2022. július 14. csütörtök

júl. 14
17:30
A nagy versenyzői rangsor (m4sport.hu)
Avagy szabályok nélkül nincsenek játékok.
júl. 14
17:36
A pályán állna bosszút a Fradi a pozsonyi magyarverésért (Blikk)
Harminc éve volt, de nem felejtik, nem felejthetik el a Ferencváros szurkolói, egykori labdarúgói mindazt, ami 1992. szeptember 16-án, Pozsonyban történt. A Slovan Bratislava elleni Bajnokcsapatok Európa Kupája-mérkőzésen. Azt remélik, a mostani kedvencek, akik a kazah Tobolt kiverve jutottak a Bajnokok Ligája második selejtezőkörébe, a futballpály
júl. 14
17:48
„Ez bizarr” – kiakadtak az olimpiai bajnok úszók a furcsa döntés után (Eurosport)
Korábban már tudni lehetett, kedd óta azonban már hivatalos, hogy 2024. február 2. és 18. között vizes világbajnokságot rendez Doha. Katar fővárosa eredetileg 2023 novemberében lett volna házigazda, de a koronavírus miatt minden csúszott – így viszont előállt az az abszurd helyzet, hogy egy éven belül két vb-t és egy olimpiát is rendeznek. A britek
júl. 14
17:54
Hosszú időre elveszítheti egyik legjobbját az Újpest (m4sport.hu)
A szerdai felkészülési meccsen a pályát hordágyon elhagyó Yohan Croizet-ra valószínűleg hónapokig nem számíthat az Újpest FC.
júl. 14
17:54
Elsüllyedt egy vitorláshajó a Kékszalagon (SzMo)
A hajó négyfős legénysége szerencsére nem sérült meg.
júl. 14
18:00
Szoboszlai Dominik megszólalt a távozásáról szóló hírek után (Infostart)
Több csapattal is összeboronálták már a pletykák a magyar játékost.
júl. 14
18:06
Kivételezett Hamiltonnal a Mercedes Ausztriában? – itt a válasz (Racing)
Miután George Russell és Lewis Hamilton is összetört egyet-egyet a legújabb fejlesztésű hátsó szárnyból az Osztrák Nagydíj pénteki időmérőjén, a Mercedes a kvalifikáción csapattársánál hátrébb végző, és a pontversenyben is rosszabbul álló hétszeres világbajnoknak adta az egyetlen tartalékot. Mike Elliott, a Mercedes technikai igazgatója elmondta, m
júl. 14
18:12
A 72 éves Egervári bottal jár a sztrókja után: „Megtanultam együtt élni ezzel az állapottal” (Blikk)
Hihetetlen élni akarás dolgozik benne. A pénteken 72 esztendős Egervári Sándor négy éve kapott sztrókot, de ma már bottal jár és megpróbálja így kihozni a legtöbbet a hétköznapokból. Bp. Honvéd és az MTK egykori labdarúgója elárulta, hogyan telnek mindennapjai a betegsége óta, és egykori csapatairól is mesélt.
júl. 14
18:18
36 másodpercen múlt, de rekordidővel ért célba a Fifty-Fifty a Kékszalagon (Eurosport)
A Józsa Márton kormányozta Raiffeisen Fifty-Fifty rekordidővel, 7 óra 13 perc 21 másodperccel nyerte az 54. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjat csütörtökön Balatonfürednél. Második helyen a Team Kaáli, harmadikon a Prospex Delta ért célba.
júl. 14
18:24
Beintettek a sztárklubok, Cristiano Ronaldo túl öreg és túl hisztis (BorsOnline)
Cristiano Ronaldo továbbra sem tett le arról, hogy elhagyja a Manchester United labdarúgó-csapatát.
