2018. március 7. szerda

márc. 7
14:33
Bombahír a magyar fociban: visszatér a korábbi szövetségi kapitány? (Ripost)
Bundesliga helyett az NB I-be tart? Sajtóértesülés szerint újra Magyarországon vállalhat munkát Bernd Storck.
márc. 7
14:35
Teljesen bevadult Cristiano Ronaldo, háborognak a szurkolók (Ripost)
Hátulról rúgott ellenfele után a portugál focicsillag, de megúszta a kiállítást. A drukkerek viszont nem felejtenek.
márc. 7
14:42
Kifoghatjuk a világbajnokot (Azenpenzem)
A Magyar Vízilabda-szövetséget Hesz Máté főtitkár és Märcz Tamás, a férfiak szövetségi kapitánya képviseli a sorsoláson.
márc. 7
14:42
Ramos a BL történetének legtöbbet büntetett játékosa (m4sport.hu)
Nála több lapot senki nem kapott a sorozatban.
márc. 7
14:44
A régi közegbe csöppent az MTK-hoz visszatérő háromszoros bajnok (m4sport.hu)
Kulcsár Tamás szerint jó irányba változtak a dolgok a kék-fehéreknél.
márc. 7
15:00
Felfüggesztett eltiltás az olimpiai bajnok ökölvívónak (m4sport.hu)
A francia Tony Yokát doppingellenőrzések elmulasztásáért büntették.
márc. 7
15:06
Pénzért nem lehet BL-címet venni: topedző nélkül fogatlan oroszlán a PSG (m4sport.hu)
Újabb év, újabb rekordot jelentő összegek, de valami nem változott: a masszív csalódás a Bajnokok Ligájában.
márc. 7
15:18
A Puskás Akadémia modellje győz a magyar fociban, vagyis nem kell a pályára fiatal magyar, jöjjenek helyettük korlátlanul a külföldi játékosok (444.hu)
Egyszerűbb a felcsúti működéshez igazítani a teljes magyar focit, mint erőltetni ezt a fiatal tehetségeket a pályára dolgot.
márc. 7
15:18
Délután már Räikkönen vezet (m4sport.hu)
Már jobban van reggeli rosszulléte után.
márc. 7
15:20
A megye I-es csapat megtréfálta az MTK-t a Magyar Kupában (m4sport.hu)
A Sényő 2-0-ra verte a másodosztály listavezetőjét a visszavágón.
márc. 7
15:36
Egyre erősödnek a pletykák: ennek az NB I-es csapatnak az edzője lehet Bernd Storck? (Blikk)
Egyre erősödnek az edzőváltásról szóló hírek a Vasas háza táján. A labdarúgó-NB I-ben a kiesést jelentő 11. helyen álló angyalföldieknél még a német Michael Oenning a vezetőedző, de a csapat gyenge játéka miatt már az ősszel is felmerült, hogy nem vele fejezi be a szezont a csapat.
márc. 7
15:36
Gyönyörű emberi történet az angol amatőr focibajnokságból (444.hu)
A játékvezető megkérdezte Sanchez Watt nevét.
márc. 7
15:38
Hiába a nyáron elköltött milliárdok, ismét kudarcot vallott Európában a PSG (Blikk)
Nem lehet megállítani Cristiano Ronaldót (33) a Bajnokok Ligájában! A Real Madrid focicsapatának portugál sztárja ismét együttese vezére volt. A címvédő madridiak a nyolcaddöntő visszavágóján idegenben múlták felül 2-1-re a nyáron 400 millió euróból (125 mil­liárd forint) megerősített francia Paris Saint-Germaint, és 5-2-es összesítéssel jutottak a
márc. 7
15:40
Újra edző lesz Benedek Tibor, ennél a csapatnál folytatja pályafutását (Blikk)
A következő szezontól a háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor (képünkön) irányítja az OB I-es UVSE férfivízilabda-csapatát.
márc. 7
16:06
Generációváltás a magyar úszósportban (Infostart)
Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöke bejelentette, hogy kezdeményezésére megalakul az Olimpiai Bajnokok Testülete (OBT).
