2019. június 10. hétfő

jún. 10
17:14
Válogatott: Kádár talán, Rossi biztosan nem lesz ott a kispadon Wales ellen (She)
A 2020-as Európa-bajnokság selejtezősorozatában a magyar válogatott kedden Walest fogadja a Groupama Arénában. Hétfő délután Marco Rossi, a válogatott szövetségi kapitánya sajtótájékoztatót tartott a telki edzőközpontban, ahol Németh Krisztián is helyet foglalt mellette. A kapitány elárulta, korábbi felfüggesztett eltiltása miatt nem lesz ott a kis
jún. 10
17:24
Tenisz: Venus Williams először versenyez Birminghamben (She)
Pályafutása során először vesz részt a jövő heti birminghami füves pályás női tenisztornán Venus Williams.
jún. 10
17:54
Puskás–Suzuki-kupa: a Hagi Akadémiáé a bronz, 5. a Honvéd (She)
A román Hagi Akadémia szerezte meg a bronzérmet a Puskás-Suzuki-kupán, a helyosztón 4–0-ra győzte le a görög Panathinaikoszt. A Bp. Honvéd az ötödik lett azt követően, hogy tizenegyesekkel fölülmúlta a Bayern Münchent, a hetedik helyért pedig az eszékiek szintén szétlövésben megverték a Real Madridot.
jún. 10
17:56
Puskás–Suzuki-kupa: Puskás Akadémia–Flamengo döntő élőben az Nso-n! (She)
A 12. Puskás–Suzuki-kupa döntőjében a házigazda Puskás Akadémia a brazil Flamengóval méri össze az erejét. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
jún. 10
18:00
Rosberg szerint teljesen jogos volt Vettel büntetése (m4sport.hu)
Viselkedése miatt is kritizálta honfitársát.
jún. 10
18:06
Inguscio vezeti a válogatottat Wales ellen; több változás a kezdőcsapatban (m4sport.hu)
"A csapat nélkülem is ugyanúgy tud majd teljesíteni, mint velem, ez nem probléma" - állítja az eltiltott szövetségi kapitány.
jún. 10
18:18
Ignuscio helyettesíti a walesiek ellen Rossit (Infostart)
Cosimo Inguscio helyettesíti majd a Groupama Arénában az eltiltott Marco Rossit a magyar labdarúgó-válogatott kedd esti Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésén, Wales ellen. A szövetségi kapitány az azerbajdzsáni kezdőcsapaton több helyen is változtatni fog.
jún. 10
18:30
Tenisz: Fucsovics Mártonék meccsét (is) elúsztatta az eső (She)
Nem indult jól a füves pályás szezon a teniszezők számára, hiszen Stuttgartban, s-Hertogenboschban és Nottinghamben is az eső győzött, így számos meccset napolni kellett – többek között a mai programba várt Fucsovics Márton–Jaume Munar összecsapást is.
jún. 10
18:48
Giggs hajlik a szurkolói nyomásra: Ampadu és Brooks is kezdhet kedden (m4sport.hu)
A szurkolók bekövetelik a csapatba a két fiatal játékost a magyar válogatott ellen.
jún. 10
19:00
Nba: visszavonul a Spurs legendája, Tony Parker (She)
Bejelentette visszavonulását Tony Parker, aki 18 szezont játszott az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA).
jún. 10
19:12
Real Madrid: Marcelo kilencéves fia hatalmas gólt ollózott (She)
A Real Madrid labdarúgója, Marcelo Instagram-oldalán osztott meg egy videót, amelyen fia, Enzo hatalmas gólt ollózik egy utánpótlás-mérkőzésen. A kilencéves kisfiú már a Real Madrid akadémiáján pallérozódik, ez is mutatja, hogy a vér nem válik vízzé.
jún. 10
19:14
Válogatott: csupa mosoly – így készültek Dzsudzsákék Wales ellen (She)
A magyar labdarúgó-válogatott kedden 20.45-től Wales ellen lép pályára Európa-bajnoki selejtezőn. A nemzeti együttes találkozó előtti edzése jó hangulatban telt a képek tanúsága szerint – remélhetőleg kedd este is a mieinknek lesz több okuk a mosolygásra!
