2022. május 2. hétfő

máj. 2
12:24
Fetter Erik indul az EOLO-Kometából a Giro d'Italián (m4sport.hu)
„Valószínűleg főleg szökések kapcsán olyan szakaszokon számolnak velem, ahol célba érhet szökés, és fekszik nekem a befutó vagy akár a mezőnyből is.”
máj. 2
12:24
Nagyon szoros lett a Rally2-es bajnokság (Racing)
A Rally2-es bajnokság második versenyét követően továbbra is Spindler Jenő vezet, de előnye jelentősen csökkent ifj. Fogarasi Attila előtt.  Az orfűi győzelem után csak az ötödik helyen ért célba Spindler Jenő és Csizmadia Csaba, azonban a Peugeot-s párosnak ez is elég volt a bajnoki első hely megtartásához.  Spindlerék előnye azonban megfeleződött
máj. 2
12:36
Így lopta el a show-t egy szurkoló az Everton és a Chelsea mérkőzésén (Blikk)
Az internet népe imádja a szurkolót, aki eldugta a labdát Chelsea játékosa elől a focimeccsen.
máj. 2
12:36
Műkikötő, művíz az F1-es pályán: Welcome to Miami! (m4sport.hu)
Hogy fognak-e fejest ugrani bele, azt nem tudjuk, az F1-es Miami Nagydíjon mindenesetre nemcsak a kikötő, annak vize sem lesz igazi
máj. 2
12:48
A bajnokság után a kupát is megnyerte a Salzburg (m4sport.hu)
Nyolc év alatt egyetlen trófeát nem sikerült megnyerniük Ausztriában.
máj. 2
12:48
Valverde Budapesten – „Így szerettem volna abbahagyni, hogy még ott vagyok a legjobbak mellett” (Eurosport)
Az év végén visszavonuló Alejandro Valverde már 30 nagy körversenyen indult, de eddig csak egyszer vett részt a Girón. Akkor dobogós lett összetettben és szakaszt is nyert. A szerdai csapatbemutatón többek közt a Movistar spanyol legendáját is élőben láthatjuk.
máj. 2
13:00
A bajnokság után a kupát is megnyerte a Salzburg (Eurosport)
Egy héttel azután, hogy megvédte címét a bajnokságban, vasárnap este az Osztrák Kupát is elhódította a Red Bull Salzburg labdarúgócsapata. A klagenfurti Wörthersee Stadionban rendezett döntőben az SV Ried volt az ellenfele, és a vége magabiztos, 3-0-s győzelem lett.
máj. 2
13:06
A Pirelli még nem tudja, hogy marad-e az F1-ben 2024 után (Racing)
A Pirelli F1-es főnöke, Mario Isola nem biztos abban, hogy a gumigyártónak 2024 után is lesz jövője az F1-ben. Az olasz gumigyártó 2011-ben érkezett az F1-be a Bridgestone helyére, és azt a feladatot kapta, hogy gyorsan kopó gumit szállítson, hogy több boxkiállás legyen, és jobban megkavarodjon a mezőny. Az első három szezonban bekövetkezett gumi o
máj. 2
13:12
„Ez olyasvalami, amire nem lehet nemet mondani” – Nagy Dániel lehetőséget kapott a Zengő Motorsporttól (m4sport.hu)
A 24 éves versenyző az M4 Sport hétfői Sporthíradójának vendége volt.
máj. 2
13:24
Nincs barátság: a Freiburg nem engedélyezi a közös szurkolói emléktárgyakat a Leipziggel (m4sport.hu)
A Freiburg nem járult hozzá, hogy közös szurkolói emléktárgyak készüljenek az RB Leipziggel a labdarúgó Német Kupa döntőjére.
máj. 2
13:36
Ancelotti a Reallal mind a hat lehetséges futballtrófeát megnyerte (Eurosport)
Carlo Ancelotti vezetőedző és a hátvéd Marcelo is rekordot döntött, amikor a Real Madrid szombaton megnyerte a spanyol labdarúgó-bajnokságot.
máj. 2
13:54
Megerősítette a Volkswagen főnöke: az F1-be tart az Audi és a Porsche (m4sport.hu)
A Volkswagen ügyvezetője megerősítette, hogy az Audi és a Porsche már eldöntötte, 2026-tól indul a Forma–1-es bajnokságban.
máj. 2
13:56
Giro-eleje előzetes – Söprögető Kocsi (m4sport.hu)
Hamarosan Budapestről elrajtol a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny, az első három szakaszt, a magyarországi versenyeket az M4 sport végig közvetíti. elsősorban ez az eheti bringás podcastnak a témája, ezt járja körbe Székely Dávid és Várhegyi Benjámin.
