2022. május 7. szombat

máj. 7
0:00
Tsitsipas egy újabb 1000-es tornát nézett ki magának, már elődöntős Madridban (Eurosport)
A negyedik helyen kiemelt görög Stefanos Tsitsipas három szettben legyőzte a hatodikként rangsorolt orosz Andrey Rublevot a madridi salakpályás tenisztorna férfi versenyének pénteki negyeddöntőjében. Az összecsapás 2 óra 1 percig tartott. Tsitsipas elődöntős ellenfele a Zverev (német, 2.) - Auger-Aliassime (kanadai, 8.) párharc továbbjutója lesz.
máj. 7
0:12
Németh Zsolt: mély vízbe kerültem, nekem is szoknom kellett a kapitányi feladatot (Infostart)
Meccsről meccsre nyújtott jobb teljesítményt a magyar férfi vízilabda-válogatott a Világliga európai döntőjében Podgoricában – mondta az InfoRádiónak Németh Zsolt, aki a koronavírusos szövetségi kapitányt helyettesítette a montenegrói tornán. A szakembernek ez volt az első ilyen beugrása, mától pedig már ismét az UVSE serdülő fiúcsapatát irányítja
máj. 7
0:12
Megszólalt Mbappé édesanyja, cáfolni kezdte a híreket (Metropol)
Francia sajtóértesülés szerint hamarosan szerződést hosszabbít a friss bajnok Paris Saint-Germain labdarúgóklubnál a világbajnok Kylian Mbappé, akinek édesanyja ugyanakkor cáfolta ezeket az információkat.
máj. 7
0:12
Már a mérlegelésnél elvesztette az övét a UFC világbajnoka (444.hu)
Charles Oliveirának nem sikerült a fogyasztás.
máj. 7
0:12
Kiváló kezdés a Girón, Valter Attila a legjobbak között ért célba (Ripost)
A visegrádi Fellegvárba vezető emelkedőn dőlt el az etap.
máj. 7
0:12
Hosszú Katinka vallomása: Vége a robotüzemmódnak (BorsOnline)
Úszósztárunk elárulta, milyen célok hajtják még a medencében és azon kívül. Kitálalt a Shane Tusup oldalán megélt időszakról is.
máj. 7
0:12
Sportautózás és IndyCar – Megjött a DragonSpeed étvágya (Racing)
A 2022-es Indy 500 harmincharmadik autóját a DragonSpeed adja. Néhány év után tehát az istálló visszatér, de a meglepetés után ennyivel nem elégedne meg. A DragonSpeed szereplését a 2022-es Indy 500-on nyugodtan sorolhatjuk a meglepetés kategóriájába. A csapatfőnök, Elton Julian viszont ennél is többet akar, 2019 és 2020 után jövőre ismét minimum r
máj. 7
0:16
Forma–1 Miamiban: vízválasztó lehet az új pálya (Infostart)
Péntektől Miamiban, új helyszínen küzd meg egymással a Forma–1-es autós gyorsasági világbajnokság mezőnye. A futamot magyar idő szerint vasárnap este fél tíztől rendezik.
máj. 7
0:16
Giro d’Italia: Van der Poel nyerte a visegrádi nyitóetapot (Metropol)
A holland Mathieu van der Poel nyerte pénteken a Budapest és Visegrád közötti nyitószakaszt a Giro d'Italia országúti kerékpáros körversenyen.
máj. 7
0:16
Űridővel szerezett rajtelsőséget Nemechek Darlingtonban (Racing)
John Hunter Nemechek óriási fölénnyel nyerte a NASCAR Camping World Truck széria darlingtoni időmérő edzését. A 24 éves észak-karolniai idén második rajtelsőségét szerezte. A Daytona után legnagyobb presztízzsel rendelkező pályán egykörös rendszerű időmérő döntött a rajthelyekről. Elsőként a sorozat kétszeres bajnoka, a 800. NASCAR-rajt elérésének
máj. 7
0:20
„Dominik a Napoliban?" - Marco Rossit faggatták a magyar válogatott jövőjéről (Infostart)
Korábban olasz szövetségi kapitányunk is jó ötletnek tartotta az átigazolást.
máj. 7
0:24
Hatalmas izgalmakkal és egy eséssel ért véget a Giro d'Italia első magyarországi szakasza (Infostart)
A holland Mathieu van der Poel nyerte pénteken a Budapest és Visegrád közötti nyitószakaszt a Giro d'Italia országúti kerékpáros körversenyen, amelynek első három etapját Magyarországon rendezik.
