2023. április 26. szerda

ápr. 26
0:18
Nemzetisége miatt nem engedték fel a repülőgépre a top 100-as teniszezőt (Sportal)
Hiába volt meg minden érvényes papírja, a légitársaság megtagadta tőle az utazást.
ápr. 26
0:22
Az Aston Villa már El-indulást érő helyen; döntetlen a kiesési rangadón (Sportal)
Három mérkőzést rendeztek az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) hétközi, 33. fordulójában: az Aston Villa 1–0-ra legyőzte otthon a Fulhamet, így már Európa-liga-indulást érő pozícióban áll, a Leeds United 1–1-es döntetlent játszott a Leicester Cityvel a kiesési rangadón, míg a Wolverhampton 2–0-ra megverte hazai pályán a Crystal Palace-t.
ápr. 26
0:26
Az utolsó harmadban omlott össze a magyar válogatott (Sportal)
A május 12-én rajtoló világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott 4-2-es vezetés után 7–4-re kikapott a brit csapattól a Milton Keynesben rendezett keddi barátságos mérkőzésen.
ápr. 26
4:18
Manchester City - Arsenal, élő eredmények (Eurosport)
Élő eredménykövetés, statisztikák és hírek a Manchester City és az Arsenal Premier League-rangadójáról, amely a bajnoki címet is eldöntheti.
ápr. 26
5:30
Íme a millió dolláros ötlet, amivel Denny Hamlin az egekbe vinné a Nascar nézettségét (USAracing)
Denny Hamlinnek saját bevallása szerint folyamatosan csak azon kattognak az agytekervényei, hogy miként lehetne tovább...
ápr. 26
5:30
Íme a millió dolláros ötlet, amivel Denny Hamlin az egekbe vinné a Nascar nézettségét (Racing)
Denny Hamlinnek saját bevallása szerint folyamatosan csak azon kattognak az agytekervényei, hogy miként lehetne tovább...
ápr. 26
6:12
Ajándékot kaptak az F1-es csapatok (Racing)
A hosszú szezon miatt eggyel több motort szerelhetnek be minden autóba büntetés nélkül. Az F1 Bizottság ülésén elfogadták és a Motorsport Világtanács is jóváhagyta, hogy azonnali hatállyal háromról négyre növeljék a szezonban az autókba büntetés nélkül beépíthető belsőégésű motorok, turbók és hibrid egységek (MGU-H és MGU-K) számát. Ennek fő oka, h
ápr. 26
6:18
Bajnoki rangadó Angliában; pályára lép a Barca – szerdai sportműsor (Sportal)
A szerdai nap legfontosabb sporteseményei egy helyen.
ápr. 26
6:24
Roger Federer sorsára jut Rafael Nadal is? (Eurosport)
Tudni kell a csúcson abbahagyni. Azt hiszem, kevés nagyobb baromságot hall az ember, ha sportról beszélget. Mintha legalábbis látná bárki előre a jövőt, tudná, hogy innen már csak lefelé vezet az út, tudná, ha most kiszállok, akkor nem hagyok már benne a karrieremben semmit, tudná, hogy ekkor vagy akkor meg fogok sérülni. És mintha bárki egy fotelb
ápr. 26
6:30
Nyerges Rally 2023 – Rajtszámos nevezési lista (Racing)
A hétvégi Nyerges Rallyn 29 páros a historic, 38 páros az ORB2, 49 kettős pedig az ORB3 mezőnyében indul, továbbá 10 duó tesztelni érkezik.
ápr. 26
6:30
Fontos emberek távozhatnak a Ferraritól, mégis optimista a csapatfőnök (Sportal)
Csapnivalóan indult a Ferrari számára az idei Forma–1-es szezon. A maranellói alakulat várakozásokon alul teljesített, s még a megbízhatósági problémák is újra felütötték a fejüket.
ápr. 26
6:48
Csúnya vereségbe szaladt bele a Real Madrid; megműtötték a magyar válogatott csatárát – reggeli hírösszefoglaló (Sportal)
A kedd este legfontosabb sporthírei.
ápr. 26
6:54
A kellemetlen vereség után magyarázkodott Carlo Ancelotti (Sportal)
Carlo Ancelotti, a Real Madrid edzője nem volt elégedett csapata teljesítményével a Girona ellen 4–2-re elveszített La Ligában. A tréner felrótta játékosainak, hogy erőtlenül futballoztak.
