2022. december 1. csütörtök

dec. 1
10:06
Foci-vb és kézi BL, de lesz még sílövészet meg sznúker is – sport a tévében (Infostart)
Folytatódnak a foci-vb csoportmérkőzései és a férfi kézilabda Bajnokok ligájának csoportkörei.
dec. 1
10:12
Vettel a sorsfordító balesetéről: Semmit nem csinálnék másképp (Racing)
A 2018-as Német Nagydíj nem csak az azévi világbajnoki cím szempontjából volt fordulópont, hanem egy egész karrier tekintetében. Sebastian Vettel megnyerte a 2018-as Brit Nagydíjat, így a hazai versenyére 8 pontos előnnyel érkezett Lewis Hamilton előtt. A Ferrari autója is erős, megbízható teljesítményt nyújtott, Vettel pedig jó formában volt. Enne
dec. 1
10:18
Ráfázott Cristiano Ronaldo: most rajta röhög az internet (Metropol)
A futballrajongók máris cukkolni kezdték a sztárfocistát.
dec. 1
10:24
A futballtól idegen döntésekkel sokkolna a Fifa a 2026-os világbajnokságon (Eurosport)
Hatásában radikális, jellegében a futballtól egészen idegen változtatásokat fontolgat a négy év múlva esedékes világbajnokságra vonatkozóan a FIFA. A nemzetközi futball elsőszámú szervezetének a jelek szerint egy kicsit sikerült túladagolnia az amerikai sportokat, más magyarázatot ugyanis aligha tudunk találni a szervezet által egyelőre meg nem erő
dec. 1
10:24
A tervezettnél hosszabb lesz a Monte-Carlo Rally (Racing)
A Monte szervezőinek változtatni kellett a verseny szombati programján, íz új szakaszokkal pedig még hosszabb lesz a 2023-as WRC szezonnyitó.
dec. 1
10:30
A lengyelek izgultak, Messiék magukban bíztak (Infostart)
Czeslaw Michniewicz lengyel szövetségi kapitány szerint az izgalmak miatt szinte megállt a szíve az argentinok elleni szerda esti mérkőzésen, de végül sikerült kivívni a nyolcaddöntőbe jutást a katari labdarúgó-világbajnokságon.
dec. 1
10:36
A nyolcaddöntős ausztrálok rekordszámú selejtezővel lettek vb-résztvevők (m4sport.hu)
Húsz mecset kellett játszaniuk a katari részvételért.
dec. 1
10:42
Újabb balhé Katarban, tévériportert vittek be a zsaruk (BorsOnline)
Ismét igencsak zűrös események zajlottak le a vébén.
dec. 1
10:42
Óriási botrány van kialakulóban a Nascar-ban (Racing)
A NASCAR-csapatok hamarosan saját bemutató versenyeket rendezhetnek, a NASCAR nélkül, mivel jelenleg nincs elég bevételük. A Race Team Alliance (RTA, a csapatok tanácsa) és a NASCAR jelenleg tárgyalásokat folytat egy új szerződésről, amely 2025-ben lépne életbe köztük, és a széria között. A NASCAR licenc- és televíziós szerződése a 2024-es szezon v
dec. 1
11:12
A Red Bull nem hagyta levegőhöz jutni a Ferrarit (m4sport.hu)
Csak a győzelem lebegett a szemük előtt, még akkor is, amikor minden veszni látszott.
dec. 1
11:12
Meglepő statisztika: Verstappen alázza a Ferrarit ezen téren (Racing)
Max Verstappen a legutóbbi 2 évben egy magasabb sebességi fokozatba kapcsolt és elkezdte halmozni a futamgyőzelmeket a Forma-1-ben. A Red Bull holland kiválósága 2021-ben és 2022-ben is világbajnok lett és az előbb említett két évad során 25 alkalommal ünnepelhetett a dobogó terén. Ezzel pedig egy óriási árnyékot vet a királykategória történetének
dec. 1
11:24
„Lengyelország egy cérnaszálon függött” (Infostart)
A magyar válogatott legutóbbi labdarúgó-világbajnoki selejtezőcsoportjában szerepelt mindkét „katari résztvevő” továbbjutott a legjobb tizenhat közé a vb-n. Az angolok nagyon simán, hét ponttal, kilenc szerzett góllal – a lengyelek nagy szerencsével. Ezt a saját sajtójuk is így látja.
dec. 1
11:30
Szczesny: Elvesztettem egy fogadást Messi ellen (m4sport.hu)
A lengyel kapus, Wojciech Szczesny a szerdai Lengyelország–Argentína mérkőzés bemutatott bravúrjai és csapata továbbjutása után jókedvűen nyilatkozott az újságíróknak. Elárulta, fogadott Lionel Messivel a büntető megítélése előtt, valamint üzent családjának is: „apu még nem jön haza”.
