2022. július 27. szerda

júl. 27
12:12
Olasz válogatott csatárt igazolt a West Ham (Eurosport)
Az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő West Ham United leigazolta a Sassuolótól az olasz válogatott Gianluca Scamaccát, aki ötéves szerződést kötött a londoni klubbal.
júl. 27
12:12
Villeneuve: Verstappennel nem történik ilyesmi (Racing)
A Francia Nagydíj tovább növelte a pontkülönbséget Charles Leclerc és a Forma-1 regnáló bajnoka, Max Verstappen között. 1997-es világbajnoka, Jacques Villeneuve és még a rendkívül elfogult olasz sajtó is egyetért abban, hogy a hibák a Ferrari idei bajnoki címébe fognak kerülni. “Senki sem tökéletes” – olvasható a Corriere dello Sport vezércikkében
júl. 27
12:30
Kvjat: Az F1 után el sem tudok képzelni menőbbet a Nascar-nál (USAracing)
Most vasárnap, az Indianapolis Motor Speedway road vonalvezetésén ejtheti meg Nascar-debütálását Danyiil Kvjat. A 28...
júl. 27
12:30
Kvjat: Az F1 után el sem tudok képzelni menőbbet a Nascar-nál (Racing)
Most vasárnap, az Indianapolis Motor Speedway road vonalvezetésén ejtheti meg Nascar-debütálását Danyiil Kvjat. A 28...
júl. 27
12:36
Osztrák védőt igazolt a Mezőkövesd (m4sport.hu)
Philipp Schmiedl Dániából érkezik az OTP Bank Ligába.
júl. 27
12:36
Nem is akart gátfutó lenni, aztán világcsúccsal vb-t nyert (Eurosport)
Tobi Amusan hosszú utat járt be addig, míg végre világbajnok lett Eugene-ban 100 gáton, ráadásul világcsúccsal. A dolog onnan indul, hogy nem is akart gátas lenni, azonban az élet, a sors valamiért ezt a versenyszámot jelölte ki neki. Ezután pedig jöttek a majdnemek. Épphogy lecsúszott az éremről Dohában, aztán az olimpián is, hogy aztán Eugene vég
júl. 27
12:42
Ferrari: Csak a tévés csúszás láttatta értelmetlennek, amit csináltunk (m4sport.hu)
Kritizálták a Ferrari boxfalát a Francia Nagydíjon Carlos Sainznál látott fejetlenség miatt. Szakemberük szerint nem minden úgy történt, ahogyan azt a tévéközvetítés ábrázolta.
júl. 27
12:42
Az oválpályák lettek Jimmie Johnson otthona (Racing)
Jimmie Johnson toronymagasan a legjobb eredményeit oválpályákon hozza. Itt is érzi a legjobban magát, nem véletlenül. Úgy néz ki, jó döntésnek bizonyul az Jimmie Johnson részéről, hogy idén már tényleg teljes szezonban versenyez. A hétszeres NASCAR Cup-bajnok valósággal lubickol ahhoz képest, ahogy a városi és az épített pályákon teljesít. Élete el
júl. 27
12:48
A Ferencvárostól vett kölcsön védőt az újonc Kecskemét (m4sport.hu)
Katona Máté 71 NB II-es és 51 NB I-es mérkőzésen lépett pályára.
júl. 27
12:54
A BioTechUSA leigazolta a Real Madrid csatárát (BorsOnline)
Rodrygo Silva De Goes brazil válogatott labdarúgó is a BioTechUsa márkanagyköveteinek csapatát erősíti.
júl. 27
13:12
Olyan jó a Vanwall, hogy még a csapatot is meglepte (Racing)
Újabb teszten van túl a Vanwall/ByKolles LMH autója, mely bíztató jelekkel szolgál a Hypercar kategóriába vágyó alakulatnak. Bár tavaly és idén sem értek oda a WEC rajtrácsára, a brit márkajelet elvileg megszerző készül arra, hogy 2023-ben ott legyenek Le Mans-ban. Eddig a bejáratás után egy kétnapos tesztet teljesítettek Mostban, múlt héten pedig
júl. 27
13:24
Fradisták százaitól volt hangos a Keleti pályaudvar, elfoglalták a vonatokat: így indultak a Slovan elleni visszavágóra (Blikk)
Este jön a Slovan-Fradi Bajnokok Ligája-selejtező párharcának pozsonyi visszavágója. A Fradi drukkerek a Keleti pályaudvarról nagyszámban gyülekeztek, majd indultak el Budapestről a szlovák fővárosba. Körülbelül 800-an utaznak ki a meccsre.
júl. 27
13:30
Bondár Anna kiesett Varsóban (m4sport.hu)
A hatodik helyen kiemelt Bondár Anna kikapott a francia Kristina Mladenovictól a 250 ezer euró (100 millió forint) összdíjazású salakpályás varsói tenisztorna első fordulójában.
