2022. május 20. péntek

máj. 20
0:12
Verstappen vagy Leclerc? Ennél most többről szólhat a spanyol futam (Infostart)
Szakértők szerint egyre inkább a Formula–1-es pályafutása utáni évekre készül Sebastian Vettel. A négyszeres világbajnok német pilóta már a Ferrarinál eltöltött évei második felében is igen sokat hibázott, bő egy éve az Aston Martinnal pedig általában nincs sok esélye a legjobbakkal küzdeni.
máj. 20
0:12
Gyász: Meghalt Pásztor Erzsébet (BorsOnline)
Nyolcvanhárom éves korában elhunyt Guricsné Pásztor Erzsébet, az 1965-ben világbajnok magyar női kézilabda-válogatott csapatkapitánya, kilencszeres magyar bajnok kapus.
máj. 20
0:12
Halhatatlanná vált Schmitt Pál (rtl.hu)
Valamint még két másik korábbi sportoló is. A 2020 szeptemberében megválasztott trió beavatása a világjárvány miatt két évet csúszott.
máj. 20
0:16
Nagy László: büszke is vagyok a srácokra (Infostart)
Maradéktalanul elégedett vagyok a csapat hozzáállásával, játéktudásával" – mondta a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe jutó Telekom Veszprém kézilabdacsapatának sportigazgatója.
máj. 20
0:16
Óriási siker: magyar aranyérem az Európa-bajnokságon (BorsOnline)
Salim Omar címét megvédve aranyérmet nyert csütörtökön a Manchesterben zajló tekvondó Európa-bajnokság 54 kilogrammos súlycsoportjában.
máj. 20
0:20
Märcz Tamás 27 játékost hívott be (Infostart)
Jövő szerdán indul a felkészülés a vizes-világbajnokságra.
máj. 20
4:48
Durván megverte volt feleségét az Nbi-es fociedző (Blikk)
Újabb brutális családon belüli erőszakról szerzett tudomást a Blikk! Egy hivatásos tűzoltóként is tevékenykedő, az NB1-es Mezőkövesd utánpótlás csapatánál dolgozó fociedző nem bírta elviselni, hogy a felesége nélküle képzeli el az életét. Ferenc annyira kegyetlenül elbánt többször is gyermeke édesanyjával, hogy a járásbíróság – a Debreceni Regionál
máj. 20
4:54
Indy 500: Sato az élen, Grosjean többször is a frászt hozta csapatára (USAracing)
Egy teljes napot felölelő esőszünet után csütörtökön folytatódott a 106. Indianapolis 500 edzéssorozata. A keddi,...
máj. 20
4:54
Indy 500: Sato az élen, Grosjean többször is a frászt hozta csapatára (Racing)
Egy teljes napot felölelő esőszünet után csütörtökön folytatódott a 106. Indianapolis 500 edzéssorozata. A keddi,...
máj. 20
5:06
A barátai elől is titkolták, hol nyugszik Puhl Sándor (Blikk)
Még most, napra pontosan egy esztendő távlatából is felfoghatatlan, hogy elhunyt Puhl Sándor. Az egykor a világ legjobb játékvezetőjének választott, vb-döntőt is dirigáló legenda halálát a koronavírus szövődménye okozta – 65 évet élt.
máj. 20
5:48
Indy 500: Folytatódnak az átverések, Herta a legújabb áldozat (USAracing)
Nincs Indianapolis 500 anélkül, hogy a versenyzők ne próbálnának meg válogatott módszerekkel borsot törni egymás...
máj. 20
5:48
Indy 500: Folytatódnak az átverések, Herta a legújabb áldozat (Racing)
Nincs Indianapolis 500 anélkül, hogy a versenyzők ne próbálnának meg válogatott módszerekkel borsot törni egymás...
máj. 20
5:54
Felesége lefilmezte a futballista halálát (Infostart)
Néhány napos késéssel, de kiderült, hogy Mourad Lamrabatte egykori élvonalbeli marokkói-holland futballista volt annak a halálos balesetnek az áldozata, ami néhány napja Mallorca szigetén történt.