ápr. 26
7:00
Hanga Ádámék vereséggel kezdték a Partizan elleni Euroliga-negyeddöntőt (Sportal)
Hanga Ádám csapata, a Real Madrid az utolsó pillanatokban kapott hárompontossal 89–87-es vereséget szenvedett a vendég szerb Partizantól a férfi kosárlabda Euroliga negyeddöntőjének első mérkőzésén.
ápr. 26
7:18
Marko nem érti Vasseurt: Hogyan lehet még mindig ennyire pozitív? (Racing)
Helmut Marko elégedett a Red Bull teljesítményével, ugyanakkor azt nem érti, a problémák mellett Frédéric Vasseur hogyan lehet ennyire pozitív. Az eddigi három versenyből hármat az osztrák csapat versenyzői nyertek meg. Így az egy hónapos szünetre a Red Bull ment a legboldogabban. A csapat a fejlesztésekkel is jól áll, épp ezért az önbizalmuk töret
ápr. 26
7:18
Hanga Ádámék vereséggel kezdték a Partizan elleni Euroliga-negyeddöntőt (Sportal)
Hanga Ádám csapata, a Real Madrid az utolsó pillanatokban kapott hárompontossal 89–87-es vereséget szenvedett a vendég szerb Partizantól a férfi kosárlabda Euroliga negyeddöntőjének első mérkőzésén.
ápr. 26
7:20
Imre Bence is bemutatkozhat a magyar kézilabda-válogatottban: „Próbáljuk a legtöbbet kihozni magunkból” – videókkal (Sportal)
Telkiben kezdte meg a felkészülést a Chema Rodriguez szövetségi kapitány irányította magyar kézilabda-válogatott a Litvánia és Grúzia elleni Európa-bajnoki selejtező mérkőzésekre, a keretben pedig hat új játékos kapott helyet.
ápr. 26
7:30
Fontos feladat vár Mick Schumacherre a Mercedesnél (Racing)
Az imolai hétvégétől kezdve megváltozik a 24 esztendős pilóta munkarendje.
ápr. 26
7:42
Két játékossal is tárgyal a Barcelona a Manchester Cityből (Sportal)
Aymeric Laporte és Ilkay Gündogan a katalánok célkeresztjében.
ápr. 26
8:12
Ezért kacsingat az F1 felé a Hyundai (Racing)
Valamikor egy csúcsbajnokságban is szeretnék megmérettetni magukat, ugyanakkor fontos számukra a hajtáslánc elektromosságának kiemelt szerepe. A Hyundai motorsport programjának főnöke, Cyril Abiteboul ismerős arc, a Lotus és a Renault F1-es istállóját éveken át irányította. Idén nevezték ki az új pozíciójába, ami felerősítette a pletykákat arról, h
ápr. 26
8:18
Herczig Norbert: „Óriási élmény volt úgy megérkezni egy rajtba, hogy a magyar szurkolók megvártak minket” (Sportal)
Egy álom valóra vált az elmúlt hétvégén: Herczig Norbert és Ferencz Ramón megkezdte szereplését a rali világbajnokság WRC2-es kategóriájában. A Skodával versenyző páros ráadásul nem is akárhogy tette mindezt, rögtön négy vébé ponttal a zsebükben tértek haza Horvátországból.
ápr. 26
8:30
Wirtmann: Fel kell kötni a pótkereket a megerősödött mezőnyben (Racing)
A magyar bajnokságra koncentrál idén Wirtmann Ferenc és Kerekes József, Ford Escort Mk II-essel. Nem lesz könnyű dolguk, hiszen az Országos Historic Rally bajnokság mezőnye megerősödött, ezért a szezonnyitó, Crumerum–Nyerges Rallyt egyfajta erőfelmérésnek szánják.
ápr. 26
8:33
Futballszerda: Barca, Inter, Juve, Liverpool, City, Arsenal... – sport a tévében (Infostart)
Rangadó az Olasz Kupa elődöntőjében.
ápr. 26
8:42
Sallói góllal segítette továbbjutáshoz csapatát (Sportal)
A Sporting Kansas City a magyar válogatott Sallói Dániel góljának is köszönhetően 3–0-ra legyőzte a Tulsa Athleticet az észak-amerikai labdarúgókupa (US Open Cup) harmadik fordulójában.
ápr. 26
8:48
Videó: Sallói góllal járult hozzá a Sporting Kansas City továbbjutásához a kupában (m4sport.hu)
Sima meccsen verték 3-0-ra a Tulsa Athletic együttesét.
