2022. december 18. vasárnap

dec. 18
10:12
„Az argentinok Messiért küzdenek” − Détári Lajos elárulta, mi dönt a vb-döntőn (BorsOnline)
Argentína Franciaországgal találkozik a katari labdarúgó-világbajnokság vasárnapi döntőjében.
dec. 18
10:12
„Ez egy hollywoodi történet lenne” - Vanczák Vilmos (Sportal)
Elérkezett a nap, amire lassan egy hónapja várunk. Kiderül, melyik válogatott nyeri a 2022-es katari világbajnokságot.
dec. 18
10:18
Fontos helyről mondanak nemet a FIFA-nak (Infostart)
Spanyolország sportági szövetsége érvek sorát hozza fel a bővített klub-vb ellen.
dec. 18
10:18
Több mint 1600 önkéntes jelentkezett már az atlétikai világbajnokságra (Sportal)
Tíz nappal az indulás után máris több mint 1600-an regisztráltak az önkéntes programba a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságra. A leendő önkéntesek között egyaránt vannak középiskolások, egyetemisták, dolgozók és nyugdíjasok is.
dec. 18
10:27
A fordítások éjszakáján tündökölt a Minnesota és a Phoenix az Egyesült Államokban (Eurosport)
Az NFL szombati játéknapján a Minnesota Vikings történelmi fordítást hajtott végre az Indianapolis Colts ellen, de nagyot mentett a Phoenix Suns is az NBA-ben.
dec. 18
10:27
WRC karácsonyra? – az M-Sportnál még van pár eladó darab (Racing)
Van még néhány eladó WRC, R5 és R2T Ford az M-Sportnál.
dec. 18
10:42
Világcsúccsal nyert 100 méter pillangón a kanadai úszó a rövid pályás úszó vb-n (Sportal)
A kanadai Margaret Macneil világcsúccsal védte meg címét 100 méter pillangón a Melbourne-ben zajló rövidpályás úszó-világbajnokság zárónapján.
dec. 18
10:48
Videó: fél másodperccel javította meg a világrekordot, harmadik aranyérmét szerezte a rövidpályás vb-n a kanadai úszó (m4sport.hu)
A rövidpályás vb utolsó napjára is maradt világcsúcs, a kanadai Margaret Macneil a harmadik aranyérmét szerezte a viadalon, ráadásul az eddigi rekordot tartó Kelsi Dahliát fél másodperccel előzte meg 100 méteres pillangóúszásban, és 54.05-ös idővel lett világbajnok. A 22 éves úszónő 50 méter háton is világcsúccsal győzött, valamint az 50 méteres pi
dec. 18
10:48
Sportal Exluzív – Dárdai Pál a vb-döntőről: „Lionel Messit nem lehet leírni” (Sportal)
A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, a Hertha BSC korábbi vezetőedzője a világbajnoki döntő előtt osztotta meg gondolatait a meccsről a Sportállal.
dec. 18
10:51
Egy rocker-bringás vallomásai modern kütyükről, emberi kapcsolatokról és örömtekerésről (Eurosport)
Daniel Osst, a TotalEnergies 35 éves olasz versenyzőjét nem is annyira az eredményeiről, mint inkább a háromszoros világbajnok Peter Sagan hű fegyverhordozójaként ismerhetjük, akinek a kerékpározás mellett a rock ’n’ roll a másik nagy szenvedélye – egy igazi különc, a szó legpozitívabb értelmében, amit egy újabb rendhagyó, filozófiai mélységű inter
dec. 18
10:54
Maguire is a vb álomcsapatában (Sportal)
Az angol Sky csatorna már összeállította a katari labdarúgó-világbajnokság legjobb csapatát, melybe például Harry Maguire is bekerült.
dec. 18
11:03
Már több mint 1600 önkéntes jelentkezett a budapesti vébére (Demokrata)
Számunkra ők a vb hősei, akik ott vannak mindenhol – mondta Németh Balázs.
dec. 18
11:06
Tíz nap alatt rengetegen jelentkeztek önkéntesnek budapesti atlétikai világbajnokságra, egy 78 éves matematika professzor az eddigi legidősebb (m4sport.hu)
Tíz nappal az indulás után már több mint 1600-an regisztráltak az önkéntes programba a jövő évi, budapesti atlétikai világbajnokságra.