máj. 20
6:06
Kamionos LEGO találkozó is volt pár hete a Hungaroringen (Racing)
Miközben Kiss Norbert és a Révész Racing szorgalmasan készült a hétvégi szezonnyitóra, lett hirtelen egy LEGO versenykamion találkozó is. Úgy történt az eset, hogy pár rajongóját is meghívta a háromszoros Európa-bajnok, hogy benézhessenek a kulisszák mögé is egy tesztelésen. Persze, nyilván Norbitól sem áll távol a legózás. Ismert nála az is, hogy
máj. 20
6:24
Így csinált rossz emlékből jót Bonato (Racing)
Yoann Bonato rossz emlékekkel érkezett a Kanári-szigetek Rallyra a tavaly évet követően, azonban idén már sokkal jobb hangulatban távozott a versenyről.  Tavaly Yoann Bonato egyszerűen nem találta a tempót a Kanári-szigetek Rally szakaszain, nem tudott a legjobb ötbe kerülni, majd az utolsó napon egy balesettel ért véget a versenye.  Idén azonban n
máj. 20
6:42
Erre emlékezni fogunk – Podcast (Racing)
Elképesztően izgalmasra sikeredett az Indianapolis épített nyomvonalán lezajlott IndyCar futam.
máj. 20
7:00
Döbbenetes képsorok: a felesége filmezte le a volt futballista halálos sziklaugrását, amit a gyermekei is végig néztek (Blikk)
Pár napos késéssel derült ki, hogy a Mallorca szigetén történt tragédia áldozata egy volt labdarúgó, a holland Vitesse-ben szerepelt holland–marokkói Mourad Lambratte, aki egy 30 méteres sziklaugrást számított el, és a halálba zuhant. A felesége egy hajóról filmezte a tragikus kimenetelű sírkövezéses ugrást.
máj. 20
7:12
Verstappen szeretné, ha simán indulna a spanyol hétvégéje (Racing)
Max Verstappen bízik benne, hogy a Red Bull tovább tudja vinni a Miamiban látott lendületét Barcelonába is, és szeretné, ha simán indulna számára a hétvége. A holland 19 pontra csökkentette a hátrányát Charles Leclerc-el szemben az elmúlt két futamon aratott győzelmével, így összesen már három elsőség áll a neve mellett, ezeket kivéve minden más fu
máj. 20
7:18
El Clásicót megnyerve jutott döntőbe Hanga Ádám Real Madridja az Euroligában (Infostart)
A Hanga Ádámmal felálló Real Madrid 86-83-ra legyőzte a magyar kosaras előző klubját, a Barcelonát a férfi Euroliga belgrádi elődöntőjében.
máj. 20
7:42
A Premier League-edzőnél elszakadt a cérna, lerúgta a pályára szaladó szurkolót (Blikk)
Elszabadultak az indulatok a csütörtök este lejátszott Everton–Crystal Palace angol bajnoki meccs után. Az Everton 0-2-ról fordította meg a meccset, ezzel eldőlt, hogy biztosan első osztályú marad jövőre is a liverpooli klub. A vendégek menedzserénél, a korábbi kiváló francia futballistánál, Patrick Vieiránál viszont elszakadt a cérna.
máj. 20
7:42
Rekorddöntésre készül Hélio Castroneves az Indy 500-on (Racing)
A négyszeres Indianapolis 500 győztes Hélio Castroneves úgy kezdheti meg történelmi küldetését, ahogy remélte egy tökéletes autóval.
