2023. április 14. péntek

ápr. 14
9:42
Nem vár eltiltás a Liverpool játékosát lekönyöklő partjelzőre (Sportal)
A Liverpool-Arsenal bajnokin "könyököst" kiosztó Constantine Hatzidakis elnézést kért Andy Robertsontól, az Angol Labdarúgó Szövetség pedig nem tiltja el a partjelzőt.
ápr. 14
9:44
Rasszista megjegyzés miatt hat meccsre eltiltották a válogatott csatárt (Sportal)
Hatmeccses eltiltást kapott az MLS-től a New York Red Bullsban futballozó Dante Vanzeir, aki rasszista megjegyzést tett a múlt heti, San Jose Earthquakes elleni bajnoki mérkőzésen.
ápr. 14
9:48
A büntetést megúszta, de azért van miért izgulnia Russellnek (Racing)
Új erőforrást kap George Russell Bakura, ám a megbízhatóság miatt még fájhat a feje a Mercedesnek. A brit versenyző hajtáslánca Ausztráliában mondta fel a szolgálatot. A lángnyelveket kibocsátó motort az esemény után visszaküldték Brixworth-be, hogy megállapítsa a csapat a hiba okát. Ám ahogy arról már korábban beszámoltunk, még mindig nem tudja po
ápr. 14
9:51
Medvedev megmenekült, két meccslabdáról verte Zverevet a negyeddöntőért (Eurosport)
Rolex Monte-Carlo Masters - A torna harmadik kiemeltje, Daniil Medvedev egy igazi késő esti thrillert tudott megnyerni Sascha Zverev ellen. A salakra Monte-Carlóban visszatérő német szerválhatott a győzelemért, két mérkőzéslabdáig is eljutott, de a volt világelső orosz visszajött és versenyben maradt. Összefoglaló.
ápr. 14
9:54
Napindító - Mowa - Megnyílt az Atlétikai Világbajnokság kísérő kiállítása (HírTV)
Augusztus 27-ig látogatható ingyenesen az Etele Plaza 3. emeletén a Museum of World Athletics kiállítása. Juhász Milán kollégánk Gyulai Márton sportszakmai vezérigazgató-helyettest kérdezte a Napindítóban.
ápr. 14
10:00
„A nyolcvanas-kilencvenes években szélhámosok uralták az egyesületek vezetését” – Tornyi Barnabás 70 éves! – videókkal (Sportal)
Tizenhat éve már, hogy a labdarúgóedző nem Magyarországon él, mert korábban Kuvaitban és Katarban, jelenleg pedig Amerikában teljesen más közegben dolgozhat.
ápr. 14
10:06
"Most jöhet el az én időm" - csúcsdöntésre készül Bakosi Péter a budapesti világbajnokságon (m4sport.hu)
Első körben kvalifikálnia kell magát a versenyre.
ápr. 14
10:06
„A nyolcvanas-kilencvenes években szélhámosok uralták az egyesületek vezetését” – Tornyi Barnabás 70 éves! (videókkal) (Sportal)
Tizenhat éve már, hogy a labdarúgóedző nem Magyarországon él, mert korábban Kuvaitban és Katarban, jelenleg pedig Amerikában teljesen más közegben dolgozhat.
ápr. 14
10:12
Valóban csak Verstappennek kedvez a Red Bull? – Pérez édesapja válaszolt (Racing)
Sergio Pérez édesapja kiakadt, és hazugságnak titulálta azokat a megjegyzéseket, mik szerint Max Verstappent előnyben részesítette eddig a Red Bull. Az elmúlt három futam után a mexikói versenyző azt éreztette, hogy nem egyenlő bánásmódban részesül a holland világbajnokkal. Az Ausztrál Nagydíj előtt a 33 éves pilóta a következőket mondta helyzetérő
ápr. 14
10:12
Súlyos eltiltást kapott a kollégáját női meccsen lefejelő edző (Sportal)
Skóciában a Celtic és a Rangers találkozása mindig tartogat izgalmakat, még akkor is, ha női mérkőzésről van szó. A legutóbbinak súlyos eltiltás lett a vége.
