2022. május 8. vasárnap

máj. 8
12:18
Élete nagy dobására készül a Giro magyar hőse (Ripost)
Tavaly nagyot ment.
máj. 8
12:18
Wolff figyelmeztette Andrettit: az új csapattal nőnie kell az F1 értékének (m4sport.hu)
A McLaren is egyetért.
máj. 8
12:30
Újra Hamilton előtt: a boldog Bottas az álmát éli a csapatváltás óta (m4sport.hu)
Ismét a Mercedes és Lewis Hamilton előtt az Alfa Romeo idei legjobb rajthelyét szállító Valtteri Bottas! A pénteki bukása után büszke, hogy kárpótolta csapatát, és elismerte, nagyon boldog a csapatváltása óta.
máj. 8
12:48
Gyarmatiék kiestek, Wagner irányít (Racing)
Gyarmati Ariel és Kocsis György kiállni kényszerült a horvát Opatija Rallyn, így sorozatban másodszor nem tudnak pontot szerezni a Mitropa Kupában, a versenyt Simon Wagner vezeti négy magyar páros előtt.  Újabb két szakaszt teljesített az Opatija Rally mezőnye, mely után továbbra is hibátlan Simon Wagner és Pia Sumer, így az osztrák-szlovén kettős
máj. 8
13:06
Brutális fizetéscsökkentéssel bünteti játékosait a Manchester United vezetősége (m4sport.hu)
Ronaldo így "csak" 288 ezer fontot tehet zsebre, De Gea 281 ezret.
máj. 8
13:06
Caitlyn Jenner a Forma-1-be juttatná a nőket (Racing)
Caitlyn Jenner Bruce Jennerként született. Háromszor volt házas, ő Kylie Jenner, Kendall Jenner valóságshow-sztárok édesapja. Olimpiai bajnok tízpórbázó. 2015-ben aztán Bruce-ból Caitlyn lett. A most 72 éves Caitlyn Jenner neve mostanság autósportos körökben is előjön, mivel csapatot indít a női W Series bajnokságban. Jenner azonban nem újonc az au
máj. 8
13:12
Szappanos Péter: Lassan minden erőmet felemészti a többiek hajtása (m4sport.hu)
Vignjevics mester álmatlanságra panaszkodott.
máj. 8
13:18
Guardiolát nem a Bl megnyeréséért szerződtette a ManCity, az elvárások azóta nyilván változhattak (Eurosport)
Pep Guardiola, a Manchester City menedzsere az Angliában eddig eltöltött hat évében még egyszer sem tudta megnyerni csapatával a Bajnokok Ligáját. Tavaly a fináléban, idén az elődöntőben kapott ki a City. Guardiola szerint nem azzal a kizárólagos céllal szerződtette őt klubja, hogy megnyerje a BL-t.
máj. 8
13:24
Meghalt a híres orosz sportoló (Infostart)
Meghalt a világ legidősebb nemzetközi sakknagymestere.
máj. 8
13:24
Horner: Max egy kisebb hibát vétett, de jó versenyautónk van (Racing)
Christian Horner is bizakodva várja az első Miami Nagydíj versenynapját. Jól muzsikált a Red Bull az időmérőn, bár a Q3 utolsó perceiben Max Verstappen belehibázott a körébe. Így a két Ferrari az élre ugrott, míg a hollandnak meg kellett elégednie a harmadik hellyel. A Bikák csapatfőnöke viszont optimista a vasárnapi futammal kapcsolatban: “A Ferra
máj. 8
13:30
Giro d'Italia, harmadik szakasz (Demokrata)
.
máj. 8
13:36
„Ezt a három napot soha nem fogjuk elfelejteni” (Demokrata)
Felejthetetlennek nevezte az eddig eltelt két szakaszt Fetter Erik.
máj. 8
13:42
Souness: Ki volt az a zseni, aki szerződtette Rangnickot? (m4sport.hu)
Sokan oszthatják a legendás skót véleményét, bár Klopp maga mondta, hogy a némettel egy újabb kiváló szakember érkezett egy Premier League-be. Csak ért valamennyit a focihoz a Liverpool mestere, és nem a levegőbe beszélt.
máj. 8
13:42
Őrület az Üllői úton, így mulatott a Ferencváros a bajnoki bulin (BorsOnline)
Nem úgy sikerült a magyar labdarúgó-élvonalban idén is bajnoki címet szerző Ferencvárosnak az utolsó hazai mérkőzése, ahogy szerette volna, a rangadón az Mtk simán győzött 3-0-ra. Ennek ellenére azonban óriási fieszta-hangulat volt az Üllői úton.