dec. 1
11:36
Áll a bál, fogadott Messivel a lengyelek kapusa a 11-es előtt (BorsOnline)
A lengyelek kapusa, Wojciech Szczesny elveszített egy 100 eurós fogadást, amelyet meccs közben kötött az argentin Lionel Messivel a katari labdarúgó-világbajnokságon.
dec. 1
11:36
Audi, Red Bull, vagy Mercedes? – bármelyiknél kiköthet a Ferrari távozó csapatfőnöke (Racing)
De persze az sem elképzelhetetlen, hogy úgy dönt, egy ideig (vagy végleg) a saját borászatának és családjának szenteli az idejét.
dec. 1
11:42
Ha lemaradtál a novemberi hírekről, akkor mi segítünk - Esb podcast (11.30) (Eurosport)
Bár nincsenek versenyek és a januári újrakezdés is elég messzinek tűnik, novemberben tele voltunk extra hírekkel. Dina Marci eligazolt, konti sor lesz az Epronex, Cav és Quintana még csapat nélkül, és Lance Armstronghoz hasonlították Evenepoelt. Egy helyen az elmúlt hónap összes érdekes kerékpáros híre.
dec. 1
11:48
„A klub tradicionális értékei nem változnak, így a címerünk is változatlan marad” – új néven folytatja a szegedi kézilabdacsapat (m4sport.hu)
December 1-től új néven, OTP Bank-Pick Szegedként szerepel a magyar sorozatokban és a Bajnokok Ligájában a város férfi kézilabdacsapata.
dec. 1
11:48
Már nem simán Pick Szeged a Pick Szeged (Eurosport)
December 1-től új néven, OTP Bank-Pick Szegedként szerepel a magyar sorozatokban és a Bajnokok Ligájában a város férfi kézilabdacsapata.
dec. 1
11:54
Több belga játékosnak a horvátok elleni lehet a búcsúmeccse a válogatottban (m4sport.hu)
Ha győznek továbbjutnak, vereségnél kiesnek, döntetlennél a másik meccsre kell figyelniük.
dec. 1
12:00
Őrült hajrák, mi lesz Laidounival? – Gurulj be lassítva is! (m4sport.hu)
Mi történt a francia-tunéziai meccs hajrájában? Mi lesz Laidounival, látjuk-e még a Ferencvárosban? Meglepő-e az ausztrál továbbjutás és a dán kiesés? Megérdemelték-e a lengyelek a továbbjutást? Mi lesz a mai meccseken? És mi is az a teveverseny, teveárverés?
dec. 1
12:12
Elárulta Marko, hogy mekkora esélye van annak, hogy kiszáll a Red Bull az F1-ből (Racing)
Nem áll fenn annak a veszélye, hogy a Red Bull ötletgazdájának, Dietrich Mateschitznek a halála miatt a Red Bull kiszáll a Forma-1-ből. Ezt a hírt Dr. Helmut Marko közölte, aki az osztrák Mateschitznek a legközelebbi bizalmasa volt az energiaitalosok két csapatot is magában foglaló F1-es befektetései kapcsán. A 79 éves szakember a Sport Bild magazi
dec. 1
12:24
Szilveszter Rally 2022 – Versenykiírások (Racing)
Hagyományosan a Szilveszter Rallyval fog idén is zárulni a magyar rallysport szezon. A versenyt december 27-29. között rendezik hat szakaszon, 53 km versenytávon.
dec. 1
12:30
Griezmann a franciák biztos pontja: sorozatban hetvenedszer lépett pályára a válogatottban (m4sport.hu)
Megszakítás nélkül hetvenedik alkalommal szerepelt a francia válogatottban Antoine Griezmann - írta a katari vb szerdai napját értékelve a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet (IFFHS).
dec. 1
12:42
„Ott vigyorogtak a zsűriszobában” – így dühöngött a svéd, miután kizárták (Eurosport)
Calle Halfvarsson szerint az olasz versenyzőket előnyben részesítik változatosság érdekében. A svéd sífutót utólag kizárták az év első világkupa-hétvégéjének utolsó futamán a finnországi Rukában. A célba érés után fél órát gondolkodott a zsűri, emiatt a díjátadó is csúszott. Az indulatok nem csitultak, még lehet akár folytatás is, és ebben szerepe
dec. 1
12:54
Ferrari belviszály - Häkkinen a versenyzői oldalról (m4sport.hu)
Ami egy csapatvezető menesztését illeti versenyzői szempontból.