ápr. 14
10:15
Flandria, Roubaix, és a baszk körön is remeklő Valter Ati - Esb podcast (Eurosport)
Rekordátlag és egy nagy bukás a Flandrián, majd egy hét múlva két emlékezetes pillanat, ami miatt feljethetetlenné vált a 2023-as Roubaix. Valter Attila közben nagyot ment a baszk körön, majd elmagyarázta nekünk, hogy miért érzi korainak a Tour de France-részvételt. Sőt, azt is megtudhattuk, Vingegegaard-nak lenne-e lehetősége "bedumálni" Atit a to
ápr. 14
10:18
Nagy Martin számára nagy büszkeség, hogy válogatott lehet (Sportal)
A kapus Nagy Martin számára nagy büszkeség, hogy ismét bekerült a magyar férfi kézilabda-válogatott keretébe.
ápr. 14
10:20
A labdarúgásnál is népszerűbb lehet a férfiak körében egy új sport (Sportal)
Egy román MMA-szervezet, az RXF MMA amely pofozóbajnokságok szervezésével és lebonyolításával is foglalkozik, új sportágat talált ki: itt a popsipaskolás!
ápr. 14
10:24
F1-elnök: Az új szurkolóknak mindegy, hogy dominál-e a Red Bull (m4sport.hu)
Nem fél attól a Forma–1 vezetője, hogy a Red Bull idén körvonalazódó dominanciája miatt sokat elveszít az újonnan meghódított szurkolóiból.
ápr. 14
10:26
Fetter Erik remekül hajrázott a Szicíliai Körverseny harmadik szakaszán (m4sport.hu)
Az EOLO-Kometa magyar bringása a főmezőny elején ért célba.
ápr. 14
10:30
Elvesztettem egy csapattársat, de még inkább egy barátot – így búcsúztak csapattársai Breentől (Racing)
Thierry Neuville búcsú üzenetében a Craig Breenhez fűzött barátságát, Dani Sordo és Esapekka Lappi pedig az ír versenyző rallysporttal kapcsolatos szenvedélyét emelte ki.
ápr. 14
10:30
Bakosi Péter országos csúcsot döntene a budapesti vb-n (Sportal)
Ha sikerül kivívnia a budapesti világbajnoki indulást, célba venné az országos csúcs megdöntését Bakosi Péter, a nyíregyháziak 17-szeres magyar bajnok magasugrója.
ápr. 14
10:42
Dobogóra hajtó csapatok csatája: a DVSC negyedik nekifutásra már legyőzné a Puskás Akadémiát (m4sport.hu)
A két csapat mind a két szezonbeli egymás elleni bajnokiján gólt szerzett Dzsudzsák Balázs, akinek a vezetésével a debreceniek visszavágnának a kupában elszenvedett vereségért is.
ápr. 14
10:42
Zverev: „Medvegyev a világ egyik legsportszerűtlenebb játékosa” (Sportal)
Alexander Zverev és Daniil Medvegyev mérkőzése a jelenlegi férfitenisznek mindig az egyik fénypontja. A Monte Carlo-i tornán is összeakadtak, s óriási csatában végül az orosz győzött 3:6, 7:5, 7:6 (9–7) arányban. Zverev meglehetősen ingerülten nyilatkozott a meccs után.
ápr. 14
10:48
„A nyolcvanas-kilencvenes években szélhámosok uralták az egyesületek vezetését” – Tornyi Barnabás 70 éves! (Sportal)
Tizenhat éve már, hogy a labdarúgóedző nem Magyarországon él, mert korábban Kuvaitban és Katarban, jelenleg pedig Amerikában teljesen más közegben dolgozhat.
ápr. 14
10:50
Meghalt edzés közben a WRC-pilóta (Sportal)
33 esztendős korában elhunyt Craig Breen WRC-raliversenyző.
ápr. 14
10:54
Lionel Messi is a világ legbefolyásosabb emberei között (Sportal)
2023-ban is megjelent a Time magazin listája a világ 100 legbefolyásosabb emberéről, amelyen idén Lionel Messi is megtalálható.
ápr. 14
10:57
„Kívülről talán nem úgy tűnik, de még lobog a tűz” – Thiem továbbra is hiszi, a pályán a helye (Eurosport)
A 2020-as US Open után kiüresedett érzelmileg, ami az edzésteljesítményére is hatással volt, utána pedig meg is sérült. Dominic Thiem eleinte úgy érezte, jót tehet neki a szünet, a visszatérése azonban nem alakult zökkenőmentesen. Ettől függetlenül még érzi magában az erőt, hogy újra a régi önmaga legyen, ennek érdekében pedig egy sportpszichológus
ápr. 14
11:00
Szrdjan Blagojevics: Tudjuk, a felcsútiak milyen kvalitású játékosokkal rendelkeznek, megterhelő összecsapásra számítunk (m4sport.hu)
Szolnoki Roland: Mindenkinek önkritikát kell magában keresni, miben hibázott és miben nem.
