2018. március 24. szombat

márc. 24
21:21
Torna-vk: a győri fiatal ötödik lett Dohában (She)
Fehér Nóra ötödik lett a gerenda döntőjében a tornászok világkupa-sorozatának idei első, dohai állomásán.
márc. 24
21:23
Női röplabda: elődöntőbe jutott a Jászberény is (She)
A Jászberény hazai pályán 3:0-ra legyőzte a Kaposvárt a női röplabda Extraliga rájátszásának szombati mérkőzésén, ezzel elődöntőbe jutott.
márc. 24
21:33
Gyulay Zsolt: „Izgalmas évünk lesz” (Blikk)
Gyulay Zsolt (53), a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója érthető módon „magyar szemüvegen” keresztül figyeli a Forma–1 történéseit.
márc. 24
21:33
Videó: Gyurcsó óriási gólt rúgott szabadrúgásból a Hajdukban (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Górnik Zabrze a horvát Hajduk Split elleni mérkőzéssel ünnepli alapítása 70. évfordulóját. A gálameccs elején a Hajduk magyar légiósa, Gyurcsó Ádám ünnepelhetett, aki tökéletes szabadrúgással szerezte meg együttesének a vezetést!
márc. 24
21:39
Férfi vízilabda: A Miskolc legyőzte a Debrecent (Infostart)
A Miskolc házigazdaként öt góllal legyőzte a Debrecen csapatát a férfi vízilabda ob I középszakaszának szombati játéknapján, a felsőházban.
márc. 24
21:51
Női röplabda Extraliga - Elődöntőben a Jászberény (Infostart)
A Jászberény hazai pályán 3-0-ra legyőzte a Kaposvár csapatát a női röplabda Extraliga rájátszásának szombati mérkőzésén, ezzel elődöntőbe jutott.
márc. 24
21:57
Kézi: már tornagyőztes az ifjúsági és a serdülő leányválogatott is (She)
Ugyan az utolsó játéknap még hátra van, az ifjúsági és a serdülő leány kézilabda-válogatott is megnyerte már a hétvégi nemzetközi tornát. Az U18-asok a norvégok, az U16-osok a románok legyőzésével biztosították be elsőségüket.
márc. 24
21:59
Felkészülés: Gyurcsó 21 ezer néző előtt szerzett parádés szabadrúgásgólt (She)
Gyurcsó Ádám parádés szabadrúgásgólt szerzett: a Hajduk Split magyar légiósa a Górnik Zabrze elleni gálamérkőzésen, 21 369 néző szeme láttára tekert 22 méterről a jobb felső sarokba. A magyar támadó csapata egyébként 3–2-es vereséget szenvedett.
márc. 24
22:09
Felkészülés: idegenben játszott döntetlent NL-beli ellenfelünk (She)
A Nemzetek Ligájában a mieinkkel egy csoportba sorsolt Észtország gól nélküli döntetlent játszott Örményország vendégeként a két labdarúgó-válogatott szombati felkészülési mérkőzésén. Románia vert helyzetből győzte le 2–1-re vendéglátóját, Izraelt.
márc. 24
22:21
Sakkvilágbajnok-jelölti torna: Karjakin utolérte Caruanát (She)
Szergej Karjakin legyőzte és sikerével utolérte az éllovas Fabiano Caruanát a sakkvilágbajnok-jelöltek Berlinben zajló tornájának szombati, 12. fordulójában.
márc. 24
22:33
Erste Liga: a MAC nagyot fordítva nyerte a döntő második meccsét (She)
A jégkorong Erste Liga döntőjének második mérkőzést a MAC 5–2-re legyőzte a címvédő DVTK-t, és már 2–0-ra vezet az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban.
márc. 24
22:45
Amerikai futball: győzelemmel rajtolt a HFL-címvédő (She)
A címvédő Budapest Cowbells amerikaifutball-csapata győzelemmel kezdte a hazai bajnokság, a HFL 2018-as idényét az élvonalban újonc TD Store Eagles ellen.
márc. 24
22:45
Kétgólos hátrányból fordítva győzött a MAC a döntő második meccsén (m4sport.hu)
Az utolsó másodpercekben kitört több páros verekedés zárta a nagy iramú, feszült találkozót.
márc. 24
22:57
Bayern: Tuchel döntött – nem ő lesz Heynckes utódja (She)
Szombat este futótűzként terjedt a német sajtóban a hír, amely szerint Thomas Tuchel nemet mondott a Bayern München ajánlatára. Pedig állítólag ő volt az első számú kiszemelt a nyáron végleg visszavonuló Jupp Heynckes helyére.
márc. 24
23:21
NS: Leekensék nem értik; Hosszú Tusup mellett marad – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
márc. 24
23:33
Tenisz: Federer kiesett, akárcsak a női világelső Miamiban (She)
Mindkét világelső, a svájci Roger Federer, illetve a román Simona Halep is kiesett a Miamiban zajló kemény pályás tenisztorna szombati játéknapján.
márc. 24
23:57
NBA: Curryre legalább három hét kihagyás vár (She)
Térdsérülése miatt legalább három hetet kell kihagynia az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) címvédő Golden State Warriors csapatkapitányának, Stephen Currynek.

Keresés