2022. május 12. csütörtök

máj. 12
10:36
Messi kereste a legtöbbet a sportolók közül az elmúlt évben (Eurosport)
A Forbes éves listája alapján a sportolók között Lionel Messi, a Paris Saint-Germain sztárfutballistája kereste a legtöbbet az elmúlt egy évben. Mögötte a kosárlabdázó LeBron James és a Manchester Unitedet erősítő Cristiano Ronaldo végzett még a képzeletbeli dobogón.
máj. 12
10:42
Nagy bejelentést tett Giorgio Chiellini (Infostart)
Közel húsz év után távozik. "Mindent megtettem a klubnál, amit tudtam" - mondta az érintett.
máj. 12
10:42
„Szégyen, hogy idáig jutott a csapat” – kiesik a Honvéd a legenda szerint (Metropol)
A Honvéd-szurkolók legrosszabb rémálma valósulhat meg az NB I utolsó fordulójában.
máj. 12
10:54
Valter Attila: „A befutó után Demare magyarul köszönte meg nekem, hogy dolgoztam érte” (Eurosport)
Összejött a sprint Messinában, Arnaud Demare először nyert ebben a szezonban. Valter Attila vastagon benne volt abban, hogy meglegyen ez a győzelem, ami persze az FDJ-nél uralkodó hangulatnak is nagyon jót tett.
máj. 12
11:06
A Red Bull tagadja, hogy bajban lenne; nagyot gyorsulhat Barcelonára (Racing)
Bőven van még pénze fejleszteni a Red Bullnak, amelyről olyan pletykák kaptak szárnyra, hogy az újításokra szánt költségvetésének nagy részét már elköltötte. És amikor éppen nem a teljesítmény javítását célzó új elemeket vetnek be, akkor is gyorsulhatnak. Mattia Binotto a Miami Nagydíj utáni nyilatkozatában arra utalt, hogy a Red Bull eddig többet
máj. 12
11:18
Vettelnek nincs sok kedve a középmezőnyhöz (m4sport.hu)
Nem érzi úgy Sebastian Vettel, hogy rosszabbul vezetne, mint régen, de elismeri, egyre jobban hiányzik neki a győzelem.
máj. 12
11:30
Az Ftc zsenije, Varga Dénes úgy ugrasztotta talpra a Komjádi nézőit, hogy utána le se kellett ülni (Eurosport)
Az FTC-Telekom Waterpolo Vogel Soma és a triplázó Varga Dénes vezérletével győzte le 8-6-ra a Bresciát a férfi vízilabda Bajnokok Ligája alapszakaszának utolsó fordulójában. A Ferencváros csapatkapitánya káprázatos megoldásokkal rukkolt elő, ezekről, magáról a győzelemről és a BL-menetelésről mesélt honlapunknak szerda este.
máj. 12
11:36
Az utolsó tánc - ezzel a videóval búcsúzott az MU-hoz távozó Erik ten Hag az Ajaxtól (m4sport.hu)
A szakember is bemutatott néhány tánclépést.
máj. 12
11:42
Futballünnep a Puskásban, Fradi-esélyek Európában és a másik kieső – Gurulj be lassítva is! (m4sport.hu)
Kiváló hangulatban, 40 ezer szurkoló előtt, de sima meccsen dőlt el a MOL Magyar Kupa sorsa a Ferencváros javára. Az M4 Sport focis podcastjének legújabb részében Hajdú B. István és Székely Dávid közvetlenül az eredményhirdetést követően beszélgetett az FTC-ről, az NB I. utolsó fordulójáról és az európai sorozatok átalakításáról.
máj. 12
11:42
100. versenyére készül Johnson és Larson csapatfőnöke (Racing)
Egy jelentős mérföldkőhöz érkezett Cliff Daniels, Kyle Larson és a Hendrick Motorsports 5-ös számú autójának crew chief-je. A hétvégi Kansas Speedway-i Cup versenyen való részvétellel Daniels a 100. futamát fogja teljesíteni csapatfőnökként a NASCAR első számú sorozatában – írja a SpeedwayMedia. Miután 2013-ban és 2014-ben a Stewart-Haas Racing és
máj. 12
11:48
Párizzsal ismerkedett a MOB-vezetőség (Infostart)
A 2024-es párizsi olimpia pontos helyszíneit csak szeptember végén mutatják be, ám előzetes információk már vannak, így elkezdődhetett a közös munka a párizsi magyar nagykövetséggel.
máj. 12
11:54
Pep Guardiola Kevin de Bruyne-ről: Ő több mint tökéletes (m4sport.hu)
Guardiola szerint Haaland segíteni fog a Citynek még több gólt szerezni.