dec. 1
13:06
A Vuelta-győztes, világbajnok Remco Evenepoel az év kerékpárosa a férfiaknál (m4sport.hu)
A férfiaknál a belga Remco Evenepoel, a nőknél a holland Annemiek van Vleuten érdemelte ki az év kerékpárosa címet.
dec. 1
13:12
Ricciardo eloszlatta a pletykákat: Nincs a szerződésemben, hogy 2024-ben ülést kapok (Racing)
Daniel Ricciardo tisztázott egy-két dolgot az új Red Bullos szerződésével kapcsolatban. Az ausztrál versenyző idén még a McLarennél versenyzett, ám a wokingi istálló idő előtt kiadta az útját. A 33 éves versenyző így kényszerpihenőt kapott, amit nem is bán annyira. Ugyanakkor a Red Bull lévén ott marad a tűz közelében is. Mivel Max Verstappen és
dec. 1
13:18
Collina elégedett a megnövekedett játékidővel, úgy érzi magát tőle, mint egy jó koncerten (Eurosport)
Foci-vb: A kényszerszünetek kompenzálására bevezetett megnyújtott hosszabbításokkal, ráadásokkal átlagban 59 percre nőtt a tényleges játékidő a katari labdarúgó-világbajnokság eddig lejátszott mérkőzésein - jelentette be Pierluigi Collina, a nemzetközi szövetség (FIFA) játékvezetői testületének vezetője.
dec. 1
13:30
A nap meccse: a szexről döntöttek a németek (BorsOnline)
Hansi Flick a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitány úgy döntött, hogy két éjszakára engedélyezi játékosai számára a szexet a katari világbajnokságon.
dec. 1
13:30
A tétlenül töltött idő döbbentette rá igazán Zverevet, mennyire fontos számára a tenisz (Eurosport)
Topjátékosok ellen, csúcsgázsit bezsebelve, mégis bárminemű teher, elvárás és tét nélkül térhet vissza a teniszpályára Alexander Zverev. A kétszeres világbajnok német teniszezőt legutóbb a Roland Garroson láthattuk teniszezni, a Rafael Nadal ellen elszenvedett horrorsérülését követően egy Szaúd-Arábiai bemutatótornán szólítják majd ismét pályára.
dec. 1
13:36
Binottót máris összekötötték egy új csapattal (m4sport.hu)
Hamarosan visszatér a Ferrarit elhagyó vezető?
dec. 1
13:42
Soha nem fog kiderülni, mit mondott egymásnak Messi és Lewandowski (m4sport.hu)
Lionel Messi megszólalt a Robert Lewandowskival folytatott mérkőzés utáni beszélgetésről, amikor mindketten nagyon figyeltek szájuk eltakarására.
dec. 1
13:42
Fontos hírek Hailie Deegan jövőjével kapcsolatban (Racing)
Hailie Deegannek egyelőre nincs szerződése 2023-ra egyik NASCAR csapattal sem, de a Ford akadémiájának egyik kiemelkedő tagja. Így szinte biztosra vehető, hogy 2023-ban valamilyen formában, de ott lesz a NASCAR egyik nemzeti szériájának rajtrácsán. De vajon melyiknek? A FOX Sports munkatársa, Bob Pockrass a hét elején a SiriusXM NASCAR Radio adásáb
dec. 1
13:48
Kemény Dénes: számológéppel a zsebükben játszottak a lengyelek (Infostart)
A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdaedző szerint reformra szorul a vb lebonyolítási rendszere, hogy ilyen ne fordulhasson elő, ugyanakkor azt az edzőt is meg kell szerinte érteni, aki két, "teljes vértezetben" lejátszott mérkőzés után felforgatja a csapatát, a futball-világbajnokság ugyanis hosszú.
dec. 1
13:54
A francia nézők lemaradtak Griezmann góljának érvénytelenítéséről, mert a csatorna elkapcsolt (444.hu)
Azt hitték, hogy már vége a meccsnek.
dec. 1
13:54
Messi két kihagyott, Szczesny két kifogott büntetővel áll a vb-ken, de nem ők az egyetlenek (Eurosport)
Megszakítás nélkül hetvenedik alkalommal szerepelt a francia válogatottban Antoine Griezmann - írta a katari vb szerdai napját értékelve a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet (IFFHS).
