2022. május 26. csütörtök

máj. 26
11:26
Nem zavarja Leclerc-t, hogy éllovasból üldöző lett (m4sport.hu)
Nem bánta volna Charles Leclerc, ha bajnoki éllovasként érkezik a hazai versenyére, ám elmondása szerint a helyzetén semmit sem változtat, hogy hátrányból várja a folytatást.
máj. 26
11:42
Ha Ty Gibbs nem paterolja ki, Hamlin a Jgr-tól vonulna vissza (Racing)
A kérdés már akkor felvetődött, amikor Denny Hamlin és Michael Jordan csapatot alapított. Fog-e saját magának versenyezni Hamlin? Mivel Ty Gibbs, Joe Gibbs unokája, fantasztikus teljesítményt nyújt a NASCAR Xfinity Series-ben, ezért felmerül a kérdés, vajon melyik JGR versenyzőnek kell visszavonulnia ahhoz, hogy a legifjabb Gibbs fiú üléshez jusson
máj. 26
11:48
Hivatalos: a montenegrói bajnokcsapatból igazolt középhátvédet a DVSC (m4sport.hu)
Meldin Dreskovics a Szutjeszka Niksicstől érkezik a debreceniekhez.
máj. 26
11:54
Merlier jön, Cavendish megy? – miben mesterkedik Levefere? (Eurosport)
A sajtó tényként kezeli, hogy jövőre új sprinter érkezik a Quick-Step csapatához Tim Merlier személyében, ami egyúttal Mark Cavendish jövőjét is kérdésessé teszi. Patrick Lefevere egyszerre tagadja és megerősíti a hírt, a sorok között olvasva viszont leginkább a saját alkupozícióját is igyekszik javítani.
máj. 26
12:00
Jégkorong-vb: elbukott a magyar–szlovén pályázat (Infostart)
A fő ok, hogy a kormány nem adott garanciát a rendezőknek.
máj. 26
12:00
A himnusz alatti térdelés miatt NFL-ből kiutált Colin Kaepernick újra edzésbe állhat a Las Vegas Raidersben (rtl.hu)
Az irányító a 2016-os szezon óta egyetlen mérkőzésen sem állt pályára.
máj. 26
12:06
A nemzetközi szövetség nem engedte tovább a magyar–szlovén közös pályázatot a jégkorong-vb rendezésére (m4sport.hu)
A szükséges kormánygarancia hiányában a Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) nem engedi tovább a jövő évi elitvilágbajnokság megrendezésére beadott magyar-szlovén pályázatot, így a továbbiakban egyedüliként a finn–lett kandidálással számol.
máj. 26
12:06
Az Iihf elutasította a magyar-szlovén pályázatot (Eurosport)
A szükséges kormánygarancia hiányában a Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) nem engedi tovább a jövő évi elitvilágbajnokság megrendezésére beadott magyar-szlovén pályázatot, így a továbbiakban egyedüliként a finn-lett kandidálással számol.
máj. 26
12:08
Videó: Tarol a neten Simeone fia, aki vehemens apja gesztusait utánozza (m4sport.hu)
Tökös legény, az biztos. Apja fia!
máj. 26
12:12
Alonso Verstappen mellé is beülne (Racing)
Fernando Alonso nem mondana nemet egy olyan ajánlatra sem, mellyel egy kimondottan első számú pilóta mellé érkezne egy topcsapathoz. A spanyol szerződése az Alpine-al az idény végén lejár, az viszont egyelőre nagy talány, hosszabbít-e, főleg hogy a franciák juniorja, Oscar Piastri is ott toporog a Forma-1 kapujában. Mindenesetre Alonso egyértelművé
máj. 26
12:24
Az Iihf nem engedte tovább a magyar-szlovén pályázatot (HírTV)
A magyar és a szlovén fél abban bízott, hogy a Nemzetközi Jégkorong Szövetség mer új piacok felé nyitni.
máj. 26
12:24
Osváth: A gyűjtőben kaptunk büntetést (Racing)
Az abszolút második és a Mitropa Kupa első helyén végzett az Osváth Péter – Papp Tamás kettős az Opatija Rally-n. A rutinos pilóta rengeteg új impulzussal gazdagodott a horvátországi futamon, így volt mit felidéznie a verseny után. Ugyan Peti jó 25 éve koptatja a versenypályákat, de ez idő alatt csak kilenc külföldi futamon indult, legutóbb
máj. 26
12:36
Elszólta magát Ricciardo? Mégis kétséges a mclarenes jövője? (m4sport.hu)
Biztosnak hitt szerződése ellenére mégis lehetnek kérdőjelek Daniel Ricciardo mclarenes folytatása körül?
