtóvisszhang (She)
A kazah sajtó nem győzi dicsérni a mieink legyőzésével közel két év után újra nyerő labdarúgó-válogatottját (Magyarország–Kazahsztán 2–3). Az ellenünk debütáló 18 éves Jerkebulan Szejdahmetet – aki a vendégek harmadik gólját jegyezte, a második találatnál pedig három védőnk között adott középre – már el is nevezték kazah Messinek...
márc. 24
12:21
F1: Bottast megbüntették; Ricciardo úgy érzi, lábon lőtték (She)
A mezőny több tagja legszívesebben azonnal elfelejtené az F1-es idényt megnyitó Ausztrál Nagydíj kvalifikációját, ám egyesek kiváló napon vannak túl. Felemás véleményen vannak a Red Bull versenyzői, Sergio Pérez pedig nem érti, mitől teljesített ennyire gyengén a Force India. Megszólal továbbá a nap meglepetésembere, Kevin Magnussen is.
márc. 24
12:23
Síugrás: elképesztő volt a norvégok fölénye Planicán is (She)
A várakozásoknak megfelelően a norvégok nyerték meg a síugrók csapatviadalát a planicai szezonzáró hétvégén. A Daniel-André Tande, Andreas Stjernen, Robert Johansson, Johann André Forfang négyes több mint 100 pontos előnnyel végzett az élen.
márc. 24
12:33
Csúnyán visszaéltek a vendégjoggal (Azenpenzem)
A nyári világbajnokság házigazdája, Oroszország Brazíliát fogadta a moszkvai Luzsnyiki-stadionban. A vendégek tulajdonképpen már vb-kerettel érkeztek, csak a sérült Neymar hiányzott.
márc. 24
12:57
F1: kínos – valamiről megfeledkeztek Ausztráliában – kép (She)
A Bernie Ecclestone után az F1 élére kerülő Liberty Media minden eszközzel törekszik arra, hogy eltüntesse az előző tulajdonos „nyomait”, és mindent, ami hozzá kapcsolható – ennek ékes bizonyítéka a 2018-ra hozott arculatváltás, vele együtt az új logó bemutatása is. Ausztráliában, az idény első versenyhétvégéjén ennek ellenére mindössze egy apróság
márc. 24
12:57
Létezik, de mennyit ér Hamilton letaglózó „parti üzemmódja”? (m4sport.hu)
Az ellenfelek hüledeznek, a címvédő megerősít és cáfol – háttérelemzés.
márc. 24
13:09
Női kézilabda: Imre Vilmos visszatér Dunaújvárosba (She)
Kovács Anna után biztosan távozik még három játékos a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémiától a nyáron, de hárman érkeznek is a csapathoz.
márc. 24
13:15
Ausztrál Nagydíj: végsebességek az időmérőn (m4sport.hu)
A Force India a lista élén, a McLaren leghátul.
márc. 24
13:17
Válogatott kézisek jönnek-mennek Dunaújvárosban (m4sport.hu)
Lesz a nyáron változás bőven.
márc. 24
13:33
Válogatott: Mindenkinek magában kell keresnie a hibákat – Nikolics (She)
Mindenkinek magában kell tisztáznia a kazahok ellen elkövetett hibákat, hogy aztán csapatként álljunk fel a padlóról – véli Nikolics Nemanja, aki a 3–2-re elvesztett, Kazahsztán elleni mérkőzés után többek között arról is beszélt az NSO Tv-nek, hogy lélektanilag mi jelentett fordulópontot a meccsen, és hogy mennyire találta meg az összhangot a csat
márc. 24
13:39
Belső kamerás felvételen Hamilton körrekordot érő pole-köre (m4sport.hu)
Videón a nap leggyorsabb köre.
márc. 24
13:45
Válogatott: már csak 12 UEFA-tagország van, melytől még nem kaptunk ki (She)
A magyar labdarúgó-válogatott a 3–2-re elveszített pénteki mérkőzésen története során először maradt alul Kazahsztánnal szemben (ez volt a két nemzeti csapat második találkozója). Utánanéztünk: az európai szövetség 55 tagországa közül már csak 12-től nem szenvedtünk vereséget.