máj. 20
8:00
„Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett Niki a családja körében örökre elaludt hétfőn” (Blikk)
Niki Lauda 1949. február 22-én született Bécsben, szülei papírgyártó iparosok voltak, akik rosszallóan figyelték, ahogy már gyermekkorában az autóversenyzés felé kacsingatott. Még nagyon fiatal volt, amikor 30 ezer fontos bankkölcsönt vett fel, hogy építgesse karrierjét. Ez a befektetés pedig búsásan megtérült még úgy is, hogy kis híja volt, hogy 1
máj. 20
8:12
Alonso nem mostanában tér vissza az Indy500-ra (Racing)
Fernando Alonso egyelőre félretette az Indy500-as győzelmi ambícióit, miután az elmúlt évek során már háromszor próbálkozott. A spanyol a Forma-1-be való visszatérése óta csak és kizárólag az Alpine-os teendőire koncentrál. „Fizikálisan és mentálisan is frissnek érzem magam, hogy még néhány évig folytassam” – nyilatkozta Alonso, akinek hosszabbítás
máj. 20
8:30
Videó: elszakadt a cérna Patrick Vieiránál, felrúgta az arcába mutogató Everton-szurkolót (m4sport.hu)
Nagy volt az ünneplés csütörtökön este az Everton otthonában, a Goodison Parkban, de a pályára rohanó hazai szurkolók között volt, aki a dorbézolás helyett az ellenfél edzőjét, Patrick Vieirát hergelte, ami alaposan kihozta a sodrából a franciát.
máj. 20
8:30
Nagyszerű pályák a Dunakanyar Rallyn (Racing)
A Rally1-es bajnokság harmadik futamát jövő héten a Dunakanyar Rallyn keretein belül rendezik meg, a kétnapos rendezvény pályái pedig egészen idáig titkosak voltak.  A Dunakanyar Rally május 28-án szombaton a Márianosztra – Nagymaros (9,7 km) és a Gombás – Sejce (6,8 km) szakaszok kétszeri teljesítésével kezdődik.  Vasárnap a Felsőpetényi elág – Bá
máj. 20
8:48
Sainz a Red Bullról: Az F1 legjobb csapata ellen küzdünk (m4sport.hu)
Fejlesztésekkel fordítaná meg az előző két futam trendjét, és újra az élre állna a Ferrari Barcelonában. Carlos Sainz szerint nem lesz könnyű legyőzni a Red Bullt a fejlesztési versenyben, mégis lehetségesnek tartja.
máj. 20
9:00
Verstappen, Leclerc, Hamilton? Máris itt a következő F1-hétvége - sport a tévében (Infostart)
A száguldó cirkusz mellett is lesz mit nézni: zárul a női kézilabdaolló, lesz csúcshoki, olasz foci, baseball, Giro, tenisz, darts, motorsport és Real Madrid is.
máj. 20
9:00
A Boston Celtics egyenlített az NBA keleti döntőjében (m4sport.hu)
A Boston Celtics leginkább az első két negyedben nyújtott remek teljesítményének köszönhetően 127-102-re verte a házigazda Miami Heatet az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) keleti főcsoportdöntőjének csütörtöki második mérkőzésén, ezzel egyenlített a párharcban.
máj. 20
9:02
Verstappen figyelmeztet: Még bőven maradt a tankunkban! (m4sport.hu)
Valóságos fejlesztési fesztivált hoz a Spanyol Nagydíj, ám Max Verstappen magabiztosan hiszi, hogy a Red Bull a mezőny élén maradhat. Javítaniuk persze nekik is van még min.