júl. 14
18:30
Erdogan kedvenc csapatában folytatja Özil (Blikk)
A török származású Mesut Özil elhagyja a Fenerbahcét, és a szintén isztambuli Basaksehir labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A német világbajnok nem véletlenül választotta az isztambuli riválist, annak leghíresebb szurkolójához, Recep Tayyip Erdogan török államfőhöz ugyanis baráti viszony fűzi. Özilt ugyan 2024-ig kötötte szerződés a Fenerb
júl. 14
18:30
A csapatvezető felfedte a számot, ami Csou bukócsövének meghajlását is érthetőbbé teszi (m4sport.hu)
Elképesztő erőhatások miatt hajolhatott el Csou Kuan-jü bukócsöve a Brit Nagydíjon történt bukás során. Az Alfa Romeo csapatfőnöke részleteket árult el.
júl. 14
18:36
A családja dönt Vettel visszavonulásáról (Blikk)
Közeleg a vége? Sebastian Vettel nyerő típus, de legutóbb már elég régen, még ferraris pilótaként, a 2019-es Forma–1-es Szingapúri Nagydíjon sikerült éreznie a győzelem ízét. Három éve volt... A németek négyszeres világbajnoka sikerre vágyik, de jelenlegi csapatánál, az Aston Martinnál kevés az esélye arra, hogy az első helyekért versengjen.
júl. 14
18:36
Danyiil Kvjat már javában készül a Nascar-ra (Racing)
Korábban már írtunk róla, hogy Danyiil Kvjat elgondolkozott azon, hogy akár a NASCAR-ban is kipróbálná magát. Ez a gondolat egyre inkább formát ölt. Tavaly év végén Danyiil Kvjat még csak kósza gondolatként foglalkozott azzal, hogy a NASCAR valamely szintjén versenyeken induljon el. A még mindig csak 28 éves orosz 2013-tól 2020-ig vallhatta magát F
júl. 14
18:48
Három hónapja leégett, ma mégis rajthoz állt a Kékszalagon a Principessa (rtl.hu)
Három hónapja szinte teljesen elégett egy pécsi háztűzben, ma mégis rajthoz tudott állni a Principessa nevű vitorlás az 54. Kékszalagon. Idén 516 hajó indult Balatonfüredről a tókerülő versenyen. A rajt után egy hajó elsüllyedt, de nem sérült meg senki. A tavalyi győztes csapat már délután beért, saját rekordjukat megdöntve védték meg a címüket.
júl. 14
19:12
Apja régi nagy riválisa is dicsérte Mick Schumachert (Racing)
Mika Häkkinen is elismerően szórt a zsinórban másodszor pontot szerző, élete eddigi legjobb eredményét elérő Mick Schumacher ausztriai teljesítményéről. Azok után, hogy Silverstone-ban megszerezte első pontjait az F1-ben, Mick Schumacher az Osztrák Nagydíjon is brillírozott, és egy remek hatodik helyezéssel örvendeztette meg magát és a Haas-csapato
júl. 14
19:18
Őrület az Alpe d'Huez-en, Pogacar hiába támadott, Pidcock újoncként nyert (Eurosport)
Vinegegaard megtartotta a sárga trikót, pedig Pogacar próbálta támadni. Az Alpe d'Huezt a 22 éves, Tour de France-újonc Tom Pidcock nyerte, Bardet elbukta a második helyét. Pogacar és Vingegaard között továbbra is 2.22 a különbség.
júl. 14
19:24
Új Benjáminja született a Tour királyszakaszának: sosem nyerte meg fiatalabb versenyző (m4sport.hu)
A brit Thomas Pidcock nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny csütörtöki királyetapját, amelyen a dán Jonas Vingegaard megtartotta előnyét az összetett élén.
júl. 14
19:30
„Miért ne mondjam ki, ha igaz?” – Brown a Ricciardo-kritikáról (m4sport.hu)
Nem akarta a nagy felhajtást, nem volt hátsó szándéka, csak az igazat mondta. A McLaren ügyvezető igazgatója, Zak Brown tisztázta, hányadán állnak az általa korábban kritizált Daniel Ricciardóval.