máj. 26
12:42
Épül az NB I-es csapat Kecskeméten: a vezetőedző után a csapatkapitány is hosszabbított (m4sport.hu)
A Kecskeméti TE labdarúgócsapata további két évvel meghosszabbította Szabó István vezetőedző szerződését, de Vágó Levente csapatkapitány is marad a csapatnál.
máj. 26
12:48
Koronavírusos az összetett negyedik helyezettje, nem folytathatja a Giro d'Italiát (m4sport.hu)
Az UAE portugál kerekesének a csütörtök reggeli tesztje hozott pozitív eredményt.
máj. 26
12:48
Dzsudzsák sorsa bizonytalan, újra külföldre mehet (BorsOnline)
Dzsudzsák Balázs jövője kérdéses Debrecenben.
máj. 26
12:54
Szalahnak a mai napig szálka a sérülést okozó Ramos: Életem legborzalmasabb pillanata volt (m4sport.hu)
Jöhet számára az édes bosszú?
máj. 26
13:00
Megszületett a történelmi döntés: ugyanolyan távon versenyeznek a jövőben a férfi és a női sífutók (Eurosport)
A Nemzetközi Síszövetség (FIS) megszavazta, hogy a női sífutók is ugyanolyan távokon versenyezhessenek, mint a férfiak. A változásokat az ősszel rajtoló szezontól vezetik be, s a 2025-ös norvégiai északisí-világbajnokság lehet az első olyan csúcsverseny, amelyen férfiak és nők egyforma hosszúságú távokon vetélkedhetnek.
máj. 26
13:06
„Soha nem szenvedett ennyit” – Ibrahimovic vallott a sérüléséről (m4sport.hu)
„A fejemben csak egy cél volt, hogy a csapattársaimmal és az edzőmmel olasz bajnokságot nyerjünk, mert ígéretet tettem nekik.”
máj. 26
13:06
Nézd itt élőben Daniil Medvedev és Györe László mérkőzését (Eurosport)
Daniil Medvedev a szerbiai Györe László ellen játsza második mérkőzését a Roland Garroson. A meccset hamarosan az Eurosport 1-en követhetitek nyomon, de addig is már megy a közvetítés online, magyar kommentárral. Az Eurosport.hu-n és az applikációban a Chatrier-, a Lenglen- és a Mathieu-pálya összes mérkőzését megnézhetitek magyar hanggal.
máj. 26
13:06
Sainz másolni próbálja Leclerc vezetési stílusát (Racing)
Carlos Sainz elismerte, hogy nem természetes az, ahogy most vezet a Ferrari 2022-es bajnoki címért küzdő autójának a volánjánál. Míg Charles Leclerc kezében a maranellói csapat új járgánya pole pozíciót és futamgyőzelmet ér, addig a spanyol Sainz láthatóan küszködött. Az egykori Forma-1-es pilóta, Christijan Albers szerint Sainz nem találta a helyé
máj. 26
13:08
Gálfiék sikerrel vették a csütörtöki napot párosban (Eurosport)
Gálfi Dalma, oldalán Anna Kalinskayával bejutott a második fordulóba a francia nyílt teniszbajnokság női páros versenyében. A magyar-orosz kettős az Anna-Lena Friedsam, Tatjana Maria német duót búcsúztatta csütörtökön két játszmában, 1 óra 9 perc alatt.
máj. 26
13:12
„Soha nem szenvedtem ennyit” – Ibrahimovic vallott a sérüléséről (m4sport.hu)
„A fejemben csak egy cél volt, hogy a csapattársaimmal és az edzőmmel olasz bajnokságot nyerjünk, mert ígéretet tettem nekik.”
máj. 26
13:24
Lejárt a kölcsönszerződése, Varga Kevin visszatér Törökországba (m4sport.hu)
A támadó nem került be a magyar válogatott Nemzetek Ligája-keretébe, ezzel kapcsolatban azt mondta: nincs meglepődve, hiszen tisztában van Marco Rossi szövetségi kapitány válogatási elveivel.
máj. 26
13:24
Hosszabbított a Leverkusennel a cseh gólgyáros (Eurosport)
Két évvel meghosszabbította a szerződését a bajnoki harmadik Bayer Leverkusen labdarúgócsapatánál a cseh válogatott támadó, Patrik Schick. A játékos és a klub közötti új megállapodás 2027-ig szól.
máj. 26
13:26
Hivatalos: Waltner Róbert lett a Paksi FC új vezetőedzője (m4sport.hu)
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy Waltner Róbert lett a csapat új vezetőedzője.
