2022. július 27. szerda

júl. 27
17:24
Hivatalos: Lisandro Martínez a Manchester Unitednél folytatja (m4sport.hu)
Ten Hag nem bíz semmit a véletlenre, korábbi játékosával erősíti a Vörös Ördögök védelmét.
júl. 27
17:30
Slovan-Fradi visszavágó: Szijjártó Péter üzenete a segítségre szoruló, esetleg bajba kerülő szurkolóknak (Blikk)
Felfokozott várakozás előzi meg a szerda esti Slovan-Ferencváros labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező visszavágóját. A harminc évvel ezelőtt történtek miatt a magyar külügyminisztérium jó előre gondolkodott, de nem úgy, ahogy az 1992-es.
júl. 27
17:48
Vészhelyzet Pozsonyban, őrületes felhajtás várja a Fradi-szurkolókat (Ripost)
Nem csak a Fradi labdarúgóira vár kőkemény feladat az Üllői úton 2-1-re győztes Slovan elleni visszavágón. A BL-selejtezőre érkező magyar szurkolókat is különleges körülmények várják Pozsonyban. Kísért a két klub 1992-es párharcát övező terror emléke.
júl. 27
17:48
A Pozsonyba látogató Fradi-szurkolóknak üzent Szijjártó Péter (Demokrata)
A pozsonyi nagykövetség hajnalig ügyeletet tart.
júl. 27
17:48
Sd Worx győzelem a "francia Strade Bianchén" (Eurosport)
Marlen Reusser nyerte a Tour de France Femmes 4. szakaszát. Az időfutam Európa-bajnok 23 kilométerrel a befutó előtt támadott és szólógyőzelmet szerzett. Mögötte a szintén szökésben lévő Évita Muzic és Alena Amialiusik végzett. Az összetett esélyesek közül többeknek volt defektje a négy murvás szakaszon, de a spanyol bajnok Mavi Garciát leszámítva
júl. 27
17:54
Mi történt? Megbukott a doppingteszten az olasz sztárcsapat védője (Blikk)
Bergamo – Felfüggesztették az olasz labdarúgó-bajnokságban legutóbb nyolcadikként végző Atalanta argentin védője, José Luis Palomino játékengedélyét, miután fennakadt egy be nem jelentett doppingteszten.
júl. 27
18:00
Befutott a Fradi-vonat Pozsonyba, rendőrök várták a szurkolókat - fotók, videó (Blikk)
Befutott a Keleti pályaudvarról 13:30-kor indult vonat, ami a fradistákat szállította Pozsonyba, a Slovan-Ferencváros labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező visszavágóra.
júl. 27
18:00
Wéber Gábor: Szerencsés csillagzat alatt született a Magyar Nagydíj (m4sport.hu)
A különleges esemény kapcsán az M4 Sport kommentátorával, Wéber Gáborral beszélgettünk, akinek első valós élménye épp az első Magyar Nagydíjhoz köthető.
júl. 27
18:02
Cucurella árát sokallja a City, a Benfica balhátvédje lehet a befutó (m4sport.hu)
Más nagy klubok is érdeklődnek a szélső védő iránt.
júl. 27
18:04
Svéd csatárt jelentettek be Újpesten (m4sport.hu)
Az Újpest szerződtette a svéd utánpótlás-válogatottban is megforduló 20 éves csatárt, Jack Lahnét.