máj. 7
0:28
Valter Attila: Ez minden képzeletemet felülmúlta! (Infostart)
A 29. helyen legjobb magyarként célba érő Valter Attila "egészen őrületesnek" nevezte azt a hangulatot, amelyet a magyar szurkolók varázsoltak a 105. Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny pénteki nyitószakaszán.
máj. 7
0:32
Sima FTC-győzelemmel kezdődött a vízilabda döntő (Infostart)
A Ferencváros rendkívül simán, 18-9-re nyert az OSC ellen a férfi vízilabda ob I döntőjének pénteki első találkozóján.
máj. 7
0:36
Vereség Szlovéniától a jégkorong-vb-n, de van még esély (Infostart)
A magyar jégkorong-válogatott 5-1-re kikapott a házigazda szlovén csapattól a ljubljanai divízió I/A világbajnokság pénteki játéknapján, így a biztos feljutáshoz vasárnap pontot kell szereznie Románia ellen, de akár már szombaton az elitbe kerülhet Sean Simpson szövetségi kapitány alakulata. Sean Simpson szövetségi kapitány nagyon csalódott.
máj. 7
0:40
Doppingdoktorok kaptak végleges eltiltást (Infostart)
Mind egy helyen dolgoztak.
máj. 7
0:42
Russellé a második szabadedzés, Sainz autót tört, Verstappent problémák hátráltatták (m4sport.hu)
Két alkalommal is megszakították a miami gyakorlást.
máj. 7
0:48
Russell nyerte a második gyakorlást, bajban a Red Bull és a Ferrari (Racing)
A Mercedes pilótája, George Russell nyerte a második szabadedzést Miami-ban, ami több szempontból is érdekes volt. A gyakorlás során láthattunk egy összetört Ferrarit és egy technikai problémával küszködő Red Bullt is. A Mercedesek az első edzéshez hasonlóan most is remekeltek az új helyszínen. A brit fiatal mellett előkelő helyezést ért el a hétsz
máj. 7
1:06
Nascar: Törölték a kvalifikációt, ugrott Chase Elliott futama (USAracing)
Az időjárás miatt meg kellett szakítani a Nascar Xfinity Series darlingtoni kvalifikációját, a villámokkal tarkított...
máj. 7
1:06
Elmosta az eső az Xfinity kvalifikációt Darlingtonban (Racing)
A NASCAR darlingtoni hétvégéje némiképp hasonlóan indul, mint ahogy a legutóbbi, doveri program befejeződött. Az eső ugyanis dél-karolinába is elkísérte a mezőny, melynek első körben az Xfinity sorozat mezőnye látta kárát. A Truckosok edzését még mindenféle gond nélkül le tudták zongorázni, a magyar idő szerint péntek este fél 12-re kiírt Xfinity i
máj. 7
1:18
Nascar: Törölték a kvalifikációt, ugrott Chase Elliott futama (Racing)
Az időjárás miatt meg kellett szakítani a Nascar Xfinity Series darlingtoni kvalifikációját, a villámokkal tarkított...
máj. 7
1:54
„Ez most nagyon fájó” – Verstappen aggódik a borzalmas napja után (m4sport.hu)
Mindössze öt mért kör két szabadedzés alatt egy új pályán – Max Verstappen Miami Nagydíja pocsékul kezdődött. A Red Bull a problémákról beszélt, és Sergio Pérezre próbál támaszkodni.
máj. 7
2:30
Russell és Hamilton sem érti, mitől javult fel a Mercedes (m4sport.hu)
George Russell remek formában, Lewis Hamilton még mindig küzd az autóval. Mindketten előrelépésről beszélnek, de egyikük sem érti, minek köszönhetik. Irányt talált a Mercedes, vagy csak fekszik neki a miami pálya?
máj. 7
3:24
Meglepetést okozhat a Mercedes Leclerc szerint (m4sport.hu)
A problémái ellenére erős Max Verstappenre számít Miamiban Charles Leclerc, de úgy látja, a Mercedes meglepetést okozhat.
máj. 7
3:30
Három hétvége, a harmadik baleset: Sainz nem büszke rá (m4sport.hu)
Nem büszke rá Carlos Sainz, hogy sorozatban harmadik hétvégéjén futott bele balesetbe. Továbbra is képes meglepni őt a Ferrari idei autója.
máj. 7
3:36
„Nem lesz jó a versenyzés” – jósolják a versenyzők Miamiról (m4sport.hu)
Amilyen élvezetesnek és a versenyzés szempontjából jónak ígérkezett a miami pálya, az első nap után annyian kételkednek benne, hogy sok akciót láthatunk rajta. A problémát az egyenetlenség és a tapadás hiánya jelenti.
