2022. július 31. vasárnap

júl. 31
21:00
Meghalt Bill Russell, aki a 13 éves pályafutása alatt 11-szer lett NBA-bajnok a Boston Celtics-szel (444.hu)
Az olimpiai bajnok center teljesítménye máig egyedülálló az NBA történetében. Minden idők egyik legnagyobb kosárlabdázója volt.
júl. 31
21:00
Videó: angol eufória a 110. percben – ezzel a góllal dőlt el a női foci Eb döntője (m4sport.hu)
Chloe Kelly egy 110. percben szerzett góllal döntötte el a női labdarúgó Európa-bajnokság fináléját, melyet a házigazda angolok 2–1-re nyertek meg Németország ellen, a londoni Wembley Stadionban, Eb-rekordot jelentő 87 ezer néző előtt. A Manchester City támadója örömében még a mezét is lekapta, amiért sárga lapot kapott, de ez aligha érdekelte.
júl. 31
21:00
A futball hazatért, Anglia először Európa-bajnok (Eurosport)
A házigazda Anglia hosszabbítás után 2-1-re legyőzte Németországot a női labdarúgó Európa-bajnokság vasárnapi döntőjében. A Wembley Stadionban 87 192 néző volt jelen, ami az UEFA honlapja szerint új rekord a kontinenstorna történetében, ráadásul a férfiak mérkőzéseit is beleértve. A csúcsot eddig az 1964-es férfi Eb-döntő tartotta (79 115 néző).
júl. 31
21:06
Van Vleuten fölényes győzelme a Touron, Verstappen nagy zárkózása a Hungaroringen (Eurosport)
Az Eurosport vasárnap esti híradója: A holland Annemiek van Vleuten nyerte a női Tour de France 8., utolsó szakaszát és az összetettet is; a Bayern München Lipcsében szerezte meg tizedik Szuperkupa-győztelmét; a Liverpool a Manchester Cityt legyőzve nyerte az angol Szuperkupát; Max Verstappen a 10. helyről rajtolva húzta be a Magyar Nagydíjat; kial
júl. 31
21:12
A házigazda Anglia nyerte a női labdarúgó-Eb döntőjét (Infostart)
Többen nézték a helyszínen, mint eddig bármely kontinenstornát, beleértve a férfiak mérkőzéseit is.
júl. 31
21:12
Di Grassi nyert, Vandoorne közel a bajnoki címhez (Racing)
A Formula E londoni versenyhétvégéjének vasárnapi futamán Lucas di Grassi győzedelmeskedett, aki megakadályozta, hogy Jake Dennis duplázzon az angol fővárosban a szombati győzelme után, de az Andretti versenyzője így is második lett. A poleból rajtoló Dennis eleinte megtartotta az első helyet, ráadásul az első tíz körben kontrollálta is a versenyt.
júl. 31
21:18
Hatalmas bukás! A nézők közé csapódott az olimpiai bajnok pályakerékpáros (Metropol)
Szörnyű balesetet szenvedett Matthew Walls olimpiai bajnok a Nemzetközösségi játékok vasárnapi pályakerékpáros versenyén.
júl. 31
21:30
Russell úgy érzi, minden esélyt megadtak a Mercedes-győzelemnek (m4sport.hu)
A pole-ból rajtoló George Russell elmagyarázta, hogyan fogott ki rajta a változó időjárás, és miért elégedett a harmadik helyével is.
júl. 31
21:32
Vereséggel kezdte a Diósgyőr a Merkantil Bank Liga új szezonját (m4sport.hu)
A BFC Siófok házigazdaként 1-0-ra legyőzte a Diósgyőrt a labdarúgó NB II első fordulójának vasárnapi játéknapján.
júl. 31
21:48
Evenepoel visszatért és tönkreverte a mezőnyt a San Sebastianon (Eurosport)
A belga Remco Evenepoel (Quick-Step) egy 45 kilométeres szólóval nyerte a San Sebastian-i egynapos versenyt szombaton, 1:58-at verve a második helyen beérkező Pavel Sivakovra (Ineos Grenadiers). 1990 óta nem volt ekkora különbség az első és a második között. A jumbo-vismás Tiesj Benoot lett a harmadik 2:31-es hátránnyal. Mutatjuk Evenepoel befutójá
júl. 31
22:18
Pekler Zalán legyőzte Péni Istvánt a sportlövő ob-n (m4sport.hu)
Pekler Zalán legyőzte Péni Istvánt a sportlövők országos bajnokságának vasárnapi zárónapján a puskások három testhelyzetű versenyszámában, 50 méteren.
júl. 31
22:18
Elhunyt a Celtics 11-szeres bajnok legendája (Eurosport)
Elhunyt Bill Russell, aki 11 bajnoki címével az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legeredményesebb játékosa. A család közlése szerint a Boston Celtics 88 éves legendája vasárnap úgy hunyt el, hogy a felesége végig mellette volt.
júl. 31
22:20
Sainz: Nem tudom, mit csinálhattunk volna jobban a taktikával (m4sport.hu)
Főnökéhez hasonlóan Carlos Sainz sem a Ferrari taktikájában látta a magyarországi vereségük okát. Egyszerűen túl lassúak voltak – és nála ez a kerékcserékre is igaz volt
júl. 31
22:42
MTK–Szeged NB II-es rangadó és magazinműsorok hétfőn élőben az m4sport.hu-n (m4sport.hu)
Bognár György csapata megkezdi szereplését a másodosztályban, rögtön egy komoly próbatétel vár az MTK-ra az első fordulóban. A mérkőzés előtt jelentkezik a Magyar Nagydíjt kiveséző Boxutca magazin és az első NB I-es fordulót elemző Góóól! 2.
júl. 31
22:48
Megint Zachariassen – a Puskás elhibázott tizenegyesét a 94. percben büntette meg a Fradi (m4sport.hu)
A Ferencváros sokáig kínlódott, de végül a 94. percben szerzett góllal legyőzte a Puskás Akadémiát az OTP Bank Liga első fordulójának vasárnapi játéknapján.
júl. 31
22:54
Győzelemmel kezdett a Fradi a bajnokságban (Eurosport)
A címvédő Ferencváros hazai pályán hosszabbításban szerzett góllal 1-0-ra legyőzte a legutóbb bronzérmes Puskás Akadémiát a labdarúgó OTP Bank liga első fordulójának vasárnapi zárásán.
júl. 31
23:06
Elmaradt a címvédés Umagban, Sinner fordított Alcaraz ellen a döntőben (Eurosport)
A másodikként rangsorolt Jannik Sinner szetthátrányból fordítva legyőzte az első helyen kiemelt Carlos Alcarazt az 534 ezer euró (210 millió forint) összdíjazású umagi salakpályás férfi tenisztorna vasárnapi döntőjében.
júl. 31
23:30
Hornyák Zsolt játékosáról: Azt se tudta, hol van, másik bolygón vagy a Groupamában a Ferencváros ellen (m4sport.hu)
A Puskás edzője szerint akit motiválni kell a Fradi ellen, annak nincs helye a csapatában.
júl. 31
23:36
A hosszabbításban dőlt el a Fradi–Puskás (Demokrata)
A címvédő Ferencváros hazai pályán, hosszabbításban szerzett góllal 1-0-ra legyőzte a legutóbb bronzérmes Puskás Akadémiát.

Keresés