2022. július 14. csütörtök

júl. 14
11:44
Vízumgondok miatt nem indul a leggyorsabb afrikai sprinter az atlétikai világbajnokságon (m4sport.hu)
Nem kapta meg időben az amerikai vízumot, így nem vehet részt a pénteken kezdődő eugene-i szabadtéri atlétikai világbajnokságon Ferdinand Omanyala Afrika-csúcstartó kenyai sprinter.
júl. 14
11:48
Meg akarják előzni a balhét: korlátozzák a szlovákok a Slovan–Fradi Bl-meccs jegyeladásait (Blikk)
A Ferencváros az első meccs szenvedései után nagyon könnyen lépett túl a labdarúgó Bajnokok Ligája első selejtezőjén és a kazah Tobol Kosztanaj csapatán. A kinti 0-0 után 5-1-re nyert a magyar bajnok, és a második fordulóban a szlovák bajnok, a pozsonyi Slovan következik majd. Egy nagyon rossz emlékű, harminc évvel ezelőtti összecsapás emlékei sejl
júl. 14
12:00
Eredményes vk-szezon és szerényebb Eb-szereplés után következik a vívó világbajnokság (m4sport.hu)
Három év elteltével rendeznek világbajnokságot a vívók számára: az év sportági fő versenye - melyen 24 magyar indul - pénteken kezdődik és jövő szombatig tart Kairóban.
júl. 14
12:02
Fél éve még minden a távozására utalt, most hosszabbított Dembélével a Barcelona (m4sport.hu)
A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Barcelona hivatalos oldalán jelentette be, hogy 2024-ig meghosszabbította Ousmane Dembélé szerződését.
júl. 14
12:06
516 hajóval, és több mint 2500 vitorlázóval elrajtolt a Kékszalag (Eurosport)
Elrajtolt az 54. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj mezőnye csütörtök reggel Balatonfüredről, a szervezők tájékoztatása szerint 516 hajó nevezett idén a tókerülő versenyre, fedélzetükön több mint 2500 vitorlázóval.
júl. 14
12:06
Sajtó: Sainz rajtbüntetést kaphat Le Castellet-ben (Racing)
A spanyol Marca nemrégiben arról számolt be, hogy Carlos Sainz nagy valószínűséggel a Francia Nagydíjon meg fogja kapni a 4. erőforrását és az ahhoz tartozó komponenseket, amivel automatikusan a mezőny legvégére száműzi őt az ezt övező büntetések miatt. A spanyol autójának hajtáslánca eléggé látványosan adta meg magát az Osztrák Nagydíj 59. körében
júl. 14
12:18
Vingegaard: „Amikor csak lehetősége lesz rá, Pogačar támadni fog” (Eurosport)
Váratlan megzuhanás Tadej Pogačartól, a Tour szerdai szakasza után már Jonas Vingegaard van sárgában. Azzal mindenki tisztában van, hogy messze még a verseny vége, de a kétperces előny, akkor is jelentősnek mondható.
júl. 14
12:24
A Skoda az öreg vassal promózza három új modelljét (Racing)
A Skoda autógyártól megszokhattuk, hogy az igen gazdag rally múltját és jelenét is bőségesen felhasználja a márka promótálására. Most a Fabia, a Scala és a Kamiq Monte-Carlo bemutatójára vitték el a Skoda 130 RS-t, amely 1977-ben nyert kategóriát mega Monte-Carlo Rallyn.  “A Monacói Hercegség utcáin tartott sajtóesemény főszereplője az új Fabia Mon
júl. 14
12:36
Fél éve még ultimátumot kapott, most két évvel hosszabbított vele a Barcelona (Eurosport)
Az FC Barcelona labdarúgócsapata két évvel meghosszabbította a francia Ousmane Dembélé szerződését.
júl. 14
12:36
Megjöttek a nézettségi adatok, meglepő emelkedés több helyen (Racing)
A hétvége folyamán izgalmas nézettségi verseny alakult ki Amerikában, hiszen a NASCAR Atlantába, az F1 pedig Ausztriába látogatott. A NASCAR Cup Series atlantai futama a RACER adatai szerint átlagosan 1,51-es Nielsen nézettséget és 2,626 millió nézőt ért el a kábeles USA Networkön. Ez magasabb volt, mint az az 1,47/2,5 millió néző, akik tavaly ugya
júl. 14
12:42
Repülőtéri káosz: a földön éjszakázott és a poggyászát is elvesztette a tenisz szupersztárja (Blikk)
Nick Kyrgios a múlt vasárnap Novak Djokovic ellen veszítette el a wimbledoni elődöntőt. Bár a 27 éves ausztrál teniszező boldog volt a második hellyel is, a hazafelé út így is nyomorúságosra sikeredett.