ápr. 14
11:12
Győzelemmel kezdett a női teniszválogatott Hollandia ellen (m4sport.hu)
Gálfi Dalma két szettben nyert Suzan Lamens ellen.
ápr. 14
11:12
15 éves lemaradásban van az egyik F1-es csapat – az új főnök megdöbbent (Racing)
A Mercedestől érkezett a Williamshez az új csapatfőnök, és elárulta, hogy az infrastruktúrában és a logisztikában váratlan dolgokkal szembesült. Ebben mindenképp változtatásokat akar végrehajtani. James Vowles 21 évet töltött az ezalatt több néven induló és többek tulajdonában lévő sokszoros bajnok istállónál, mielőtt az idei évtől elvállalta a Wil
ápr. 14
11:12
Billie Jean King Kupa – Gálfi Dalma győzelmével vezetnek a magyarok a hollandok ellen (Sportal)
Gálfi Dalma két szettben nyert, ezzel a magyar válogatott utolsó, pénteki csoportmérkőzésén 1–0-ra vezet a veretlen hollandok ellen Antalyában, a tenisz Billie Jean King Kupa euro-afrikai zónájának I-es csoportjában.
ápr. 14
11:21
Magabiztos Gálfi-győzelemmel magyar vezetés a hollandok ellen (Eurosport)
Billie Jean King-kupa - Gálfi Dalma két szettben nyert, ezzel a magyar válogatott utolsó, pénteki csoportmérkőzésén 1-0-ra vezet a veretlen hollandok ellen Antalyában, a tenisz Billie Jean King-kupa euro-afrikai zónájának I-es csoportjában.
ápr. 14
11:24
Gálfi Dalma győzelmével vezetnek a magyarok a hollandok ellen a Billie Jean King-kupában (Sportal)
Gálfi Dalma két szettben nyert, ezzel a magyar válogatott utolsó, pénteki csoportmérkőzésén 1–0-ra vezet a veretlen hollandok ellen Antalyában, a tenisz Billie Jean King-kupa euro-afrikai zónájának I-es csoportjában.
ápr. 14
11:27
Andrey Rublev - Jan-Lennard Struff mérkőzés Monte-Carlóból (Eurosport)
Rolex Monte-Carlo Masters - Az ötödik helyen kiemelt Andrey Rublev a német Jan-Lennard Struff-fal találkozik a monte-carlói tenisztorna negyeddöntőjében. Kövessétek a meccset élőben az eurosport.hu-n!
ápr. 14
11:30
Wesley Fofana olvasgatott amikor a Real Madrid gólt lőtt (Sportal)
A közösségi médiában is kiemelték a Chelsea játékosok védekezését - pontosabban annak hiányát - a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen.
ápr. 14
11:36
Hajnal Tamás szerint a Honvéd ellen kötelező a győzelem (Sportal)
Hajnal Tamás, a labdarúgó OTP Bank Ligában címvédő és listavezető Ferencváros sportigazgatója azt mondta: a szombati, Budapest Honvéd elleni bajnokin "minden körülmények között" meg kell szerezniük a három pontot. A szakember a Fradi Podcast legfrissebb adásában beszélt erről.
ápr. 14
11:42
Hajnal: Sok csavaron kell itt feszíteni, keményen dolgozunk, hogy már a hétvégén pozitív eredmény legyen (m4sport.hu)
A Honvéd elleni derbin csak a győzelem elfogadható az FTC sportigazgatójának.
ápr. 14
11:42
Annyira lassú Jimmie Johnson pilótája, hogy még a szponzor is beoltotta (Racing)
Nem volt eddig jó szezonja a NASCAR-legendák által vezetett Legacy Motor Clubnak, olyannyira, hogy még a szponzor sem ment el emellett szó nélkül.
ápr. 14
11:42
Európa Játékok – Helyszínbejáráson vett részt a MOB (Sportal)
Helyszínbejáráson vett részt a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) küldöttsége Krakkóban, ahol csaknem két hónap múlva kezdetét veszi a 26 sportágat felvonultató Európa Játékok.
ápr. 14
11:44
Milliók maradtak le róla, de itt a videó az előzésről, ami nélkül Irvine világbajnok lett volna a Ferrarival (Racing)
Az 1999-es szezon egyik kulcspillanata volt ez, ám többek között a Magyarországon az M1 közvetítését nézők sem láthatták.