máj. 26
13:36
Magyar győzelem a Roland Garroson (Infostart)
Fucsovics Márton kora délután játszik a Grand Slam-győztes horvát Marin Cilic ellen.
máj. 26
13:36
Hivatalos: holland utánpótlás-válogatott védővel erősített az FTC (m4sport.hu)
A holland élvonaltól búcsúzó Heraclestől érkezik a 23 éves labdarúgó.
máj. 26
13:42
„Mou, Róma királya” (Infostart)
José Mourinho, azzal, hogy szerda este Tiranában az AS Roma élén megnyerte az első ízben kiírt Konferencia-ligát, mindössze második edzőként mondhatja el magáról, hogy három különböző európai kupasorozat győztese. S ez még nem minden…
máj. 26
13:42
Hamilton: Nem mondanám, hogy én vagyok a vezér (m4sport.hu)
Ha a bajnokságban rosszabbul is áll, ő a rangidős, aki köré Nico Rosberg távozása óta a csapat épült. Lewis Hamilton mégsem érzi magát vezérnek George Russell mellett.
máj. 26
13:48
Rejtélyes műtétjét követően vallott Zlatan Ibrahimovic: „Hat hónapon át éltem térdszalag nélkül, elviselhetetlen fájdalommal” (Blikk)
Ibrahimovicra a futballvilágot sokkoló műtétjét követően akár nyolc hónap kihagyás is várhat, amennyiben persze nem vonul vissza.
máj. 26
13:50
Biztosan nem rendezünk jégkorong-vb-t (Blikk)
Miután a Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) nem engedte tovább a jövő évi elitvilágbajnokság megrendezésére beadott magyar-szlovén pályázatot, így a továbbiakban egyedüliként a finn-lett kandidálással számol.
máj. 26
14:06
Korábbi utánpótlás-válogatott holland védő érkezett a Fradihoz (Eurosport)
Mats Knoester személyében korábbi utánpótlás-válogatott holland védővel erősített az OTP Bank Ligában és a MOL Magyar Kupában címvédő Ferencváros labdarúgócsapata. A klub csütörtöki közleménye szerint a 23 éves futballista a holland élvonalban szerepelt Heracles Almelo együttesétől érkezett.
máj. 26
14:12
Fucsovics Marci – Marin Cilic. Nézd itt élőben, magyarul! (Eurosport)
Fucsovics Marci szettveszteség nélkül jutott be a Roland Garros második fordulójába, ahol egy korábbi Grand Slam győztes, a US Opent megnyerő Marin Cilic lesz az ellenfele. A mérkőzés pikantériája, hogy a horvát teniszező az előző körben egy másik magyart, Balázs Attilát verve jutott tovább, úgyhogy most itt a lehetőség a visszavágására. Élőben, ma
máj. 26
14:12
Binottót nem győzte meg a Mercedes: Továbbra is nagy a lemaradásuk (Racing)
Mattia Binottót egyáltalán nem, győzte meg a Mercedes Barcelonában mutatott formája. A svájci-olasz mérnök szerint a bajnoki címvédő istállónak továbbra is legalább 7 tizedmásodperc a lemaradásuk a két élcsapathoz képest. Az olasz istálló az első nagyobb fejlesztési csomagját a Spanyol Nagydíjon használta el és nagyreményekkel vágtak neki a hétvégé
máj. 26
14:18
Marcelo vallomása Lucas Vázqueznek: A klub nem hosszabbít velem... elb...tt egy példakép vagyok (m4sport.hu)
Tizenöt éve szolgálja a klubot, amellyel 24 trófeát nyert, éveken keresztül kirobbanthatatlan volt a kezdőből. Maradna, de feltételezhetően nem fog.
máj. 26
14:18
Újabb top 10-es játékos búcsúzott a nőknél (Eurosport)
Újabb meglepetés született a francia nyílt teniszbajnokság női egyes versenyében, ezúttal a nyolcadik helyen kiemelt Karolina Pliskova esett ki már a második fordulóban. A tavaly wimbledoni döntős cseh játékost ráadásul a világranglistán mindössze 227. francia Léolia Jeanjean búcsúztatta, aki ezzel 1988 óta a legalacsonyabban rangsorolt női verseny
máj. 26
14:24
Végképp elbukott a magyar–szlovén hokivébé-pályázat, tényleg Orbán fújhatta le (444.hu)
Nem kaptak kormánygaranciát.