júl. 14
12:42
???? Nem tévedés, Froome szökésben! Kezdődik az Alpe d'Huez! (Eurosport)
Tour de France, 12. szakasz - Briançon › L'Alpe d'Huez, 165.1 km - ÉLŐ közvetítés az Eurosporton és az eurosport.hu-n! Vajon vissza tudja szerezni Tadej Pogacar a sárga trikót? Vagy Jonas Vingegaard most már nem adja vissza? Col du Galibier, Croix de Fer, Alpe d’Huez - három kőkemény hegy az Alpokból, érdemes lesz velünk tartani!
júl. 14
12:54
Megtalálta Rüdiger utódját a Chelsea (Infostart)
Raheem Sterling után, úgy tűnik, még egy klasszis játékos elkötelezi magát a hét közepén a Chelsea-hez. A szenegáli válogatott Kalidou Koulibaly négyéves szerződést készül aláírni, nettó tízmillió euró lesz az éves fizetése.
júl. 14
13:00
Mi történt? Elsüllyedt egy hajó a Kékszalag Nagydíjon! (Blikk)
Fontos közleményt osztottak meg a vitorlásverseny szervezői a Facebookon.
júl. 14
13:00
Vettel szerint helytelen lenne sablonpályákért ejteni Spát (m4sport.hu)
Több versenyző is elfogadhatatlannak tartaná, ha kihullana a Forma–1-es programból a közkedvelt spái versenypája.
júl. 14
13:02
Hivatalos: fiatal balhátvédet igazolt a Genoától a Juventus (m4sport.hu)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a Genoa csapatától Andrea Cambiasót.
júl. 14
13:06
Ha Federer és Djokovic is menstruálna, talán már nem létezne a szigorú wimbledoni dress code (Eurosport)
A wimbledoni tenisztornán a fehér színre vonatkozó öltözködési szabályok vannak érvényben több mint 100 éve. Egyre több nő fejezi ki aggodalmát a szigorú dress code miatt, elsősorban a menstruációs időszakuk és a verseny egybeesése miatt. Miért ne lehetne finomítani, változtatni a tradíciókon, melyet eredetileg férfiak kezdtek megvalósítani férfiak
júl. 14
13:12
Eldőlt Ousmane Dembélé sorsa (Infostart)
Nem bonyolították túl a bejelentés módját.
júl. 14
13:12
A Mercedes megoldotta a “delfinezős” problémáját (Racing)
Úgy tűnik, hogy a Mercedes megoldotta a “delfinezési” problémáit. Jó egy hónappal ezelőtt, Bakuban Lewis Hamiltonnak rendkívüli hátfájása volt, mivel a hétszeres bajnok 2022-ben keményen küzdött eddig a talajhatás okán fellépő jelenségével. Sokak szerint ez volt a kiváltó oka az FIA ezt követő szigorításának, amely elfogadásával most Spa-Francorcha
júl. 14
13:18
A szlovákok már hergelik is a fradistákat: „Futballzsoldosok, orosz vezetés alatt... ez a Ferencváros” (Blikk)
Jövő szerdán már a futball BL második selejtező fordulóját rendezik, amelyben a Ferencváros a szlovák bajnok Slovan ellen játszik. Azt, hogy feszült hangulatú meccs lesz, már most tudni lehet.
júl. 14
13:24
Majoros legyőzte a világranglista tizenötödikjét a budapesti asztalitenisz WTT-n (m4sport.hu)
Majoros Bence újabb bravúrral bejutott a legjobb 16 közé egyesben, Póta Georgina viszont búcsúzott a második fordulóban a budapesti BOK Csarnokban zajló, 250 ezer dollár (100 millió forint) összdíjazású asztalitenisz WTT Star Contender-versenyen.
júl. 14
13:48
Ferrari: A fő célunk Verstappen destabilizálása volt (m4sport.hu)
A korábbi versenyeken elkövetett stratégiai bakik után jól működött a Ferrari gépezete az Osztrák Nagydíjon. Büszkék arra, hogy sikerült a vesztébe kergetniük a Red Bull címvédőjét.
júl. 14
14:00
Megdöbbentő hír: két ismert, top50-es teniszező bukott meg fogadási csalással (Blikk)
A ZDF német tévétársaság két munkatársa, Markus Harm és Jannik Schneider kutatómunkájának eredményeként két ismert teniszező bukott le, mindkettőjüket fogadási csalással vádolják. Első körben már a játékjogukat is felfüggesztették.
júl. 14
14:18
Udvardy Luca top10-es játékos lenne a junior ranglistán, ha osztottak volna pontokat Wimbledonban (Eurosport)
Emlékezetes pillanatokról és elszalasztott lehetőségekről beszélt csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján Udvardy Luca, aki vasárnap junior döntőt vívott a wimbledoni teniszbajnokságon.
