2022. december 4. vasárnap

dec. 4
0:12
Suarez elmondta, hogy milyen embernek ismerte meg Verstappent (USAracing)
Daniel Suarez és Max Verstappen nem csak ugyanazt a sportot választották hivatásuknak, de könnyen lehet,...
dec. 4
0:15
Forma 1-es versenyen született meg a Közép-Európa Rally ötlete (Racing)
Jövőre történelmet ír a Közép-Európa Rally, mely az első olyan WRC futam lesz, mely három országot fog érinteni, Németországot, Csehországot és Ausztriát.
dec. 4
0:19
Videojátékos trükkökkel tolhat ki az F1 a versenyben vezető pilótákkal (Racing)
A DRS-t kiváltaná a megoldás, de biztos, hogy rengetegen kritizálnák, amiért az eddigieknél is mesterkéltebbé teszi a versenyzést.
dec. 4
0:36
Mikulások kétkeréken - tekerj és osztogass édességet! (Metropol)
A Mikulás újra bringával érkezik!
dec. 4
0:54
X. Jubileumi Jótékonysági MikuLáss Futás (Metropol)
2022 sem múlhat el MikuLÁSS futás nélkül, főleg, ha a jubileumi 10. alkalmat ünnepelik a szervezők.
dec. 4
3:45
Foci-vb: Mbappé Lewandowski ellen - Kövesd itt a Franciaország - Lengyelország mérkőzést! (Eurosport)
Foci-vb: Az erőviszonyok, a forma és a statisztika is a címvédő francia válogatott továbbjutását ígéri a Lengyelország elleni vasárnapi nyolcaddöntőben a katari labdarúgó-világbajnokságon. A két együttes már 16 alkalommal mérkőzött meg egymással, ezekből 11 barátságos találkozó volt. A franciák nyolcszor, a lengyelek háromszor nyertek, öt döntetlen
dec. 4
4:15
Foci-vb: Az Anglia - Szenegál nyolcaddöntő minden fontos pillanata élőben az eurosport.hu-n! (Eurosport)
Foci-vb: Anglia nemzetközi tornán még veretlen afrikai ellenféllel szemben, de Szenegál mutatója sem rossz európai riválisok ellen a két együttes nyolcaddöntős találkozója előtt, amelyre a katari labdarúgó-világbajnokság vasárnapi játéknapján kerül majd sor. Kövesd élőben az Anglia - Szenegál mérkőzést az eurosport.hu-n!
dec. 4
5:39
Nascar: Ez már fix – 2022 utálja Brad Keselowskit (Racing)
Határozottan kijelenthető, hogy 2022 nem Brad Keselowski éve. A 2012-es Nascar Cup bajnok tizenkét Team...
dec. 4
5:42
Nascar: Ez már fix – 2022 utálja Brad Keselowskit (USAracing)
Határozottan kijelenthető, hogy 2022 nem Brad Keselowski éve. A 2012-es Nascar Cup bajnok tizenkét Team...
dec. 4
6:15
Holland és argentin továbbjutás a nyolcaddöntőkben, Peléért aggódik a világ (Eurosport)
Az USA és Ausztrália is nagyot küzdött, de mégis kiestek. Vas Blanka visszatért és rögtön negyedik lett a boomi versenyen. Pelé állapotáról aggasztó hírek érkeztek, a kemoterápia mér nem használ nála.
dec. 4
6:15
Eltiltották a vezetéstől az F1-es világbajnokot (Racing)
1997-ben ezen a napon, december 4-én Nigel Mansell “összetalálkozott” a rendőrökkel, Somersetben. 70 mérföld/órás sebességkorlátozásnál 92 mérföld/órával fülelték le a rend éber őrei a Forma-1-es világbajnokot, annak vadiúj Bentley-jével. Ügyvédje komolyan vette az esetet. Arra hivatkozott, hogy Mansell sosem vétett korábban közúton. Mindemellett a
dec. 4
6:27
Ki volt a legsikeresebb F1-es versenyző a WRC-ben? (Racing)
Több egykori F1-es versenyző is megfordult már a WRC-ben, gondoljunk csak Kimi Raikkönenre, Heikki Kovalainenre, vagy Robert Kubicára, azonban közülük a legsikeresebb Carlos Reutemann volt.
dec. 4
7:03
Ma a foci-vb-n: Szenegál ismételne, Giroud lehet a legjobb francia gólszerző (Eurosport)
A kiesés szakasz második meccsnapjához érkeztünk, vasárnap 3 európai csapat és Afrika bajnoka is pályára lép. Olivier Giroud egy góllal egyedüliként lehet a francia válogatott történetének legeredményesebb játékosa, Szenegál pedig megismételné eddigi legjobb világbajnoki szereplését.