márc. 7
16:06
Paralimpia: a jegyek mintegy 89 százalékát már eladták (She)
A jegyek mintegy 89 százalékát már eladták a pénteken kezdődő pjongcsangi téli paralimpiára.
márc. 7
16:08
Anglia: az Arsenalban nevelkedő támadót a neve miatt állították ki (She)
Talán a legfanatikusabb Arsenal-drukkerek sem emlékeznek már Sanchez Wattra, pedig az angol U-válogatott támadó a londoniaknál nevelkedett. Az elmúlt néhány évben azonban nagyot fordult a világ a futballistával…
márc. 7
16:10
PL: fény derült Mahrez „visszavonulásának” rejtélyére (She)
Mint megírtuk, meglepő üzenet jelent meg Rijad Mahrez, az angol Premier League-ben szereplő Leicester City futballistájának hivatalos Facebook-oldalán. A 27 esztendős afrikai játékos közösségi profiljában az áll, Mahrez orvosai tanácsára felhagy a profi labdarúgással. Utóbb kiderült, az algériai hackertámadás áldozata lett.
márc. 7
16:12
Az Újpest lesz a Sényő elleni bukás után az MTK ellenfele a Magyar Kupában (Blikk)
Közelít Európához az Újpest, kettős győzelemmel és 4-0-s összesítéssel jutott a legjobb nyolc közé a labdarúgó-Magyar Kupában, miután a hazai 2-0-s sikerét követően idegenben is felülmúlta a Paksot.
márc. 7
16:12
Törökország: Quaresma megúszta – ennyi meccsről tiltották el (She)
A Török Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága ötmeccses eltiltással és 22 ezer török lírás (csaknem 1.5 millió forint) pénzbírsággal sújtotta Ricardo Quaresmát, a Besiktas portugál labdarúgóját, akit a Fenerbahce elleni Török Kupa-elődöntő első mérkőzésén (2–2) ütésért kiállított a játékvezető.
márc. 7
16:14
Kézi: a Székelyudvarhely után újabb romániai csapat bajban (She)
Romániai lapinformációk szerint a Székelyudvarhely után újabb csapat léphet vissza a román férfi kézilabda-bajnokságból: az utolsó helyezett jászvásári Poliról (Poli Iasi) van szó.
márc. 7
16:16
Férfi kézi BL: az EHF sarokba szorítja a német klubokat (She)
A Szeged és a Kielce sem egyezett bele, hogy hét közben fogadja német ellenfelét a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, így továbbra is fennáll a lehetősége annak, hogy március végén a Kiel és a Löwen az egymás elleni szombati bajnokijuk után vasárnap lép pályára a BL-ben – vagy szombaton.
márc. 7
16:18
Vízi Eb: a férfiak Grúzia, a nők Spanyolország ellen kezdenek – sorsolás (She)
Szerda délben kisorsolták a 33. vízilabda Európa-bajnokság csoportjait. A barcelonai kontinensviadalon a Belgrádban bronzérmes férfiválogatottunk Olaszország, Németország és Grúzia társaságában szerepel egy csoportban, míg címvédő női együttesünket a spanyol, orosz, szerb, török, német ötös mellé sorolták be.
márc. 7
16:20
Férfi kézi: a Skjern varázslója ma is hálás a Gyöngyösnek (She)
Az alig nyolcezer lakosú Skjern városának lakói eddig is kedvelték, vasárnap óta viszont hősként emlegetik a szerb Tibor Ivanisevicset, aki nélkül a helyi kézilabdacsapat aligha jutott volna be a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a legjobb tizenhat közé. A 27 éves játékos hét hetest védett az ukrán Motor Zaporizzsja ellen, míg egyszer a lécre
márc. 7
16:22
Úszás: létrehozzák az Olimpiai Bajnokok Testületét (She)
Wladár Sándor, a Magyar Úszószövetség (MÚSZ) elnöke bejelentette, hogy kezdeményezésére megalakul az Olimpiai Bajnokok Testülete (OBT).
