2023. április 4. kedd

ápr. 4
0:15
Gulácsi Péter visszatért Lipcsébe (Infostart)
Erről a klub számolt be a Twitteren.
ápr. 4
0:18
Ezek öngyilkosok! – nem kímélte riválisait az F1-es balesethullám egyik áldozata (Racing)
Rég látott balesethullám volt az Ausztrál Nagydíj legvégén, miután két körre újraindították a versenyt. Az egyik falban landolt versenyző, Esteban Ocon kritizálta a túl vakmerő vetélytársakat. A “sprinthajrában” az élbolyban Carlos Sainz kiforgatta Fernando Alonsót, hátrébb a lökdösődésben a két Alpine összeakadt és kiesett, ahogy Logan Sargeant és
ápr. 4
0:19
Marco Rossi váratlan üzenete (Infostart)
A magyar szurkolóknak írt a labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya.
ápr. 4
0:22
Norris: Nem a versenyzői ostobaság miatt történtek az ütközések (Racing)
Lando Norris ugyan örült annak, hogy pontot szerzett az Ausztrál Nagydíjon, viszont kihangsúlyozta: az újraindítás utáni ütközések nem a versenyzők ostobaságából születtek meg. Az időmérőn a 13. helyet szerezte meg a brit versenyző, majd a káosz közepette a 8. helyen ért célba futamon. Oscar Piastri is gyűjtött egy egységet, így a McLaren némileg e
ápr. 4
0:23
Vámosi Péter: a fél mezőny "megőrült" az Ausztrál Nagydíjon (Infostart)
Kicsit "Nascar-hanguluat" volt Vámosi Péter szerint a legutóbbi Forma-1-es futamon, megjegyezve, hogy talán kissé túlságosan eluralkodott az amerikaias hangulat, de ilyen helyzetet az FIA-nak nem lenne szabad kialakítania.
ápr. 4
0:26
Katasztrofális versenye után a Ferrari a bosszúságból merít erőt (Racing)
Frédéric Vasseur csapatfőnök pozitívumokat is látott az istálló számára pont nélkül végződő Ausztrál Nagydíjon. Charles Leclerc már az első körben kiesett egy optimista előzési kísérlet következtében, Carlos Sainz pedig egy utólagos időbüntetés miatt bukta a dobogót és a pontszerzést. A Ferrari így jelentős hátrányt szedett össze a bajnokságban az
ápr. 4
0:27
Gyűlnek a felhők a női kézilabda-válogatott egén (Infostart)
Faluvégi Dorottya és Szöllősi-Zácsik Szandra betegség miatt kénytelen kihagyni a női kézilabda-válogatott izlandiak elleni világbajnoki selejtezőjét.
ápr. 4
0:31
Így várja Finnország a magyar hokiszurkolókat (Infostart)
Kovács Zoltán, a Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) szakmai alelnöke szerint csaknem ezer magyar szurkoló utazhat ki Finnországba a világbajnokságra.
ápr. 4
4:09
A Chelsea - Liverpool rangadó élő statisztikái az eurosport.hu-n! (Eurosport)
Premier League - A már nem Graham Potter által irányított Chelsea a Manchester Citytől szombaton sima vereséget szenvedett Liverpoolt fogadja az angol bajnokság keddi játéknapján. Élő eredménykövetés az eurosport.hu-n!
ápr. 4
5:39
Se bugyi, se más: teljesen meztelenül olvasgat az ismert színésznő (Metropol)
Antje teljesen átadta magát a könyvnek.
ápr. 4
6:09
Exkluzív interjú Valter Attilával és Manhercz Krisztiánnal, a nagy Vettel-podcast és Pogačar foga (Eurosport)
Új hét, új világranglista, új világelső, új többnapos bringaverseny - Az Eurosporton hétfőn foglalkoztunk Valter Attila és Tadej Pogacar versenyeivel és a rendkívül zsúfolt pólós naptárral is, de a Forma-1 és a focivilág történéseire is figyeltünk: piros zászlók, edzőkeringők és vélemények a világ minden tájáról.
ápr. 4
6:12
Kiverte a biztosítékot a riporternél az F1-es botrányt okozó versenyigazgató visszatérése (Racing)
Szülőhazájában, a hétvégi Ausztrál Nagydíjon bukkant fel először újra a Forma-1 közegében Michael Masi, de az egyik prominens brit tudósítónak érezhetően nem tetszett a jelenléte. Masi lényegében eltűnt a térképről, miután a 2021-es bajnoki címet befolyásoló döntését követően menesztették a versenyigazgatói posztról, amit 2019 eleje, Charlie Whitin
ápr. 4
6:24
Világbajnok a női junior kardcsapat; Érden készül a női kézilabda-válogatott; edzőváltásokat hozott a hétfő – reggeli hírösszefoglaló (Sportal)
A hétfő késő délután és este történt legfontosabb sporteseményeket, híreket összegyűjtöttük olvasóinknak.