dec. 4
7:15
Ezen a napon jelentette be Räikkönen, hogy mihez kezd az F1 után (Racing)
Kimi Räikkönen kétszer intett búcsút a Forma-1-nek, első ízben 2009 végén. Akkor persze sejteni lehetett, hogy bár az F1-től elköszönt, valamilyen formában még biztosan fog versenyezni. Végül így is lett. 2009 december 4-én kiderült, hogy a WRC-be igazolt, melynek értelmében a Citroën Junior Team színeiben, egy Citroën C4 WRC-t vezethetett 2010-ben
dec. 4
8:03
Egy elátkozott sánc, vagy buta statisztika? Az igazság a kettő között van (Eurosport)
A síugró-világkupa előző, rukai állomására hiába érkezett két győzelemmel a háta mögött, még dobogós helyezést sem szerzett a világkupát vezető Dawid Kubacki. A jelenség nem új a lengyel versenyzők és Ruka viszonyában, korábban még sohasem nyertek ezen a sáncon, amit nehéz csak a balszerencsének tulajdonítani. Persze átokról sem beszélhetünk, az ok
dec. 4
8:27
Solberg még nem tett le a Rally1-es autó vezetésének lehetőségéről (Racing)
Petter Solberg ugyan WRC2-es programról beszélt legutóbbi interjúja során, azonban Oliver számára még él a Rally1-es autó lehetősége is.
dec. 4
8:51
Újra lesz historic mezőny a Svéd Rallyn, a WRC pilóták nem örülnek (Racing)
A Svéd Rallyn, februárban ismét lesz historic mezőny is, ami alaposan megnehezítheti a WRC versenyzők dolgát.
dec. 4
9:00
Tyson Fury a bajnok! Óriási verést osztott ki Chisorának (Metropol)
Tyson Fury szombat este megtartotta a WBC szervezet nehézsúlyú világbajnoki címét, miután 10. menetes TKO-val legyőzte riválisát, Dereck Chisorát.
dec. 4
9:24
Videó: „Hol van Messi? Sz.r vagy!” – az argentin zseni bő tíz másodperc múlva csattanós választ adott (m4sport.hu)
Elemükben voltak az ausztrálok, amikor Lionel Messi éppen a szurkolótáboruk előtt végezhetett el szabadrúgást az Argentína-Ausztrália (2–1) világbajnoki nyolcaddöntős mérkőzésen. A videón hallható, ahogy froclizzák a hétszeres aranylabdást és nem túl kedves szavakkal is illetik. Tizenkét másodperccel később viszont megszületett az argentinok vezető
dec. 4
9:27
Verstappen nem pihen, hatalmasat csatázott a Mercedes pilótájával a dobogóért (Racing)
A kétszeres világbajnok a virtuális térben csapott össze a vele egykorú GT-versenyzővel, és veszített.
dec. 4
10:12
A nap meccse: beszóltak Lewandowskinak, durván helyre tették a lengyel sztárt (BorsOnline)
Vasárnap két mérkőzésre kerül sor a katari labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében: 16 órakor Franciaország Lengyelországgal, 20 órától pedig Anglia Szenegállal találkozik.
dec. 4
10:18
Minden a franciák mellett szól, a lengyelek csak abban bízhatnak, hogy még soha nem kaptak ki vb-n a címvédőtől (m4sport.hu)
A franciák több mutatóban is a vb élmezőnyében, míg a lengyeleket eddig leginkább Szczęsny teljesítménye tartotta a vb-n.
dec. 4
10:21
Polgár Juditot beiktatták a sakk Hírességek Csarnokába (Demokrata)
Polgár Judit 1988-ban és 1990-ben sakkolimpiát nyert a magyar női csapat tagjaként.
dec. 4
10:21
Innen már nincs visszaút, össze fog jönni a Fury-Usyk címegyesítő csúcsmeccs (Eurosport)
Megvédte a WBC nehézsúlyú világbajnoki címét Tyson Fury, aki szombat este Londonban, a Tottenham Hotspur stadionjában technikai KO-val győzte le Dereck Chisorát. Az egyoldalú mérkőzés tökéletesen szolgálta a Gypsy King minden célját, hiszen április után újra bokszolt, megőrizte veretlen mérlegét és jó adag önbizalmat is gyűjtött.
dec. 4
10:27
Hétfőn két nyolcaddöntővel folytatódik a világbajnokság (Demokrata)
Előbb a négy éve ezüstérmes horvátok küzdenek meg a japánokkal.