máj. 20
9:12
A szabályváltozásoknak köszönheti feljavulását Pérez (Racing)
Világbajnok csapattársa szerint Sérgio Pérez az idei új szabályoknak köszönheti, hogy jóval közelebb tudott hozzá kerülni. A mexikói Sérgio Pérez tavaly került a Red Bullhoz Max Verstappen mellé, ám végül nagyon hamar másodhegedűssé vált, mivel teljesítményben elmaradt a világbajnoki címet szerzett társától. Idén viszont más a helyzet, Pérez folyam
máj. 20
9:24
Nadal, Djokovic és Alcaraz egy ágra került a Garroson, újabb olasz siker a Girón (Eurosport)
Csütörtökön kisorsolták a Roland Garros párosításait, ami magyar szempontból nézve nem alakult rosszul, Rafael Nadal, Novak Djokovic és Carlos Alcaraz azonban kevésbé volt szerencsés. Természetesen nem csak a tenisszel foglalkoztunk kiemelten, hoztunk cikket a Giróról, José Mourinho mítoszromboló szándékáról, illetve a legjobb magyar maratonistáról
máj. 20
9:42
Amikor Coppi egy teljes menüsort vert Bartalira a Girón (Eurosport)
Az 1949-es Giro d'Italiát a két gigász csatája tette legendássá: Fausto Coppi bevállalt egy 190 kilométeres szólószökést a Cuneo-Pinerolo szakaszon, amivel nem csak a rózsaszín trikót szerezte meg, megsemmisítő vereséget is mért ősi riválisára, Gino Bartalira, akinek csillaga ezután leáldozott. A szakaszhoz egy kedves kis anekdota is kapcsolódik, m
máj. 20
9:42
Palou sokat tanult a tavalyi Indy 500 győzelemért folytatott harcból (Racing)
Álex Palou úgy gondolja, hogy sokat tanult a Hélio Castroneves elleni párharcából a tavalyi Indy 500-on, de az eredmény még mindig bosszantja.
máj. 20
9:54
A Milan mindenben megállapodott a Liverpool BL-győztes támadójával (m4sport.hu)
A játékos szerződése lejár, így az olasz klubnak csak vele kellett megegyeznie.
máj. 20
10:00
Bronzszoborral tiszteleg a három éve elhunyt Niki Lauda előtt a McLaren (m4sport.hu)
Három éve már, hogy Niki Lauda nincs közöttünk. Az őt az utolsó világbajnoki címéhez segítő McLaren méltó módját választotta a tisztelgésnek: bronzszobrot helyezett el a központjában a háromszoros bajnokról.
máj. 20
10:02
Annyira szégyellik magukat az MU-játékosok, hogy lemondták a klub idény végi díjkiosztóját (m4sport.hu)
Brit lapok szerint a Manchester United játékosai azt kérték a klubtól, ne rendezze meg szezon végi díjkiosztóját, mert annyira restellik a csapat idei teljesítményét.
máj. 20
10:12
Ausztráliában rendezik az oroszoktól elvett rövidpályás úszó-vb-t (m4sport.hu)
A nagymedencés úszó- és vizes világbajnokságra június 18. és július 3. között Magyarországon kerül sor.
máj. 20
10:12
Ilyen lett Vettelék teljesen megújult autója – többen is fejlesztést villantottak (Racing)
A Spanyol Nagydíj csütörtöki napján több istálló is megmutatta, hogy milyen fejlesztéssel készült a ebből a szempontból mindig különösen fontos barcelonai futamra. Az Aston Martin szinte teljesen új autót hozott. A Haast leszámítva az összes csapat kisebb, de inkább nagyobb fejlesztésekkel érkezett a Spanyol Nagydíjra. A leglátványosabb változásoko
máj. 20
10:30
Hazai pályán nyerni először? Sainz nem megszállott, de álmodozik (m4sport.hu)
A hullámvölgyből miami dobogóval kapaszkodott ki Carlos Sainz, a szezonjának új lendületet viszont az első győzelem adhatna. Akár hazai pályán. Nem érzi kényszernek, de álmodozik róla.
máj. 20
10:32
Mégis indul a budapesti vizes vb-n a férfi 100 gyors riói olimpiai bajnoka (m4sport.hu)
A férfi 100 méteres gyorsúszás riói olimpiai bajnoka, Kyle Chalmers korábbi terveivel ellentétben mégis részt kíván venni a magyarországi vizes világbajnokságon, amelyre 50 és 100 méter pillangón szerzett indulási jogot.