ápr. 26
9:06
Lemezzel és szegecsekkel rögzítették a középpályás arccsontját (Sportal)
Megoperálták Hajdú Ádámot, a Gyirmót FC Győr labdarúgóját, aki vasárnap a Tiszakécske elleni bajnokin sérült meg.
ápr. 26
9:12
A Szent Benedek megint a bronzra hajt, a Nyíregyháza csak vigasztalódna a harmadik hellyel (m4sport.hu)
A Szent Benedek RA és a Nyíregyháza is bronzéremmel vigasztalódna a női röplabda Extraligában. A szerdán (ma) induló párharc a medál mellett a következő szezon nemzetközi kupaszerepléséről is dönt: a bronzérmes a második számú CEV Kupában, a negyedik helyezett a harmadik számú Challenge Kupában szerepelhet a 2023/24-es idényben.
ápr. 26
9:12
Főcsoport-elődöntőbe jutott a Nuggets és a Suns az NBA-ben (Sportal)
A Denver Nuggets és a Phoenix Suns is bejutott a Nyugati főcsoport elődöntőjébe az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA).
ápr. 26
9:18
Szudi a negyeddöntőben búcsúzott párosban a bangkoki versenyen (m4sport.hu)
Szudi Ádám a dán Anders Lind oldalán a negyeddöntőben búcsúzott férfi párosban a Star Contender besorolású, 250 ezer dollár (körülbelül 85 millió forint) összdíjazású asztalitenisz WTT-versenyen, Bangkokban.
ápr. 26
9:18
Soha nem volt győzelmet aratott a Láthatatlan Adonisz (Sportal)
Már csak néhány hónap van hátra a 2023-as év legfontosabb (hazai) sporteseményéig, a szabadtéri atlétikai világbajnokságig. A Sportál új sorozatában végigvesszük az összes számot, s mindegyik kapcsán felidézünk egy-egy sztorit.
ápr. 26
9:20
Vb-ezüstérmesünk hajóosztályt vált (Sportal)
Hajóosztályt vált és a jövőben 49-esben versenyez Németh Domonkos, aki februárban ezüstérmet nyert a Finndingi-világbajnokságon.
ápr. 26
9:30
Jönnek az őrült roncsderbik és káoszfutamok az F1 új lebonyolításával? (Racing)
A soron következő futamtól kezdve megváltozik a sprinthétvégék lebonyolítása, de igencsak kérdéses, hogy ezzel nőnek-e az izgalmak.
ápr. 26
9:30
Mi vidáman beszélünk róla, a fájdalom el van raktározva – mondta Benedek Tiborról özvegye, Epres Panni (Telex)
A hiányt csak megszokni lehet – mondta a Nők Lapjának adott interjúban.
ápr. 26
9:36
Ronnie O'Sullivan vezet, a csúcsrangadó döntetlenre áll (Eurosport)
A negyeddöntők második napjára fordulunk a 2023-as snooker-világbajnokságon. Két mérkőzésen kedden már lejátszottak két szakaszt, Ronnie O'Sullivan 10-6-ra vezet Luca Brecel ellen, Mark Allen pedig nem bír a Crucible-újonc Jak Jonesszal. A másik két csatából még hátra van két etap, mindkét mérkőzésen 4-4 az állás.
ápr. 26
9:36
Guardiola: „Nem bántuk meg Jesus és Zincsenko eladását” (Sportal)
Több szempontból is izgalmasnak ígérkezik a Manchester City és az Arsenal szerdai összecsapása a Premier League-ben: a bajnoki cím miatt kulcsfontosságú a találkozó, aminek pikantériája többek között az is, hogy Gabriel Jesus és Olekszandr Zincsenko a volt csapata ellen léphet pályára.
ápr. 26
9:42
Szexizmussal és zaklatással vádolja volt dolgozója az FIA elnökét (m4sport.hu)
Újabb vád hozta nehéz helyzetbe az FIA elnökét. Mohammed bin Szulajmról a tavaly a Mercedestől érkező volt megbízott főtitkár állítja, hogy szexista módon és megalázóan bánt vele.
ápr. 26
9:42
Szűcs Valdó: „Azért dolgozom, hogy ott lehessek a vb-n és az olimpián is” (Sportal)
Szűcs Valdó négyszeres szabadtéri, és kétszeres fedett pályás magyar bajnok gátfutó combhajlító-sérülése már a múlté, és elsődleges célja teljesíteni a világbajnoki szintidőt.