máj. 8
13:42
Fetter Erik: A szurkolók napról napra ráraknak egy lapáttal (Eurosport)
Felejthetetlennek nevezte az eddig eltelt két szakaszt Fetter Erik a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny harmadik etapjának vasárnap déli rajtja előtt, és hasonlóra számít a Balatonfüredig tartó 201 kilométer során.
máj. 8
13:48
Kenderesi Tamás: „voltam koronás, influenzás, majd jött egy nyaksérülés” (Infostart)
Másfél hónapon át semmit sem edzett, az országos bajnokság előtt az olimpiai bronzérmes úszó, ennek ellenére az ott 200 pillangón elért időeredményével elégedett. Ígéri, nem dől hátra.
máj. 8
14:06
Közeleg a Futókörök Napja (Infostart)
Ingyenes esemény lesz, települési versennyel.
máj. 8
14:06
Milyen bábu lesz Sainz a Ferrari sakkjátszmájában? (m4sport.hu)
Nehéznek ígérkezik a Red Bull maguk mögött tartása, de a Ferrari számára adott a lehetőség, hogy összedolgozzanak az élen. Carlos Sainz nehéz helyzetben?
máj. 8
14:06
Verstappen már a rajtnál bajba kerülhet; úgy érzi, a Ferrari ellen ez nem fér bele (Racing)
Miután az időmérős teljesítményét is befolyásolta, Max Verstappen versenyére is hatással lehet az, hogy a holland pilóta nagyon kevés kört tudott megtenni a Miami Nagydíj pénteki szabadedzésein. A címvédő szerint a Ferrari ellen különösképp nem fér bele, hogy ekkora lépéshátrányba hozzák magukat. Eddig nem úgy alakul Max Verstappen miami versenyhét
máj. 8
14:30
Fetter Erik: Amit eddig kaptunk Magyarországtól, az hihetetlen, soha nem fogjuk elfelejteni (888.hu)
Felejthetetlennek nevezte az eddig eltelt két szakaszt Fetter Erik a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny harmadik etapjának vasárnap déli rajtja előtt, és hasonlóra számít a Balatonfüredig tartó 201 kilométer során.
máj. 8
14:42
Hamilton biztosan nem lesz a Chelsea résztulajdonosa (Racing)
Lewis Hamilton és Serena Williams sem lesz résztulajdonos a Chelsea labdarúgócsapatánál, miután a klub egy másik konzorciummal egyezett meg. Hamilton és Williams 10-10 millió fonttal szálltak volna be az üzletbe, egy Sir Martin Broughton nevű üzletember vezette konzorcium keretein belül. A klub tulajdonjoga végül az LA Dodgers baseball csapatot is
máj. 8
14:48
Fetter Erik: Ezt a három napot soha nem fogjuk elfelejteni (m4sport.hu)
A magyar bringások nem bírnak betelni a hangulattal, amit a kilátogató nézőknek köszönhetnek.
máj. 8
15:00
Fucsovics feladni kényszerült a Lajovic elleni meccset (Eurosport)
Fucsovics Márton nem jutott főtáblára a római salakpályás tenisztorna férfiversenyében, mert az első szettben feladta mérkőzését a selejtező második fordulójában. A magyar éljátékos az esőszünetben jelezte, hogy nem tudja folytatni.
máj. 8
15:00
Kettős Honda győzelemmel kezdődött a WTCR idei szezonja (Racing)
A Münnich Motorsport argentin kettőse, Néstor Girolami és Esteban Guerrieri végeztek az első két helyen Franciaországban, a WTCR idénynyitó fordulójának első versenyén, ahol a meleg körülmények többeknek nehézséget okoztak. A poleból rajtoló Girolami a startnál megtartotta a vezető helyét, és mögötte is maradt a Guerrieri-Müller-Berthon sorrend. Ta
máj. 8
15:12
Három tényező, ami döntő lehet a Ferrari, Red Bull csatában Miamiban (m4sport.hu)
Újabb diadalra viheti dzsiddai taktikáját a Red Bull? Kit ér utol ezúttal a Melbourne-ben a Red Bullt, Imolában a Ferrarit térdre kényszerítő probléma? És mekkora előny Charles Leclerc-nek a riválisokkal szemben nyert pénteki egérút? Három tényező, ami döntő lehet az esti Miami Nagydíjon!