ápr. 4
6:30
Székesfehérvár Rally 2023 – Mozi (Racing)
Nagyszerű verseynt, komoly izgalmakat tartogatott az ORB idei első versenye, a Székesfehérvár Rally.
ápr. 4
6:42
Elhalasztott mérkőzéseket pótolnak a Premier Leaugeben; ZTE-Puskás Akadémia elődöntő a Magyar Kupában – keddi sportműsor (Sportal)
A keddi napon a labdarúgásé a főszerep. Elődöntőt rendeznek a Magyar Kupában, elhalasztott mérkőzéseket pótolnak a Premier Leagueben. A férfi vízilabda Bajnokok-Ligájában az FTC és az OSC is vendégként szerepel. Íme, a mai sportműsor!
ápr. 4
7:00
Megkapja a 40 évvel ezelőtti KEK-sikerért járó medált Sir Alex Ferguson (Sportal)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) aranyérmeket készíttet az 1983-as Kupagyőztesek Európa-kupáját (KEK) megnyerő skót Aberdeen sikerében szerepet vállaló, de 40 évvel ezelőtt medál nélkül maradó szakembereknek, köztük Sir Alex Fergusonnak, a később a Manchester United sikeredzőjeként ismertté vált trénernek.
ápr. 4
7:12
Így borította ki Verstappent a sok újraindítás (Racing)
Az F1 népszerű humoristája az Ausztrál Nagydíj eseményeinek feldolgozásával jelentkezett idén először, többek között a futam többszöri újraindítását is kiparodizálta Verstappen bőrébe bújva. Conor Moore nagyszerűen figurázza ki a versenyzőket, a stílusukat és a rájuk jellemző nyilatkozatokat. Tavaly az USA Nagydíjra meghívót is kapott, hogy személy
ápr. 4
7:36
32 éve történt legutóbb olyasmi az F1-ben, mint az idei Ausztrál Nagydíjon (Racing)
Akkor Ayrton Senna, Alain Prost és Nelson Piquet hozta össze, amit most Max Verstappen, Lewis Hamilton és Fernando Alonso.
ápr. 4
8:12
Nemzetközi sajtó: Az F1 újfent nem érti önmagát, Sainz nem is védekezhetett (Racing)
Hiába Max Verstappen nyerte az Ausztrál Nagydíjat, nem ő volt a legnagyobb szenzáció a futamon. A rajt után a két Mercedes megelőzte a holland versenyzőt, majd az óvatoskodó Verstappen visszavette az első helyet. A káosz azonban már az első körökben elkezdődött. Lance Stroll és Charles Leclerc ütközött, a rövidebbet a monacói húzta. Majd a Safety
ápr. 4
8:12
A szezon egyik legfurább gólját hozták össze az olasz labdarúgó-bajnokságban (Sportal)
A Serie C - A csoportjában szereplő AlbinoLeffe fogadta a 35. fordulóban a Mantova gárdáját, amely egy igazán fura második találatnak köszönhetően győzött végül 2–0-ra.
ápr. 4
8:18
Kamasz futballisták első góljai a magyar élvonalban – videókkal (Sportal)
Ifjabb Lisztes Krisztián mellett találni néhány játékost az elmúlt harminc évből, akik tizennyolcadik születésnapjuk előtt vagy kicsivel utána már eredményesek voltak az NB I-ben.
ápr. 4
8:30
Szűk két hét után reagált a LEN Varga Dániel rokoni összeférhetetlenséget firtató kifakadására (m4sport.hu)
Késői válasz.
ápr. 4
8:30
Fontos tapasztalatokat szerzett Tanak a belga tesztversenyen (Racing)
Ott Tanak előfutóként állt rajthoz a belga Rallye des Ardennes versenyen, ahol sok fontos tapasztalatot szerzett a Ford Pumáról a Horvát rally előtt.
ápr. 4
8:45
Megszólalt Michael Schumacher jó barátja: így van most a Forma–1 bajnoka (Metropol)
Jean Todt ismét megszólalt Michael Schumacher állapotáról.
ápr. 4
8:51
Német, olasz és angol nagyágyúk a pályán – sport a tévében (Infostart)
A sok-sok labdarúgáson túl szerepel még lósport és kerékpár is a sportcsatornák keddi élő közvetítéseinek kínálatában.