máj. 26
14:24
Giro d'Italia - Koronavírusos az összetett negyedik helyezettje (HírTV)
Almeida 17 etap után 1:54 perccel volt lemaradva az éllovas ecuadori Richard Carapaztól.
máj. 26
14:30
Holland utánpótlás-válogatott védő a Ferencváros második nyári igazolása (Blikk)
Mats Knoester személyében korábbi utánpótlás-válogatott holland védővel erősített az OTP Bank Ligában és a MOL Magyar Kupában címvédő Ferencváros labdarúgócsapata – írta az MTI
máj. 26
14:32
Waltner Róbert lett a labdarúgó Nb I-ben szereplő Paks vezetőedzője (Blikk)
Ahogy arra számítani lehetett, Waltner Róbertet nevezték ki a labdarúgó OTP Bank Ligában hatodik helyen végzett Paksi FC vezetőedzőjének.
máj. 26
14:36
További két évvel hosszabbította meg szerződését Patrik Schick a Leverkusennel (m4sport.hu)
Lewandowski mögött a második helyen végzett a Bundesliga góllövőlistáján.
máj. 26
14:36
A kevesebb baleset a cél az Indy 500 kiállásainál (Racing)
Idén változások jöhetnek, miután a tavalyi Indy 500-on több versenyző is átlépte a pitbejáratnál érvénybelépő 60 km/h-s sebességhatárt. Az IndyCar Series és a fékeket gyártó PFC reméli, hogy elkerülhetővé válik a “visszahúzó” fékkonfigurációk által okozott incidensek újabb hulláma. A PFC által gyártott féknyergeken belül a csapatok pár rugós karral
máj. 26
14:42
A morgás kevés, Péreznek jobban ki kéne tennie a könyökét? (m4sport.hu)
Tagadja a Red Bull, hogy Sergio Pérez második számú versenyző, ám főnökük szerint van annyira realista, hogy tudja, mik lehetnek az elvárásai Max Verstappen csapattársaként. De lesz-e elég kemény ahhoz, hogy szembemenjen a sorsával.
máj. 26
15:06
5 verseny, 0 célba érkezés – átok ül Leclerc-en Monacóban (m4sport.hu)
Öt verseny, nulla célba érkezés, a teljesíthető táv feléig sem jutva – Charles Leclerc-en átok ül Monacóban. Vajon idén megtöri?
máj. 26
15:08
A budapesti időfutam győztese is feladta a Giro d'Italiát (m4sport.hu)
Simon Yates térdsérülés miatt kénytelen volt feladni a háromhetes kerékpár-körversenyt, a Giro d'Italiát.
máj. 26
15:12
Őrizetbe vették Bernie Ecclestone-t, mert fegyvert találtak a csomagjában (Eurosport)
Rövid időre őrizetbe vették Brazíliában Bernie Ecclestone-t, a Forma-1 volt irányítóját, miután fegyvert találtak a csomagjában, amikor magánrepülőgépen Svájcba akart utazni. A helyi rendőrség közlése szerint a brit üzletembert az átvilágítás buktatta le, a csomagjában egy be nem jelentett pisztolyra bukkantak. Ezután őrizetbe vették és a campinasi
máj. 26
15:12
Verstappen magabiztosan várja a Monacói Nagydíjat (Racing)
Az utóbbi három versenyből hármat megnyerő Max Verstappen önbizalomtól duzzadva várja a soron következő Monacói Nagydíjat. A holland fiatal tavaly nyerni tudott a hercegségben és idén is ugyanebben a pozícióban szeretne célba érni a 78 körös verseny végén. Verstappen alatt megtáltosodott az RB18 és az Emilia Romagna Nagydíj óta nem talál legyőzőjér
máj. 26
15:18
Elájult a fürdőben a kimerült teniszező, az edzője talált rá a vérző fejű sportolóra (Eurosport)
Camilo Ugo Carabelli úgy kihajtotta magát az Aslan Karatsev elleni első fordulós mérkőzésen, hogy a hotelszobájában összeesett. A vérző fejű teniszezőre az edzője talált rá, ellátták a sérülését, és a történtek ellenére vállalta a játékot a 2. fordulóban.
máj. 26
15:30
Letartóztatták Bernie Ecclestone-t (Racing)
A Forma-1 volt vezetőjét, Bernie Ecclestone-t elkapták a hatóságok szerdai nap folyamán Brazíliában, miután engedély nélkül tartott magánál egy kézifegyvert. A hírről a Sky Sports számolt be. A brazil hatóságok egy röntgenvizsgálat során találtak egy LW Seecamp.32-es pisztolyt a brit üzletember táskájában. Az esetet követően azonnal letartóztatták

Keresés