jún. 10
19:16
F1: több mint 12 ezer szavazat, így látták Vettel esetét olvasóink (She)
Mint arról beszámoltunk, Sebastian Vettelt hiába intették le elsőként a Kanadai Nagydíjon, mégis Lewis Hamiltoné lett a győzelem, mivel a német pilótát 5 másodperces büntetéssel sújtották a versenybírók kanyarlevágása miatt. Olvasóinat arra kértük, hogy szavazzanak, szerintük is valóban büntetést érdemelt-e a manőver – eléggé megosztó eredmény
jún. 10
19:18
Bíró Attila: nem kell kétségbe esni (Infostart)
A magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint nem kell kétségbe esni amiatt, hogy az együttes hatodik lett a hazai rendezésű világliga szuperdöntőben.
jún. 10
19:24
Tour de France: nem indul a bomba formában lévő Roglic (She)
Nem indul az idei Tour de France országúti kerékpáros-körversenyen Primoz Roglic, az előző évi viadal negyedik helyezettje.
jún. 10
19:30
Puskás–Suzuki-kupa: a Flamengo nyerte a hatgólos döntőt (She)
A brazil Flamengo fordulatos mérkőzésen 4–2-re legyőzte a házigazda Puskás Akadémiát a 12. Puskás–Suzuki-kupa döntőjében. A felcsúti együttes a hatodik fináléjában a hatodik vereségét szenvedte el.
jún. 10
19:32
Női pólóválogatott: nem kell kétségbe esni a kapitány szerint (She)
A magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Bíró Attila szerint nem kell kétségbe esni amiatt, hogy az együttes hatodik lett a hazai rendezésű világliga szuperdöntőben.
jún. 10
19:34
Franciaország: Deschamps elárulta, játékosa valóban a Realba tart (She)
Didier Deschamps, a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya megerősítette azokat a sajtóhíreket, miszerint a nemzeti csapat tagja, az Olympique Lyont erősítő Ferland Mendy a Real Madridhoz tart.
jún. 10
19:54
Férfi kosár Nb I: ötödik meccsen dől el, ki lesz a másik döntős (She)
A Körmend azzal a tudattal lépett pályára a Pécs otthonában, hogy ha nyer, bejut a férfi kosárlabda NB I döntőjébe. A PVSK azonban nagy bravúrt végrehajtva legyőzte, és ötödik mérkőzésre kényszerítette az alapszakaszgyőztest.
jún. 10
20:00
A Real Madrid újabb válogatott belső védőt igazolhat Portugáliából (m4sport.hu)
A jelek szerint Zidane-nak gondjai vannak védelemmel.
jún. 10
20:06
Eső miatt elnapolták Fucsovics stuttgarti meccsét (m4sport.hu)
Ha az idő is úgy akarja, kedden délelőtt 11-kor kezd a magyar teniszező.
jún. 10
20:30
Női vb: történelmi pontszerzés, avagy 39 meccs után ismét 0–0 (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott 0–0-s döntetlent harcolt ki Japán ellen a női világbajnokság csoportkörének első fordulójában. A játéknap esti mérkőzésén Kanada 1–0-ra legyőzte Kamerunt.
jún. 10
20:30
Második lett a Puskás Suzuki Kupán a házigazda Puskás Akadémia (m4sport.hu)
A döntők nem mennek a felcsúti fiataloknak.
jún. 10
20:42
A vége sima lett: a spanyolok hármat vágtak a svédeknek (She)
A labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozat negyedik fordulójában Spanyolország hazai pályán 3–0-ra legyőzte Svédországot, így továbbra is hibátlan mérleggel vezeti az F-csoportot. Románia és Norvégia egyaránt idegenben nyert, előbbi 4–0-ra Máltán, utóbbi 2–0-ra Feröeren.
jún. 10
20:45
Elhagyja az NB I-t, külföldre igazol a magyar válogatott játékosa (Ripost)
A Veszprém férfi kézilabdacsapának keretéhez tartozó Szita Zoltán Lengyelországba szerződik.