ápr. 4
8:54
A Dallas győzelmével magával vitte a Minnesotát az NHL rájátszásába (m4sport.hu)
A Dallas Stars 5-1-re nyert a vendég Nashville Predators ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján, ezzel biztosította helyét a rájátszásban.
ápr. 4
8:54
Bejutott az NHL rájátszásába a Dallas és a Minnesota (Sportal)
A Dallas Stars 5–1-re nyert a vendég Nashville Predators ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján, ezzel biztosította helyét a rájátszásban.
ápr. 4
8:56
Vicces kép: Így reagált Shiffrin arra, hogy kecskét kapott ajándékba (Sportal)
Mikaela Shiffrin az alpesi idény vége óta körúton van, annyi helyre hívják, annyi helyen akarják ünneplik, hogy nincs megállás. De most végre hazaért Vailbe, ahol született és felnőtt.
ápr. 4
9:00
Vicces kép: így reagált a rekorder sportoló arra, hogy kecskét kapott ajándékba (Sportal)
Mikaela Shiffrin az alpesi idény vége óta körúton van, annyi helyre hívják, annyi helyen akarják ünneplik, hogy nincs megállás. De most végre hazaért Vailbe, ahol született és felnőtt.
ápr. 4
9:02
Thierry Henry szerint eljött az idő, hogy Messi visszatérjen Barcelonába (Sportal)
A francia labdarúgó bajnokság legutóbbi fordulójában a PSG hazai pályán 1–0-ra kikapott a Lyon csapatától, a szurkolók pedig újra kifütyülték Lionel Messit, akit korábbi csapattársa Thierry Henry vett védelmébe.
ápr. 4
9:12
Vasseur: Az FIA Alonsónál 30 körig nem döntött, Sainznál 5 másodperc alatt (m4sport.hu)
Hiányolja az FIA-tól a következetességet a Ferrari csapatfőnöke, Frédéric Vasseur Fernando Alonso dzsiddai dobogós mizériáját emlegette Carlos Sainz túlzottnak érzett büntetése kapcsán.
ápr. 4
9:12
A UConn Huskies nyerte az amerikai egyetemi kosárlabda-bajnokságot (Sportal)
A UConn Huskies nyerte az amerikai egyetemi kosárlabda-bajnokságot, amelynek nagydöntőjében simán, 76–59-re győzte le a San Diego State Aztecs együttesét.
ápr. 4
9:18
Mostanra amerikaibb lett a show-t túlzásba vivő F1 a Nascar-nál és az IndyCarnál? (Racing)
Talán nem nagy titok, hogy gyökeres ellentétek vannak a királykategóriának titulált Forma-1 és a sokszor ütközésekkel tarkított NASCAR között. A hétvégén viszont mintha az előbbi az utóbbitól tanult volna…
ápr. 4
9:18
Vicces kép: így reagált a világ legjobb síelője arra, hogy kecskét kapott ajándékba (Sportal)
Mikaela Shiffrin az alpesi idény vége óta körúton van, annyi helyre hívják, annyi helyen akarják ünneplik, hogy nincs megállás. De most végre hazaért Vailbe, ahol született és felnőtt.
ápr. 4
9:20
Sakkversenyek helyett dalestek sztárja Portisch Lajos (Sportal)
A sportág legendái között tartják számon az április 4-én 86. születésnapját ünneplő Portisch Lajost, de az életében már nem a sakk játssza a főszerepet, hanem az éneklés. A Nemzet Sportolója, olimpiai bajnok, Budapest díszpolgára, többször volt világbajnokjelölt, évtizedeken át rettegtek tőle az ellenfelek. Az utóbbi években csak ritkán ül a tábla
ápr. 4
9:30
Schumacher hamarosan F1-es Mercedest vezethet; főnöke keményen beszólt Günther Steinernek (Racing)
A Mercedes csapatfőnöke megvédte tartalékpilótáját, egyúttal elmondta, hogy az idén azt tervezik, hogy beültetik az egyik autójukba a németet.
ápr. 4
9:36
Egy év kihagyás után tért vissza a korábbi világbajnok teniszezőnő (m4sport.hu)
Egy év kihagyás után vereséggel tért vissza a teniszpályára Jelina Szvitolina, aki az első fordulóban búcsúzott a Charlestonban zajló, 780 ezer dollár (271 millió forint) összdíjazású salakpályás női tornán.