júl. 27
18:06
Tanácsok, információk a Magyar Nagydíjra látogatóknak (Racing)
Összeszedtünk pár általunk fontosnak tartott információt, javaslatot a hétvégi Magyar Nagydíjjal kapcsolatban, a teljesség igénye nélkül. Ha a Magyar Nagydíjra látogatsz, minden nap, már indulás előtt nézz utána az interneten az aktuális közlekedési helyzetnek. Ezt megteheted az utinform.hu-n. Ezen kívül számolj rá extra időt az utazásra. Mogyoród
júl. 27
18:18
Saját csapatkocsija borította fel a spanyol bajnokot a női Tour de France-on (Eurosport)
A bukás a kerékpár sajnálatos velejárója. Az is előfordul néha, hogy valaki egy motorossal vagy autóval akad össze versenyen. Az viszont már tényleg a ritkaság kategória, amikor egy kerékpárost a saját csapatkocsija borít fel. Ráadásul az év egyik legnagyobb versenyén. Pontosan ez történt a spanyol bajnok Mavi Garciával, miközben szökésben volt a n
júl. 27
18:20
Iga Świątek és barátai félmillió eurót teniszeztek össze Ukrajnának (Eurosport)
Szombaton különleges teniszgálát láthattak Krakkóban a szurkolók. Iga Świątek kezdeményezésére Ukrajna megsegítésére gyűjtöttek pénzt. Pályára lépett a korábbi wimbledoni döntős Radwańska, Pawelski és az ukrán Stakhovsky, a páros és egyéni meccset pedig nem más vezette, mint a jelenleg terhes Elina Svitolina.
júl. 27
18:30
Pokoli hangulat Pozsonyban: farkasszemet néznek a rohamrendőrökkel a Fradi-szurkolók (BorsOnline)
A Ferencváros szurkolói megérkeztek Pozsonyba a szerda esti Slovan elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőre.
júl. 27
18:32
Új szerelmével ünnepel Budapesten az F1-es világbajnok (BorsOnline)
Fernando Alonsónak nem csak az eredménylistája hosszú a Forma-1-ben. A kétszeres világbajnok szerelmi listáján szebbnél szebb nők szerepelnek. Az Alpine spanyol versenyzője a Magyar Nagydíjra új kedvesével, egy osztrák szépséggel érkezik.
júl. 27
18:36
Tízezrek fogadták, vadászgépek kísérték haza a Tour de France-győztesét (m4sport.hu)
Vadászrepülőgépek kíséretében tért haza Dániába, ahol 25 ezer ember fogadta Jonas Vingegaard-t, a vasárnap zárult Tour de France országúti kerékpáros körverseny győztesét.
júl. 27
18:42
Slovan-Fradi: vérlázító molinót akartak bevinni a szlovákok a stadionba (Blikk)
Az UEFA szigorúan szabályozza, milyen transzparensek lehetnek a stadionba kifüggesztve egy általuk rendezett mérkőzésen. A Slovan Bratislava egyik molinója azonban a hírek szerint nem ment át szűrőn.
júl. 27
18:48
Nem kapkodnak érte – csak a Manchesternek kell Cristiano Ronaldo? (Blikk)
Manchester – Kár lenne finomkodni: nem kapkodnak a topcsapatok Cristiano Ronaldo szolgálataiért...
júl. 27
19:00
Így futott be a Fradi-vonat Pozsonyba (Metropol)
A zöld-fehérek szurkolóit különleges készültség várja Pozsonyban, ahol kísért a 30 évvel ezelőtti párharcot övező botrány emléke.
júl. 27
19:00
Kezdődik a Nemzetek Kupája! - A négynapos viadal első felvonása élőben az eurosport.hu-n (Eurosport)
Kövessétek élőben a salakmotorosok egyik legfontosabb versenyét az eurosport.hu-n! 2022-ben a dán Vojens ad otthon az eseménynek, ahol 15 csapat verseng négy napon keresztül azért, hogy megszerezze a Nemzetek Kupája serleget.
júl. 27
19:06
A 40 éves Alonso beszólt az F1 ifjoncainak (Blikk)
Negyvenévesen is sok fiatalt felülmúl a Forma–1-es mezőnyben Fernando Alonso, aki az Alpine-nal a 6. helyen végzett a múlt heti Francia Nagydíjon. A kétszeres világbajnok spanyol veterán a hét végi Magyar Nagydíj előtt oda is szúrt egy picit az új generáció képviselőinek.