júl. 27
13:36
Szett és brékelőnyből kapott ki Bondár Anna Varsóban (Eurosport)
A hatodik helyen kiemelt Bondár Anna kikapott a francia Kristina Mladenovictól a 250 ezer euró (100 millió forint) összdíjazású salakpályás varsói tenisztorna első fordulójában.
júl. 27
13:38
Graeme Dott: "Mire befejezem, a mezőny tele lesz kínaiakkal, annyival jobbak, mint a brit fiatalok." (Eurosport)
Graeme Dott "mindössze" két pontszerző tornát nyert pályafutása során: a 2006-os világbajnokságot és a 2007-es China Opent. A 45 éves skót játékos tehát 15 éve nem szerzett trófeát, de a tavalyi szezonban két erős szereplése is volt, amelyek bizakodásra adnak okot. Az augusztusban rendezendő European Masters előző kiadásán egyenes az elődöntőig men
júl. 27
13:42
Percenként 200 font késésért, napi 50 font szülinapi tartozásért – kiszivárgott az Aston Villa büntetési listája (m4sport.hu)
Steven Gerrard 2021 novembere óta irányítja az Aston Villát, korábban is kemény szankciókat hozott, hogy a klubnál magasan tartsák a játékosok normáit. Ilyen volt például a ketchup betiltása, de egy kiszivárgott fotó alapján ezúttal rendhagyó bírságlistát vezetett be.
júl. 27
14:00
„Lehet, szakmát váltok” – Ádám Martin hajógyári munkásnak állt Koreában – videó, galéria (m4sport.hu)
A magyar válogatott támadónak testhezálló szerepet találtak bemutatkozó fotózásához.
júl. 27
14:06
Jó vívással alapoztak a magyarok a férfi elődöntőre az öttusa-világbajnokságon (m4sport.hu)
A négy elődöntős magyar közül három pozitív mérleggel zárta a körvívást az alexandriai öttusa-világbajnokság férfi egyéni és csapatversenyében.
júl. 27
14:06
Kövesd velünk élőben a női Tour negyedik szakaszát az eurosport.hu-n! (Eurosport)
A Troyes-ból Bar-Sur-Aube-ba tartó 127 kilométer négy hosszabb, összesen 13 kilométernyi murvás részt, valamint két 3. és három 4. kategóriás emelkedőt is tartogat. A szakasz felénél a Cote du Val des Clos a maga 13%-os részeivel különösen nehéznek ígérkezik.
júl. 27
14:12
Eshet is a Magyar Nagydíj hétvégéjén! (Racing)
A múlt hétvégi Francia Nagydíjon rekkenő hőség volt, amit minden riporter, versenyző és csapatfőnök hangsúlyozott. Az európai helyszínek közül jó eséllyel a Magyar Nagydíjon, a Hungaroringen szokott a legnagyobb kánikula lenni, idén azonban egy árnyalattal talán kellemesebb lesz az idő a szokásosnál. Sőt esőre is van némi esély. Az AccuWeather szer
júl. 27
14:24
„Djokovicék mentális állatok” – Kyrgios jobban tiszteli a Nagy Hármast Wimbledon óta (Eurosport)
Nick Kyrgios számára eltartott egy darabig, mire felfogta, mit is ért el tulajdonképpen azzal, hogy wimbledoni döntőt játszhatott. Elismerte, hogy sokáig úgy érezte, nem nagyon van benne a pakliban, hogy ő ott legyen egy Grand Slam-döntőben. Kiderült, hogy tévedett, és azt is elmondta, hogy így most már sokkal jobban tudja tisztelni Novak Djokovico
júl. 27
14:42
Neymar októberben áll bíróság elé Barcelonában (m4sport.hu)
A brazil sztárcsatár büntetőeljárása meglepően lassan halad.
júl. 27
14:42
Neymar októberben áll bíróság elé csalás és korrupció vádjával Barcelonában (Eurosport)
Neymar, a Paris Saint-Germain brazil labdarúgója október 17. és 31. között áll bíróság elé Barcelonában csalás és korrupció vádjával. A büntetőeljárás meglepően lassan halad, hiszen több mint öt évvel ezelőtt, 2017. február 20-án derült ki, hogy a csatárnak bíróság elé kell állnia, miután elutasították a fellebbezését.
júl. 27
14:54
Októberben áll bíróság elé Neymar Barcelonában (444.hu)
Azzal vádolják, hogy elcsalt egy csomó pénzt, amikor a Barcelonához igazolt még 2013-ban.
júl. 27
15:06
Nemzet támad nemzet ellen! Jön a salakmotorosok csapat-világbajnoksága (Eurosport)
2022-ben a dán Vojens ad otthon az eseménynek, ahol 15 csapat verseng négy napon keresztül azért, hogy megszerezze a Nemzetek Kupája serleget.