máj. 8
15:36
Súlyos büntetést kaptak a magyar versenyzők (Racing)
A horvát Opatija Rally harmadik körében súlyos büntetéseket kapott több magyar versenyző is, miután közúti ellenőrzésbe futottak.  Simon Wagner és Pia Sumer hat szakaszból hatot nyerve már vezeti a horvát Opatija Rallyt, mely a horvát bajnokság mellett a Mitropa Kupa futama is. Az osztrák-szlovén kettős előnye így két szakasszal a verseny vége előt
máj. 8
15:38
Schumacher: Hamilton és Vettel tiltakozása elég gyerekes (Racing)
Ralf Schumacher szerint Lewis Hamilton és Sebastian Vettel gyerekes tiltakozásba kezdett. Az ékszerekre és az alsónadrágokra vonatkozó szabályozás mellett újfent nem tudtak elmenni a világbajnokok. A brit versenyző a pénteki sajtótájékoztatón pakolta fel magára az értékeit, míg a német pilóta az alsóneműjét húzta overáljára. A Mercedes hétszeres vi
máj. 8
15:42
Fucsovics feladta mérkőzését Lajovic ellen (m4sport.hu)
Fucsovics Márton nem jutott főtáblára a római salakpályás tenisztorna férfiversenyében, mert az első szettben feladta mérkőzését a selejtező második fordulójában.
máj. 8
15:42
Leírhatatlan élmény, Valter Attilát édesapja fogadta a célban (BorsOnline)
Parádés hangulatban zajlott a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny három magyarországi szakasza. Nem túlzás, a három magyar bringás, Fetter Erik, Peák Barnabás és Valter Attila életre szóló élménnyel gazdagodott. Utóbbi különösen.
máj. 8
15:48
Norris a sisakjáról: Úgy néz ki, mint egy kosárlabda. Mi ihlette? Egy kosárlabda (m4sport.hu)
Räikkönent idéző választ adott a McLaren versenyzője, és Russell-lel is tréfálkozott kicsit.
máj. 8
16:00
A Real Madrid túl sokat kér Mbappétól, meghiúsulhat az üzlet (m4sport.hu)
A világbajnok támadó azt fontolgatja, anyagi okok miatt meghosszabbítja szerződését a Paris Saint-Germainnel.
máj. 8
16:06
Budapestre jöhet a jövőre a hokivilág elitje - Itt vannak a részletek! (Blikk)
Újabb komoly torna kerülhetne megrendezésre Budapesten.
máj. 8
16:06
Norris úgy érzi előrébb is rajtolhatna: Becsúszott egy hiba (Racing)
Lando Norris úgy érzi, a 8. rajtkockánál előrébb is kerülhetett volna. A McLaren versenyzője jól kezdte az időmérőt. A Q2-ben még a harmadik helyre is felküzdötte magát, ám az utolsó szakaszban hibázott, így a középmezőnyből rajtolhat. A brit pilóta szerint Lewis Hamiltont megelőzhette volna, ám a futamon visszavágna: “Nehéz összerakni egy jó kört,
máj. 8
16:12
Paksi győzelmével nagy lépést tett az ezüstérem felé a Kisvárda (m4sport.hu)
Az OTP Bank Liga utolsó előtti fordulójában az európai kupaszereplését már korábban biztosító Kisvárda Driton Camaj góljával 1-0-ra nyert a Paks otthonában, így a már bajnok Ferencváros mögött a tabella második helyén áll 2 ponttal megelőzve a dobogó legalsó fokán álló Puskás Akadémiát.
máj. 8
16:18
Kenderesi Tamás keserű vallomása: ezért nem tudott semmit sem készülni az országos bajnokságra (Blikk)
Kenderesi Tamás semmit nem edzett másfél hónapon át az országos bajnokság előtt, ennek ellenére remekül teljesített, elmondása szerint elégedett a 200 pillangón elért eredményével.
máj. 8
16:18
Sainz reménye: A Real Madrid mélyebbről jött vissza! (m4sport.hu)
Kedvenc futballcsapata, a Real Madrid BL-fordításából merít erőt Carlos Sainz a nehéz bajnoki kezdése után.
máj. 8
16:24
Az autósport legmenőbb alteregója az F1 Miami Nagydíját sem hagyta ki (USAracing)
Nem létezik híresebb, egyben elborultabb fiktív személyisége az egyetemes autósportnak Rodney Sandstormnál. A szuperrajongó természetesen...
máj. 8
16:24
Az autósport legmenőbb alteregója az F1 Miami Nagydíját sem hagyta ki (Racing)
Nem létezik híresebb, egyben elborultabb fiktív személyisége az egyetemes autósportnak Rodney Sandstormnál. A szuperrajongó természetesen...
