2022. július 3. vasárnap

júl. 3
0:06
Az edzője szerint Milák Kristóf 100 méter pillangón is világcsúcsot úszhat (Blikk)
Virth Balázs szerint tanítványa, Milák Kristóf, a 200 méter kétszeres világbajnoka és világrekordere 100 méter pillangón is világcsúcsot úszhat.
júl. 3
0:06
Solberg az élen Höljesben, Kárai a legjobbak közt van (Racing)
Két előfutam zajlott szombaton Höljesben a Rallycross EB második versenyhétvégéjén. Az összesítésben Oliver Solberg vezet Anton Marklund és Johan Kristoffersson előtt. A magyar versenyzők közül Kárai Tamás a remek kilencedik helyen áll, Mózer Attila a 19. A WRX első versenyének késése miatt az EURO RX1 lett a fő attrakció Höljesben a Rallycross vil
júl. 3
0:24
Nascar: Ty Gibbs legyőzte Larsont, óriási balesetek Road Americán (USAracing)
Karrierje talán legnagyobb győzelmét aratta a Nascar Xfinity Series Road Americán rendezett futamán Ty Gibbs....
júl. 3
0:24
Nascar: Ty Gibbs legyőzte Larsont, óriási balesetek Road Americán (Racing)
Karrierje talán legnagyobb győzelmét aratta a Nascar Xfinity Series Road Americán rendezett futamán Ty Gibbs....
júl. 3
5:36
“Ez egy tündérmese”: Zsinórban második győzelmét aratta Robert Wickens (USAracing)
Tökéletes napot zárt a Bryan Herta Autosport szombaton, az ontariói Canadian Tire Motorsport Parkban. Az...
júl. 3
5:36
“Ez egy tündérmese”: Zsinórban második győzelmét aratta Robert Wickens (Racing)
Tökéletes napot zárt a Bryan Herta Autosport szombaton, az ontariói Canadian Tire Motorsport Parkban. Az...
júl. 3
7:00
37 meccs után kikapott Swiątek, ezüstöt nyertek a női pólósok, Jakobsen győzött Dániában (Eurosport)
Túl vagyunk a Tour de France második szakaszán is, ahol komoly bukások és erős oldalszél nehezítette a versenyt. Fabio Jakobsen győzelménél csak Swiątek veresége volt nagyobb sztori, de komolyat küzdött egymással Kyrgios és Tsitsipas is. Sorsoltak a férfi kézi-vb-re, és a Ferencváros BL-selejtezőjével a 352 podcastban megkezdtük mi is az új fociéva
júl. 3
7:06
Tizenegy futamot rendeznek a 100. Magyar Derby zárónapján (HírTV)
Tizenegy futam kapott helyet a 100. Magyar Derby mai zárónapján a Kincsem Parban, ahol változatos programok is várják az érdeklődőket.
júl. 3
7:06
Räikkönen új főnöke a Nascar legkeményebb szériájában ül volán mögé (Racing)
Justin Marks a Trackhouse Racing főnöke korábban versenyzőként tevékenykedett, és jövő héten újra a volán mögé fog ülni. Justin Marks az utóbbi időben leginkább azzal került a címlapokra, hogy híres versenyzők NASCAR-ba csábításán ügyködik, sőt egy nagy halat már ki is fogott, Kimi Räikkönen személyében, aki az augusztusi Watkins Gleni NASCAR Cup S
júl. 3
7:12
Leclerc: Én nem érdemeltem meg, hogy a pole-ban legyek (Racing)
Charles Leclerc reménykedett abban, hogy megszerzi a pole pozíciót az időmérőn. Az eső megnehezítette a mezőny dolgát a silverstone-i kvalifikáción. Sokáig úgy tűnt, hogy Max Verstappen és a monacói pilóta közül kerül ki a győztes, ám Carlos Sainz végül mindenkinél jobb köridőt pakolt le a Q3-ban. A Ferrari 24 éves pilótája csak a harmadik rajtkock
júl. 3
7:24
Szédületes vb-döntőben nyertek ezüstöt női pólósaink a sportágat tíz éve uraló Usa-t megszorítva (Eurosport)
Bíró Attila női vízilabda-válogatottja sokáig emlékezetes világbajnoki döntőben végig pariban volt a háromszoros címvédő Egyesült Államok csapatával, de végül 9-7-re kikapott, és ezüstérmes lett. Helyszíni riportunk a Margitszigetről Parkes Rebecca, Mahieu Geraldine, Leimeter Dóra, Gurisatti Gréta és Bíró Attila nyilatkozatával.
júl. 3
7:30
Halálos fenyegetéseket kapott az egyik Forma–1-es pilóta (Infostart)
Lando Norrist, a McLaren Forma-1-es pilótáját állandóan zaklatják.