máj. 2
14:06
Rangnick várja holland utódja hívását, hogy egyeztessenek a Manchester United jövőjéről (Eurosport)
A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick 2024-ig marad a klubnál tanácsadóként, de saját elmondása szerint eddig még nem beszélt leendő utódjával, Erik ten Haggal. A német edző azt várja, hogy holland kollégája hívja fel őt, hogy egyeztessenek.
máj. 2
14:06
Megoldódott a versenyigazgató-kérdés a Miami Nagydíjra (Racing)
Úgy tűnik, mégsem lesz szüksége beugró versenyigazgatóra a Forma-1-nek az első Miami Nagydíjon, sajtóhír szerint ugyanis az Emilia Romagna Nagydíj után pozitív koronavírus-tesztet produkáló Niels Wittich ott lesz a szezon ötödik versenyén. Mint arról korábban mi is beszámoltunk, az imolai versenyhétvége után a tavalyi abu-dzabi botrányt követően le
máj. 2
14:18
Megdicsért hibázók, leszidott duplázó – Hétvégi hősök (m4sport.hu)
A kispesti szurkolók csak egy molinót tettek ki, de annak biztosan nem örültek a játékosok és a szakmai stáb.
máj. 2
14:18
Zaklatás és guberálás, borzalmas gyerekkora volt a futballsztárnak (BorsOnline)
Nyíltan szólt kamaszkora megrázkódtatásáról az egykori neves labdarúgó, Patrice Evra. A Bbc-nek elmondta, 13 éves korában általános iskolai tanára szexuálisan zaklatta.
máj. 2
14:24
Rangos nemzetközi versenyt rendez a Magyar Sportlövő Szövetség (m4sport.hu)
Közel húsz ország 550 lövője, köztük olimpiai, világ- és Európa-bajnoki érmes sportolók sora vesz részt a csütörtökön kezdődő nemzetközi viadalon.
máj. 2
14:24
Zákányiék jelentős előnnyel vezetik a Rally3-as bajnokságot (Racing)
Zákányi János és Vidécz Zsolt bár csak a harmadik helyen értek célba Egerben, a bajnokságban hatalmas előnyre tettek szert Takács Istvánék előtt.  Zákányi János és Vidécz Zsolt Orfűn rajt-cél győzelmet arattak, Egerben azonban már az első szakaszok közel húsz másodperc hátrányba kerültek, amit a folytatásban 17,5 másodperc hátrányra csökkentettek é
máj. 2
14:42
Gulyás Michelle jól viselte a nyomást a női öttusaválogatott szövetségi kapitánya szerint (m4sport.hu)
A női öttusaválogatott szövetségi kapitánya szerint a budapesti világkupa-versenyen szombaton győztes Gulyás Michelle jól viselte a rá nehezedő nyomást, és az idei második vk-érmével biztosnak tűnik a helye a világbajnoki csapatban.
máj. 2
14:42
Nehéz feladat vár kedden a Villarrealra a Liverpoollal szemben (Eurosport)
Nehéz feladat előtt áll a Villarreal, amelynek az idegenben december 28. óta veretlen Liverpoolt kellene legyőznie kedden este ahhoz, hogy bejusson a labdarúgó Bajnokok Ligája fináléjába. Az elődöntős párharc múlt szerdai első mérkőzésén az angol együttes 2-0-ra győzött az Anfielden és ezzel jó helyzetbe került a visszavágót illetően.
máj. 2
14:42
Demi Lovato forró képeket posztolt Danica Patrick pólójában (Racing)
Lehet, hogy Danica Patrick már nem versenyez a NASCAR-ban vagy az IndyCarban, de ez nem jelenti azt, hogy eltűntek a rajongói. Sőt, úgy tűnik, az egykori Disney-sztár, ma már a pop világ egyik legmeghatározóbb arca Demi Lovato is hatalmas szimpatizáns. Az énekesnő nemrég posztolt képeket egy fotózásról, amelyen Danica Patrick pólóját viselte. Patri
máj. 2
14:48
„Ostoba baleset volt” – először beszélt tavalyi koponyatöréséről Newey (m4sport.hu)
Heteket kényszerült kihagyni a Red Bull bajnoki szezonjában, felesége pedig év végén azt írta, már annak is örül, hogy nem lett özvegy. Adrian Newey most először beszélt a koponyatöréssel járó tavalyi balesetéről.
máj. 2
15:00
Barcelonára tartogatja az igazán nagy fejlesztéseit a Ferrari (m4sport.hu)
A múlt heti gumitesztjét is felhasználta a Ferrari a következő versenyeken érkező fejlesztéseinek előkészítéséhez. Miamiban még csak a „kóstoló” jön, az igazán nagy újdonságokkal Barcelonára készülnek.
