2022. augusztus 23. kedd

aug. 23
11:42
Usain Bolt valami egészen újra készül, erre utalnak a jelek (Eurosport)
A férfi 100 méteres síkfutás világcsúcstartója, minden idők egyik legnagyobb és legnépszerűbb sprintere a jelek szerint nagy dobásra készül, ami örömöt okozhat az atlétikát kedvelőknek. De mielőtt valaki arra gondolna, hogy a 2017-ben visszavonult nyolcszoros olimpiai bajnok a visszatérésen dolgozna, előre szólunk, nem erről van szó.
aug. 23
12:00
Mátyus János lett a Budafok új vezetőedzője (m4sport.hu)
Csizmadia Csabát öt forduló után menesztették.
aug. 23
12:00
Domenicali: Nem rendeznek több Forma-1-es futamot Oroszországban (Demokrata)
A Forma-1-es világbajnokság vezérigazgatója szerint soha többé nem lesz már futam Oroszországban.
aug. 23
12:00
Alaphilippe: „Helyes döntés volt, hogy nem vittek el a Tourra” (Eurosport)
Julian Alaphilippe azt mondja, Lefevere még nem kereste meg személyesen, pedig biztosan szólt volna neki, ha probléma lenne a teljesítményével. A világbajnok francia versenyző úgy érzi, jó döntés volt, hogy nem vitték el a Tourra.
aug. 23
12:12
F1-vezér: soha többé nem lesz futam Oroszországban (Infostart)
2014 óta rendeztek Forma–1-es versenyeket Szocsiban.
aug. 23
12:12
Ricciardo nem állt be a vegán-sorba, élvezettel eszi a rántott csirkét (Racing)
Egyre többen, és így egyre több Forma-1-es versenyző áll át vega, vagy vegán életmódra, azaz teljesen száműzik a húst, vagy minden állati eredetű élelmiszert az étrendjükből. A témában Lewis Hamilton a legnagyobb szószóló, ő még vegán hamburgerező-láncot is létrehozott, és kutyáját is vegánná tette. De vegán lett Kevin Magnussen is , és Sebastian V
aug. 23
12:30
Összeragasztott csigolyával térhet vissza Michelisz Norbi ellenfele (Eurosport)
A vallelungai forróság nem csak a WTCR, de a benzinesnél jelentősen nehezebb elektromos TCR-autók gumijait is brutálisan igénybe vette. A problémák Bruno Spenglert érintették a legsúlyosabban, aki egy defekt miatt a gumifalba csapódott, és a későbbi vizsgálatok kiderítették, két hátcsigolyája is elrepedt. A kanadai pilóta elmesélte a baleset részle
aug. 23
12:36
Vizsgálatot indított az UEFA, büntetésre számíthat a Barcelona, kizárás sem kizárható (m4sport.hu)
Zaklatott hónapokon van túl Laporta és a Barca vezetősége, és hol van még a vége. Nem mostanság lesznek nyugodt álmaik a katalánoknak.
aug. 23
12:42
Sajtó: Vettel arra bátorítja Schumachert, hogy lépjen ki a Ferraritól (m4sport.hu)
Német sajtóhírek szerint nem lenne elképzelhetetlen lépés, hogy Mick Schumacher a Haasnak és a Ferrarinak is hátat fordítson. Sebastian Vettel állítólag a függetlenedést tanácsolta honfitársának.
aug. 23
12:42
A Ganassi pilótái még nem adták fel a küzdelmet (Racing)
Jelenleg két Penske versenyző, Will Power és Josef Newgarden vezeti a bajnokságot, a mögöttük álló, kisebb gödörben lévő Ganassi pilóták azonban még versenyben érzik magukat a címért. Míg a Ganassi pilótái csak két győzelmet gyűjtöttek be az Indy 500 óta, addig Power és Newgarden elkezdték halmozni a jó eredményeket, és a pontok terén is meglátszik
aug. 23
12:54
Videó: Ronaldo egyszerűen levegőnek nézte Carraghert (m4sport.hu)
A portugál komolyan veszi az MU-Pool ellentétet.
aug. 23
13:00
Nyomozás folyik a magyar öttusa háza táján (Infostart)
A Magyar Öttusa Szövetség főtitkára és az egyik tagszervezet korábbi vezetője ellen tettek ügyészségi feljelentést, ennek nyomán indult nyomozás.
aug. 23
13:06
A román ultrák pokollá tennék a székelyföldi csapatok életét (HírTV)
Hétfőn a Kolozsvár - Sepsiszentgyörgy román első osztályú labdarúgó mérkőzést az első félidő felénél félbe kellett szakítania a játékvezetőnek 10 perce, ugyanis magyar ellenes rigmusokat kiabáltak a hazai csapat drukkerei. Kapcsoltuk Boros Miklóst, a Nemzeti Sport erdélyi tudósítóját.