jún. 10
20:48
Eb 2020: a hétfői selejtezők eredményei és a tabellák egy helyen (She)
Hétfőn folytatódott a labdarúgó Európa-bajnokság selejtezősorozata, öt csoportban rendeznek mérkőzéseket – alaposan potyogtak a gólok!
jún. 10
21:12
Eb 2020: feltartották a török válogatottat az izlandi reptéren (She)
Törökország válogatottja kedden Izland otthonában játszik Európa-bajnoki selejtezőt, hétfőn pedig meg is érkezett Reykjavíkba, a 357 ezres északi ország fővárosába, ám a reptéren kellemetlen incidens érte, az izlandi hatóságok ugyanis órákig feltartották.
jún. 10
21:30
Egyesült Államok: meglőtték Boston legendás sportolóját (She)
A Boston Red Sox korábbi legendás baseballozóját, David Ortizt vasárnap éjjel meglőtték szülőhazájában, a Dominikai Köztársaságban.
jún. 10
21:33
Orbán volt a legjobb magyar (Behaviour)
Willi Orbán két góllal járult hozzá az Azerbajdzsán elleni 3-1-es idegenbeli sikerhez a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők E csoportjában. (Sport)
jún. 10
21:36
Gyász: 76 évesen elhunyt a Sportkórház főorvosa (She)
Hetvenhat éves korában elhunyt dr. Mecseki Sándor, a Sportkórház főorvosa, a Budapest Honvéd korábbi csapatorvosa – számolt be a hírről a kispesti klub hivatalos honlapja.
jún. 10
21:48
Marco Rossi nagyon rossz hírt közölt a Wales elleni Eb-selejtező előtt (Ripost)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát az Azerbajdzsán elleni mérkőzés utolsó perceiben küldte el a kispadról a játékvezető.
jún. 10
21:54
Vasárnapi sportműsor (06.16.) (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott Olaszország ellen zárja az Európa-bajnoki selejtezőt. Folytatódik a labdarúgó Copa América, a CONCACAF Arany-kupa és a női világbajnokság, első meccseit játsszák az U21-es Európa-bajnokságnak. Befejeződik a Le Mans-i 24 órás, a MotoGP-sorozat versenyzői a Katalán Nagydíjon mérik össze a tudásukat. Befutójához ért
jún. 10
21:56
Szombati sportműsor (06.15.) (She)
Lejátsszák a labdarúgó NB III-ba jutásért zajló párharcok visszavágóját, döntőznek az U20-as világbajnokságon, folytatódik a Copa América és a női vb, vasárnap hajnalban a CONCACAF Arany-kupa is megkezdődik. A női és a férfi röplabda-válogatottunk is befejezi az Európa-liga csoportkörét. Hazánk szinkronúszásban és nyílt vízi úszásban is rangos vers
jún. 10
21:58
Pénteki sportműsor (06.14.) (She)
Az U20-as labdarúgó-világbajnokságon a harmadik hely a tét, folytatódik a női vb, szombat hajnalban a házigazda Brazília meccsével megkezdődik a Copa América. A MotoGP-sorozat versenyzői a Katalán Nagydíjra készülnek. Újabb szakaszához érkezik a Tour de Hongrie kerékpárverseny. A szinkronúszók világkupájának szuperdöntőjét a budapesti Duna Arénában
jún. 10
22:00
Eb 2020: bombagólt rúgott a Real Madrid új szerzeménye (She)
A Real Madrid Frankfurttól igazolt új szerzeménye, Luka Jovics bombagólt szerzett Litvánia ellen az Európa-bajnoki selejtezők 4. fordulójában. A szerb válogatott csatár nagyjából 17 méterről vette be Dziugas Bartkus kapuját.
jún. 10
22:02
Csütörtöki sportműsor (06.13.) (She)
Folytatódik a női labdarúgó-világbajnokság és a Tour de Hongrie kerékpárverseny. A csütörtöki programban még: atlétika, autósport, íjászat, tenisz és vívás.
jún. 10
22:04
Szerdai sportműsor (06.12.) (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott Szlovákiában játszik Európa-bajnoki selejtezőt, pályán a női és a férfi röplabda nemzeti csapatunk is. Kialakul a férfi kosárlabda NB I fináléjának párosítása. Folytatódik a női labdarúgó-vb és a Tour de Hongrie. Csütörtök hajnalban bajnokot avatnak az NHL-ben.