máj. 2
15:02
Őrület Cagliariban – a klub kirúgta az edzőt, majd ezek után hosszabbítania kell vele? (m4sport.hu)
Walter Mazzarri alaposan kiszúrhat a klubbal.
máj. 2
15:06
Ancelotti a Reallal mind a hat lehetséges futballtrófeát megnyerte (Eurosport)
Carlo Ancelotti vezetőedző és a hátvéd Marcelo is rekordot döntött, amikor a Real Madrid szombaton megnyerte a spanyol labdarúgó-bajnokságot.
máj. 2
15:12
VW vezér: A Porsche és az Audi úgy döntött, hogy beszáll az F1-be (Racing)
A Volkswagen-csoport prémiummárkái, a Porsche és az Audi 2026-ban a Forma-1-be történő belépésre készülnek a vállalat vezérigazgatója, Herbert Diess szerint. Az Audi a múlt hónapban egy közleményben megerősítette, hogy a 2026-os szezonra vonatkozó projektről szóló tárgyalások utolsó fázisában vannak. Diess egy hétfői konferencián elmondta ezen üzen
máj. 2
15:24
Magnussen felszabadult: Már nem frusztrált, hanem élvezi a versenyzést (m4sport.hu)
Sok dolgot átértékelt, amíg távol volt a Forma–1-től.
máj. 2
15:24
Szenegált és Nigériát is megbüntette a FIFA (HírTV)
A vb-résztvevő Szenegálnak az Egyiptom elleni találkozó miatt kell befizetnie 175 ezer svájci frankot.
máj. 2
15:30
Ronnie O’Sullivan harmadik csörtéje a játékvezetővel (Eurosport)
Olivier Marteel meg akarta nézni, hogy jól tette-e vissza a fehér golyót. Ronnie O'Sullivan viszont nem akarta elvenni a dákóját a jó helyről.
máj. 2
16:00
Magosi Bálint: A feljutás a cél, és szeretnénk mind a négy mérkőzésen nyerni (m4sport.hu)
Magosi Bálint szerint a magyar jégkorong-válogatott egyértelmű célja, hogy feljusson az elitbe.
máj. 2
16:00
Hajszál híján úszta meg a gázolást Winfield az Oulton Parkban (Eurosport)
Shaun Winfield szerencsétlen balesetet szenvedett az Oulton Parkban rendezett Superstock versenyen, de el tudta kerülni a sérüléseket, mivel a többi versenyzőnek sikerült elhaladni mellette.
máj. 2
16:06
Rosberg Hamiltonnal hozta kellemetlen helyzetbe Russellt (Racing)
A Mercedes kettőse közül eddig nem a hétszeres világbajnoknak jön ki jobban a lépés az idei szezonban, de George Russell megvédte csapattársát, miután Nico Rosberg rámutatott, mennyire megverte őt Imolában. Igencsak elemében a Sky Sports szakértőjeként tevékenykedő Nico Rosberg az Emilia Romagna Nagydíj leintése után. 2016 világbajnoka korábbi csap
máj. 2
16:18
Az idegenben négy hónapja veretlen Liverpoolt kellene vernie az otthon öt hónapja veretlen Villarrealnak a BL-döntőért (m4sport.hu)
A BL-idény meglepetéscsapatának ezúttal még nagyobb csodára lenne szüksége a továbbjutáshoz.
máj. 2
16:24
Újabb technikai részleteket mutatott a Skoda az új Rally2-es Fabiáról (Racing)
A mérnököknek nem gyakran van lehetőségük a semmiből kifejleszteni egy új versenyautót. Az új generációs Skoda Fabia Rally2-vel lehetőségük adódott, hogy a nulláról kezdve új biztonsági struktúrát építsenek az új versenyautónak. Az új generációs Skoda Fabia Rally2 a jelenlegi raliautótól eltérő alapokra, az utcai modell padlólemezére épül.  „A soro
máj. 2
16:36
Hollóházi porcelánból készült trófeákkal díjazzák a Giro d'Italia győzteseit (Demokrata)
Hollóházi porcelánból készült trófeákat kapnak a magyarországi szakaszgyőztesek.
máj. 2
16:36
Kivár a Ferrari a fejlesztéssel, a csapatfőnök elmondta, miért (Eurosport)
Ausztráliában már tesztelte a módosított padlólemezt a Ferrari, az éles bevetés azonban várat magára. Imolában a sprinthétvége miatt túl kockázatosnak tartotta az istálló a fejlesztést, Miamira pedig egy alacsony leszorítóerős csomaggal készül. Utána viszont várhatóan már jönnek az új, továbbfejlesztett alkatrészek a 2022-es Ferrarira.