júl. 3
7:42
Szelep szerint a rendező nem tisztelte őket (Racing)
Sikeres és egyben melós hétvégét zárt a hazai versenyén a Mecsek Rallyn a Horváth Rallye Ase csapata. Szelep azonban csak részben volt elégedett. „Felemás érzéseim vannak a hétvégével kapcsolatban. Ami nagyon jó, hogy a fiammal, Pepével ott voltunk a célban, nem mellékesen egymás után hajtottunk fel a céldobogóra. Nagyon jól éreztük magunkat az aut
júl. 3
7:48
„Ez a csapat a jövőben képes lehet döntőket nyerni” (444.hu)
Az ezüstérmes női vízilabdacsapat büszke a teljesítményére, és további ambíciói vannak.
júl. 3
8:00
Vajúdott a Tour de France hídja, és egereket szült (Eurosport)
A belga sajtó Lefevere nagy győzelméről, Van Aert sárga trikójáról és persze a két éve élet-halál között lebegő, most pedig szakaszt nyerő Jakobsentől hangos. Az összetett menők között nem történt változás, bár Pogačar benne volt a nagy bukásban, és két defektes gumival gurult be a nyborgi célba.
júl. 3
8:06
A Lynk & Co nem döntött még, Ehrlacher vagy Urrutia mögé állnak be (Racing)
Az elmúlt két év címvédője, Yann Ehrlacher és az idén jó formát mutató Santiago Urrutia nem hozta könnyű helyzetbe a Lynk & Co gyári csapatát, a Cyan Racinget. Nem indult jól a szezon Ehrlacher számára, ugyanis Pauban dobogós helyről esett ki. Aztán a Nürburgringen az időmérőn a csapatérdek szerint összeállított stratégia miatt lehetett bosszús. Ez
júl. 3
8:18
Polgár Judit lezúzza Magnus Carlsent, a norvég világbajnokot egy madridi parkban (444.hu)
Madridban zajlik a világbajnokjelöltek tornája, ahol Carlsennek nem lenne dolga, de odautazott, hogy róla is legyen szó. Ha már ott volt, Polgár elverte, ahogy tíz másik férfi világbajnokot is legyőzött korábban.
júl. 3
8:30
„Ez a finálé igazi ünnepe volt a női vízilabdának” – Így értékelt az ezüstérmes női vízilabda-válogatott (Blikk)
A magyar női vízilabda-válogatott tagjai büszkék a hazai rendezésű világbajnokságon szombaton nyert ezüstérmükre, ugyanakkor nem elégednek meg ennyivel, és még magasabbra törnének.
júl. 3
8:36
A világ tetején és azon túl (Demokrata)
Hosszú Katinka egy évtizeden át szállította a magyar aranyérmeket, most átadta a váltóbotot Milák Kristófnak, aki még csak 22, de már mindent megnyert.
júl. 3
8:48
Kiss Norbert továbbra is szárnyal – győzelem és második hely szombaton (Racing)
A Slovakia Ringen folytatódott a kamion Európa-bajnoki sorozat a harmadik versenyhétvégével. A Révész Racing magyar pilótája, a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Kiss Norbert listavezetőként érkezett, és már a szabadedzések során nagyon gyors volt, majd az időmérőt több mint egy más
júl. 3
9:00
Több mint háromezer résztvevő a budapesti futóesten (HírTV)
A legtöbben - több mint ezren - a félmaratont teljesítették.
júl. 3
9:00
Leclerc mint Sainz segédje? Örülne a győzelmének, de (m4sport.hu)
Kész összedolgozni Charles Leclerc és Carlos Sainz a Brit Nagydíjon a Ferrari sikeréért – de fognak-e fájó áldozatot is vállalni?
júl. 3
9:06
Tüntetők hadától tart a rendőrség Silverstone-ban (Racing)
Ha a szurkolók verseny közben szaladnak be a pályára, azzal az életüket kockáztatják. A versenyzők ugyanis a pálya gyorsabb szakaszaiban a 250 km/h-t is át fogják lépni, azonban a brit rendőrség attól tart, hogy a vasárnapi verseny közben számos tüntető akar majd bejutni a pályára, hogy megzavarják annak lebonyolítását. Ahhoz már hozzászoktunk az é
júl. 3
9:18
Így látták a hősies pólófinálét a főszereplők (Infostart)
Bíró Attila szövetségi kapitány az egyébként is esélyesebb amerikaiaknak kedvező ítéletekről beszélt. A csapatkapitány úgy látja, kulcsmomentum volt, hogy az olaszok ellen elvesztett csoportmeccs után ki tudták kapcsolni a rossz érzéseiket.
júl. 3
9:30
Futam Silverstone-ban, búcsú a vizes-vb-től – sport a tévében (Infostart)
A budapesti vizes-világbajnokság zárónapja a mai.