júl. 14
14:24
Afrika leggyorsabb sprintere az atlétikai vb leggyorsabb happy endjét is összehozta (Eurosport)
Csütörtök délelőtt még úgy tűnt, hogy Ferdinand Omanyala Afrika-csúcstartó sprinter vízumproblémák miatt nem indulhat a eugene-i szabadtéri atlétikai világbajnokságon, délután mégis repülőgépre száll, abban a reményben, hogy helyi idő szerint péntek délelőtt ott lehet a férfi 100 méter előfutamának rajtjánál.
júl. 14
14:30
Kádár Tamás Pakson folytatja – hivatalos (m4sport.hu)
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy leigazolta a korábbi magyar válogatott hátvédet, Kádár Tamást.
júl. 14
14:42
Vízumgondok miatt nem indul a leggyorsabb afrikai sprinter az atlétikai világbajnokságon (m4sport.hu)
Nem kapta meg időben az amerikai vízumot, így nem vehet részt a pénteken kezdődő eugene-i szabadtéri atlétikai világbajnokságon Ferdinand Omanyala Afrika-csúcstartó kenyai sprinter.
júl. 14
14:44
Udvardy Luca: Minden meccsre úgy megyek ki, hogy megnyerem (m4sport.hu)
Emlékezetes pillanatokról és elszalasztott lehetőségekről beszélt csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján Udvardy Luca, aki vasárnap junior döntőt vívott a wimbledoni teniszbajnokságon.
júl. 14
15:00
Brazil szélső érkezett Zalaegerszegre (m4sport.hu)
Állítólag gyors.
júl. 14
15:06
Szlovák páros nyerte a Tiszta Erős Emberek versenyét (HírTV)
A kilencszeres világbajnok, ifj. Fekete László főszervezésével került megrendezésre múlt hétvégén a Tiszta Erős Emberek nemzetközi csapatversenye Oroszlón.
júl. 14
15:12
Elsüllyedt egy hajó a Kékszalagon (Infostart)
A Balaton ikonikus vitorlásversenye idején történt baleset Balatonalmádi előtt.
júl. 14
15:12
Villeneuve: Leclerc ausztriai győzelme jót tett a magabiztosságának (Racing)
Jacques Villeneuve szerint Charles Leclerc magabiztosságának jót tett az, hogy legyőzte Max Verstappent Ausztriában. A Red Bull Ringen a monacói versenyző háromszor utasította maga mögé holland ellenfelét. A Ferrari gumikezelése jobb volt a Red Bullénál, így a vörösök nagyobb tempóra voltak képesek. Hiába próbálkoztak a Bikák elévágással, a 24 éves
júl. 14
15:18
Döntő rövidítésben Babosék nyerték a magyar párosok csatáját a budapesti tenisztornán (m4sport.hu)
Babos Tímea és Stollár Fanny nyerte meg a magyar párosok negyeddöntőjét Bondár Anna és Udvardy Panna ellen a 250 ezer dollár (100 millió forint) összdíjazású budapesti salakpályás női tenisztornán.
júl. 14
15:30
A Babos-Stollár kettős legyőzte a Bondár-Udvardy párost a budapesti negyeddöntőben (Eurosport)
Babos Tímea és Stollár Fanny nyerte meg a magyar párosok negyeddöntőjét Bondár Anna és Udvardy Panna ellen a 250 ezer dollár (100 millió forint) összdíjazású budapesti salakpályás női tenisztornán.
júl. 14
15:32
Guardiola elengedte a Chelsea-hez az egyik kulcsemberét, aki Londont az otthonának tekinti (Eurosport)
Az angol labdarúgó-válogatott szélsője, Raheem Sterling a Manchester Citytől a Chelsea-hez igazolt egy 45 millió font értékű üzlet keretében. A 27 éves Sterling 2015-ben szerződött a Cityhez a Liverpooltól, most pedig ő lett a Chelsea új tulajdonosa, Todd Boehly első szerzeménye.
júl. 14
15:48
Elsüllyedt egy hajó a Kékszalagon (m4sport.hu)
Elsüllyedt egy vitorlás Balatonalmádinál az 54. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjon – közölték csütörtökön a szervezők a verseny honlapján.
júl. 14
16:06
Elsüllyedt egy vitorlás a Kékszalagon (HírTV)
Elsüllyedt egy vitorlás Balatonalmádinál az 54. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjon - közölték csütörtökön a szervezők a verseny honlapján.
