2023. november 5. vasárnap

nov. 5
20:30
Óriási dráma, a Roma a ráadásban fordított a Lecce ellen (Sportal)
Két gólt is szerzett az utolsó percekben, így begyűjtötte a három pontot az AS Roma a Leccével szemben az olasz labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában.
nov. 5
20:30
Vas Blanka hiányában egy másik fiatal magyar tehetség nyert érmet a terepkerékpáros Eb-n (Telex)
A junior Takács Zsombor egy hajszálnyival kapott ki a hajrában. Vas Barnabás ötödik lett.
nov. 5
20:32
Három helyen változott a magyar válogatott kerete (Sportal)
Három helyen változott a Sárközy Tamás Emléktornára készülő magyar férfi jégkorong-válogatott kerete.
nov. 5
20:32
Alonso az utolsó körben jött fel a 3. helyre Brazíliában, Leclerc már a felvezető körben kicsúszott (Telex)
A Brazil Nagydíjat Max Verstappen nyerte, Lando Norris lett a második, a hatalmasat küzdő Fernando Alonso pedig a harmadik.
nov. 5
20:48
Verstappen tizenhetedszer is nyerni tudott, Alonso hatalmas csatában dobogós (Eurosport)
Brazil Nagydíj - A már háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brazil Nagydíjat a Sao Paulo melletti Interlagosban. Verstappennek ez az idei 17. és pályafutása 52. futamgyőzelme, amellyel feljött az örökranglista 4. helyére és csak eggyel marad el a négyszeres vb-győztes Sebastian Vettelt
nov. 5
20:51
Győztes mérkőzéseken szereztek gólt a magyar jégkorongosok (Sportal)
Erdély Csanád és Garát-Gasparics Fanni is csapata győztes mérkőzésén ütött gólt és adott gólpasszt a dán, illetve a svéd jégkorong élvonalban a nemzetközi szünet előtti utolsó játéknapon, vasárnap.
nov. 5
20:54
Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Sao Paulóban (Infostart)
A már háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brazil Nagydíjat a Sao Paulo melletti Interlagosban.
nov. 5
21:03
Csak szépíteni tudott, ötgólos meccsen kapott ki a Villarreal (Sportal)
Kis híján felállt a háromgólos hátrányából a Villarreal, amely végül pont nélkül maradt az Athletic Club ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában.
nov. 5
21:06
Az MTK elsőként pontot szerzett Pakson (Infostart)
A Paks hazai pályán gól nélküli döntetlent ért el az MTK ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén. A Tolna vármegyei együttes idénybeli hatodik hazai meccsén először veszített pontokat otthon, ugyanakkor az egy ponttal sikerült pontszámban befognia az éllovas Ferencvárost. Az MTK négy vesztes bajnoki után szerzett ú
nov. 5
21:09
Továbbra is hibátlan a Ferencváros (Sportal)
A címvédő Ferencváros 12-9-re győzött hazai medencében az EPS-Honvéd ellen a férfi vízilabda ob I alapszakaszának vasárnapi játéknapján, ezzel továbbra is hibátlan mérleggel éllovas.
nov. 5
21:24
Videókon Alonso mestermunkája Pérez ellen, ami dobogót ért (Racing)
A 2023-as Sao Pauló-i Nagydíj valószínűleg hamar a feledés homályába merült volna, ha Fernando Alonso harciassága nem dobja azt fel az utolsó körökben. Íme, hogyan előzte vissza a spanyol Sergio Pérezt a dobogóért.
nov. 5
21:36
Így oktatott Alonso védekezést, majd előzte meg Pérezt az utolsó körben (Racing)
Fernando Alonso Brazil Nagydíjon bemutatott védekezését alighanem versenyzőiskolákban fogják oktatni a jövő nemzedékeinek.
nov. 5
23:24
Nem tudta legyőzni a Real Madrid a Rayót (Infostart)
A kilencedik helyen álló Rayo Vallecano gól nélküli döntetlent játszott a Real Madrid vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának vasárnapi játéknapján.
nov. 5
23:36
Firenzében győzött a Juventus (Infostart)
A második helyen álló Juventus 1-0-ra győzött a Ferencvárossal azonos Konferencia-liga csoportban szereplő Fiorentina vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának vasárnapi játéknapján.

Keresés