márc. 7
16:24
BL: lehet, hogy utoljára láttuk játszani Iker Casillast? (She)
Könnyen lehet, hogy a Portót erősítő Iker Casillas, a Real Madrid korábbi kiválósága kedd este lépett utoljára pályára a Bajnokok Ligájában. A portugál együttes gól nélküli döntetlent játszott a Liverpool otthonában, így 5–0-s összesítéssel kiesett.
márc. 7
16:26
Kép: a körmendi szurkolóknak ez a ketrec jutott Velencében (She)
Az Egis Körmend férfi kosárlabdacsapata szerdán Velencében lép parkettára a FIBA Európa-kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A helyi sportcsarnokban a vendégszurkolók számára kialakított szektor egy ketrecre emlékeztet.
márc. 7
16:28
BL: „A PSG csupán játékosok csoportja, amit a Real tud, nem lehet megvenni” (She)
A címvédő Real Madrid otthon és idegenben is megverte a PSG-t a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, és a vártnál talán könnyebben továbblépett a legjobb nyolc közé. A párharcról a királyi gárda korábbi sportigazgatója, Arrigo Sacchi is elmondta a véleményét, kissé odaszólva a franciáknak.
márc. 7
16:30
A PSG bizonyítja, a pénz nem minden – ez hiányzik Párizsból (She)
Most, hogy a téli átigazolási időszak már befejeződött, ismét elkezdődik a háttérmunka az európai kluboknál, a felkészülés a következő, nyári átigazolási szezonra. Az addig hátralévő időszakban pedig ismét a scoutoké, vagyis a megfigyelőké a pálya, az ő munkájuk fogja alapjaiban meghatározni azt, hogy nyáron kiket próbál majd meg szerződtetni
márc. 7
16:32
Női kézi: a Fradi átlövője a német bajnokhoz igazol – hivatalos (She)
A Ferencváros női kézilabdacsapatának holland jobbátlövője, Laura van der Heijden a következő szezonban már a Bundesliga-címvédő Bietigheim együttesét erősíti – jelentette be hivatalos honlapján a német klub.
márc. 7
16:34
Labdarúgás: árulást kiáltanak az UTA Arad törzsszurkolói (She)
A román labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő UTA Arad törzsszurkolóinak egyesülete szerint a klubvezetők elárulták a klub szellemiségét Ionut Popa technikai igazgatói alkalmazásával, és kilátásba helyezték: bojkottálni fogják a csapat meccseit – írja a maszol.ro.
márc. 7
16:36
Kosár: neves NCAA-csapatban folytatja a magyar tehetség (She)
Juhász Dorka, a magyar kosárlabda utóbbi éveinek egyik legnagyobb tehetsége az amerikai egyetemi bajnokság (NCAA) egyik topcsapatában, az Ohio State-ben játszik a következő szezontól – írja a kezdo5.hu.
márc. 7
16:38
Ökölvívás: egy év eltiltás a franciák olimpiai bajnokának (She)
Doppingellenőrzések elmulasztásáért egy évre szóló felfüggesztett eltiltással büntették Tony Yokát, a riói olimpia szupernehézsúlyú bokszbajnokát.
márc. 7
16:40
Női válogatott: újabb vereség, utolsók a magyarok Cipruson (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott 2–0-ra kikapott szerdán a finn csapattól, ezzel az utolsó helyen zárta a 12 csapatos Ciprus-kupa felkészülési tornát.
márc. 7
16:42
MK: a 21. percben már 2–0-ra vezetett a Sényő az MTK ellen (She)
Az MTK idegenben 2–0-ra kikapott a megyei első osztályú Sényőtől a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján, de mivel hazai pályán magabiztos, 4–0-s győzelmet aratott, bejutott a legjobb nyolc közé. A kék-fehérek a negyeddöntőben az Újpesttel találkoznak.