júl. 27
15:06
Leclerc letargikus: Most egyedül akarok lenni (Racing)
Forma-1-es karrierje legmélyebb pontjára kerülhetett Charles Leclerc a Francia Nagydíjat követően. A monacói az élről esett ki egy vezetői hiba miatt, ami miatt még tovább csökkentek az esélyei a világbajnoki címre. Leclerc-t idén már technikai hibák (Barcelona, Baku) és stratégiai anomáliák (Monaco, Silverstone) is hátráltatták, azonban Le Castell
júl. 27
15:18
Patthelyzetben a De Jong-ügy, a Barcelona eladhatja Ter Stegent (m4sport.hu)
Nehézségekbe ütközött Frenkie de Jong eladása, az FC Barcelona fontolgatja kezdőkapusa, Marc-André Ter Stegen értékesítését.
júl. 27
15:30
A Slovan drukkerei Pozsonyban vadásztak fradistákra: meggyalázták Attilát, az Isten Ostorát (Blikk)
Fokozódik a hangulat Pozsonyban és nemsokára megérkeznek a Ferencváros drukkerei a Bajnokok Ligája-visszavágóra. Múlt szerdán a budapesti belváros volt hangos szlovákokra vadászó fradistáktól, most a slovanosok is visszavágtak, ráadásul nem is akármit eszeltek ki.
júl. 27
15:30
Tajti Mátyás hosszabbított Zalaegerszegen (m4sport.hu)
A 24 éves középpályás 2025-ig írt alá.
júl. 27
15:32
Nagyot változhat a Mercedes 2023-ra – Hamiltonnak konkrét kérései vannak (m4sport.hu)
Idén már biztosan nem lesz nagy változás a Mercedes autóján, ám vezető versenymérnökük elhintette, 2023-ra talán irányt váltanak. Lewis Hamiltonnak konkrét kérései is vannak.
júl. 27
15:42
Forma-1-es pilóta adott fel kulacsokat a női Tour de France-on (Eurosport)
Az Alfa Romeo Forma-1-es versenyzője, Valtteri Bottas is feltűnt a női Tour de France mai, negyedik szakaszán, ráadásul munkára is fogták.
júl. 27
15:48
Breaking: Chip Ganassi beperelte Alex Palou-t! (USAracing)
Újabb fejezetéhez érkezett el Alex Palou szerződésbotránya. A Chip Ganassi Racing július 25-én, hétfőn az...
júl. 27
15:48
Breaking: Chip Ganassi beperelte Alex Palou-t! (Racing)
Újabb fejezetéhez érkezett el Alex Palou szerződésbotránya. A Chip Ganassi Racing július 25-én, hétfőn az...
júl. 27
16:06
Ilyen pólót nem ír alá soha Carlos Sainz (Racing)
Carlos Sainz már éppen hagyta el a Ferrarijával Maranellót a gyárlátogatását követően, amikor még eleget tett pár rajongója kérésének. Elkészültek a közös képek és még pár dolgot is aláírt a spanyol pilóta, azonban amikor egy Barcelona mezt dörgöltek az orra alá, gyorsan el is hajtotta annak tulajdonosát. Sainzról ugyanis köztudott, hogy az édesapj
júl. 27
16:12
Tizenhat hónap után térhet vissza a pályára Kalmár Zsolt (m4sport.hu)
A DAC magyar válogatott középpályása tavaly márciusban szenvedett súlyos térdsérülést.
júl. 27
16:14
Megmenekült a kizárástól a patinás francia klub (m4sport.hu)
Megmenekült a kizárástól a Girondins Bordeaux hatszoros francia bajnok labdarúgócsapata.
júl. 27
16:24
Hivatalos: A Porsche felvásárolja a Red Bull felét (Racing)
Megerősített információk szerint a Porsche átveszi a Red Bull Forma-1-es csapatának 50 százalékát. A korábbiakban is beszámoltunk már arról, hogy a stuttgarti márka 2026-ban „egyenrangú partnerként” csatlakozik a Milton Keynes-i istálló F1-es alakulatához. A dolgok mostani állása szerint azonban a Volkswagen konszernhez tartozó Porsche ténylegesen
júl. 27
16:36
Így indult el a Fradi-vonat Pozsonyba: ezt mondták a szurkolók a fontos visszavágó előtt (Blikk)
Szerdán 13:30-kor gördült ki Budapest Keleti pályaudvarról az a szerelvény, amely Fradisták százait, becslések szerint nyolcszázat szállított Pozsonyba, a Slovan elleni Bajnokok Ligája-selejtező visszavágójára.