dec. 4
10:36
Polgár Judit az első magyar a sakk Hírességek Csarnokában (m4sport.hu)
Szombat este St. Louisban ünnepélyes keretek között beiktatták a sakkozók Hírességek Csarnokába Polgár Juditot, minden idők legjobb női játékosát.
dec. 4
10:42
Könnyedén győzött a Golden State, Görög szupersztárja nélkül is nyert a Bucks (m4sport.hu)
A tavalyi bajnok Milwaukee Bucks és a címvédő Golden State Warriors is győzött az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) szombati játéknapján.
dec. 4
10:44
„Feltölt, hogy nézhetem Brazíliát a világbajnokságon!” – Pelé üzent a kórházból (m4sport.hu)
Szombat délután aggasztó hírek láttak napvilágot a futballtörténelem egyetlen háromszoros világbajnokával kapcsolatban, aki még aznap éjjel Instagram-oldalán reagált a híresztelésekre.
dec. 4
10:45
Bútor-Klausz csata a Mikulás Rallyn (Racing)
Bútor Róbert és Klausz Kristóf vívott nagy csatát a Mikulás Rally első körében és a Citroen C3 WRC-s versenyző csupán a harmadik szakaszon tudta megelőzni skodás riválisát.
dec. 4
10:51
Győzött a Bucks és a Warriors is (Eurosport)
A tavalyi bajnok Milwaukee Bucks és a címvédő Golden State Warriors is győzött az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) szombati játéknapján.
dec. 4
11:00
Polgár Juditot beiktatták a sakk Hírességek Csarnokába (SzMo)
A sportág halhatatlanjainak első magyar tagja szerint tovább kell dolgozni azért, hogy minél többen és minél több lány megtapasztalja a sakk szépségét és előnyeit.
dec. 4
11:03
Figyelemzavar a teniszben: valós probléma vagy csak sumákolás? (Eurosport)
Rövid időn belül a harmadik eltiltással végződő eset üti fel a fejét a tenisz világában, melyek közül a mostani a második, amely doppingvétség következtében végződik a sporttól való kényszerű távolmaradással. Amíg azonban az előző egészen egyértelműnek tűnik, a mostani eset telis tele van kérdőjelekkel.
dec. 4
11:27
A Ferrari csapatfőnöke még hátrahagy egy “bombát”, mielőtt távozik Maranellóból (Racing)
Günther Steiner a héten találkozott Mattia Binottóval, a Ferrari leköszönő csapatfőnökével, aki igen pozitív dolgot mondott neki.
dec. 4
11:30
Szívszorító! Ezt üzente Pelé a halálos ágyáról (Metropol)
A brazil focista annak ellenére próbált mindenkit megnyugtatni, hogy már csak a legenda életének utolsó szakaszát könnyítik meg az orvosok.
dec. 4
11:36
„Továbbra is a kemény munkában hiszek” – Bondár Anna elkezdte a felkészülést az Australian Openre (m4sport.hu)
Bondár Anna, a világranglistán legelőkelőbb helyen álló magyar női teniszező megkezdte felkészülését az Australian Openre.
dec. 4
11:42
Friss hír Pelé állapotáról (Infostart)
Kylian Mbappé, a világbajnoki mezőny legértékesebb játékosa szombaton szép gesztust tett, „Imádkozz a Királyért” – írta a közösségi médiában. Brazíliai hírek szerint Pelé, a háromszoros világbajnok állapota valamelyest javult az elmúlt 24 órában, noha a helyzet még mindig nagyon súlyos.
dec. 4
11:42
Videó: Dumfries remek teljesítményét Van Gaal puszival jutalmazta (m4sport.hu)
Hollandia az Egyesült Államok ellen aratott 3-1-es sikerének köszönhetően bejutott szombaton a katari világbajnokság negyeddöntőjébe. A mérkőzés legjobbja, Denzel Dumfries 2 gólpasszal és egy góllal vette ki részét a hollandok győzelméből, remek teljesítményéért Louis Van Gaal szövetségi kapitány még a dicséretnél is nagyobb jutalomban részesítette
dec. 4
11:45
Ilyet még nem láttál: Nascar, csak miniben! (Racing)
Talán az egyik legérdekesebb nevelőszériára bukkantunk a NASCAR Mini Cup személyében. A sorozat pont az, aminek mondja magát: legkicsinyített autók kisebb oválokon, gyerekekkel.
dec. 4
12:06
A vb eddig – Gurulj be lassítva is! (m4sport.hu)
Kommentátor-csapatunk egyik tagjának ma zárul a világbajnokság, úgyhogy összegeztünk egy kicsit. Persze az első két nyolcaddöntőt is kitárgyalta Pisti, Máté, Attila és Peti.