ápr. 14
11:45
Érik a bombaszerződés, külföldre tart az NB I csodacsatára (Metropol)
Sorozatban már harmadszor lehet paksi csatár a gólkirály.
ápr. 14
11:54
rekordösszegért, több mint 6 milliárd dollárért cserél gazdát az NFL-csapat (m4sport.hu)
Ennyit korábban sosem fizettek sportegyesületért.
ápr. 14
12:00
Reagált a Ferrari kritikájára a Red Bull (m4sport.hu)
A Red Bull csapatfőnöke reagált ferraris kollégája kijelentésére, miszerint a bikások dominanciája a kapott tavalyi büntetésük enyheségének bizonyítéka.
ápr. 14
12:03
A 2023-as snooker-világbajnokság menetrendje és eredményei (Eurosport)
Április 15-től május 1-ig tart a 2023-as snooker-világbajnokság. A címvédő Ronnie O'Sullivan, és összesen nyolc világbajnok vág neki a főtáblás küzdelmeknek. A helyszín a sheffieldi Crucible Színház. Élő közvetítéssel jelentkezünk az Eurosporton, de minden mérkőzés reklámmentesen követhető az eurosport.hu oldalunkon!
ápr. 14
12:12
Wolff erre az alapvető dologra tanította meg a munkatársait (Racing)
Toto Wolff nem hitt a szemének, mikor az első munkanapja után ellátogatott a Mercedes egyik illemhelyére. 2013-ban csatlakozott az osztrák vezető a csillagosokhoz. Előtte a Williams vezérkarában próbált szerencsét, majd megragadta a kínálkozó lehetőséget a német gárdánál. Wolff azóta nyolc konstruktőri bajnoki címet szerzett a csapattal. Az 50 éves
ápr. 14
12:12
NHL – Eldőlt a párosítás keleten (Sportal)
Kialakult a rájátszás első körének párosítása a keleti főcsoportban az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL).
ápr. 14
12:18
Klopp kisgyerekhez hasonlította a Liverpoolt, Bellinghamet pedig elérhetetlen Ferrariként jellemezte (m4sport.hu)
Úgy tűnik, a Liverpool labdarúgócsapata valóban kiszáltt a Jude Bellinghamért folytatott versenyfutásból – Jürgen Klopp vezetőedző szavai legalábbis erre utalnak.
ápr. 14
12:18
A FIFA megerősítette, hogy a 2024-es Európa-bajnokság és a Copa America egy időben lesz (Sportal)
A FIFA megerősítette, hogy a következő, 2024-re tervezett Európa-bajnokságot és a Copa America-t egy időben rendezik meg.
ápr. 14
12:24
A FIFA megerősítette, hogy az Európa-bajnokság és a Copa América egy időben lesz (Sportal)
A FIFA megerősítette, hogy a következő, 2024-re tervezett Európa-bajnokságot és a Copa Américát egy időben rendezik meg.
ápr. 14
12:30
Körvonalazódik a Közép-Európa Rally útvonala (Racing)
Már körvonalazódik a Közép-Európa Rally útvonala, legalábbis annak cseh része. Az ünnepélyes rajt a prágai várnál lesz, és az első nap is Csehországban zajlik.
ápr. 14
12:30
Hajnal Tamás: „Amire a probléma szót használjuk, azért sokan irigyelnének minket” (Sportal)
Hajnal Tamás, a Ferencváros labdarúgócsapatának sportigazgatója a Fradi podcastben beszélt hosszabban a zöld-fehérek rossz formájáról és annak lehetséges okairól.
ápr. 14
12:42
Győzelemmel kezdett a női teniszválogatott Hollandia ellen (m4sport.hu)
Gálfi Dalma két szettben nyert Suzan Lamens ellen.
ápr. 14
12:48
Norris: Piastri alaposan megdolgoztat! (m4sport.hu)
Lando Norris elmondta, miben jár az elődei előtt újdonsült csapattársa, Oscar Piastri, és elismerte, máris komoly kihívást jelent számára az újonc.
ápr. 14
12:51
Országos csúcsot döntene a budapesti vb-n a 17-szeres magyar bajnok magasugró (Eurosport)
Atlétikai vb - Ha sikerül kivívnia a budapesti világbajnoki indulást, célba venné az országos csúcs megdöntését Bakosi Péter, a nyíregyháziak 17-szeres magyar bajnok magasugrója.

Keresés