dec. 1
13:54
A Hungaroring legfrissebb igazolása: Tarlós István! (Racing)
A MÁV igazgatótanácsából a Hungaroring felügyelőbizottságának az elnöke lett Budapest korábbi főpolgármestere, Tarlós István. Elsőre talán éles váltásnak tűnhet ez a lépés, de kevesen tudják Tarlós úrról, hogy egyébként valóban nagy autósport rajongó. Személyes vagyonából áldozott még a 90-es években Ayrton Senna halála után arra, hogy a Hungarorin
dec. 1
14:00
A láthatatlan lengyel támadójáték is továbbjutást ért (m4sport.hu)
Mexikó 26-szor lőtt kapura csak a szaúdiak ellen, Lengyelország 19-szer a három meccsén.
dec. 1
14:00
Gyászba borult a sportvilág: elhunyt a legenda (BorsOnline)
Elhunyt Murray Halberg, az új-zélandiak legendás futója.
dec. 1
14:18
Aki legyőzte az időt: bemutatták a Keleti Ágnesről dokumentumfilmet (m4sport.hu)
Sajtóvetítésen mutatták be a világ legidősebb élő olimpiai bajnokáról, a Nemzet Sportolójáról szóló, "Aki legyőzte az időt - Keleti Ágnes" című portré-dokumentumfilmet.
dec. 1
14:20
Könnyeivel küszködve elhagyta a pályát, Nuno Mendest elveszítették a portugálok (m4sport.hu)
A csapathoz közel álló forrás szerint Nuno Mendes játékára nem számíthat a továbbiakban a katari labdarúgó-világbajnokságon már biztosan nyolcaddöntős portugál válogatott.
dec. 1
14:24
Hivatalos: Szujó Zoltán lett az MNASZ új elnöke! (Racing)
Mai nappal végleg eldőlt, hogy a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség új elnökkel vág neki 2023-nak, és az nem más, mint Szujó Zoltán. A hivatalos közlemény alább: “ÚJ KORSZAKOT INDÍTUNK A MAGYAR AUTÓSPORTBAN A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség tisztújító közgyűlésén a tagság bizalmat szavazott az „Új korszak a magyar autósportban” stratégiának, az
dec. 1
14:30
Panaszt tettek a franciák, szerintük érvényes volt Griezmann találata (m4sport.hu)
A Francia Labdarúgó Szövetség (FFF) hivatalosan panasz tett a nemzetközi szövetségnél (FIFA) Antoine Griezmann-nak a katari világbajnokságon Tunézia ellen szerzett, majd les címén érvénytelenített gólja miatt.
dec. 1
14:32
Nem tréfa: nevetségesen játszott az argentinok és a franciák kezére a körülöttük lévő felfordulás (m4sport.hu)
Hiába okoztak keserűséget a szaúdiak és a tunézIAIak, valamint az nevet, aki utoljára nevet, de egyelőre az argentinok (a tizenegyest hibázó Messivel) és a franciák mosolyoghatnak, ha ránéznek csütörtöki kivetítőnkre és a nyolcaddöntős párosításaikra.
dec. 1
14:36
Szujó Zoltán az MNASZ új elnöke (m4sport.hu)
A kihívó kilenc szavazattal nyert a korábbi elnök ellen.
dec. 1
14:36
A pályán küszködtek, a pályán kívül az emberi jogok és az elfogadás helyzete miatt aggódtak a dánok (Eurosport)
Kasper Hjulmand, a katari labdarúgó-világbajnokság csoportköre után meglepetésre búcsúzó dánok szövetségi kapitánya úgy összegzett, a közelmúltban elért sikerek nem jelentik azt, hogy mindig sikerül eredményesen szerepelni.
dec. 1
14:42
A nap képe: Messi és Lewandowski közös fotójától hangos a sajtó (BorsOnline)
Argentína magabiztos játékkal győzte le Lengyelországot a labdarúgó világbajnokságon, ezzel csoportelsőként bejutott a legjobb 16 közé. A mérkőzés után lencsevégre kapták a két riválist, Lionel Messit és Robert Lewandowskit.
dec. 1
14:48
A franciák panaszt tettek Griezmann meg nem adott gólja miatt (Demokrata)
A Francia Labdarúgó Szövetség hivatalosan panasz tett a nemzetközi szövetségnél.
dec. 1
14:48
A katari vb után a Ferencvárosban köthet ki a Ghána ellen duplázó koreai támadó (Eurosport)
A Jeonbuk Hyundai Motors 24 éves játékosa, Cho Gue-Sung két gólt szerzett a labdarúgó-világbajnokságon, sajtóhírek szerint a magyar bajnokhoz igazolhat a közeljövőben.
dec. 1
14:54
Átlagosan hét percet nőtt az aktív játékidő az előző vb-hez képest (m4sport.hu)
Az extra hosszú ráadásoknak köszönhetően átlagosan 59 percre nőtt az aktív játékidő a katari világbajnokságon.

Keresés