dec. 4
12:18
Scaloni szerint a játékosai arra születtek, hogy elviseljék a nyomást (m4sport.hu)
Lionel Scaloni szövetségi kapitány szerint az argentin labdarúgó-válogatott játékosai arra születtek, hogy elviseljék azt a nyomást és feszültséget, amely az olyan kiélezett mérkőzéseken nehezedik rájuk, mint az ausztrál csapat ellen szombaton 2-1-re megnyert nyolcaddöntő a katari világbajnokságon.
dec. 4
12:24
Polgár Judit beiktatták a Hírességek Csarnokába (Infostart)
A magyar sakkozó egyedüli női játékosként jutott 2700 Élő-pont fölé, 2004-ben pedig pályafutása csúcsaként nyolcadik volt a világranglistán.
dec. 4
12:27
Továbbra is veretlen otthon a Bruins (Eurosport)
A Boston Bruins továbbra is százszázalékos hazai pályán az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) szezonkezdete óta: szombaton a címvédő Colorado Avalanche együttesét múlta felül 5-1-re, ezzel tovább javította a ligacsúcsot.
dec. 4
12:33
Űridős döbbenet és hatalmas magyar egyéni csúcs a férfiaknál a valenciai maratonon (Eurosport)
Kelvin Kiptum nyerte a 2022-es valenciai maratont a férfiaknál. A kenyai futó életében először teljesítette a távot, a bemutatkozása pedig nem is lehetett volna parádésabb: minden idők negyedik leggyorsabb idejével, 2:01:53-mal győzött, amivel Eliud Kipchoge és Kenenisa Bekele mögött a történelem harmadik leggyorsabb maratonfutója lett. Az egyetlen
dec. 4
12:39
Vas Blanka visszatér, kövesd velünk élőben a versenyét (Eurosport)
Két versenyen is elindul ezen a hétvégén Vas Blanka, aki az előző, hulsti világkupát egy kisebb betegség miatt kihagyta.
dec. 4
12:42
Katar: mintha Las Vegast vegyítették volna a foci-vb-vel – kaszinó és alkohol nélkül (Infostart)
Nem pusztán Katar, hanem az arab világ labdarúgó-világbajnoksága a mostani – mondta az InfoRádió helyszínen tartózkodó turisztikai szakértője. Kiss Róbert Richard hozzátette, a közel-keleti ország ezzel az eseménnyel felkerült a világ turisztikai térképére.
dec. 4
12:54
Argentinok a nyolcaddöntőről: ilyen meccsekre születtünk (Infostart)
Lionel Scaloni szerint következő ellenfeleik, a hollandok talán nem játszanak olyan szépen, mint a korábban, de vannak erősségeik.
dec. 4
12:54
Tyson Fury több mint hatvanezer néző előtt védte meg bokszvilágbajnoki címét Londonban (m4sport.hu)
Továbbra is a brit Tyson Fury a Boksz Világtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoka, mivel a szombat éjszaka a címvédő összecsapásán technikai KO-val legyőzte honfitárs kihívóját, Derek Chisorát.
dec. 4
13:03
Visszavonult a litván versenyző, akinek Roubaix-ban külön kinyitották a velodrome-ot (Eurosport)
Tizenkét év után visszavonult Evaldas Siskevicius, akit a 2018-as Roubaix tett híressé. Bár a következő évben a legjobb tízben zárt, mégis mindenki azért emlékszik rá, mert nem volt hajlandó feladni a szezon egyik legfontosabb egynaposát, és mindenáron el akart jutni a velodrome-ig.
dec. 4
13:12
Kane nem középcsatár, Bellingham 19 évesen is klasszis – Anglia magabiztosan várja a Szenegál elleni nyolcaddöntőt (m4sport.hu)
A 2022-es labdarúgó-világbajnokság vasárnap esti (20.00) nyolcaddöntőjében a B csoportot magabiztos teljesítménnyel megnyerő angol válogatott az A csoport második helyén végző Szenegállal találkozik.
dec. 4
14:09
Scaloni: "Ahogy korábban is mondtam, ezek a játékosok ezekre a meccsekre születtek" (Eurosport)
Lionel Scaloni szövetségi kapitány szerint az argentin labdarúgó-válogatott játékosai arra születtek, hogy elviseljék azt a nyomást és feszültséget, amely az olyan kiélezett mérkőzéseken nehezedik rájuk, mint az ausztrál csapat ellen szombaton 2-1-re megnyert nyolcaddöntő a katari világbajnokságon.

Keresés