máj. 2
16:42
Hollóházi-trófeákat kapnak a Giro d'Italia szakaszgyőztesei (HírTV)
Hollóházi porcelánból készült trófeákkal díjazzák a pénteken Budapestről rajtoló Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny első három szakaszának nyertesét.
máj. 2
16:42
Jordan Taylor Szenzációs reakciója a rivális szóbeli inzultusára (Racing)
A Turner Motorsport csúnyán bemószerolta Jordan Taylort, aki twitteren a Laguna Seca-i verseny után reagált a vádakra. Taylor 3-as rajtszámú Corvett-je a verseny elején ért össze a Turner Motorsport BMW-jével. “Az IMSA legnépszerűbb versenyzője, és Wayne Taylor legkevésbé kedvelt fia miatt most elhajlott az első felfüggesztésünk, és a verseny végéé
máj. 2
16:48
Patkányok és verekedések, kőkemény helyre került Boris Becker (BorsOnline)
Rácsok mögött Wimbledon bajnoka.
máj. 2
16:54
Főnöke szerint Latifinek az önbizalmával vannak gondjai (m4sport.hu)
A Williams a hibák ellenére is kitart versenyzője mellett.
máj. 2
17:06
Wolff megvédte a Mercedes egyedi megoldását (Racing)
Toto Wolff kiáll csapata egyedi oldaldoboz megoldása miatt, annak ellenére is, hogy ez a radikális megoldás korántsem hozta az elvárt eredményeket. Sokan felkapták a fejüket, amikor a Mercedes idei autója gyakorlatilag oldaldoboz nélkül jelent meg, egyedüliként a mezőnyben vették ennyire minimálisra ezt a megoldást. Az egyedi megoldástól nagyon sok
máj. 2
17:12
Hanga Ádám: Remélem, a magyarok is segítenek kiszurkolni az első Euroliga-győzelmemet (m4sport.hu)
A Real Madrid magyar kosarasa úgy véli, korábbi csapatával, a Barcelonával fognak találkozni az elődöntőben.
máj. 2
17:12
Az év, amikor a Lakers Scooby-Doo-t akarta kiválasztani a drafton (Eurosport)
A sportvilág sohasem szűkölködött érdekes történésekben, az 1977-es NBA-draft sem kivétel. Ez volt az első alkalom, hogy limitálva volt a körök száma a játékosbörzén, mégsem emiatt marad emlékezetes, hanem mert néhány csapatnak elgurult a gyógyszere.
máj. 2
17:14
Hollóházi porcelánnal lesznek gazdagabbak a Giro d'Italia magyarországi szakaszainak győztesei (m4sport.hu)
Nemcsak dicsőség jár a pénteken kezdődő Giro d'Italia magyarországi szakaszainak győzteseinek, hanem a Hollóházi Porcelánmanufaktúra egy-egy remekműve is.
máj. 2
17:24
A NOB alelnöke szeretné, ha Magyarország olimpiát rendezne (444.hu)
Úgy látja, a magyarokban megvan ehhez a szenvedély és tapasztalat, és a kormányzás is sportvezérelt.
máj. 2
17:30
Hogy esett be az a kék?!? (Eurosport)
Judd Trumpnak semmi sem sikerült a világbajnokság döntőjének első napján. A második napon viszont majdnem minden összejön neki.
máj. 2
17:42
Dragóner Attila a ZTE új sportigazgatója – hivatalos (m4sport.hu)
A nyáron Fehérvárra távozó Sallói István utódja lesz.
máj. 2
17:48
Háromórás drámai csata Madridban - óriásit harcolt Sinner, hogy visszahozza magát a meccsbe (Eurosport)
ATP Madrid: Az amerikai Tommy Paul háromszor is megnyerhette volna a Jannik Sinner elleni első fordulós meccsét, de az olasz nem hagyta magát, és végül a 2 óra 59 perces mérkőzés, és a döntő szett végén ő ünnepelhetett. A következő körben Sinner az ausztrál Alex De Minaur ellen folytathatja a tornát. Eredmény: 6:7(4:7), 7:6(7-4), 6:3
máj. 2
17:54
A válogatott fejlődése szempontjából pozitívan értékeli a Világliga-szereplést a csapat kulcsembere (Eurosport)
A magyar férfi vízilabda-válogatott fokozatosan javuló teljesítménnyel, a szövetségi kapitánya, a covidos Märcz Tamás távollétében az ötödik helyen végzett a Világliga európai döntőjén Podgoricában. A csapat egyik legjobb produkciót nyújtó játékosa, Angyal Dániel nyilatkozatával kiegészítve értékeltük a mieink szereplését.

Keresés