máj. 7
6:24
Hirvonen fia első rally versenyére készül (Racing)
A négyszeres rally világbajnoki második helyezett Mikko Hirvonen 16 éves fia, Roope a hétvégén édesapja nyomdokába lép és rajthoz áll egy finn versenyen.  Hétvégén rendezik Helsinkitől 120 km-re a murvás, finn Turku Rallyt, melyen rajthoz áll Roope Hirvonen is, Mikko Hirvonen 16 éves fia, aki egy Ford Focus volánjánál debütál első rally versenyén,
máj. 7
6:42
A nap, amikor az egész ország rózsaszínné változott (Eurosport)
A Hősök teréről elrajtolt a 2022-es Giro d'Italia, amit pedig a drukkerek produkáltak, az minden korábbi elképzelést felülmúlt. Szombaton jön a budapesti időfutam, ahol az egész világ gyönyörködhet a panorámában.
máj. 7
7:06
Kiderült, melyik korábbi jelöltet nem fogja megvenni az F1-be igyekvő Audi (Racing)
A McLarent hivatalosan is ki lehet húzni azon csapatok közül, akik potenciális célpontok lehetnek az Audi számára a német gyártó 2026-os beszállásához.  Az utóbbi időszakban a Haas és a két Red Bull-istálló (ők minden bizonnyal a Porschéval társulnak) kivételével az összes nem gyári csapatot összeboronálták már a 2026-ban az F1-be beszálló Audival.
máj. 7
7:18
Egy amerikai üzletember által vezetett cégcsoport megvette a Chelsea-t (rtl.hu)
Todd Boehly többek között az LA Dodgers baseballcsapat társtulajdonosa.
máj. 7
7:42
Nagyon Régen volt utoljára 33-nál kisebb Indy 500-létszám (Racing)
Bőven nagypapakorú már az az Indy 500, amin utoljára kevesebben indultak 33-nál. Idén ez necces volt, de 75 év után sem szakadt meg a sorozat. Tegnap kiderült az, hogy idén is megvan a válasz a kulcskérdésre: lesz minimum 33 induló az Indy 500-on. Ez végül a DragonSpeed és a Cusick koprodukciójában induló Stefan Wilson lesz.
máj. 7
8:06
Az Audi és a Porsche nyithat utat a Német Nagydíj előtt? (m4sport.hu)
Visszatérhet egy klasszikus esemény.
máj. 7
8:06
Érdi vezeti a Vltava Rallyt (Racing)
Igen szoros csatában áll az élen ifj. Érdi Tibor és Csökő Zoltán a Historic Rally Európa-bajnokság második futamán, a Vltava Rallyn. A Ford Sierra RS Cosworth 4×4-gyel az első napi hat szakaszból kettőt nyertek és 11,9 másodperc előnnyel vezetnek. Wirtmann Ferenc és Kerekes József, ahogy ígérték, a 3-as (D) csoport harmadik helyén állnak.  Óriási m
máj. 7
8:08
Hamilton nem ússza meg, és ha nem lép, nem versenyezhet (Racing)
Hiába tartja visszalépésnek és butaságnak az FIA szigorú hozzáállását az ékszerviseléshez, Lewis Hamilton sem kerülheti el, hogy megszabaduljon tőlük, amikor Forma-1-es autót vezet. A hétszeres világbajnokot az sem menti fel, hogy vannak nehezen eltávolítható ékszerei. A Nemzetközi Automobil Szövetség a Miami Nagydíjra ismét előtérbe helyezte az F1
máj. 7
8:42
Revansot vehet a tavalyi elődöntőért és bejuthat kézi BL négyes döntőjébe a Győri ETO (m4sport.hu)
A Bajnokok Ligája négyes döntőjébe jutáshoz a múlt hetinél többre lesz szükség szombaton.
máj. 7
8:54
Giro d'Italia – Jelentős forgalomkorlátozás lesz ma is Budapesten (BorsOnline)
Jelentős forgalomkorlátozásra kell számítani ma is a Giro d'Italia kerékpárverseny miatt Budapesten.
máj. 7
9:00
A McLaren nem lesz Audi: a csapat nem eladó! (m4sport.hu)
Együttműködésről tárgyalnak, eladásról nem.