dec. 18
11:09
Verstappen a szezon elején még nem volt biztos az esélyeit illetően (Racing)
Max Verstappen a szezon elején való 2 kiesését követően azt gondolta, hogy nem lesz több lehetősége hibázni a 2022-es Forma-1-es szezon során. A Red Bull holland kiválósága meg tudta védeni a bajnoki címét és a szezonja olyan domináns volt, hogy számos rekordot képes volt megdönteni ezen téren. 15 győzelem egy évadon belül, 454 szerzett pont
dec. 18
11:15
Mark Selby - Luca Brecel mérkőzés - az English Open döntője élőben (Eurosport)
Mark Selby és Luca Brecel játssza 2022 utolsó döntőjét. Az English Open fináléjának érdekessége, hogy a két résztvevő közül a sokkal eredményesebb angol bő másfél éve nem jutott döntőbe, tehát hiába nyert már húsz pontszerzőt, jelenleg ő lehet sikeréhesebb. Brecel összesen három pontszerzőt nyert, de ebből kettőt azóta, hogy Selby legutóbb döntőzöt
dec. 18
11:18
A sportfogadó oldalak sem tudják ki a döntő esélyese (Sportal)
A szerencsejátékosok is izgatottan várják a katari labdarúgó-világbajnokság döntőjét, a sportfogadó oldalak viszont sem Argentínát, sem Franciaországot nem tartják esélyesebbnek.
dec. 18
11:20
Botka Endre emléke Lionel Messiről: „A legrosszabb, hogy nem nagyon lehet közel kerülni hozzá” (Sportal)
A Ferencváros válogatott védője a Barcelona elleni BL-meccsen próbálta megállítani az akkor még a katalánoknál futballozó zsenit – vasárnap délután a francia védők próbálhatják meg.
dec. 18
11:36
Videó: Agüero meglátogatta Messiéket az argentinok vb-döntő előtti edzésén (m4sport.hu)
Lehet, hogy a nyerő taktikát is megosztotta a korábbi 101-szeres válogatott, Sergio Agüero, amikor meglátogatta az argentinok edzését a döntő előtt.
dec. 18
11:42
Berki Krisztián alig várja a vb-döntőt, elárulta, kinek szurkol (BorsOnline)
Vasárnap délután Argentína Franciaországgal találkozik a katari labdarúgó-világbajnokság döntőjében. Berki Krisztián, egykori tornász már nagyon várja a meccset.
dec. 18
11:42
Három évre eltiltották a török mezeifutó Európa-bajnokot (Sportal)
Három évig nem versenyezhet a mezeifutásban négyszeres Európa-bajnok török Aras Kaya, mert doppingolt.
dec. 18
11:45
Aranypedál 2022: Az év legjobb versenye/szakasza (Eurosport)
Sorozatban a kilencedik évben választjuk meg a szezon legjobbjait, természetesen a ti segítségetekkel. Idén is kiosztjuk a méltán híres, és szakmai körökben igencsak elismert Aranypedál-díjat, melyet még a 2013-as szezon végén vezettünk be, és ahol szerencsére az elmúlt években egyre többször tüntek fel magyar versenyzők.
dec. 18
11:54
Berki Krisztián nagy álma nem teljesült, mindenkit meglepett a bajnok (Ripost)
Az olimpiai aranyérmes tornász is tippelt az aranycsatára.
dec. 18
11:54
Videó: Modric a mintaapa, megnyerte a bronzmeccset és maradt ereje gyermekével is játszani (m4sport.hu)
Horvátország 2–1-re győzte le marokkó válogatottját a katari világbajnokság bronzmérkőzésén. A remek iramú összecsapás után, a horvátok csapatkapitánya, Luka Modric gyermekével, Szófiával ünnepelt, meg is pörgette a levegőben, majd Mateo Kovacic fiával labdázott egy kicsit.
dec. 18
12:00
Benzema többet nem lép pályára a Deschamps vezette francia válogatottban (m4sport.hu)
A francia labdarúgó-válogatott aranylabdás játékosa néhány nappal ezelőtt ezelőtt még ezt írta Instagram oldalára: gyerünk, fiúk, már csak két meccs. Szombaton viszont már azt posztolta: nem érdekel. A sértődöttségét pedig tovább fokozta azzal, hogy nemet mondott Emmanuel Macron, francia elnök meghívásra a vb-döntőre.
dec. 18
12:06
Gareth Southgate marad az angol kispad élén - hivatalos (m4sport.hu)
Az angol labdarúgó-szövetség hivatalosan is megerősítette, hogy Gareth Southgate marad az angol válogatott élén a katari világbajnokság után is.