júl. 27
19:06
Nyugi, csak a haverok a kocsmából! Wiggins zseniális reakciója a tüntetésre (Eurosport)
A 2022-es Tour de France 19. szakaszát egy klímatüntetés szakította félbe, Bradley Wiggins pedig zseniálisan reagált erre. A korábbi Tour-győztes és olimpiai bajnok kerékpáros, aki az Eurosport szakértőjeként motorról tudósított a verseny eseményeiről egyből magára vállalta az eseményeket, és közölte, csak pár haverről van szó, aki a 2012-es Tour-g
júl. 27
19:06
F1-es nosztalgia a Racingline.hu-val, TikTokon (Racing)
Olyannyira Magyar Nagydíj hetében járunk, hogy holnap már boxutcalátogatás lesz a Hungaroringen, mi pedig TikTokon nekiálltunk nosztalgiázni. Régi, saját videóinkból kerítettünk elő pár jelenetet, egy részük Magyar Nagdíjak hetéről valók, de akadnek köztük más F1-kötődásű események is. A teljes videókat egyébként megtaláljátok a YouTube csatornánko
júl. 27
19:30
A rákkal diagnosztizált Hallert megoperálták, legalább két hónap a felépülése (m4sport.hu)
Remélhetőleg hamar viszontláthatjuk a pályán.
júl. 27
19:36
Megérkeztek a fradisták a stadionba, óriási a rendőri készültség Pozsonyban (Blikk)
A vasútállomástól egészen a stadionig óriási rendőri készültség közepette érkeztek meg a Slovan-Ferencváros BL-visszavágóra a zöld-fehér drukkerek. A Slovan Bratislava és a Ferencváros párharcának harminc évvel ezelőtti előzményeit ismerve indokolt is volt a készültség.
júl. 27
19:36
Tour de Wout - Van Aert csodálatos három hete, amikor megcsinálta a lehetetlent (Eurosport)
Sima zöld trikó, majdnem 700 kilométer szökésben, és három szakaszgyőzelem. Wout van Aertnak tényleg elképesztő Tourja volt, ráadásul úgy nyerte meg a pontversenyt, hogy közben hasznos segítő is volt Vingegaard mellett.
júl. 27
19:48
Ricciardo: Adjanak egy esélyt a győzelemre, és én nyerni fogok! (m4sport.hu)
Minél jobban utálja néha, annál inkább érzi, mennyire szereti a Forma–1-et. Daniel Ricciardo semmi esetre nem adja fel, és meggyőződésre, hogy az első esélyét győzelemre váltaná.
júl. 27
19:54
Slovan Bratislava - Ferencváros, Bajnokok Ligája selejtező visszavágó (Eurosport)
A hazai pályán elszenvedett 2-1-es vereség után a Ferencváros idegenben próbálhatja meg kiharcolni a továbbjutást a Slovan Bratislava ellen a Bajnokok Ligája selejtezőjének második körében. Amelyik csapat továbbjut, az a harmadik fordulóban a Qarabag – Zürich párharc győztesével találkozik. Ott az azeriek nyerték az első meccset hazai pályán, 3-2-r
júl. 27
20:06
Slovan-Fradi: csak a magyarokra vonatkozott a szesztilalom, a hazai szektoroknál hektószám csapolják az alkoholos italokat (Blikk)
Több korábbi cikkünkben is beszámoltunk arról, hogy komoly szesztilalmat vezettek be a Slovan-Ferencváros BL-meccs előtt Pozsonyban. A tilalom szerdától egészen csütörtökig hajnalig tart, ahogy a város polgármestere és a rendőrség ezt elrendelte. De ezek szerint nem mindenkinek.
júl. 27
20:06
Négy érem a szerdai magyar termés az EYOF-on (m4sport.hu)
Egy ezüst- és három bronzérem.