máj. 8
16:36
Hamilton nem tágít, állandó kivételt akar az ékszerszabály alól (Racing)
Lewis Hamilton mégsem hajlandó megválni minden ékszerétől, amivel könnyen lehet, hogy nem hagy mást választást az FIA-nak, minthogy a Nemzetközi Automobil Szövetség megbüntesse őt. Kissé elszabadult az ékszerhelyzet a Miami Nagydíj hétvégéjén. Az FIA ettől a versenytől arra kötelezte a csapatokat, hogy autójuk szabályossága mellett azért is vállalj
máj. 8
16:48
Michelisz Norbi és Tassi Ati az első sorban! Nézd élőben itt! (Eurosport)
17:00-tól az Eurosport.hu-n és az Eurosport App-ban nézhetitek élőben a második pau-i WTCR-futamot, ahol Michelisz Norbi indul a pole-ból a Hyundai-jal, és Tassi Attila állhat oda a második rajtkockába a Hondával. Szurkoljunk együtt, hogy megszülethessen az első dupla magyar dobogó a Túraautó Világkupán.
máj. 8
16:54
Örömhírek a Bundesligából: Szoboszlai Dominik komoly elismerésben részesülhet, Schäfer András először talált be (Blikk)
Lipcse – Az Év Újonca lehet Szoboszlai Dominik a német labdarúgó-bajnokságban. Az RB Leipzig magyar válogatott tehetsége mellett az egyiptomi Omar Marmoush és a japán Iro Hiroki (Stuttgart), az osztrák Patrick Wimmer (Bielefeld), az egyaránt dán Jesper Lindström (Frankfurt) és Jonas Wind (Wolfsburg) jelölt a címre.
máj. 8
16:54
"Száguldó riporterünk" Bodnár Gergő helyszíni beszámolója az Fdj autójából (Eurosport)
Kollégánk Bodnár Gergő nagyszerű lehetőséget kapott, az utolsó magyarországi szakaszt az FDJ csapat autójában élvezhette végig. Betekintés a kulisszák mögé, Gergő helyszíni beszámolójának köszönhetően.
máj. 8
17:00
Miami Nagydíj – rajtrács (m4sport.hu)
Innen várja a mezőny a lámpák szabad jelzését!
máj. 8
17:06
Nadal után Djokovicsot is legyőzte – elképesztő bravúr a tenisz ifjú titánjától (Blikk)
Madrid – Egyedülálló tettet hajtott végre a madridi tenisztornán a spanyolok ifjú csillaga, a 19 éves Carlos Alcaraz.
máj. 8
17:06
Leclerc: A Mercedes vb-álmainak lőttek (Racing)
Charles Leclerc szerint ugyan a Mercedes jelen pillanatban nincs valami jó formája, a monacói fiatal úgy gondolja, hogy nem fog eltelni úgy a 2022-es Forma-1-es évad, hogy a bajnoki címvédő csapat legalább egy futamot ne nyerjen meg a hátra lévő 19 közül. Az Ezüst Nyilak formán kívül teljesítenek egyelőre 2022-ben. Ez abban mutatkozik meg leginkább
máj. 8
17:12
Videó: brutális KO – teljesen eltorzult az MMA-harcos arca, miután állon rúgták (m4sport.hu)
Tony Ferguson ma hajnalban elszenvedte élete első kiütéses vereségét.
máj. 8
17:30
Ezüstérmes a férfi kardcsapat a madridi vívó világkupán (m4sport.hu)
Ezüstérmet nyert a magyar csapat a férfi kardozók madridi világkupa-versenyén.
máj. 8
17:30
Ellóghatja-e egy bajnokcsapat a szezon vége előtti utolsó bajnokikat? (Eurosport)
Csapatának aktuális bajnoki mérkőzése előtt az előző forduló utóéletével kellett foglalkoznia a már biztosan bajnoki címet szerző Bayern München vezetőedzőjének, Julian Nagelsmannak. A Mainz elleni vereséget követően ugyanis kritikák sorozata érte el a klubot, egészen súlyos vádakkal is illetve a rekordbajnokot.
máj. 8
17:32
A Magyar Jégkorong Szövetség kandidál a 2023-as világbajnokság rendezésére (m4sport.hu)
A tervek szerint a budapesti MVM Dome és a ljubljanai Stozice Arena lenne a két helyszín.
máj. 8
17:36
Videó: Zsóri Dániel ezúttal rabonázva akart csodagólt lőni, bár ne tette volna (m4sport.hu)
Nem fogák megdicsérni Zsóri Dánielt, aki egy - blokkolt kapuskirúgás után - rabonázással próbálkozott ajtó-ablak helyzetben, ahelyett, hogy egyszerűen csak belőtte volna ziccerét a ZTE-Gyirmót bajnokin.

Keresés