márc. 24
13:57
U19-es Eb-sel.: Macedónia–Magyarország élőben az NSO-n! (She)
Az U19-es magyar labdarúgó-válogatott a házigazda Macedóniával találkozik az Európa-bajnoki selejtező elitkörének 2. csoportjában. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
márc. 24
13:57
Micsoda sebesség, ilyen gyors focistát még biztosan nem láttál (Ripost)
Erre még Usain Bolt is elismerően csettintene.
márc. 24
14:03
Van is oka füstölögni Alonsónak… (m4sport.hu)
Tovább tart a Haas-álom: az amerikaiak kiemelkednek a középmezőnyből, és keményen állják az irigyeik támadásait.
márc. 24
14:09
NFL: az irányító, aki kitaposta az ösvényt a jövő futballistáinak (She)
A Minnesotához szerződött Kirk Cousins úttörő megállapodást kötött, de az NFL-tulajdonosok ettől még ott verik át a játékosokat, ahol csak lehet.
márc. 24
14:21
Válogatott érkezők és távozók Dunaújvárosban (Infostart)
Négy kézilabdázó elhagyja a női NB I-ben szereplő Dunaújvárosi Kohász KA csapatát, de már három játékos érkezése is biztos.
márc. 24
14:39
A páston „gyermekarcú gyilkossá varázsolódik" a magyar vívás tehetsége (m4sport.hu)
„Egy erőszakosabb, harciasabb Lizává válok."
márc. 24
14:45
Válogatott: Némethé a legjobb, Beséé a legrosszabb osztályzat (She)
Ahogy minden válogatott futballmeccs után, olvasóink a Kazahsztán elleni 3–2-es vereséget követően is értékelhették szavazásunkban a labdarúgók teljesítményét – egytől tízig terjedő skálán. A legmagasabb átlagosztályzatot a második gólunkat szerző Németh Krisztián kapta (3.78), míg a legalacsonyabbat Bese Barnabás (2.09), de Besééhez hasonlóan
márc. 24
14:51
Fájt a 27 g-s ütközés Bottasnak, de főnöke a mentális töréstől félti (m4sport.hu)
Toto Wolff szerint Lewis Hamilton hajszolta a hibába, és csak reméli, hogy ez nem küldi máris padlóra.
márc. 24
14:57
Felkészülés: Müller és Özil nélkül a brazilok ellen (She)
Kedden két kulcsembere, Thomas Müller és Mesut Özil nélkül lép pályára a német labdarúgó-válogatott a Brazília elleni berlini felkészülési mérkőzésen. A hírt a német válogatott hivatalos Twitter-oldalán jelentették be.
márc. 24
15:00
Kínos statisztika, erre nem lehet büszke a magyar válogatott (Ripost)
Csupán tizenketten maradtak.
márc. 24
15:09
Real: „Bale távolabb van Madridtól, mint valaha” (She)
Érdekes cikket jelentetett meg a madridi Marca a Real Madrid játékosával, Gareth Bale-lel kapcsolatosan. A lap értesülései szerint a walesi labdarúgó „bedobta a törülközőt”: boldogtalan a spanyol fővárosban, és hamarosan távozik, csapattársaival pedig szinte egyáltalán nem kommunikál.
márc. 24
15:33
A kapitányt és a játékosokat sem kímélték a szurkolók (m4sport.hu)
„Hol a szívetek?” és „Dárdai Pali”.
márc. 24
15:45
Felkészülés: a Videoton négyet, az FTC tízet vágott (She)
A válogatott mérkőzések miatti szünetet kihasználva a Videoton és a DVTK labdarúgócsapata találkozott egymással, és a székesfehérváriak 4–2-es győzelmet arattak. Az Újpest Felcsúton kapott ki a Puskás Akadémiától.
márc. 24
15:47
Női vízi Ek: Görögország lett az első győztes (She)
Görögország női vízilabda-válogatottja nyerte az első alkalommal kiírt Európa-kupát, amelynek spanyolországi hatos döntőjében, az aranyéremért kiírt szombati meccsen egy góllal jobbnak bizonyult Oroszországnál.