ápr. 26
9:48
Hanga Ádámék vereséggel kezdték az Euroliga-negyeddöntőt (Eurosport)
Euroliga - Hanga Ádám csapata, a Real Madrid az utolsó pillanatokban kapott hárompontossal 89-87-es vereséget szenvedett a vendég szerb Partizantól a férfi kosárlabda Euroliga negyeddöntőjének első mérkőzésén.
ápr. 26
9:48
Szudi a negyeddöntőben búcsúzott párosban a bangkoki WTT-versenyen (Sportal)
Szudi Ádám a dán Anders Lind oldalán a negyeddöntőben búcsúzott férfi párosban a Star Contender besorolású, 250 ezer dollár (körülbelül 85 millió forint) összdíjazású asztalitenisz WTT-versenyen, Bangkokban.
ápr. 26
10:00
Magabiztosan jutott tovább Sallói csapata, a magyar válogatott köszönt be először (Eurosport)
Open Cup - A Sporting Kansas City a magyar válogatott Sallói Dániel góljának is köszönhetően 3-0-ra legyőzte a Tulsa Athletic csapatát az észak-amerikai labdarúgókupa (Open Cup) harmadik fordulójában.
ápr. 26
10:12
Rivasz-Tóth Norbert: Az atlétikai vb-n szeretnék közel kerülni a dobogóhoz, vagy akár elérni azt (m4sport.hu)
Teljesen felépült vállműtétjéből a hétszeres magyar bajnok és országos csúcstartó gerelyhajító.
ápr. 26
10:12
Öt mérkőzésből oldotta meg a főcsoportdöntőbe-jutást a Nuggets és a Suns (Eurosport)
NBA - A Denver Nuggets és a Phoenix Suns is bejutott a nyugati főcsoport elődöntőjébe az észak-amerikai profi kosárlabdaligában. A két csapat egymással találkozik majd az egyik nyugati elődöntőben.
ápr. 26
10:12
Újabb kulcsfigura távozik a Ferraritól? (Racing)
Öt év ferraris munka után a jelek szerint „hazatér” Laurent Mekies és az AlphaTaurihoz igazol, ahol a Forma-1-es karrierjét megalapozta. A néhány nap múlva a 46. évét betöltő francia mérnök egyelőre nem hivatalos csapatváltásáról először olasz sportoldalak számoltak be, amelyek értesüléseit illendő óvatosan kezelni, de olasz forrásaira hivatkozva m
ápr. 26
10:18
Szoboszlai és Orbán is a jelöltek között az Év csapata szavazáson (Demokrata)
Szoboszlai és Orbán is felkerült arra a listára, amelyről összeáll az Év csapata a Bundesligában.
ápr. 26
10:18
Szoros vereség a skótoktól a vegyespáros curling-vb-n (Sportal)
A Joó Linda, Tatár Lőrinc páros 7–6-ra kikapott a skót csapattól a dél-koreai Kangnungban zajló vegyespáros curling-világbajnokságon.
ápr. 26
10:20
Gareth Bale visszatérhet a futballpályára; a negyedosztályban folytathatja (Sportal)
A két Hollywoodi színész által (Ryan Reynolds és Rob McElhenney) finanszírozott Wrexham a múlt héten nyerte meg az angol ötödosztályt, most pedig már a komolyabb erősítéseken dolgoznak.
ápr. 26
10:24
Két magyar válogatott játékos is jelölt a Bundesliga Év csapatába (m4sport.hu)
A negyvenes listán 5 kapus, 10 védő, 15 középpályás és 10 támadó található.
ápr. 26
10:30
Csak Ecclestone játszmája, hogy Massa most elégtételt akar 2008-ért? (m4sport.hu)
A brazilok kétszeres világbajnoka, Emerson Fittipaldi szerint egyfajta játszmázás csupán Bernie Ecclestone-tól, hogy felmelegítette a 2008-as ütközésbotrányt, melynek kapcsán most Felipe Massa a jogi lehetőségeket tanulmányozza.
ápr. 26
10:30
Loeb visszavágott Mexikóban – már vezet a versenyen (Racing)
Két nap után csak másodpercek vannak a két rivális között.
ápr. 26
10:30
Szoboszlai és Orbán is bekerülhet az Év csapatába a Bundesligában (Sportal)
Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig magyar válogatott futballistája, valamint a vele egy klubban szereplő honfitársa, Willi Orbán is felkerült arra a listára, amelyről összeáll az Év csapata a német Bundesligában.

Keresés