jún. 10
22:06
Keddi sportműsor: a mieink Wales ellen az Eb-selejtezőben (She)
A labdarúgó-válogatottunk hazai pályán, Wales ellen folytatja az Európa-bajnoki selejtezőt. Folytatódik a női világbajnokság, az U20-as vb-n a fináléba jutás a tét. Megkezdődik a Tour de Hongrie kerékpárverseny. A keddi programban még: atlétika, íjászat és tenisz.
jún. 10
22:06
Eb 2020: Blsz Iii-as csapat verte meg a walesi szurkolókat (She)
Barátságos mérkőzésen a hatodosztályú (BLSZ III) BAK Respect labdarúgócsapata 8–5-re nyert a walesi futballszurkolókból összeállított együttes ellen.
jún. 10
22:36
Futsal Nb I: elképesztő végjáték után maradt életben a Haladás (She)
A futsal NB I fináléjában 4. felvonásán a Haladás drámai meccsen, 2–2-es rendes játékidőt követően 3–3-as hosszabbítás után szétlövésben legyőzte a Berettyóújfalut, így döntőmeccsre kerül sor a párharcban.
jún. 10
22:48
Eb 2020, D-csoport: Dánia és Írország is hozta a kötelezőt (She)
A labdarúgó Európa-bajnoki selejtező 4. fordulójában a D-csoportban Dánia Grúziát, Írország pedig Gibraltárt győzte le hazai pályán.
jún. 10
22:50
Eb 2020, A-csoport: tovább tart a koszovói menetelés! (She)
A 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság selejtezősorozatának A-csoportjában Csehország otthon 3–0-ra legyőzte Montenegrót, így pontszámban beérte az egy meccsel kevesebbet játszó Angliát.
jún. 10
22:51
Nem mindennapi, így készül az érettségire a fiatal magyar lány (Ripost)
Hétvégén a Grazban 43-21-re megnyert világbajnoki selejtezőn debütált a magyar női kézilabda-válogatottban Márton Gréta.
jún. 10
22:52
Eb 2020, F-csoport: a spanyolok hármat vágtak a svédeknek (She)
A labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozat negyedik fordulójában Spanyolország hazai pályán 3–0-ra legyőzte Svédországot, így továbbra is hibátlan mérleggel vezeti az F-csoportot. Románia és Norvégia egyaránt idegenben nyert, előbbi 4–0-ra Máltán, utóbbi 2–0-ra Feröeren.
jún. 10
22:54
Eb 2020, B-csoport: Ukrajna már nyolc ponttal a portugálok előtt (She)
Az ukrán labdarúgó-válogatott hazai környezetben 1–0-ra legyőzte Luxemburgot az Európa-bajnoki selejtezősorozat B-csoportjában, ezzel megszilárdította vezető pozícióját a csoport élén.
jún. 10
22:56
Eb 2020, G-csoport: rangadó helyett lengyel gála; öt szlovén gól (She)
Az Európa-bajnoki selejtezősorozat G-csoportjának rangadóján Lengyelország hazai pályán 4–0-ra kiütötte Izraelt.
jún. 10
23:42
Marco Rossi nélkül; Babos Tímea bizonyított (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.
jún. 10
23:48
Búcsúmesék – Malonyai Péter publicisztikája (She)
Indulatokra hajlamos (futball)világunkban dicséretes békességben vált el Böde Dániel és a Ferencváros. Miközben a csatár elmondta, hogy a szív (...
jún. 10
23:54
Júniusi foci – Vincze András jegyzete (She)
Végre júniusban is győztünk – ütötte meg a fülemet Dzsudzsák Balázs nyilatkozatszelete, amely még szombat este, az Azerbajdzsán elleni 3–1-es gy...
jún. 10
23:54
A spanyolok könnyedén verték a svédeket, megizzasztott ukránok és írek (m4sport.hu)
Az Eb-selejtező hétfői játéknapjának eredményei.

Keresés