márc. 7
16:42
Bundesliga: Dárdaiék és Szalaiék is Európában landolhatnak, ha… (She)
Elképzelhető, hogy a német labdarúgó Bundesliga hetedik helyezettje is ott lesz a nemzetközi porondon az előttünk álló idényben. Hogyan lehetséges ez? Több dolognak kell bekövetkeznie, de nem lehetetlen, sőt.
márc. 7
16:42
Németországban folytatja a Fradi gólerős légiósa (m4sport.hu)
A holland kézilabdázó abba a bajnokságba tér vissza, ahonnan az NB I-be érkezett.
márc. 7
16:44
Gyász: Óriási élmény volt ellene játszani – kanizsai emlék Astoriról (She)
Béli Milán, a Nagykanizsai Futsal Club játékosa 2014 augusztusában játszott a vasárnap elhunyt Davide Astorival.
márc. 7
16:44
Mégis megmászhatják a Mount Everestet vakok és amputáltak (She)
A nepáli legfelsőbb bíróság megakadályozta, hogy életbe lépjen a kormánynak az a rendelete, amely megtiltotta volna a Mount Everest megmászását vakoknak és olyanoknak, akiknek két végtagjukat amputálták.
márc. 7
16:46
Vb 2018: tűzoltók vágták ki a roncsból, most a tornára készül (She)
Súlyos autóbalesete és hosszas kényszerpihenője után az oroszországi világbajnokságra készül Papa Souaré szenegáli labdarúgó.
márc. 7
16:48
Fény derült a titokra: így lett világhírű az AC/DC slágerével a téli olimpia felfedezettje, Tóth Ivett (Blikk)
Már a világbajnokságra készül a pjongcsangi téli olimpia egyik magyar hőse. Itthon és külföldön is nagy sikert aratott Tóth Ivett (19), a mű­korcsolyázó a rövi­d program­ját AC/DC zenéjé­re mutatta be az ötkarikás játékokon, nagy lelkesedést kiváltva a közönség soraiban, sok helyen már csak rockercsajként hivatkoznak rá.
márc. 7
16:48
Ferrari: Az F1 nemes, ha szupermarket lesz belőle, nem kérjük (m4sport.hu)
Sergio Marchionne szerint a Liberty Media nem ért a sorozat technológiai oldalához, így jobban tenné, ha rájuk hallgatna.
márc. 7
17:00
„Leclerc hatalmas tehetség, de le tudom győzni” (m4sport.hu)
Ericsson elismeri a monacóit, és magabiztosan várja az összecsapást.
márc. 7
17:18
Gyász: az Újpest első kerete is elbúcsúzott Lázár Bencétől – képek (She)
Szülővárosában, Kerekegyházán elbúcsúztatták Lázár Bencét, az Újpest labdarúgócsapatának korábbi, 26 évesen elhunyt támadóját. A Borbás Gáspár Sportpályán rendezett megemlékezésen a lila-fehérek teljes első kerete részt vett.
márc. 7
17:18
A Real Madrid így ünnepelte az öltözőben a PSG kiejtését – videó (m4sport.hu)
Záporoztak a pacsik és az ölelések.
márc. 7
17:33
Végső búcsút vettek Tahi Tóth Lászlótól (Behaviour)
A Kossuth-díjas színművészt a Farkasréti temetőben kísérték utolsó útjára.
márc. 7
17:35
Riadóztatják a Fidesz-híveket (Behaviour)
"Mozgósítsatok minden barátot és szimpatizánst!" és "Szervezzétek meg csapataitokat!”
márc. 7
17:37
Üzent a Kétfarkú Kutyapárt, kivételesen komolyan (Behaviour)
"Ha segítetek, akkor most mindenki szépen le fog bukni."
márc. 7
17:42
Most érkezett: Nagyon jó hírt közölt Márton Anita (Ripost)
Semmi nem veszett el.
márc. 7
17:42
Tálas: Biztos vagyok benne, hogy a kapitány újult erővel tért vissza (m4sport.hu)
„Megmutatta nekünk azt az utat, amin járnunk kéne. Az utat, ami más országokban teljesen normális” – mondta az irányító.

Keresés