aug. 23
13:06
„Räikkönen karrierje végére elvesztette időmérős tempóját” (Racing)
Az Alfa Romeo sportigazgatója, Beat Zehnder elmondása szerint Kimi Räikkönen Forma-1-es karrierjének végét a kvalifikációs teljesítményének leromlása okozta. A finn utolsó csapata volt az Alfa, ahová 2019-ben igazolt, és három évet húzott le ott, mielőtt búcsút mondott volna az F1-nek. Räikkönen épp oda tért vissza, ahol 2001-ben kezdte, csak akkor
aug. 23
13:18
Gulácsi a hétvégén már szeretne játszani (m4sport.hu)
Szoboszlai még biztosan nem játszhat, Orbán szereplése kétséges.
aug. 23
13:24
Robbantások és helikopteres üldözés után próbálta ki Verstappen a megújult Spát (m4sport.hu)
Komoly átalakításokon esett át 2022-re a Belga Nagydíjnak otthont adó spái versenypálya, és Max Verstappen volt az első, aki F1-es autóval próbálta ki azt. De más kalandokban is része volt...
aug. 23
13:30
A Bayernnél három trófeát szeretnének a szezon végén (m4sport.hu)
A Bundesliga és a Német Kupa elsősége mellett a BL-ben is a végső győzelem a céljuk.
aug. 23
13:30
Egy nagy válságból már kimászott Daniel Ricciardo, ezúttal a csoda is kevés lehet (Eurosport)
Daniel Ricciardónak a pályafutása elején is meg kellett küzdenie egy rosszabb periódussal, a Toro Rossóban mutatott teljesítménye pedig meggyőzte a Red Bull vezetőit az előléptetésről. Úgy tűnik, ezúttal sokkal nagyobb bajba került, semmint, hogy gyorsan megoldja a problémákat, ám a múlt sikereiből talán erőt meríthet.
aug. 23
13:42
Belgiumban már Schumacher is megkapja a Haas fejlesztéseit (m4sport.hu)
Megerősítette a Haas csapata, hogy Kevin Magnussen után Belgiumban már Mick Schumacher is a megújult autójukkal versenyezhet.
aug. 23
13:42
Magyar kalapácsvető kívánságát teljesíti a Bayern München sztárja (BorsOnline)
Szilágyi Áron olimpiai bajnok kardvívónkról köztudott, hogy kedveli a Bayern München futballcsapatát, és most a kalapácsvető Halász Bencéről is kiderült, hogy a bajorokért rajong.
aug. 23
14:06
A Red Bull felé billenhet a mérleg nyelve (Infostart)
Az energiaitalosok hamarosan bevetheti új, az eddiginél könnyebb autójukat. Körönként tizedeket nyerhet a csapat.
aug. 23
14:06
Daniil Medvedev: Célpont lettem, aminek van előnye és hátránya is (Eurosport)
Az Eurosport Players’ Voice rovatának legújabb részében Daniil Medvedev írt arról, mennyiben változtatta meg az életét az, hogy tavaly Grand Slam-bajnok lett a US Openen. Az orosz teniszező tudja, hogy ezzel és a világelsőséggel célkereszt került rá, ennek azonban bizonyos helyzetekben megvannak az előnyei is.
aug. 23
14:06
Leclerc az első félévet eddigi legjobbjának értékeli (Racing)
Charles Leclerc három győzelmet szerzett a 2022-es Forma-1-es évad első felében, és úgy érzi, ezzel legjobb félszezonját zárta. Eredményekben alighanem lehetett volna jobb is, így most 80 pont a hátránya Verstappen mögött az összetett második helyén, de még bízik egy nagy fordulatban. Leclerc ugyanakkor az időmérőkön egyeduralkodó hét pole-jával és
aug. 23
14:12
Roglicot nem lehetett lesprintelni Laguardiában - Ilyen volt a Vuelta 4. szakasza (Eurosport)
A hétfői pihenőnapot követően kedden jön az első dombos etap a 2022-es Vuelta a Espana kerékpáros körversenyen. Élő közvetítés az eurosport.hu-n és az Eurosport Appon!
aug. 23
14:36
A Chelsea kész 60 millió fontot adni az Everton 21 éves támadójáért (m4sport.hu)
A londoniak ezen a nyáron eddig 176,5 millió fontot költöttek új játékosokra.