dec. 18
12:08
Miattunk kell duplán bűnhődnie az elődöntő vesztesének (m4sport.hu)
Ha reklámozni kéne, tíz FIFA-szponzorból kilenc ajánlaná, pedig ha nem lenne, senki sem hiányolná, ez a vébé bronzmeccse, amely után a negyediket siratjuk vasárnapi kivetítőnkön.
dec. 18
12:09
Messi nem csak a pályán, hanem azon kívül is meghatározó az argentinok számára, vallja a csapattárs (Eurosport)
A CNN Show keretén belül Alexis Mac Allisterrel készült egy interjú, melyben az argentin labdarúgó-válogatott játékosa elmeséli, hogy milyen is Lionel Messivel egy csapatban futballozni.
dec. 18
12:15
Ki a leggazdagabb Forma-1-es csapatfőnök? (Racing)
Az F1-es csapatfőnökök népszerűsége az elmúlt években megnőtt, ami javarészt a Netflix Drive to Survive című doku-sorozatának sikerének köszönhető. Most egy jelentésből kiderült néhányuk fizetése. A holtszezonban nagy újrarendeződés történik, amit Mattia Binotto távozása indított el a Ferraritól. Az olasz helyét az istállónál Frederic Vasseur veszi
dec. 18
12:17
A Porsche bejelentésével teljes a Gtp mezőny! (Racing)
Bár 10 pilótát is leszerződtetett a Porsche, rájuk kellett várni a végleges lista összeállításával, ugyanis a felállásokkal kivártak.
dec. 18
12:18
Biztosan marad az Eb-re az angolok szövetségi kapitánya (Sportal)
Az Angol Labdarúgó-szövetség hivatalos közleményben jelezte, hogy Gareth Southgate marad a válogatott szövetségi kapitánya.
dec. 18
12:30
Így alakult Scaloni argentin válogatottja Katarban (Infostart)
Meggyőzően játszott a ma délutáni labdarúgó-világbajnoki döntő mindkét szereplője a torna eddigi szakaszában – ha átlépünk azon, hogy az Albiceleste rögtön vereséggel kezdett, egy tudásban nála nyilvánvalóan gyengébb csapat ellen. Lionel Scaloni a következő mérkőzésre változtatott – de aztán, nagyjából visszatért az eredeti tizenegyhez. Javára legy
dec. 18
12:30
Murphy sporttörténelmi triplázást hajtott végre a rövidpályás úszó-vb zárónapján (m4sport.hu)
Sporttörténelmi sikert aratott Ryan Murphy a Melbourne-ben rendezett rövidpályás úszó-világbajnokság zárónapján: az amerikai klasszis vasárnap 200 méter háton győzött, korábban 50-en és 100-on sem talált legyőzőre, hasonló triplázásra pedig korábban nem volt még képes férfi versenyző.
dec. 18
12:30
Dárdai Pál a vb-döntőről: „Lionel Messit nem lehet leírni” (Sportal)
A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, a Hertha BSC korábbi vezetőedzője a világbajnoki döntő előtt osztotta meg gondolatait a meccsről a Sportállal.
dec. 18
12:32
Zágrábban megőrültek a horvátok a vb-bronztól (Sportal)
Horvátország szombaton kiharcolta Marokkó ellen a labdarúgó-világbajnokság bronzérmét, melyet Zágrábban is komolyan megünnepeltek az emberek.
dec. 18
12:42
A PSV és Van Nistelrooy felkészült a vb egyik felfedezettjének távozására (m4sport.hu)
A PSV Eindhoven vezetőedzője, Ruud van Nistelrooy felkészült a holland válogatottban is remeklő támadója, Cody Gakpo távozására.
dec. 18
12:42
Ryan Murphy sporttörténelmi triplázást hajtott végre a rövid pályás úszó világbajnokságon (Sportal)
Sporttörténelmi sikert aratott Ryan Murphy a Melbourne-ben zajló rövidpályás úszó-vb zárónapján: az amerikai klasszis 200 méter háton győzött, korábban 50-en és 100-on is nyert, hasonló triplázásra pedig korábban nem volt még képes férfi versenyző.