máj. 12
12:00
Mark Cavendish-ről nevezik el a zámolyi buszmegállót, ahol kerékpárt cserélt (m4sport.hu)
Nem sok ember mondhatja el magáról, hogy buszmegállót neveznek el róla, Mark Cavendish azonban Zámolynak köszönhetően hamarosan megteheti ezt.
máj. 12
12:06
Papíron a mostaninál is lassabb autóra válthat a Mercedes (Racing)
Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke nem zárja ki, hogy a Spanyol Nagydíj után a kukába dobják az először a szezon előtti bahreini teszten bevetett egyedi megoldásukat, és akár visszatérnek arra a változatra, amellyel bemutatták az idei autót. Hiába érkezett több fejlesztéssel a Miami Nagydíjra, a Mercedesnek nem sikerült megoldani az idei autóval k
máj. 12
12:24
Nem az F1-be való Verstappen szerint miami „gokartos” K.O.-sikán (m4sport.hu)
Egy versenyző kivételével gyakorlatilag mindenki utálta, Max Verstappent a hétvége kezdetén pedig kis híján ki is ütötte a miami pálya furcsa sikánja. Az F1-esek ott és az aszfalt minőségében is változást várnak a folytatásra.
máj. 12
12:24
Kronome: Dobogó éa Power Stage győzelem (Racing)
Megnyertük a power stage-t és kategória másodikként fejeztük be a versenyt – nyilatkozta a Boldogkő Rally után Kronome Ákos.   Szakaszgyőzelmekkel tűzdelt Boldogkő Rally után kérdezem Kronome Ákos Raliversenyzőt. Mennyire vette ki az erőt belőletek a kilenc gyors? – Nem okozott  problémát  ennyi gyorsaságit menni, inkább hiányzott még egy másik ver
máj. 12
12:24
Berohant egy félmeztelen férfi a rögbimeccsre, és rajzfilmbe illő kergetőzést folytatott a biztonságiakkal (rtl.hu)
Az esetnek fájdalmas lett a vége.
máj. 12
12:30
Lionel Messi lett a világ legjobban fizetett sportolója (Blikk)
A szerdán közzétett Forbes-lista alapján a Paris SG argentin futballistája az elmúlt 12 hónap alatt 130 millió dollárt (47,65 milliárd forin) keresett. A Los Angeles Lakers kosarasát, LeBron Jamest, illetve a Manchester United focistáját, Cristiano Ronaldót előzte meg
máj. 12
12:42
Bondár Anna negyeddöntős a karlsruhei tenisztornán (m4sport.hu)
A harmadik kiemelt Bondár Anna csütörtökön bejutott a negyeddöntőbe a Karlsruhéban zajló, 125 ezer dollár (45 millió forint) összdíjazású salakpályás női tenisztornán.
máj. 12
12:44
A BL-ben is eredményes jobbszélsőt igazolhat a Ferencváros (m4sport.hu)
A mali válogatott Adama Traoré a Sheriff Tiraspoltól érkezhet.
máj. 12
12:48
Valkusz Máté a wimbledoni főtáblára vágyik (m4sport.hu)
Úgy véli, fejben jobban megért, jobban szomjazza a sikert.
máj. 12
12:48
Bondár Anna negyeddöntős Karlsruhéban (Eurosport)
A harmadik kiemelt Bondár Anna csütörtökön bejutott a negyeddöntőbe a Karlsruhéban zajló, 125 ezer dollár (45 millió forint) összdíjazású salakpályás női tenisztornán. A magyar teniszező a Hon-Lys mérkőzés győztesével találkozik.
máj. 12
13:12
Pérez: Már tárgyalunk a hosszabbításról (Racing)
Sergio Pérez megerősítette, hogy a Red Bull-lal elkezdték a szerződéshosszabbításáról való tárgyalásokat. Ez egyáltalán nem meglepő, ugyanis az energiaitalosok rendkívül elégedettek a mexikói idei teljesítményével. A kétszeres futamgyőztes még 2021-ben tette át a székhelyét Silverstone-ból Milton Keynes-be és a szakértők nem jósoltak neki túl nagy
máj. 12
13:18
B-autóval áll elő az Aston Martin – Vettel F1-es jövője múlhat rajta (m4sport.hu)
Hamarosan új szezon indul az Aston Martin számára? Sajtóhírek szerint szinte egy új autóval vágnak neki a Spanyol Nagydíjnak – már ha időben elkészülnek vele.