júl. 27
16:42
Videó: saját kísérőkocsija ütötte el a spanyol bajnokot a női Touron (m4sport.hu)
Rájárt a rúd a női Tour de France szerdai szakaszán az UAE Team ADQ bringására, Mavi Garcíára. A spanyol bajnok két defekt után igyekezett felzárkózni az esélyesek csoportjához, mikor hátsó kereke összeért a csapat kísérőkocsijával, és borzasztóan nagyot bukott, de "szerencsésen" megúszta, vissza tudott ülni a kerékpárra, és folytatni tudta a verse
júl. 27
16:42
Péni István Európa-csúccsal nyert Eb-aranyat Zágrábban (Demokrata)
Péni István 586 körös új Európa-csúccsal aranyérmes lett.
júl. 27
16:42
Tudta Ross Chastain, hogy előbb-utóbb utoléri a Hamlin-bosszú (Racing)
18 kör volt hátra a poconói versenyből, amikor Ross Chastain eltűnt az élről Danny Hamlin jóvoltából. A kárvallott számított erre. Két futamgyőzelem és sok-sok top 5-ös helyezés után Ross Chastain egy újabb kiváló eredmény felé haladt. Poconóban. A Dinnyésember vezetett is 18 körrel a vége előtt. Az első adandó alkalommal azonban, amikor erre Denny
júl. 27
16:44
Péni István Európa-csúccsal nyert Eb-aranyat Zágrábban (m4sport.hu)
Péni István 586 körös új Európa-csúccsal aranyérmes lett a puskások három testhelyzetű versenyszámában a zágrábi 300 méteres Európa-bajnokságon.
júl. 27
16:48
Megtörte a csendet Michael Schumacher fia, boldogan beszélt apjáról (Ripost)
Végre volt ok az örömre Michael Schumacher családjában.
júl. 27
16:48
Amiért Leclerc „Le Castellet-je” nem Vettel „Hockenheimje” (m4sport.hu)
Egy Ferrari a gumifalban, vezető pozícióból, bajnokesélyesként. Négy évvel ezelőtt már láttuk egyszer. Sok a hasonlóság, ám van egy nagyon lényegesnek tűnő különbség is Sebastian Vettel hockenheimi és Charles Leclerc Le Castellet-i baklövése között.
júl. 27
16:48
Már készülnek, így várják a Fradi-szurkolókat a pozsonyi rendőrök (BorsOnline)
A Ferencváros a Slovan otthonában lép fel szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének visszavágóján.
júl. 27
16:48
Európa-csúccsal magyar aranyérem a zágrábi sportlövő Eb-n (Eurosport)
Nagyszerű eredményt ért el a Zágrábban zajló sportlövő Európa-bajnokságon Péni István, aki kontinensrekorddal nyerte meg az aranyérmet. A 25 éves versenyző 2020, Wroclav és 2021, Eszék után harmadszor állhatott fel az Eb-dobogó tetejére.
júl. 27
17:06
Slovan-Fradi: ennek nagyon nem fognak örülni a szurkolók, ez fogadja majd őket a pozsonyi boltban (Blikk)
Ahogy azt korábban a Blikk is megírta komoly biztonsági intézkedéseket vezettek be a Slovan-Ferencváros Bajnokok Ligája meccs előtt. A balhéktól tartva ráadásul a stadion környékén betiltották az alkoholtartalmú italok árusítását és fogyasztását.
júl. 27
17:06
Hatalmas készültség! Így várják a a pozsonyi rendőrök a Fradi-szurkolókat (Metropol)
A zöld-fehérek szurkolóit különleges készültség várja Pozsonyban, ahol kísért a 30 évvel ezelőtti párharcot övező botrány emléke.
júl. 27
17:12
Mi történt? Ádám Martin Dél-Korea sztárcsapatába igazolt, de egy hajógyárban kötött ki - brutális fotók is készültek, mutatjuk! (Blikk)
Meglepő képsorozattal jelentkezett Dél-Koreából Ádám Martin. A magyar válogatott focista épphogy átigazolt a dél-koreai élvonalban szereplő Ulsan Hyundai együtteséhez, máris meglepte a szurkolóit. A sportoló egy olyan képsorozattal jelentkezett, amin karméretű, óriás villáskulcsot pihentet a vállán és egy hajógyárban pózol.
júl. 27
17:12
A balhé folytatódik: Ganassiék pert indítottak Palou ellen (Racing)
A Chip Ganassi Racing polgári pert indított az NTT IndyCar Series regnáló bajnoka, Alex Palou ellen. Bár a CGR pereskedik ellene, a spanyol versenyző várhatóan vezetheti autójukat a hétvégi Indianapolisi Nagydíjon és az azt követő négy versenyen. Az Indiana állambeli Marion megyében benyújtott “Chip Ganassi Racing, LLC kontra Alex Palou Montalbo, A

Keresés