júl. 14
16:12
Gaslyékat kritizálta Hamilton: Nem értem miért csinálják ezt a többiek (Racing)
Lewis Hamilton versenyzőtársai előzési technikáját kritizálta az Osztrák Nagydíjon. Az időmérőn hibázó brit pilóta csak a 9. helyről vághatott neki a sprintfutamnak. Ám a rajt után az 1-es kanyarban Pierre Gasly próbálta őt megelőzni. A francia versenyző a belső oldalon próbálkozott, ám közben a pálya bal oldala felé sodródott. A hétszeres világbaj
júl. 14
16:18
Egy Alonso-monológ után telhetett be a pohár Vettelnél (m4sport.hu)
Részben Fernando Alonso „újabb monológja” húzhatta fel Sebastian Vettelt annyira az ausztriai versenyzői eligazításon, hogy úgy döntött, inkább távozik.
júl. 14
16:18
Jön a vívó-világbajnokság! Szilágyi Áron, Siklósi Gergely és a 24 fős válogatottunk az Eurosporton! (Eurosport)
Három év elteltével rendeznek világbajnokságot a vívók számára: az év sportági fő versenye - melyen 24 magyar indul - pénteken kezdődik és jövő szombatig tart Kairóban. A magyarok három dobogós helyezéssel negyedikek lettek az éremtáblázaton a legutóbbi, 2019-es budapesti - olimpiai kvalifikációs - vívó-világbajnokságon. Vajonmire számíthatunk idén
júl. 14
16:20
Régi-új arc a ZTE második csütörtöki igazolása (m4sport.hu)
Két év után tér vissza.
júl. 14
16:24
Babosék nyerték a magyar párosok csatáját Budapesten (Infostart)
Babos Tímea és Stollár Fanny nyerte meg a magyar párosok negyeddöntőjét Bondár Anna és Udvardy Panna ellen a 250 ezer dollár (100 millió forint) összdíjazású budapesti salakpályás női tenisztornán.
júl. 14
16:30
Gaudreau a Columbusnál folytatja (Eurosport)
Csapatot váltott az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi idényében a pontlista második helyén záró Johnny Gaudreau. A lejárt szerződésű játékosok szerdától írhatnak alá más klubokhoz, az egyéni csúcsnak számító 115 pontot és 40 gólt termelő Gaudreau a Calgary Flamest hagyta el a Columbus Blue Jacketsért, amely hét évre 68,25 millió do
júl. 14
16:36
Kádár Tamás Paksra igazolt (Eurosport)
A Paks labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a válogatott Kádár Tamás. Az OTP Bank Liga elmúlt idényét hatodikként záró klub csütörtökön honlapján jelentette be a 32 éves, 57-szeres válogatott védő szerződtetését.
júl. 14
16:36
Videó: Pályán a Porsche és a Cadillac Gtp autója is (Racing)
A Porsche és a Cadillac GTP autói első alkalommal voltak egyszerre a pályán, a helyszín pedig nem volt más, mint Sebring. A Porsche 963-as és a még név nélküli Cadillac GTP egy többnapos teszten vesz részt Sebringben, ami a német gyártó első fellépését jelenti az új autóval amerikai földön, a Cadillac gépe pedig az első
júl. 14
16:48
Saját rekordját döntötte meg az 54. Kékszalag győztese (Infostart)
A Józsa Márton kormányozta Raiffeisen Fifty-Fifty rekordidővel, 7 óra 13 perc 21 másodperccel nyerte az 54. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjat csütörtökön Balatonfürednél.
júl. 14
16:48
Rekordidő az 54. Kékszalagon: a Fifty-Fifty saját csúcsát megdöntve győzött (m4sport.hu)
A Józsa Márton kormányozta Raiffeisen Fifty-Fifty rekordidővel, 7 óra 13 perc 21 másodperccel nyerte az 54. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjat csütörtökön Balatonfürednél.
júl. 14
16:54
A Raiffeisen Fifty-Fifty rekordidővel nyerte az 54. Kékszalagot (HírTV)
Józsa Márton hajója harmadik győzelmét aratta a verseny történetében 2012 és 2014 után.
júl. 14
17:00
Djokovic engedélyre vár, indulna a Us Openen és az Ausztrál Openen is (Eurosport)
Novak Djokovic nem vehetett részt az idei Ausztrál Openen, miután nem oltatta be magát a Covid-19 ellen. Az idei US Openen való részvétele is kétséges, mivel az Egyesült Államok kormánya olyan törvényt vezetett be, amely kimondja, hogy a nem amerikai állampolgársággal rendelkezőknek, akik az országba érkeznek, be kell oltatniuk magukat a koronavíru
júl. 14
17:12
Russell: A régi Hamilton visszatért (Racing)
George Russell úgy érzi, hogy csapattársa, Lewis Hamilton a nehéz szezonkezdet után visszatért régi önmagához. Hiába kezdte a szezont dobogóval Bahreinben, mégis az volt a tendencia a szezon elején Hamiltonnal kapcsolatban, hogy küzd az autóval, a delfinezéssel, és elmarad Russelltől is. Egész pontosan a Bahreint követő hét versenyen folyamatosan a

Keresés