dec. 18
12:51
A sérüléseket túlélték, most a teveinfluenza lehet a vb-döntős franciák veszte (Eurosport)
Franciaország címvédőként úgy jutott el a katari világbajnokság döntőéig, hogy Didier Deschamps szövetségi kapitány kényszerből egy sor 2018-as kulcsemberét kicserélte, de egyik változtatással sem járt rosszul a csapat. A torna végjátékára viszont lecsapott rájuk egy vírusos betegség, ami akár a Közel-keleten elterjedt teveinfluenza is lehet, és am
dec. 18
13:15
Ez Hamilton véleménye a lassabb F1-es csapatokról (Racing)
Lewis Hamilton azt állítja, a kihívásokkal teli 2022-es F1-es szezonja után igazán megértette más csapatok küzdelmeit a versenyeken. Forma-1-es pályafutása során először fordult elő, hogy Hamilton nem tudott futamot nyerni vagy pole pozíciót szerezni, miközben a pilóták rangsorában az eddigi legrosszabb helyezését érte el. A hatodik helyen végzett,
dec. 18
13:21
Gareth Southgate marad angol szövetségi kapitány (Demokrata)
Saját döntése értelmében a 2024-es Eb-ig tovább irányítja az angol labdarúgó-válogatottat.
dec. 18
13:24
Tusup példakép lenne, Southgate marad az Eb-re is – délelőtti hírösszefoglaló (Sportal)
Összegyűjtöttök a vasárnap délelőtti legfontosabb híreket.
dec. 18
13:30
Jelenleg nem tudni, hol folytatja nyártól Lionel Messi (Sportal)
A Paris Saint-Germain elnöke is megszólalt a hétszeres aranylabdás jövőjéről.
dec. 18
13:33
Libabőr: egy percben az év legszebb focisikerei (Demokrata)
Egy YouTube-videóban újra átélhetjük a 2022-es év legszebb magyar focisikereit.
dec. 18
13:48
Southgate marad angol szövetségi kapitány (HírTV)
Gareth Southgate marad a posztján, saját döntése értelmében a 2024-es Európa-bajnokságig tovább irányítja az angol labdarúgó-válogatottat.
dec. 18
13:48
Jászapáti Petra és a női váltó bronzérmes a rövidpályás gyorskorcsolya világkupán (Sportal)
A magyar csapat megszerezte első érmeit a jelenlegi idényben a rövidpályás gyorskorcsolyázók világkupa-sorozatában: az Almatiban rendezett negyedik állomáson a 3000 méteres női váltó és Jászapáti Petra 500 méteren egyformán harmadik lett vasárnap.
dec. 18
13:54
Kivásárolták szerződéséből a középpályást (Sportal)
A Kecskemét a másodosztályból igazolt egy 23 esztendős játékost.
dec. 18
13:56
Mikaela Shiffrin nyerte a szuperóriás-műlesiklást St. Moritzban (Sportal)
Mikaela Shiffrin nyerte az alpesisí világkupa-sorozat St. Moritzban rendezett vasárnapi női szuperóriás-műlesikló viadalát.
dec. 18
13:57
A Liu fivérek távollétében a lányok léptek elő: két bravúros bronz a rövidpályás gyorskorcsolya-vk-n (Eurosport)
A magyar csapat megszerezte első érmeit a jelenlegi idényben a rövidpályás gyorskorcsolyázók világkupa-sorozatában: az Almatiban rendezett negyedik állomáson a 3000 méteres női váltó és Jászapáti Petra 500 méteren egyformán harmadik lett vasárnap.
dec. 18
14:00
Jászapáti Petra és a női váltó is bronzérmet nyert a rövidpályás gyorskorcsolyázók világkupa-sorozatában (m4sport.hu)
A magyar csapat megszerezte első érmeit a jelenlegi idényben a rövidpályás gyorskorcsolyázók világkupa-sorozatában: az Almatiban rendezett negyedik állomáson a 3000 méteres női váltó és Jászapáti Petra 500 méteren egyformán harmadik lett vasárnap.
dec. 18
14:03
Mikaela Shiffrin 77. világkupa-győzelmét szerezte St. Moritzban (Eurosport)
Mikaela Shiffrin nyerte az alpesisí világkupa-sorozat St. Moritzban rendezett vasárnapi női szuperóriás-műlesikló viadalát.
dec. 18
14:12
Azonnal egymásba szerettek: Íme a nő, akibe ötéves kora óta szerelmes Lionel Messi (BorsOnline)
Filmbe illő történet az övék, Antonella Roccuzzo és Lionel Messi ötévesen találkoztak, és azóta szeretik egymást.

Keresés