júl. 3
9:36
Csomós Mixiéket tévesen állították meg (Racing)
Nem jól indult a lett Liepaja Rally vasárnapi programja Csomós Mklósnak és Nagy Attilának, miután véletlenül megállította őket az előttük rajtoló, balesetet szenvedő lengyel páros.  Csomós Miklós és Nagy Attila egy percnél is nagyobb hátránnyal értek célba a Rally Európa-bajnokság idei ötödik futamának második napját kezdő szakaszon, miután az előt
júl. 3
9:38
Elliott az utolsó pillanatban lopta el Briscoe pole pozícióját (Racing)
Az időmérő legvégén sikerült Chase Elliottnak megfutnia a leggyorsabb kört, amivel megszerezte az első rajthelyet Road Americán.
júl. 3
9:42
Buta hibával tette tönkre Schumacher időmérőjét a Haas (m4sport.hu)
Még a Q3-as szereplést sem tartották elképzelhetetlennek, ám az egyenesben is nehezen tartható autóval az utolsó előtti hely jutott a németnek.
júl. 3
9:42
Ez lassan már a nehézsúlyúak ideje Wimbledonban, de még nem Djokovicé a nap rangadója (Eurosport)
Wimbledon első vasárnapján már a negyedik forduló következik a londoni füvespályás major-tornán. Pályára lép a hatszoros bajnok Novak Djokovic, egymás ellen játszik Carlos Alcaraz és Jannik Sinner, Frances Tiafoe a 2019-es negyeddöntős David Goffinnal találkozik. Ons Jabeur és Caroline Garcia személyében meccsel két remek első hetet produkáló női t
júl. 3
9:48
Polgári Judit legyőzte Magnus Carlsent Madridban (Infostart)
A 32 éves norvég világbajnok sötéttel kénytelen volt feladni a parkban rendezett népszerűsítő esemény keretében játszott villámmérkőzést.
júl. 3
10:06
Dokumentumfilmet készít Keanu Reeves a BrawnGP sikersztorijáról (m4sport.hu)
Nem csak díszvendégként van jelen a Forma–1-es silverstone-i paddockban Keanu Reeves. Az F1 által ámulatba ejtett színész elárulta, éppen a Brawn GP mesés történetéről terveznek filmet készíteni.
júl. 3
10:06
Parádés teniszt és parázs hangulatot hozott a Kyrgios-Tsitsipas derbi Wimbledonban (Eurosport)
Nick Kyrgios és Stefanos Tsitsipas derbije volt a hatodik játéknap slágermeccse a wmbledoni tenisztornán, és nem is okozott csalódást: A két teniszező zseniális megoldásokat tett a pályára, ám a dráma sem maradt el. Meglepő módon azonban a görög vesztette el jobban a fejét a végére. Máris mutatjuk az összefoglalót!
júl. 3
10:06
Latifi a Q3-as szerepléséről: Ezt a csapatomnak köszönhetem (Racing)
Nicholas Latifi szerint a csapata a létező legjobb döntéseket hozta meg a Brit Nagydíj időmérő edzésén és többek között emiatt is juthatott be pályafutása során először a Q3-ba. A kanadai pilóta végül a 10. rajthelyet szerezte meg, ami egy nagyon jó eredménynek számít, figyelembe véve azt, hogy a csapat fejlesztéseit megkapó Alex Albon már a
júl. 3
10:24
Videó: Polgár Judit egy madridi parkban legyőzte a sakkvilágbajnok Magnus Carlsent (m4sport.hu)
A világbajnok norvég kezet nyújtott a magyar sakklegendának.
júl. 3
10:30
Tassi Atika és Michelisz Norbi is többet várt az időmérőtől (Eurosport)
A magyarok közül hárman is bejutottak a legjobb 12-be a Vila Real-i WTCR-időmérőn, sőt, Michelisz Norbi idén először a Q3-ba is beverekedte magát, ám sem ő, sem Tassi Ati nem volt maradéktalanul elégedett. A Hyundai versenyzője az ötödik helyen zárt, miközben a hondás pilóta kilencedik lett, ami egy első soros rajthelyet jelent a második futamra.
júl. 3
10:36
A németek csaknem fele ellenzi a válogatott katari szereplését (HírTV)
A német lakosság csaknem fele szerint a labdarúgó-válogatottnak vissza kellene lépnie a katari világbajnokságtól.
júl. 3
10:36
A németek csaknem fele ellenzi a válogatott katari szereplését (Demokrata)
A németek a vb csoportkörében Japánnal, Spanyolországgal és Costa Ricával csapnak össze.
júl. 3
10:42
F3: Leclerc nyerte a főversenyt Silverstone-ban (m4sport.hu)
Az élről induló O’Sullivan másodikként ért célba, a harmadik helyet pedig Bearman szerezte meg.