aug. 23
14:36
Videó: Kirkwood a Mobilvécében előzött volna Gatewayen (Racing)
Az AJ Foyt Racing újonca, Kyle Kirkwood mindent megpróbált annak érdekében, hogy minél több ponttal távozhasson Gateway-ről. Kirkwood a 20. pozícióba kvalifikálta magát a pénteki edzés napon, így nagyon hátulról kezdhette meg a szombati pontvadászatot. Az előzés szinte lehetetlen volt, miután a versenyt megelőző eső lemosta a pályáról az addig felv
aug. 23
14:38
Alesi szerint a Mercedes idén már nem lesz győztes autó (m4sport.hu)
Normál körülmények között a francia szerint a csillagosok nem szereznek győzelmet.
aug. 23
14:48
Hatott a büntetés: a United-játékosok 19 kilométerrel többet futottak a Pool ellen, a megalázó brentfordi meccshez képest (m4sport.hu)
Egy makarenkói pofonnal felérő 13,8 kilométer, amikor rögtön megtáltosodtak a United futballistái.
aug. 23
14:48
Binotto: nem a szabályváltoztatások miatt javult a Ferrari (Eurosport)
Mattia Binotto, a Forma-1-es Ferrari istálló vezetője szerint hiba azt állítani, hogy a csapat az idei évtől bevezetett új aerodinamikai szabályok miatt javult fel a tavalyi esztendőhöz viszonyítva.
aug. 23
15:06
Egy Honvéd-drukker megsérült, a csapat masszőre a korláton keresztül látta el – Hétvégi hősök (m4sport.hu)
Mind negatív, mind pozitív értelemben az eső játszotta a főszerepet az OTP Bank Liga negyedik fordulójában, ami mindenképp meglepő az aszályos nyarat, eltűnő vízrajzi elemeket látva. A csonka NB I-es körben volt, akinek kimondottan jól jött a váratlan csapadék, mások inkább elküldték volna melegebb éghajlatra. A mérkőzések pedig olyan változékonyak
aug. 23
15:06
Tóth vs. Simon! Ma eldől ki lesz a SIM Liga iRacing Summer Cup bajnoka! (Racing)
Utolsó fordulójához érkezik a SIM Liga iRacing Summer Cup, és az első két helyezettet mindössze 6 pont választja el egymástól. Először viszont tekintsünk vissza arra, hogy mi történt VIRginiában. SIM Liga 5. forduló, VIRginiai International Raceway Drámai módon kezdődött a VIRginiai forduló, hiszen montreali incidense miatt Tóth Dávid nem időmérőzh
aug. 23
15:12
Új fotókat kaptunk, ilyen szép menyasszony volt Hosszú Katinka (BorsOnline)
Augusztus 22-én, Szentendrén házasodott össze Hosszú Katinka és Gelencsér Máté. A nagyszabású lagziról a Bors újabb képeket kapott, amelyekről kijelenthető, gyönyörű menyasszony volt a Skanzenben a magyar úszónő.
aug. 23
15:54
Sajtóhír: A Barcelona megkapta első ajánlatát a Chelsea-től Aubameyangért (m4sport.hu)
A gaboni eladásával megoldódna Koundé nevezése a bajnokságba.
aug. 23
15:54
Szoboszlai játékra készen, Gulácsi szereplése bizonytalan (Eurosport)
A kisebb sérüléssel bajlódó Gulácsi Péter bízik abban, hogy a német labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában már ismét az RB Leipzig rendelkezésére állhat.
aug. 23
16:00
De la Rosa: Verstappen minden idők legjobbja lehet (m4sport.hu)
A spanyol szerint a címvédőnek minden képessége megvan ehhez.
aug. 23
16:06
Pirelli: Óvatosabbnak kell lenni a megújult spái pályán (Racing)
A Pirelli motorsport-igazgatója, Mario Isola elmondta, hogy az idei Belga Nagydíj előtt a Spa-Francorchamps-ban végrehajtott változtatások a modern korszak legjelentősebbjei közé tartoznak. A pálya illetékesei azon dolgoztak, hogy jelentős módosításokat hajtsanak végre a pályán. A nyomvonal nem változott, ám új kavicságyakat telepítettek négy kanya
aug. 23
16:24
A pécsi pofon már sok volt, Dragan Vukmir távozik a Diósgyőrtől - hivatalos (m4sport.hu)
Közös megegyezéssel és azonnali hatállyal szerződést bontott a labdarúgó Merkantil Bank Ligában szereplő Diósgyőri VTK a vezetőedzőjével, Dragan Vukmirral.