júl. 14
19:30
Nagyot lépett előre, Schumacher miatt lelkesednek (BorsOnline)
Karrierje legjobb eredményét a múlt héten továbbjavította Mick Schumacher, aki a hatodik helyen végzett a Forma–1-es Osztrák Nagydíjon. A német pilóta megkezdte pálfordulását a sorozatban.
júl. 14
19:42
Szakított a római álompár: Tottiék válnak (Blikk)
Tizenhét év házasság után Francesco Totti elválik a feleségétől, aki közleményben jelentette be, hogy a közös életük véget ért. A teljes labdarúgó-pályafutását az olasz AS Roma együttesében teljesítő Totti és a televíziós riporter, Ilary Blasi 2002-ben ismerkedtek meg egymással. Szerelmük azonnal a címlapokra került.
júl. 14
19:42
Vingegaard maradt sárgában, Pidcock élete első tourján nyerte az Alpe D'Huezt - Összefoglaló (Eurosport)
A franciák nemzeti ünnepén, Tom Pidcock nyerte az Alpe D'Huezt, Pogacar hiába támadta a sárga trikóst, nem tudta leszakítani. Vingegaard maradt sárgában, Thomas feljött a 3. helyre összetettben.
júl. 14
20:00
Az olaszokkal is megosztoztak a pontokon az izlandiak (m4sport.hu)
Az izlandi válogatott, akárcsak az első fordulóban Svájc ellen, Olaszországgal is 1-1-re végzett a női labdarúgó-Európa-bajnokság D csoportjában.
júl. 14
20:06
Massa szerint a Ferrari fő gondja most nem a versenyzői közti sorrend (Racing)
A megbízhatóság fokozása a Ferrari “legfőbb prioritása”, nem pedig egy egyértelmű első számú pilóta kinevezése a 2022-es versenyzői címért folytatott küzdelemben. Legalábbis ez a véleménye Felipe Massának, aki elismeri, hogy a rendkívül sikeres Michael Schumacher-korszak végére egyértelműen ő volt a maranellói csapat második számú versenyzője. “A s
júl. 14
20:42
Ganassi megerősítette, hogy Palou versenyezni fog Torontóban (USAracing)
Az elmúlt két napban számos olyan pletyka látott napvilágot, hogy a Chip Ganassi Racing már...
júl. 14
20:42
Ganassi megerősítette, hogy Palou versenyezni fog Torontóban (Racing)
Az elmúlt két napban számos olyan pletyka látott napvilágot, hogy a Chip Ganassi Racing már...
júl. 14
20:48
Egész jó kezdés nem ?! - Pidcock nyilatkozata a szakaszgyőzelem után (Eurosport)
Tour újoncként rögtön megnyerte az Alpe D'Huezt Tom Pidcock. A boldog brit beszámolt érzéseiről és arról, hogyan alakult úgy, hogy az utolsó 10 kilométeren senki nem tudta tartani vele a lépést. Ahogy ő fogalmazott: "Tökéletesen alakult minden!". Természetesen Chris Froome teljesítményét sem hagyta szó nélkül.
júl. 14
21:12
... És még így is Pogacar a legnagyobb esélyes – Söprögető Kocsi (m4sport.hu)
Ma Jonas Vingegaard bizonyította, komolyan kell venni. De mi lehetett a szlovén gyengébb napjának oka? Hogyan tovább? Villámértékelés a francia kör közepén.
júl. 14
21:12
Vettel: Nagyon rossz lenne elveszíteni Spa-t (Racing)
Már az Osztrák Nagydíj során is megkérdeztük a versenyzőket, hogy hiányozna-e nekik Spa-Francorschamps a Forma-1 versenynaptárából és a kérdezettek egytől egyig helyeseltek. Ezen táborhoz most Sebastian Vettel is csatlakozott, aki szerint a legendás helyszín elveszítése „több szinten is rossz lenne a Forma- számára.” A németek négyszeres világbajno
júl. 14
21:30
Hoppon maradt Cristiano Ronaldo: nem kell a Chelsea-nek (Blikk)
Cristiano Ronaldo közeli barátja, Edu Aguirre legutóbbi közösségimédia-tevékenységével vélhetően elárulta, hogy a legendás portugál válogatott Chelsea-hez igazol. A focista a pletykák szerint már jó ideje fontolgatja a váltást. Ám úgy tűnik, ismét csalódnia kell, a csapat ugyanis nem kér a sztárfocistából.