júl. 3
10:42
Újabb mezőnyhajrá-gyanús szakasszal búcsúzik a Tour de France Dániától (Eurosport)
Ha nem kavar be az oldaszél, vasárnap ismét egy mezőnyhajrás szakaszunk lehet a Tour de France-on. Három kisebb emelkedő, féltávnál egy részhajrá, és befutó 182 kilométer megtétele után Sønderborgban. Ez az utolsó felvonás Dániában, hétfőn jön az első pihenőnap!
júl. 3
10:42
Leclerc győzelemmel kezdődött a vasárnap Silverstone-ban (Racing)
Arthur Leclerc idén először nyert az F3-ban a brit főversenyen, megelőzve Zak O’Sullivant és a csapattársát, Bearmant. A pole-ból O’Sullivan vágott neki a futamnak, mellőle Leclerc, mögüle pedig Maloney rajtolt. Köztük maradt a sorrend, legalábbis az első néhány kanyarban, de az első szektor végén Bearman és Maloney összeértek, miközben a fiatal pr
júl. 3
11:00
Lábközötti szervát villantott és ez még csak a kezdet volt: pimaszságaival zaklatta ellenfelét Wimbledon fenegyereke (m4sport.hu)
Cicipasz a nézőteret is célba vette, majd megpróbálta telibe találni az őt bosszantó Kyrgiost.
júl. 3
11:06
Red Bull: A Vips eset megmutatta, hogy egyáltalán nem toleráljuk a rasszizmust (Racing)
Christian Horner szerint a Red Bull egy „határozott kijelentést tett” Jüri Vips rasszizmus botrányát követően. A Milton    Keynes-i istálló ugyanis megmutatta, hogy ezen téma kapcsán zéró toleranciát alkalmaznak a vétkessel szemben. Az észt fiatalt nemrégiben felfüggesztette a Red Bull, miután élő adásban mondta ki az n betűs szót Liam Lawsonra, ma
júl. 3
11:12
Fejben dől el? Sainz, a kanadai lecke és az áttörés a Ferrarival (m4sport.hu)
Nem technikai hókuszpókusz, inkább új szemléletmód áll Carlos Sainz javuló formája mögött, véli a Ferrari csapatfőnöke. Mattia Binotto szerint a kanadai időmérő tanulsága is hozzájárult a spanyol első pole pozíciójához.
júl. 3
11:12
Ha így folytatja, Nick Kyrgios akár meg is nyerheti az idei wimbledoni tornát (Eurosport)
Búcsúzó világelső, az ellenfél hisztijét példásan kezelő Nadal, és néhány papírforma eredmény – ezekről szólt leginkább a hatodik versenynap Wimbledonban.
júl. 3
11:12
Csomós három helyet javított, Sesks dominál (Racing)
A Liepaja Rally vasárnap délelőtti szakaszain három helyet javított Csomós Miklós és Nagy Attila, míg Martins Sesks továbbra is hibátlan.  A Rally Európa-bajnokság ötödik versenyének második napját a 15. helyről várhatta a Csomós Miklós-Nagy Attila kettős és bár az első napi defekt és eső után a vasárnapi első szakaszon is egy percet elvesztett, mi
júl. 3
11:18
A németek fele visszaléptetné a Nationalelfet a vébétől (m4sport.hu)
A német lakosság csaknem fele szerint a labdarúgó-válogatottnak vissza kellene lépnie a katari világbajnokságtól.
júl. 3
11:24
A németek többsége nem támogatja, hogy a válogatottjuk részt vegyen a katari vébén (444.hu)
Nincs túl jó sajtója az emírségnek.
júl. 3
11:24
„Egy hangyafasznyival jobbak voltak” – értékelte a döntőt a magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya (SzMo)
Bíró Attila szerint az amerikai válogatott azért a végén kapott „egy-két könnyebb ítéletet”.
júl. 3
11:36
Kemény Dénes a FINA edzői testületének élén és háromszoros olimpiai bajnoka is rangos pozícióba került (m4sport.hu)
Molnár Tamás lett a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA vízilabda technikai bizottságának a vezetője, míg Kemény Dénest az edzői testület elnökévé nevezték ki.
júl. 3
11:36
Rally2: Fogarasi vezet, Bukulya az élről esett ki (Racing)
A címvédő ifj. Fogarasi Attila és Toloczkó Péter vezet az első kör után a Kazincbarcika Rally Rally2-e4s mezőnyében, Bukulya István és Tatara Ákos az élről esett ki.  A két hónappal ezelőtti Eger Rallyt követően ismét Rally2-es versenyt rendeznek, és a bajnokság harmadik futamát a Bukulya István-Tatara Ákos kettős kezdte legjobban Kazincbarcikán. A

Keresés