júl. 27
20:06
Kigurult a BMW is a garázsból, amivel a Le Mans-ban is indulnának (Racing)
Az IMSA márkái közül már mindenki bejáratta autóját, legutoljára BMW-re került sor. Az is kiderült, hogy a bajorok a Porsche és a Cadillac mintáját követve indulni fognak Le Mans-ban is. A Porsche mérföldekkel a többi, 2023-ben Hypercart épító márka előtt áll, de azért már a többiek is ébredezni kezdtek. Amerikában a Cadillac és az Acura,
júl. 27
20:24
Itt a visszavágás ideje: fél óra után 2-0 a zöld-fehéreknek, kövesse velünk élőben a Slovan-Fradi Bl-selejtezőt (Blikk)
A labdarúgó-Bajnokok Ligája selejtezőjének második körében a Ferencváros és Slovan párharcában egy hete, Budapesten a szlovák csapat nyert 2-1-re. Akárcsak azt a meccset, a mostani visszavágót is felfokozott várakozás előzte meg.
júl. 27
20:24
Varga Kevin a Hataysportban folytatja (m4sport.hu)
A jelek szerint hamar talált magának csapatot a magyar szélső.
júl. 27
20:26
Miért lett ez ennyire jó Tour? – Söprögető Kocsi (m4sport.hu)
Az nem is kérdés, hogy ez volt az elmúlt évek legjobb Tourja, megpróbáltuk kitalálni, hogy miért. Beni az utolsó szakaszt is személyesen nézhette meg, el is mesélte, milyen volt. Arról is szó esett, hogy mekkora a különbség a Giro és a Tour között, szót ejtettünk a közelgő Eb-ről, sőt az olimpiáról is. És persze Valter Attila jövője is terítéken vo
júl. 27
20:30
Két helyen változtatott a kezdőcsapatán Sztanyiszlav Csercseszov (HírTV)
Helyszíni tudósítónk Perjési Tamás tájékoztatása szerint a Fradi szurkolókat szállító buszok már megérkeztek a stadionhoz.
júl. 27
20:54
Nascar: McDowellék fellebbeznek a horribilis büntetésük ellen (USAracing)
A Front Row Motorsports hivatalosan bejelentette, hogy élnek fellebbezési jogukkal a Nascar szerdán kiszabott gigantikus...
júl. 27
20:54
Nascar: McDowellék fellebbeznek a horribilis büntetésük ellen (Racing)
A Front Row Motorsports hivatalosan bejelentette, hogy élnek fellebbezési jogukkal a Nascar szerdán kiszabott gigantikus...
júl. 27
21:00
Tizenegy lábujja van, ezért tartja magát legyőzhetetlennek a sztárbokszoló (Blikk)
Szombaton több mint másfél év után visszatér a ringbe a tizenegy lábujjal született amerikai sztárbokszoló, Danny Garcia.
júl. 27
21:06
„Idén végre kevesebb a szarkeverés” – a Red Bull főnöke beszólt a Mercedesnek (Eurosport)
A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner hosszú interjút adott a brit Eurosportnak, amiben főszerepet kapott a Forma 1-et övező folyamatos pályán kívüli helyezkedés is. Horner szerint Verstappen idén még érettebben versenyez, mint tavaly, amikor világbajnok lett, de szóba került a padlólemezeket érintő szabályváltoztatási tervezet is.
júl. 27
21:06
Franciaországban egy másik versenyt is megnyert a Red Bull (Racing)
A futamgyőzelem mellett egy másik „díjat” is hazavihetett a hétvégéről a Red Bull. A vörös bikáké volt ugyanis a leggyorsabb kerékcsere a Paul Ricardon. Az osztrákok Max Verstappen autóján autóján 16. körben 2,44 másodperc alatt cserétel kereket, náluk senki sem volt gyorsabb vasárnap. A második leggyorsabb Pierre Gasly volt 2,53-mal a harmadik ped
júl. 27
21:24
VIDEÓ: Félóra alatt fordított a Slovan ellen a Fradi (m4sport.hu)
A határozottan fellépő Ferencváros a 20. percre eltüntette a Slovan Bratislava ellen még hazai pályán összeszedett hátrányát, és mire a Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörében a visszavágóból eltelt fél óra, már továbbjutásra is állt.