júl. 14
21:30
Aggódni kell? Ezért esélyes a Fradi a BL-ben (BorsOnline)
A számok szerint a magyar bajnok az esélyes.
júl. 14
21:36
“Repültem a pályán” – Danyiil Kvjat sikeresen túlesett első oválpályás tesztjén [Videó] (USAracing)
Július elején rántotta le a leplet Danyiil Kvjat arról, hogy ha minden jól alakul, akkor...
júl. 14
21:36
Oregon22: Nagy Vb beharangozó (Eurosport)
Miért indul csak két magyar, miért nem kaptak egy néhányan vízumot, milyen lesz az oroszok nélkül, mit várunk Jacobstól, Rojastól, Ingebritsentől, a női 800-tól a 100 gáttól és gerelytől. Milyenek a mieink esélyei, és még egy csomó minden ami eszünkbe jutott!
júl. 14
21:36
“Repültem a pályán” – Danyiil Kvjat sikeresen túlesett első oválpályás tesztjén [Videó] (Racing)
Július elején rántotta le a leplet Danyiil Kvjat arról, hogy ha minden jól alakul, akkor...
júl. 14
22:00
Párizsban készül a visszatérésre a magyar kézilabda-válogatott sérült ásza (Blikk)
Párizs – A múlt héten költözött Párizsba, bemutatkozására a Paris Saint-Germain kézilabdacsapatában azonban még hónapokat kell várnia a térdműtétje után lábadozó Máthé Dominiknak.
júl. 14
22:18
Negyeddöntős a címvédő Putyinceva a budapesti tenisztornán (m4sport.hu)
A kazah színekben versenyző játékos tavaly a Római Teniszakadémián szerezte meg karrierje második és ezidáig utolsó trófeáját.
júl. 14
22:18
Döbbenetes számok: ennyit jelent Lionel Messi pénzügyileg a Psg-nek (Eurosport)
A hétszeres aranylabdás argentin klasszis ugyan játékban messze elmaradt az első franciaországi szezonjában attól a szinttől, amit a Barcelonában produkált, mégis felfoghatatlan, mennyit jelent az amúgy is kiemelkedő anyagi helyzetben lévő párizsi klubnak. Most Spanyolországban röppent fel hír arról, mi lesz a jövőjével és meddig maradhat a PSG-nél
júl. 14
22:42
Áll a bál, Rooney elhagyja a feleségét (BorsOnline)
Bár Coleen, Wayne Rooney felesége helyesli, hogy a férje Washingtonban edzősködik tovább, de sem ő, sem négy gyermekük nem követte az egykori angol válogatott futballistát az Egyesült Államokba.
júl. 14
22:54
Auger-Aliassime kiesett Newportban, Rublev továbbment Bastadban (Eurosport)
Az első helyen kiemelt kanadai Felix Auger-Aliassime három játszmában kikapott az ausztrál Jason Kublertől, és így nem jutott negyeddöntőbe a Newportban zajló 595 ezer dollár (240,5 millió forint) összdíjazású füvespályás férfi tenisztornán.
júl. 14
23:12
A franciáknak a belgák sem jelentettek akadályt, bejutottak a női foci-Eb negyeddöntőjébe (m4sport.hu)
A francia válogatott 2-1-re legyőzte Belgiumot a női labdarúgó Európa-bajnokság D csoportjában, sikerével pedig már biztosan továbbjutott a négyeséből.

Keresés