ápr. 4
9:39
Őrült világ, nem az edzők hibája – kiálltak a kollégák a Chelsea kirúgott menedzsere mellett (Eurosport)
Graham Pottert vasárnap alig néhány hónap után küldte el a kispadról a Chelsea csapata, aminél a szezonban már a második edzőt menesztették. Az angol mester borzasztó mérleget ért el a csapat élén, és a játék sem fejlődött a várt módon, az angliai edzőkollégák mégis inkább a rendszert okolják Potter vesztéért. Az előd Thomas Tuchel viszont próbála
ápr. 4
9:48
Szvitolina vereséggel tért vissza Charlestonban (Sportal)
Egy év kihagyás után vereséggel tért vissza a teniszpályára Jelina Szvitolina, aki az első fordulóban búcsúzott a Charlestonban zajló, 780 ezer dollár (271 millió forint) összdíjazású salakpályás női tornán.
ápr. 4
10:06
„Zavarodott voltam, véreztem, miközben mögöttem tülekedtek a fémdarabért” (m4sport.hu)
Miközben ő örült, hogy nem esett nagyobb baja, az emberek mögötte dulakodni kezdtek a Haasról lerepült darabért. Mesélt az Ausztrál Nagydíjon megsérült szurkoló.
ápr. 4
10:09
A veterán Verdasco az első fordulóban búcsózott Houstonban (Eurosport)
A 2014-ben győztes, 39 esztendős Fernando Verdasco az első fordulóban búcsúzott a 643 ezer dollár (225 millió forint) összdíjazású salakpályás férfi tenisztornán, Houstonban.
ápr. 4
10:12
Vesegondokkal küzd Tokió olimpiai bajnoka, de azért Párizsban címet védene (m4sport.hu)
Ugyan veseproblémái miatt rövidre sikerült az utolsó egyetemi szezonja, de Párizsban szeretné megvédeni Tokióban szerzett egyéni összetett olimpiai bajnoki címét a tornász Sunisa Lee.
ápr. 4
10:12
Az F1 versenyigazgatójának fejét követelik az olaszok Sainz büntetése miatt (Racing)
Az olasz sajtó egy része Niels Wittich versenyigazgató fejét követeli, mások viszont Carlos Sainzot és Charles Leclerc-t bírálják.
ápr. 4
10:12
A szezon végén távozhat Brémából a gólkirályjelölt (Sportal)
A szezon végén távozik a Werder Bremen labdarúgócsapatától a német válogatott Niclas Füllkrug – adta hírül a játékos menedzserére hivatkozva a Sky tv-csatorna.
ápr. 4
10:15
A L'Équipe szerint sem Messi, sem a PSG nem akar hosszabbítani (Infostart)
Nagy a felzúdulás a Paris Saint-Germain táborában. A csapat huszonkét éve nem kezdte ilyen gyenge teljesítménnyel a naptári évet, csökken az előnye a bajnokságban – a BL-ből pedig már a Bayern elleni kettős vereséggel kiesett.
ápr. 4
10:15
Egy év kihagyása után vereséggel tért vissza a pályára Svitolina (Eurosport)
Egy év kihagyás után vereséggel tért vissza a teniszpályára Elina Svitolina, aki az első fordulóban búcsúzott a Charlestonban zajló, 780 ezer dollár (271 millió forint) összdíjazású salakpályás női tornán.
ápr. 4
10:27
Meglesz a nyolcadik? Ronnie O'Sullivan végleg Goat lehet a világbajnokságon (Eurosport)
Május elsején Ronnie O'Sullivan lehet a snooker történetének egyetlen nyolcszoros világbajnoka, ezzel a modernkori snooker legeredményesebb játékosa. A Tour Championship után kialakult a kiemeltek helye a főtáblán. Nézzük meg, hogy kiket kell(het) legyőznie a Rakétának ahhoz, hogy megszerezze a nyolcadik trófeáját a Crucible-ben.
ápr. 4
10:30
Vincze Ferenc elégedett a második helyezéssel (Racing)
Vincze Ferenc idén új navigátorral , Percze Nándorral és új gumikkal kezdte az ORB szezont, ráadásul a murva sem a kedvenc felülete, ennek ellenére a Székesfehérvár Rally első napját az élen zárta, majd némi szerencsével a második helyen ért célba.
ápr. 4
10:30
Boris Becker 800 millió forintot vett fel 25%-os uzsorahitelre (Sportal)
Hamarosan talán már Magyarországon is látható lesz a teniszező életéről készült dokumentumfilm, aminek eredeti címe lefordítva annyit tesz: „A világ Boris Becker ellen”. Ebben megszólal jelenlegi párja is, s szavaiból az derül, pontosabb cím lenne: „Boris Becker önmaga ellen”.
ápr. 4
10:32
Vesegondokkal küzd, de megvédené címét az olimpiai bajnok (Sportal)
Ugyan veseproblémái miatt rövidre sikerült az utolsó egyetemi szezonja, de Párizsban szeretné megvédeni Tokióban szerzett egyéni összetett olimpiai bajnoki címét a tornász Sunisa Lee.

Keresés