máj. 20
10:48
Hertlik Donoven: a fájdalmak ellenére negyedik hely! (Racing)
Kőkemény felkészülést követően nagyon várta a Kaposváron rendezett enduro magyar bajnoki viadalát Hertlik Donoven. Az endurocrossban háromszoros magyar bajnok motoros számára sajnos megint nem sikerült problémamentesen letudni a kétnapos viadalt, ugyanis szombaton hatalmasat bukott, ám a nagy fájdalmak mellett is sikerült a negyedik helyen végeznie
máj. 20
10:50
A Nascar-legenda Johnson tűkön ül élete első Indy 500-a előtt (Racing)
A maga műfajában mindent elért, és még annál is többet. Jimmie Johnson mégis gyermeki lelkesedéssel készül élete első Indy 500-ára. Hétszer lett bajnok a NASCAR Cup Series-ben és 83 futamot nyert meg húsz év alatt, amíg itt versenyzett. A 83-ból kettő (2006-ban és 2013-ban) a Daytona 500 volt. Ha Jimmie Johnson itt abbahagyta volna, akkor
máj. 20
10:54
A korábbi magyar kapitány is helyet kapott a holland labdarúgó-válogatott stábjában (m4sport.hu)
Erwin Koeman testvére, Ronald másodedzője lesz januártól.
máj. 20
10:54
Két bajnoki cím, két Bl-hely kiadó, nagy harcok a bennmaradásért – a hétvége legizgalmasabb meccsei (Eurosport)
Angliában a Liverpool és a Manchester City, Olaszországban pedig a Milan és az Inter között dől el a bajnoki cím sorsa, de az európai topligák utolsó fordulójában egy sor nemzetközi kupainduló hely is kiadó, ahogy a kiesés elkerüléséért is sokan küzdenek még. A hétvégi meccsek előtt összeszedtük az összes olyan találkozót, amik ezekben a kérdésekbe
máj. 20
11:12
EnduroGP-futamot és ZEG Rally Show-t is szervez a HUMDA augusztusban Zalaegerszegen (Racing)
A terepmotoros EnduroGP világbajnoki sorozat magyarországi futamát és a ZEG Rally Show raliversenyt is az augusztus 6-7-i hétvégén rendezik Zalaegerszegen a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével. A rangos motor- és autósport versenyek mellett a közlekedésbiztonságra is nagy hangsúlyt fektet az Üg
máj. 20
11:18
Melbourne-ben lesz Kazany helyett a rövidpályás úszó-vb (Eurosport)
Az ausztráliai Melbourne lesz a házigazdája Kazany helyett az idei rövidpályás úszó-világbajnokságnak december 13. és 18. között - jelentette be pénteken a sportág nemzetközi szövetsége (FINA).
máj. 20
11:30
Ausztrál Nagydíj tv-közvetítés – ne maradj le semmiről! (m4sport.hu)
A 2022-es Forma-1-es évad hatodik állomása következik.
máj. 20
11:30
Mégis indul a budapesti vizes vb-n a 100m gyors riói olimpiai bajnoka (Eurosport)
A férfi 100 méteres gyorsúszás riói olimpiai bajnoka, Kyle Chalmers korábbi terveivel ellentétben mégis részt kíván venni a magyarországi vizes-világbajnokságon, amelyre 50 és 100 méter pillangón szerzett indulási jogot.
máj. 20
11:36
Hanga Ádám: Remélem, elhozom Magyarországra az Euroliga-serleget (m4sport.hu)
Továbbra is hinnünk kell a Real-mágiában – nyilatkozta a Barcelona elleni fordítást és az Euroliga-döntőbe jutást követően a Real Madrid kosárlabdacsapatának magyar játékosa, Hanga Ádám.
máj. 20
11:42
Mégis indul a budapesti vizes vb-n a 100m gyors riói olimpiai bajnoka (Eurosport)
A férfi 100 méteres gyorsúszás riói olimpiai bajnoka, Kyle Chalmers korábbi terveivel ellentétben mégis részt kíván venni a magyarországi vizes-világbajnokságon, amelyre 50 és 100 méter pillangón szerzett indulási jogot.

Keresés