máj. 12
13:18
Valkusz célja a wimbledoni főtábla (Eurosport)
Elmondása szerint élete eddigi legjobb formájában játszik az utóbbi időszakban, ezért tudott közel kétszáz helyet javítani a világranglistán Valkusz Máté, akinek rövidtávú célja, hogy a wimbledoni teniszbajnokság főtábláján szerepeljen.
máj. 12
13:30
Varga Dénes: a tapasztalat a fontos, az csak hab a tornán, hogy elkerültük a Pro Reccót (Infostart)
Kemény hetek várnak az FTC olimpiai és világbajnok vízilabdázójára: előbb a bajnoki finálé folytatása a testvére ellen, utána a Bajnokok Ligája nyolcas döntője, majd a hazai világbajnokság.
máj. 12
13:30
A Bayern ajánlatot tett Pogbának (m4sport.hu)
Az MU-tól ingyen távozó világbajnokot a Juve és a PSG is szeretné megkaparintani.
máj. 12
14:06
Az orosz invázió mentálisan kimerítette a tenisszel ideiglenesen felhagyó ukrán Svitolinát (Eurosport)
Elina Svitolina elmondta, hogy az elmúlt néhány hónap nagyon, nagyon kemény volt számára, mivel megpróbálta feldolgozni a hazája, Ukrajna elleni orosz invázió hatását. A legjobb ukrán teniszező márciusban jelentette be, hogy határozatlan időre felhagy a játékkal, miközben próbálta megtalálni a helyzet kezelésének módját.
máj. 12
14:12
Hamilton elhamarkodottan kritizálta a Mercedest (Racing)
A Mercedes tisztába tette, hogy miért szeretett volna stratégiai kérdésben Lewis Hamiltonra támaszkodni a Miami Nagydíjon. A hétszeres világbajnok együttműködés helyett értetlenkedve fogadta a csapat kérését. Ezúttal Mike Elliott, a Mercedes Forma-1-es istállójának technikai igazgatója válaszolt a rajongók kérdéseire a csapat szokásos versenyhétvég
máj. 12
14:24
Puhul a Bayern Lewandowski-ügyben (m4sport.hu)
Mégis távozhat a lengyel sztárcsatár Münchenből?
máj. 12
14:30
A pucér hátsóját mutogató Bottason viccelődik a Mercedes – jótékonyság lett belőle (m4sport.hu)
Valtteri Bottas gondolt egyet, és újra pucérkodott. A Mercedes sem maradt ki az ezt követő mémgyártós poénkodásból, a vége pedig jótékonykodás lett!
máj. 12
14:30
Világhírűvé vált az egyik zámolyi buszmegálló (SzMo)
Buszmegállót neveznek el Mark Cavendish világklasszis kerékpárosról Zámolyon, ahol biciklit cserélt a Girón.
máj. 12
14:30
Komoly mezőnnyel indul a Junior Eb (Racing)
A hatfordulós Junior Eb első versenye a hétvégi Kanári-szigetek Rally lesz, ahol 14 páros részvételével indul a fiatalok bajnoksága, köztük László Martinnal és Berendi Dáviddal.  A Hatfordulós ERC4 junior bajnokság hétvégén a Kanári-szigeteken kezdődik, ahol azonnal 14 2022. január 1-jén még 27. életévüket be nem töltött pilóta áll rajthoz. A bajno
máj. 12
14:36
Szakított a Nike a Szpartak Moszkvával (m4sport.hu)
Hivatalosan azért, mert a moszkvaiak a következő szezonban nem vehetnek részt a nemzetközi kupasorozatokban.
máj. 12
14:42
Jordan Taylor kalandozásai a Miami Nagydíjon (Racing)
Rodney Sandstorm megtestesítője, Jordan Taylor is ott volt a Forma-1 első ízben megrendezett Miami Nagydíján. Taylor az IMSA Sportkocsi bajnokságának első számú személyisége, de emellett egy bődületesen gyors versenyző is. A 31 éves versenyző jelenleg a Corvette Racing csapatánál versenyzik, és karrierje során az összes nagy hosszútávú versenyen tu
máj. 12
14:48
82 évesen újra F1-es autót vezethet Mario Andretti! (m4sport.hu)
Nem mindennapi ajánlattal állt elő a McLaren ügyvezető igazgatója a Miami Nagydíj rajtrácsán: F1-es tesztlehetőséget kínált a 82 esztendős bajnoknak, Mario Andrettinek!
máj. 12
15:18
Bognár György üzent Orbán Viktornak (BorsOnline)
A miniszterelnök megemlékezett a paksiak edzőjéről is.