júl. 27
21:24
Öt évvel súlyos bukása után először ünnepelhetett Bakelants - Stannardé az összetett a Vallon körön (Eurosport)
Végig izgalmas volt a Vallon körverseny utolsó szakasza, amelyet az utolsó 500 méteren támadó Jan Bakelants nyert. A 36 éves belgának ez volt az első győzelme, mióta súlyos bukást szenvedett az öt évvel ezelőtti Lombardián. A második helyen jött be a hajrában Robert Stannard, aki ezzel biztosította be összetett győzelmét.
júl. 27
21:36
Négy magyar továbbjutó a nők selejtezőjéből az öttusa vb-n (m4sport.hu)
Mind a négy magyar induló továbbjutott az elődöntőbe az alexandriai öttusa-világbajnokság női egyéni és csapatversenyében.
júl. 27
21:36
Négy magyar továbbjutó a nők selejtezőjéből a világbajnokságon (Eurosport)
Mind a négy magyar induló továbbjutott az elődöntőbe az alexandriai öttusa-világbajnokság női egyéni és csapatversenyében. A szerdai selejtező két csoportban zajlott, a 70 fős mezőnyből 36 versenyző - 15-15 helyezés, további hat pedig pontszáma alapján - lépett tovább a pénteki elődöntőbe, amelyben majd két 18-as csoportban küzdenek az öttusázók a
júl. 27
22:12
Sajtó: Franciaország és Belgium is kimaradt a 2023-as F1-es naptártervezetből (m4sport.hu)
Sajtóhírek szerint a francia és a belga verseny sem szerepel a Forma–1 előzetes 2023-ra versenynaptárában. Előbbi esemény szervezői még látnak esélyt, nagyon úgy fest azonban, hogy a gond Le Castellet-vel van.
júl. 27
22:14
A Qarabag vár a Slovan-Ferencváros párharc továbbjutójára a BL-selejtezőben (m4sport.hu)
A Qarabag vár a Slovant búcsúztató Ferencvárosra a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójában.
júl. 27
22:18
Wolff: „Badarság” volt Hamiltont szidni az év elején (m4sport.hu)
Toto Wolff ismét védelmébe vette Lewis Hamiltont az év első felében kapott kritikák kapcsán, és egyértelművé tette, George Russell korábbi házon belüli fölénye nem az volt, aminek látszott.
júl. 27
22:18
Saját csapatkocsija borította fel a spanyol bajnokot a női Tour de France-on (Eurosport)
A bukás a kerékpár sajnálatos velejárója. Az is előfordul néha, hogy valaki egy motorossal vagy autóval akad össze versenyen. Az viszont már tényleg a ritkaság kategória, amikor egy kerékpárost a saját csapatkocsija borít fel. Ráadásul az év egyik legnagyobb versenyén. Pontosan ez történt a spanyol bajnok Mavi Garciával, miközben szökésben volt a n
júl. 27
22:24
Búcsúztatta fehérorosz ellenfelét az Arisz, hosszabbítás után jutott tovább az AIK Stockholm (m4sport.hu)
Az Arisz Szaloniki kettős győzelemmel vette sikerrel a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének második fordulóját. Az AIK Stockholm hazai pályán fordította meg az ukrán Vorszkla Poltava elleni párharcot.
júl. 27
22:36
Nascar: Kurt Busch továbbra sincs jól, Indyben is Ty Gibbs ugrik be helyette (USAracing)
A 23Xi Racing hivatalosan bejelentette, hogy Kurt Busch nem kapta meg a zöld jelzést a...

Keresés