2023. november 16. csütörtök

nov. 16
21:30
"Hálás vagyok a jó istennek és Magyarországnak" - mondta Marco Rossi az Eb-kijutás után (Infostart)
Szoboszlai Dominik csapatkapitány szerint jobb, ha a bolgárok elleni selejtező-mérkőzésről nem beszél, annak ugyanakkor örül, hogy a magyar labdarúgó-válogatott a Szófiában elért 2-2-es döntetlennel csütörtökön kijutott a jövő nyári, németországi tornára.
nov. 16
21:30
Élő: Jannik Sinner - Holger Rune világbajnoki csoportmérkőzés (Eurosport)
Élő, reklámmentes közvetítés magyar kommentárral a Jannik Sinner-Holger Rune világbajnoki csoportmérkőzésről.
nov. 16
21:48
Rossi a drámai kijutásról: Annyira stresszes, annyira feszültséggel teli volt, hogy nehezen tudom élvezni a pillanatot (m4sport.hu)
Az utolsó pillanatban kivívott Európa-bajnoki részvétel okozta örömet a stresszes meccset követően még nem tudja felhőtlenül élvezni – mondta el Marco Rossi szövetségi kapitány a Bulgária elleni 2-2-re végződő selejtező után az M4 Sport kamerái előtt.
nov. 16
22:06
Nesze neked, olimpia – ahogy közelednek a játékok, úgy csökken a házigazdák lelkesedése (Eurosport)
Nem most látunk először olyat, hogy az olimpia közeledtével egyre inkább elveszíti a lelkesedését a rendező város lakossága, sőt, magával az olimpiával szembeni elégedetlenségnek is egyre sűrűbben adnak hangot - ezúttal Párizsban.
nov. 16
22:48
"Megjöttek a magyarok" – Orbán Viktor is megünnepelte a fociválogatott kijutását az Eb-re (SzMo)
A nemzeti tizenegy egymás után harmadszor is ott lesz a kontinensviadalon. A miniszterelnök megjegyezte azt is, hogy ezúttal nem kell pótselejtezőt játszani a kijutásért.
nov. 16
23:00
Nézd meg a bahreini Wec-idényzáró színfalak mögötti pillanatait (Eurosport)
Véget ért a 2023-as Endurance-vb szezon, az idényzárót Bahreinben tartották, ahol a Toyota kettős győzelmet aratott a #8 egység pedig bebiztosította a világbajnoki címet a #7 testvérautóval szemben. A japánok mellett a Ferrari állhatott még dobogóra, miközben elbúcsúzott az LMP2 és GTE-kategória is. Nézd meg a forduló színfalak mögötti eseményeit b

Keresés