máj. 12
15:18
Zverev és Tsitsipas is továbbjutott (Eurosport)
A második helyen kiemelt német Alexander Zverev és a negyedikként rangsorolt görög Stefanos Tsitsipas is bejutott a negyeddöntőbe csütörtökön a római salakpályás tenisztorna férfiversenyében.
máj. 12
15:18
Alonso a DTM-be is belekóstolhat a jövőben (Racing)
A DTM első embere, Gerhard Berger arról beszélt, hogy melyik jelenlegi, vagy korábbi F1-es pilótákat hozná át a szériájába, Fernando Alonsóval pedig állítólag már szóbeli megegyezést is kötöttek. A kétszeres világbajnok abban a két évben, amikor nem szerepelt a Forma-1-ben, sok szériában megfordult és számos autót kipróbált. Ott volt az Indy500-as
máj. 12
15:24
Szexuális bántalmazás miatt börtönbüntetésre ítélték a darts kétszeres világbajnokát (Blikk)
Nagy bajban van Ted Hankey, a Lakeside-i, BDO darts-világbajnokság korábbi kétszeres győztese, akit két év börtönre ítélték egy nő szexuális bántalmazásáért.
máj. 12
15:36
Bognár György elmondta, ezt gondolja Orbán Viktorról (BorsOnline)
A miniszterelnök megemlékezett a paksiak edzőjéről is.
máj. 12
15:54
Nagybátyja szerint Schumacher és Steiner karaktere nem illik össze (m4sport.hu)
Ami a hétvégét illeti, Ralf Schumacher szerint is bosszantó a pontszerzés elbukása, de látott pozitívumokat is.
máj. 12
15:56
Videó: A kerékpárosok mellett egy motoros is elesett a Tour de Hongrie 2. szakaszán (m4sport.hu)
Szerencsére nagyobb baj nem történt.
máj. 12
16:18
3 kilót fogyott Miamiban a dehidratált Verstappen (Racing)
Max Verstappen állítólag három kilót fogyott a kiszáradás miatt a miami győzelméhez vezető úton. A floridai napsütés és az új utcai pálya különösen megviselte a vasárnapi versenyen az F1-es pilótákat, de kiderült, hogy a világbajnok Verstappen egy csepp vizet sem ivott, végig. A Red Bull egykori versenyzője, Robert Doornbos beszélt erről a Ziggo Sp
máj. 12
16:24
Családi okok miatt távozik a kaposvári röplabdacsapat argentin edzője (m4sport.hu)
Három szezon után elköszönt a Fino Kaposvár SE férfi röplabdacsapatától Ruben Wolochin vezetőedző.
máj. 12
16:24
Herczig hetedik az edzésen (Racing)
A kvalifikáció előtti szabadedzéssel megkezdődött a Kanári-szigetek Rally. Kezdésként Herczig Norbert a hetedik időt autózta, míg a leggyorsabb Simon Wagner volt.  A Rally Európa-bajnokság harmadik, Kanári-szigetek Rallyján a szabadedzéssel megkezdődött a hétvégi program.  Az 3,09 km-es szakaszon az osztrák skodás Simon Wagner Gerald Winter autózta
máj. 12
16:36
Debütál a Nascar-ban Michael Jordan ikonikus brandje (USAracing)
A 23Xi Racing lerántotta a leplet a 45-ös számú, Kurt Busch által vezetett Toyota Camry...
máj. 12
16:36
Debütál a Nascar-ban Michael Jordan ikonikus brandje (Racing)
A 23Xi Racing lerántotta a leplet a 45-ös számú, Kurt Busch által vezetett Toyota Camry...
máj. 12
16:42
Az első háromnál nem tud rosszabb eredményt elképzelni a hazai vb-n a női válogatott gyorsvonata (Eurosport)
Nagyon várja már a hazai rendezésű világbajnokságot a magyar női vízilabda-válogatott egy korosztályba tartozó két tagja is. Az egyaránt olimpiai bronzérmes Rybanska Natasa és Vályi Vanda szerint is a vb van a csapat fókuszában, ők maguk kipihenten vágtak bele a felkészülésbe, és sikeres időszakot várnak a három világversennyel terhelt nyártól.
máj. 12
16:42
Hogyan lett Romain Grosjean a sportág rosszfiúja? (Racing)
Romain Grosjean csak a korábbi Forma-1-es rosszfiú hírnevét nem tudja levetkőzni, vagy jogosak a versenyzőtársak kritikái? A tavalyi szezon egy álom volt Romain Grosjean számára, aki az USA-ba költözött, és az NTT IndyCar Series-ben indult. Az F1-ben eltöltött egy évtized után a veterán újraindíthatta karrierjét. Tiszta lappal indulhatott, hogy újr

Keresés