aug. 23
16:36
Újabb F1-es világbajnok fejezte ki érdeklődését a Nascar iránt (Racing)
Miközben Kimi Räikkönen a pályán rótta a köröket, a twitteren Jenson Button és Marcus Ericcson is bejelentkezett egy NASCAR-os ülésért. Raikkonen a Project91 keretein belül indult, ami a Trackhouse Racing által létrehozott program, mely nemzetközi autó-és motorsport sztárok NASCAR-os bemutatkozását szeretné elősegíteni. A 2007-es F1-es világbajnok
aug. 23
16:42
Csak egy hiányzója lesz a Kölnnek a Fehérvár elleni visszavágón (m4sport.hu)
Mark Uth még legalább három hétig nem játszhat.
aug. 23
16:54
Egri Jánost megrázta Pásztor György halála: „Legendaként tekintettünk rá” (Blikk)
Mr. Hoki – szimplán így hívta mindenki a magyar jégkorong berkeiben a hétfőn, 99 éves korában elhunyt Pásztor Györgyöt. Az ötszörös magyar bajnok hokis, sportvezető a sportág legnagyobbjai közé emelkedett itthon, és külföldön is elismerték a tudását. Ezt bizonyítja az is, hogy 2001-ben a Nemzetközi Jégkorongszövetség (IIHF) Hall of Fame-jébe, vagyi
aug. 23
16:54
Az AC Milan legendás edzője kapja idén az UEFA elnöki különdíját (m4sport.hu)
Az AC Milan legendás vezetőedzője, Arrigo Sacchi kapja idén az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöki különdíját.
aug. 23
16:56
Sajtó: A Haas Ricciardóval is felvette a kapcsolatot (m4sport.hu)
Itt a legújabb pletyka a 2022-es pilótakeringőben.
aug. 23
17:06
McLaren pilóta lett René Rast (is) (Racing)
Zak Brown és a McLaren környékén két botrány is kirobbant nemrégiben a szerződésekkel kapcsolatban, most azonban René Rast egy biztos helyen csatlakozott hozzájuk. Oscar Piastri a Forma-1-ben, Álex Palou az IndyCarban keveredett bele egy illegális átigazolásba a britekhez, ami miatt most a háttérben megy a jogi hercehurca. Ehhez képest egy eléggé s
aug. 23
17:12
Nbi: Feltámadt a Mezőkövesd a gyengélkedő Debrecen ellen (Blikk)
Mezőkövesd – A Mezőkövesd örülhetett a nyeretlen együttesek csatája után a labdarúgó-NB I-ben, Supka Attila edző csapata a 4. fordulóban hétfő este odahaza verte a Debrecent (4-2).
aug. 23
17:12
Lewandowski nélkül is három trófeára hajt a Bayern (Eurosport)
Hasan Salihamidzic, a német labdarúgó-bajnokságban címvédő és listavezető Bayern München sportigazgatója szerint az együttes a Bundesliga és a Német Kupa mellett a Bajnokok Ligája megnyeréséért is harcban akar lenni.
aug. 23
17:30
Radja Nainggolan Wijnaldum sérülése után felajánlotta szolgálatait az AS Romának (m4sport.hu)
Radja Nainggolan karrierje legjobb időszakában, 2014 és 2018 között az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma csapatát erősítette. Utána az Internél eltöltött három éve során már epizódszereplő volt, két szezonra kölcsön is adta őt Cagliariba a milánói együttes, de igazság szerint a Giallorossi elhagyása után már lefelé vezetett pályafutása,
aug. 23
17:42
A Manchester United levegőhöz jutott a káoszban a Liverpool legyőzésével (Blikk)
Manchester – Felállt a padlóról az angol labdarúgó-bajnokság új szezonját katasztrofálisan kezdő Manchester United, a holland edző Erik ten Hag csapata két vereség után meglepetésre hazai pályán 2-1-re felülmúlta a legutóbbi idényben ezüstérmes Liverpoolt.
aug. 23
17:42
Vádlisérüléssel bajlódik a 100 méteres síkfutás olimpiai bajnoka (m4sport.hu)
Marcell Jacobs, a férfi 100 méter olimpiai és friss Európa-bajnoka ismét sérüléssel küzd, ám reményei szerint a mostani szezonban még versenyezhet majd.
aug. 23
17:42
Bezsebelte az Eb-címet, majd újra kidőlt az olaszok olimpiai bajnok sprintere (Eurosport)
Marcell Jacobs, a férfi 100 méter olimpiai és friss Európa-bajnoka ismét sérüléssel küzd, ám reményei szerint a mostani szezonban még versenyezhet majd.
aug. 23
18:06
Horner védettséget adna a klasszikus pályáknak (m4sport.hu)
Három helyszínt bebetonozna a naptárba.

Keresés