márc. 24
15:57
Műkorcsolya-vb: Nathan Chené az arany a férfiaknál (She)
Az olimpiai ötödik amerikai Nathan Chen szerezte meg az aranyérmet a férfiaknál a milánói műkorcsolya-világbajnokságon, ahol szombaton mutatta be a kűrjét a legjobb 24 versenyző.
márc. 24
15:59
Videó: CR már nem cselez úgy, mint régen? Akkor ezt nézze! (She)
Cristiano Ronaldóról a kritikusai gyakran szeretik azt mondani, hogy már nem cselez úgy, mint manchesteri évei alatt. A portugál klasszis azonban az Egyiptom elleni felkészülési mérkőzésen néhány másodperc alatt megmutatta, hogy még mindig őrületbe tudja kergetni a védőit, ha épp ahhoz van kedve. És nem mellesleg ezután fejelt két gólt, amivel el i
márc. 24
16:09
U19-es Eb-sel.: hétgólos meccset nyert a magyar válogatott (She)
Az U19-es magyar labdarúgó-válogatott rendkívül izgalmas és fordulatos találkozón 4–3-ra legyőzte a házigazda Macedóniát az Európa-bajnoki selejtező elitkörének 2. csoportjában. A kvartett másik mérkőzésén Anglia 3–0-ra megverte Lettországot, így az utolsó forduló eredményeitől függetlenül megnyerte a csoportot – ez azt is jelenti, hogy a mieink b
márc. 24
16:21
Kép: mindenkit összezavart a németek új meze Draxleren (She)
Mint beszámoltunk róla, a német labdarúgó-válogatott különleges, zöld mezt mutatott be nemrég. A szurkolók nagy részének tetszik az új trikó, egy probléma van csak vele: a betűtípus.
márc. 24
16:27
Két Ferrari egy Mercedes ellen – előny Vetteléknek? (m4sport.hu)
Csapatmunkával helyeznének nyomást a pole-ból rajtoló, de védtelen címvédőre.
márc. 24
16:57
Úszás: Biztosan Shane-nel folytatom az edzéseket – Hosszú (She)
Hosszú Katinka a molcsapat.hu oldalon megjelent interjúban bejelentette, hogy továbbra is Shane Tusup irányításával folytatja az edzéseket a jövőben, valamint elmondta, hogy nem indul el az országos bajnokságon március 28. és 31. között.
márc. 24
16:57
Négy vívónk is pástra lép a WestEnd Grand Prix-n (m4sport.hu)
Vasárnap hét magyar vívóért szoríthatnak a hazai szurkolók a MOM Sportban.
márc. 24
16:59
Sokat tanult a Dzsudzsákék keddi ellenfele Costa Rica elleni meccséből (m4sport.hu)
A magyar válogatott kedden fogadja a skótokat a Groupama Arénában.
márc. 24
17:06
Ezt látni kell, Ibrahimovic amerikai bemutatása mindent vitt (Ripost)
A támadó nagyon népszerű lesz a tengerentúlon.
márc. 24
17:09
Párbajtőr GP: négy magyar indulhat a nők főtábláján (She)
Négy magyar vívó léphet pástra vasárnap a női verseny főtábláján a budapesti WestEnd párbajtőr Grand Prix-n. A 231 fős mezőnyből a szombati selejtezőben a 16 kiemeltnek, köztük a világranglistát vezető, olimpiai bajnok Szász-Kovács Emesének nem kellett vívnia.
márc. 24
17:09
Hargitay igazságának olvasata (Azenpenzem)
"Két rendkívüli emberről van szó, akiket csak szeretettel lehet megváltoztatni" - mondja Hargitay András, aki valójában azt sérelmezi, hogy Hosszúék egy idő után már szóba sem álltak vele.
márc. 24
17:15
Lőw Zsolt szerint sokszor hiányzik a csillogás a gyerekek szeméből (m4sport.hu)
„Nem azzal a tűzzel, nem azzal az elszántsággal sportolnak a gyerekek, mint Németországban.”
márc. 24
17:17
Ausztrál Nagydíj – rajtrács (m4sport.hu)
Innen várja a mezőny a lámpák szabad jelzését!

Keresés