máj. 7
9:06
Szilágyi Áron a londoni életről (Blikk)
– Három ötkarikás aranyérem után negyedik olimpiájára készül Szilágyi Áron. A tavaly az Év sportolójának megválasztott kardvívó, aki Londonban, Rióban és Tokióban is a csúcsra ért, igyekszik új elemeket csempészni a felkészülésbe. Ezúttal a körülmények úgy hozták, hogy a változtatásokon nem is kellett gondolkodnia, az élet hozta azokat. Szó szerint
máj. 7
9:06
Vasszigorral bünteti az FIA az ékszerrel autóba ülőket (Racing)
Akár pontlevonás is járhat azoknak a pilótáknak, akik sorozatosan magukon felejtenek valamilyen ékszert, vagy nem veszik fel a tűzálló alsóneműjüket. A Lewis Hamiltonnal szembeni hajthatatlanság odáig vezetett, hogy az FIA végül csak elérte, amit akart, és rávette a hétszeres világbajnokot az ékszereinek levételére, két versenyes haladékot adva a p
máj. 7
9:30
Simon Yates: „Elég régóta járok vissza a Giróra, ideje lesz továbblépnem” (Eurosport)
Simon Yates, a 2021-es Giro harmadik helyezettje a verseny előtti utolsó napon adott interjút a magyar Eurosportnak, ahol a várakozásai mellett arról is beszélt, mik a tervei a közeljövőben, mi teszi kiemelkedővé a szlovén sztárokat, és belengette azt is, hogy a következő szezonra a csapatváltás is szóba jöhet.
máj. 7
9:36
Szépített a Dallas és a Philadelphia, Embiid dupla duplával tért vissza (m4sport.hu)
A Dallas Mavericks és a Philadelphia 76ers is 2-1-re szépített főcsoport-elődöntőjében az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában.
máj. 7
9:36
Embiid visszatért és nyert a Sixers, Doncic vezetésével szépített a Mavericks (Eurosport)
A Dallas Mavericks és a Philadelphia 76ers is 2-1-re szépített főcsoport-elődöntőjében az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában. Mindkét gárda első hazai meccsét játszotta párharcában.
máj. 7
9:36
Kyle Busch kiakadt a szenzációhajhász újságíróra (Racing)
Soha nem volt jó a viszonya Kyle Busch-nak az újságírókkal most azonban az AP újságíróját, Jenna Fryert szemelte ki áldozatául. Persze azt nehéz megmondani, hogy a kétszeres bajnok komolyan veszi-e a dolgot, vagy csak játszik a médiával. A múlt héten még ő volt az, aki rejtélyes üzenetet küldött a jövőjét illetően. “Ha megtörténik, megtörténik” –
máj. 7
9:38
Pogbá a Manchester City -sajtóhír (m4sport.hu)
Ez ütős lenne.
máj. 7
9:42
Folytatódik a Giro, a négyes döntőért játszik a Győr - sport a tévében (Infostart)
Örökrangadó az NB I-ben, fontos meccs vár a Liverpoolra, de játszik a Barcelona és a Chelsea is. A nap pedig az F1-es időmérővel zárul.
máj. 7
9:42
Itt a szombati Giro d’Italia útvonala (Metropol)
Jó néhány csavar jellemzi majd a kerákpárverseny mai útvonalát, mielőtt a Duna partját elérnék a rózsaszín bringások . Mutatjuk, merre felé haladnak majd el a 9.5 km-es szakaszon.
máj. 7
9:54
A Ferencváros Ko-val kezdte az Osc elleni bajnoki döntőt (Eurosport)
A Ferencváros rendkívül simán, 18-9-re nyert az OSC ellen a férfi vízilabda OB I döntőjének pénteki első felvonásán. Helyszíni riportunk a Komjádi uszodából Jansik Szilárd, Vigvári Vendel és Sziládi Kristóf nyilatkozatával.
máj. 7
10:00
Zverev is elődöntőbe jutott Madridban (Eurosport)
A második helyen kiemelt, címvédő Alexander Zverev két szettben nyert a nyolcadikként rangsorolt kanadai Felix Auger-Aliassime ellen a madridi salakpályás tenisztorna férfi versenyének utolsó negyeddöntőjében, amely péntek éjfél után ért véget.
máj. 7
10:06
Pezsgővel lőtte fejbe magát a Giro d'Italia győztese Visegrádon (Blikk)
A pénteki ünneplés igencsak emlékezetesre sikerült.
máj. 7
10:06
Eladták a Chelsea-t, vége az Abramovics-korszaknak (444.hu)
A klub az orosz multimilliárdostól egy tulajdonosi csoporthoz került.

Keresés